Szüljetek a köpcösnek!

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Február 11.

Melitta - 2019 Február 11, 12:29
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  - Asszonyom, mit csinál itt?
  - Nem látja? Szülök.
  - Itt? Az utcán? A földön?
  - Nekem ez a szülőföldem.
  - Nem tudott volna várni? Bemenni egy kórházba, mint a többi rendes magyar nő?
  - Nem volt erre idő. Meghallgattam Orbán Viktor miniszterelnök úr évértékelő beszédét, és annyira megragadott a hétpontos családvédelmi akcióterv, hogy úgy éreztem, azonnal cselekednem kell.
  - Ő mondta magának, hogy szüljön az utcán?
  - Ezt így konkrétan nem mondta, csak azt, hogyha negyven éves koromig férjhez megyek és szülök négy gyereket, akkor életem végéig nem kell adót fizetnem.
  - Most látom csak, hogy egy nagy monokli van a szeme alatt. Meg a karja is teli van kék-zöld foltokkal.
  - Nem monoklik azok, hanem fagyásnyomok. Hideg van a házunkban, mert nem tudunk fűteni. De annak nagyon örülök, hogy életem végéig nem kell adót fizetnem, és ha veszek egy hétszemélyes új autót, Orbán úr hozzátesz két és félmilliót.
  - Azért ez furcsa. Szülés közben egy könyvet tart a kezében. Maga könyvvel a kezében szül?
  - Igen. Orbán Viktor miniszterelnök úr, aki nem csak nekem, de minden magyar nőnek a példaképe, korábban azt is mondta, hogy „a gyermekvállalás a legszemélyesebb, de a közösségnek fontos ügy, és hogy a kormánynak az a dolga, hogy ha a nők gyermeket szeretnének vállalni, és el akarják mondani erről az álláspontjukat, akkor azt meghallgassa, megértse.”.
  - De miért kell a könyv?
  - Kézikönyv. Valamikor tudtam szülni, de mára elfelejtettem. Volt idő, amikor álmomból felverve is ment a szülés, mint a karikacsapás, de manapság hiába töröm a fejem, nem jövök rá, hogyan kell. Próbáltam többször is, de nem ment. Ezért szereztem be ezt a hasznos kis kézikönyvet. „Hogyan szüljünk bevándorló gyerek helyett magyar gyereket?” Írta dr. Orbán Viktor. Ebben a könyvben minden benne van.
  - Hölgyem, a munkahelyén mit szólnak ehhez? Tudják, egyáltalán, hogy Ön terhes?
  - Nem vagyok terhes. Soha nem is voltam.
  - Már bocsánat, hogy az intim szférájába hatolok, de ha Ön nem terhes, akkor hogyan tud szülni?
  - Unortodox módon. Ki mondta, hogy nekünk, magyaroknak ugyanazt az utat kell választanunk, amin mások is járnak?
  - És van már elképzelése arról, hogy miből fogja felnevelni a gyereket? Etetni, ruházni, iskoláztatni?
  - Ott még nem tartok a könyvben. Megnéztem a tartalomjegyzéket, ez a rész a vége felé van valahol.
  - És szabad kérdeznem, hogy hívják majd a gyereket?
  - Melyik gyereket?
  - Hát, amelyik épp most van születőben.
  - Nem egy gyerekről van szó.
  - Hölgyem, Ön egyszerre több gyereket szül? Itt az utcán, könyvvel a kezében?
  - Igen. Orbán Viktor miniszterelnök úr, aki nekünk, magyar nőknek a példaképünk, arra gondolt, hogy ne egy gyereket szüljünk, mert azzal semmire sem megy a nemzet, hanem többet. Szerintem igaza van, butaság lenne elaprózni.
  - De hát ez kész őrület!
  - Én ehhez nem értek. Én csak egy átlagos magyar nő vagyok. Szülök, mint állat, a gondolkodás a férfiak dolga.

  Szerző: Föld S. Péter

  [​IMG]
   
  borossa, Georgina Bojana és csilla3371 kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Február 11.

  1. johannsebastian
   johannsebastian
   Nem voltam "alattomos és velejéig hazug". Az idézett mondatodra írtam, hogy a családpolitika közvetlenül vagy önmagában nem a szegénység felszámolásának eszköze.
   Utoljára módosítva: 2019 Február 14
  2. JuhJóz
   JuhJóz
   Téged nem érint a topik témája. (Az adatlapod szerint.)
   De, mint írod:
   Szóval nevesítsd a gyermekeid intézményeit és hogy a mamahotelből járnak-e oda ill. forintosítsd azt az "igen rendes" ösztöndíjat, ill. HÖK-ösök-e a csemeték?
  3. Ernoe
   Ernoe
   -
   Olvassad el még egyszer mit mondott Orbán:
   "Nekünk nem számok kellenek, hanem magyar gyerekek."
   -
   Ha ehhez hozzáveszed a feltételeket, akkor láthatod, hogy bizony "fajnemesítésről" van szó,
   mert a magyar cigányok automatikusan kivannak szűrve. Családtámogatás csak annak akinek van munkája.
   -
   Mindenki tiszteli és szereti a nagy családokat de nem azért mert "anyukának lenni" olyan vidám,
   hanem azért mert tudjuk, hogy a nők, a szülésnél, jobban vannak veszélyeztetve mint a gyerek.
   -
   Ne csinálj ugy mintha 4 gyereket játszva világra lehetne hozni.
   Négy gyereket világra hozni az nemcsak anyagi terhelés az egy egészségügyi aktus.
   Azt nem tudja és fogja mindenki vállalni. Sokan viszont bele lesznek hajtva ebbe a rizikóba.
   -
   Akár, hogy akadékoskodsz ez nem család-támogatási program.
   Párhuzamos_György kedveli ezt.
  4. eddy56
   eddy56
   LAtod neked ez errol a temarol jut eszedbe, nekem arrol, hogy franciaorszagban az iskolakban ezutan szulo1 es szulo2-nek kell nevvezni az edesanyat es edesapat, mivel ez igy polkorekt a melegekkel szemben.
   Mielott azut mondod kamuzok, nezz utanna most fogadtak el rola a torvenyt.

   Hat akar tetszik e liberalisoknak akar nem, en edesapja vagyok a gyerekeimnek es nem szulo1 vagy szulo2!
  5. Párhuzamos_György
   Párhuzamos_György
   Amennyire tudom, jövőre a dátum 2020 lesz, ami rendkívül jelentős dátum, még ha nem is Nostradamus harangozta be előre. Hanem be lett harangozva igenis, de a vén jósnál sokkal mérvadóbb valakik által: Tudniillik Brüsszelből csiripelték a Bennfentesek azt - már évek óta csiriplik! - hogy ez az az év amikortól egy egész rakás támogatás MEGSZŰNIK!

   Nem amiatt mert a Viktátor illiberalizmust épít, hanem mert amúgyis megszűnne ekkor, tudható volt ez már az EU-csatlakozás legelső pillanatától.

   Na most okos fidesznyikok is tisztában vannak ezzel, emiatt úg vélhetik, ideje keresni valami más fejőstehenet. Nyilván ők is tudják hogy úgyse találnak olyat ami annyira sokat tejelne mint az EU, de ugye ha ló nincs szamár is jó... azok a szamarak akik beveszik a meséjüket arról hogy ez a támogatás ilyen meg olyan jó a SZEGÉNYEKNEK, meg más süket dumák...

   Azt is bevettétek biztos, milyen jó az ELIOS project mert fényt hoz a sötét utcákba... Lett ott fény?! LETT! Persze hogy lett, naná! Senki le nem tagadhatja... Épp csak az a fény ami lett, az SEMMIRE SE ELÉG! Közben azonban milliárdokat szedtek ki e címen MINDEN magyar adózó zsebéből, hogy Orbán és rokonai a „saját lábukon állhassanak”!

   Na épp ez lesz itt is e családtámogatási programmal. Igen, lesznek majd néhány százan akik kapnak pár száz forintot belőle, de azzal nem lesznek kisegítve, és mindenképp több lesz a kiadásuk a gyerekekre mint amit megkapnak majd támogatásként. Közben azonban óriási pénzeket kaszálnak majd belőle a BENNFENTESEK. A fidesznyikok.

   Ti meg, lelki- és értelemszegények, tapsoltok majd hogy milyen jót tett veletek a Nagy Nemzetvezető, mert akad majd minden faluban valaki Terike vagy Marcsika, aki tényleg kapott pár száz forintot ilyen-olyan jogcímen.
  6. krabat1
   krabat1
   Nem emlékszem hogy kitértem volna ilyesmire, de igazad van miért ne kaphatna bárki aki gyereket nevel?
   Melitta kedveli ezt.
  7. johannsebastian
   johannsebastian
   Itt agitálsz más ellen, hogy bannolják ki, amiért sértegeti a résztvevőket ("az idelátogatókat sértegeti, sok embert személyesen is"). Te meg veszed magadnak a bátorságot, hogy ugyanígy sértegesd az ide írók egy részét! Gratulálok! Értelmes vagy, kitalálod, milyen jelzővel illetik az ilyesmit!
   Utoljára módosítva: 2019 Február 14
  8. szundi53
   szundi53
   A családi pótlákot 1 nyomorult forinttal nem emelik, pedig "Magyarország jobban teljesít !" (a Tiborcz-félék köreiben biztos, de a pór-nép ezt nem igazán érzi)
   Orbán mostani bejelentése is felső középosztálynak, a módosabbaknak szól. A többi le van .... sajnálva.
   tornando és Párhuzamos_György kedveli ezt.
  9. johannsebastian
   johannsebastian
   Speciális oka van annak, hogy miért adókedvezményt emelnek a családi pótlék helyett. Szerintem te is tudod, mi az.
  10. johannsebastian
   johannsebastian
   Se megszülni, se felnevelni nem könnyű 4 gyermeket. Én kettővel is alig bírok. De erre nem kényszerít senki, ezt az utat önszántából választja az ember. Aki pedig igénybe veszi, nyilván azért teszi, mert képes vállalni a feltételeket, és neki ebben a formában valóban támogatást jelent. Akárhogy is toporzékolsz ellene! Ha valaki saját egészségügyi kockázatainak ismeretében (s az orvos tanácsának ellenében) úgy dönt, hogy gyermeket vállal (a gyermekért magáért, a támogatásért vagy mindkettőért - mindenkinek benső ügye, miért is tesz így), nem hibáztathatja az orvost, ha az ismertetett kockázati faktor mégiscsak fellép. Ugyanígy, a kormány sem hajt bele senkit "ebbe a rizikóba", lehetőséget kínál gyermeket vállalni kívánó felnőtt és értelmes embereknek.
   Utoljára módosítva: 2019 Február 15
   jöttment és Ewabrown kedveli ezt.
  11. Párhuzamos_György
   Párhuzamos_György
   Én legalább csak ritkán, egy-egy postban engedek meg magamnak efféle kiszólásokat, ő meg egymás után ezt tette több mint féltucat poston keresztül.

   Nota bene, a „lelki szegények” a biblia egyik híres szófordulata, hiszen tudod:
   „boldogok a lelki szegények, mert övék lesz a Mennyek országa!”
   Azaz ha téged ez sért, lécci intézkedj hogy ezt moderálják ki a Bibliából, még jobb ha emiatt betiltják az egész Bibliát, desőt még az egész keresztény vallást is, ígérem nem fogok tiltakozni ha ez megtörténik! Mindenesetre azt hiszem amíg az be nincs tiltva, én magam is nyugodtan használhatok bármi abban levő kifejezést, hiszen ugye az „hagyomány” és „közös kultúrkincs”, „része az általános műveltségnek” stb.

   Azaz maximum az „értelmi szegény” jelző ellen ágálhatsz, de az a szememben egyszerűen a „lelki szegény” rokonértelmű megfelelője, bevallom neked. Ez a nézetem nyílegyenesen következik abból, hogy LÉLEKBEN NEM HISZEK, ergo, minden cselekvést, emóciót és megnyilvánulást amit egyesek a léleknek tulajdonítanak, én az emberi agy termékének tartok, az agyi képességeknek, tehát az ÉRTELEMNEK, az más kérdés hogy ebből egyesek mennyire bőven vannak eleresztve...

   Tehát, ez a két kifejezés a szememben abszolút szinoním! Amennyiben te mégis különböző jelentést tulajdonítasz neki, az csak arra bizonyíték a szememben hogy esetleg jogosan vagy te magad is besorolható az e jelzők által lefedett halmazba, már bocs. Nem mellékesen, az is erre utal hogy ennyire véded a fidesznyikokat és törvényeiket. De vígasztaljon téged a tudat hogy ha biztos vagy benne hogy nincs igazam, akkor abban is biztos kell legyél, hogy rád is vár mint lelki szegényre a Mennyek országa, s milyen jó lesz ott neked... Remélhetőleg ott is Orbán Viktor és Szent Családja lesz a főnököd mint Isten arkangyalocskái, és ott is saját lábukon állnak majd... Mármint saját lábukon, mely láb a te és hozzád hasonlók fején tapodik...
  12. johannsebastian
   johannsebastian
   Ha te úgy használod a nyelvet, hogy utólag rögzíted a használt szavaknak általad tulajdonított jelentést, akkor nem hivatkozhatsz a logikára, mert felrúgod a nyelvhasználati szabályokat. Amúgy meg egyszerűen lehülyéztél másokat! A bibliai kifejezésnek ehhez köze nincsen. Egyszerű mocskolódás, mint a gúnyolódásod is.
   tornando és jöttment kedveli ezt.
  13. Párhuzamos_György
   Párhuzamos_György
   Szerintem ami a logikát illeti, a Biblia van híján annak, de nagyon ám. Hiszen azt állítja, van lélek, mégis a „lelki szegény” kifejezéssel arra utal hogy egyesek híján vannak a léleknek. Akkor most van lélek vagy nincs?!

   Én teljesen logikus vagyok, és nem utólag rögzítem a nyelvhasználati szabályokat, mert mindigis így értettem és használtam e szavakat, az meg hogy te megsértődöl miatta a te privát döntésed. Aki meg akar sértődni, mindig talál rá okot. Én elmondtam amit akartam, s ezzel „uff én beszéltem”.

   Legfeljebb annyit teszek még hozzá, nem izgatom magamat nagyon amiatt ha valaki fidesznyik megsértődik, mert a legtöbbjük nemcsak a sértegetést de a hosszú időre szóló börtönbüntetést is magasan kiérdemelte a nézeteim szerint; még akkor is ha ő maga személyesen nem lopott el semmit a közvagyonból, de amiatt mindenképp mert a szavazatával a tolvajok cinkosává lett! Pláne ha még ennyire nyomja is a propagandát a hülyeség mellé mint itt teszik egyesek...

   Na tessék, ez a legutóbbi fenti mondatom talán már tekinthető „lehülyézésnek”. Ez, és nem az amin korábban kiakadtál. Vágod a kettő közti különbséget?
  14. Melitta
   Melitta
   Csak nem a rasszizmus?
   tornando, Párhuzamos_György és Ernoe kedveli ezt.
  15. Ernoe
   Ernoe
   Ne tegyünk ugy mindha ez a "gyerek-prémium fajspecifikus-szürövel" ugy esett volna le az égböl.
   Ez csak a folytatása annak amit Horthyi, Szállasi nem tudott befejezni
   -
   Nem szívesen teszem be, de kell emlékeztesselek benneteket Csurka István 1998. február 8.-i, egy szomorú prófétai írására, akkor még a Kelet-Európaiak voltak a menekültek.
   -

   "A trianoni határok között Magyarországon húszmillió ember is elfér, de belátható időn belül ebböl csak hétmillió lesz a magyar és négymillió cigány, a többi kilenc pedig mindenféle vegyes, akkor Magyarország nemzetközi néplerakat lesz itt a Kárpát - medence közepén, nagyjából ugyanannak a nemzetközi kozmopolita rétegnek a vezetése alatt, mint ma.
   Nagyon keserű lesz akkor Magyarnak születni. Megbélyegzettség, üldőzés, megszégyenítés és a teljes Magyar történelem eltagadása lesz az osztályrészünk . Nyelvünk helyén vartyogást hallhatunk."

   -
   A migrációs-hullám idején aztán rátettek egy lapáttal Orbán hívei, és ilyen szövegeket terjesztettek.
   -
   "Ha körbenézünk korunk multikulturális társadalmában, nyilvánvalóvá válik, hogy Kalergi terve a végkifejletéhez közeleg, mivel napjainkban Európa összeolvadása zajlik a harmadik világgal. A faji keveredés pestise évente többezer kevert fajú gyermek megszületését eredményezi, ők “Kalergi gyermekei”. A fősodratú média a félretájékoztatás és a bevándorláspárti álhumanitárius propaganda kettős nyomásával akarja a honos európai embereket szüntelenül a saját örökségük, identitásuk és származásuk megtagadására kényszeríteni."
   -
   Az érettségi találkozón, a diákmise alatt, nekem is odadugták a körlevelet. Amikor figyelmeztettem öket, hogy az én gyerekeim is "vegyes-házasságból" vannak, csak bután néztek, "őszintén" biztosítottak rolla, hogy "mi kivételek" vagyunk.
   -
   Mondanom sem kell, hogy ilyen emberek hivatkoznak Magyarországon a keresztény-kulturára.
   -
   Párhuzamos_György és Gagamail kedveli ezt.
  16. johannsebastian
   johannsebastian
   Szerinted rasszizmus, ha a családtámogatási és szociális rendszerben olyan reformokat vezetnek be, amely a cigányságot inkább a (köz)munka intézménye felé tereli. Borsodban élek, látom, milyen hatása van. Úgyhogy ne "rasszistázz" itt! Egyetlen politikai kurzus sem tudta még csak kezelni sem a problémát, nemhogy megoldani.
   jöttment és setni kedveli ezt.
  17. johannsebastian
   johannsebastian
   A matematika absztrakt entitásokkal dolgozik (formális tudomány), így aztán csak bizonyos határok között vagy bizonyos vonatkozásban képes az élet összefüggéseinek visszaadására. Egy alma meg egy alma az két alma, s mindegyik alma számosságát tekintve egy egység, de nem létezik két, minden vonatkozásában egyforma tényleges alma - a filozófia ezt úgy fejezik ki, hogy az egyed leírhatatlan. A matematika nyelvén az ember csak "kartoték-adat". Hol is tetováltak azonosító számot az emberekre?!
  18. JuhJóz
   JuhJóz
   Terelsz, nem a témára válaszolsz és amivel terelsz az bődületes butaság.
   Gagamail kedveli ezt.
  19. johannsebastian
   johannsebastian
   Te hoztad fel a matematikát egy olyan témával összefüggésben, amelynek nem sok köze van a matematikához.
  20. Gagamail
   Gagamail
   Senki nem készül "összeborulni" senkivel.
   Együttműködésre készül, s ezt most Orbán generálta.
   Együtt kell működniük, különben Orbánon kívül senki nem marad. Ez is a célja.

   [​IMG]
   https://index.hu/kultur/media/2019/..._a_mediahatosagot_a_tv2_orban-riportja_miatt/
   Csak, csak, csak ... vagyunk itt még egy páran, akinek ez a kitörlősdi nem jön be.

   A magyar szavazók kb. 10 (19 százaléka a legutóbbi választáson) jobbikos volt. Hitből vagy számításból, de a Jobbikra szavaztak. Orbán rögtön rárepült. Ahogy Simicskát eltakarította az "államgépezet", jöhet a következő, a Jobbik maradványa. Milliárdos büntetést nekik, hadd fussanak!!

   Baj, ha ilyen sok ember egyetért egy kémiai kasztrálós párttal, de kitörölni őket, AZ IS BAJ!! (S ez nem ordibálás, csupán nagy betű.)

   Orbán hataloméhségét meg kell állítani, most a Jobbikkal és mindenkivel, aki erre erőt és energiát érez.

   Ne felejtsük el, Orbánt csak 28-38 százalék támogatja - a szavazók 62-72 százaléka nem! S ez is "csak" azért ilyen arányú, mert gyakorlatilag mindenkit ellehetetlenített "jobboldalon".

   Ez ellen fel kell lépni, mert hosszú távon veszélyes!
   Mert O1G.
   setni és Párhuzamos_György kedveli ezt.

Megosztás