Szaktanácsadás - szakértés - tanfelügyelet

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

ladysla

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Kedves Fórumozók!
A "Portfólió készítés" topic mérete indokolttá tette annak bezárását, és egy új nyitását. Ilyen esetekben általában sorszámmal, dátummal különböztetjük meg az elődjétől. Portfólió témában már nem nagyon van új. ezért a folytatás a Szaktanácsadás - szakértés - tanfelügyelet címet kapta.

Újoncoknak Portfólió készítése 2014. november 30-ig

 
Utoljára módosítva:

kros

Állandó Tag
Állandó Tag
Ladysla, ez nagyon jó ötlet, mert így a cím is azt fejezi ki, hogy a mostani jogszabályi keretek merre visznek.
Esetleg javaslok egy másik szálat, pl. Portfólió novemberre címmel, talán akkor nem lenne keveredés. (Az eredeti fórumszál egyébként nem lesz törölve, de ott nem lehet hozzászólni, ha jól tudom az itteni szabályokat.)
 
Utoljára módosítva:

gasape

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,üdv. mindenkinek,
Teljesen új lány vagyok a fórumon. GG csoportos. Valaki?
Sziasztok! Én is új vagyok, habár a fóliásokat egy ideje olvastam. Szuper kis csapat alakult ott ki. Én csak júliusban kezdek a szakértői képzésen,de úgy látom, nem árt, ha némi információt addig is összegyűjtünk. A Tanulási útmutató, amit tegnap olvastam jó kis előzetes! Az én csoportom: MM. Van még ebben a csoportban vk?
 

Gemeli

Állandó Tag
Állandó Tag
Bisne idézte:
"a 326/2013. (VIII. 30.) Korm. rendelet 35. § (4) bekezdés alapján a pedagógus-szakvizsgával egyenértékű a munkakör ellátásához
szükséges végzettséghez és szakképzettséghez kapcsolódó szakterületen szerzett tudományos fokozat, valamint
a doktori cselekmény alapján szerzett doktori cím. A pedagógus-szakvizsgával egyenértékű továbbá a klinikai és a pedagógiai szakpszichológusi, a fogyatékosság típusának megfelelő szakorvosi, a gyermekgyógyász, a gyermek neurológus, a pszichiáter szakorvos és a szociális szakvizsga."
Köszönöm. Akkor tehát nem kell szakvizsga.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére