Szakkönyvek, tankönyvek, enciklopédiák és egyéb kiadványok a mesterségek, természettudományok és műszaki dolgok témaköréből

Hosszú József

Állandó Tag
Állandó Tag
Mivel nemigen találtam ilyen témájú fórumot, így nyitok egyet. Ha keresel egy szakmai könyvet vagy folyóiratot, illetve szívesen megosztanád másokkal az ilyen jellegű dokumentumaidat, itt a lehetőség! A tudomány és műszaki élet kedvelőinek hoztam létre ezt a témát, hogy egy helyen legyenek az ilyen jellegű források.
Tehát akkor, a teljesség igénye nélkül, a következő típusú kiadványok jöhetnek ide:
- Tankönyvek a természettudományok tárgyaiból (matematika, fizika, kémia, csillagászat, informatika...), egészen az általános iskolai szinttől a felső oktatásig.
- Szakkönyvek a műszaki foglalkozások témaköreiből (autószerelés, villanyszerelés, víz-, gáz-, központi fűtés szerelés...)
- Tankönyvek a műszaki foglalkozások tárgyaiból
- Folyóiratok (Villanyszerelők lapja, Ezermester és egyéb régi és új kiadványok)
- Enciklopédiák (Kossuth kiadó néhány sorozata, a Matematika világa sorozat)

A kezdeményezésem célja a tudás megosztása, mindenféle anyagi vagy egyéb haszonszerzés nélkül, a legnagyobb jóhiszeműség jegyében. Kérek mindenkit, hogy hasonló célból járjon el az itt fellelt tartalmakat illetően. Egy-egy régi kiadvány megosztása, amely már alig fellelhető, sokat segít a tudásra szomjazókon. Továbbá a megszűnt folyóiratok digitalizálása is segít azoknak, akiknek hiányzik egy-egy lapszám a gyűjteményből és nem találja sehol.

Ha esetleg feltöltenél valamit, arra kérlek, hogy az átláthatóság végett, az általam feltöltött első pár darab könyv mintáját vedd alapul, tehát szerző és cím, évszámon kivül legfeljebb egy pár soros megjegyzést fűzz hozzá és egy kisméretű borítóképet tartalmazzon a bejegyzés és a csatolmány pdf formátum legyen.
 
Utoljára módosítva:

Beka Holt

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos

katuskatus

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok. Az alábbi könyvet keresem:
Maria Mercati: A Tuina kézikönyve

Ezen kívül bármilyen akupresszúrával, akupunktúrával kapcsolatos könyveknek is örülnék.
Hálásan köszönöm.
Szép napot kívánok!
 
Oldal tetejére