Szandiék kirúgták, mert nem szereti a Fideszt

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Augusztus 20.

Melitta - 2018 Augusztus 20, 16:58
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Valla Attilának 44 dalszöveget köszönhet az énekesnő és férje, mégis szakítottak vele. A férfi azt mondja: nem tudták elfogadni, hogy az ellenzéki tüntetőkkel szimpatizál - írja a Bors. Bogdán Csaba Valla Attilának azt írta: elfogyott a türelme, nem bírja nézni a politikai témájú bejegyzéseit.

  Valla Attila több mint száz zenekarnak írt eddig dalszövegeket, húsz év alatt majdnem ezer népszerû sláger és kilenc musical fűződik a nevéhez. Huszka- és Emerton-díjas szövegíróként jegyzik többek között Cserháti Zsuzsa, Szulák Andrea, Somló Tamás, Gáspár Laci, a Hooligans, Zséda vagy a Nox lemezein, de nagyon sokat dolgozott Szandival is – egészen a múlt hétig.

  A barátsággá mélyült munkakapcsolatnak Valla Attila szerint a politikai ízléskülönbség vetett véget.

  „Na... 44 közös Szandi-dal után... évek óta rám se kacsintva, le se tojva... Bogdán Csabi törölt, mert nem nézhette tovább, hogy itt politikailag... tudtam, hogy az elsők között lesz... hetek óta tudtam. Jobban »fáj«, hogy a Nagy koncertre sem hívtak meg... ennyi... értem Őt, és értem magam is... minden ok.”

  – A napokban kaptam egy levelet Bogdán Csabától, amiben arról tájékoztatott, hogy én vagyok az utolsók egyike, akikkel kapcsolatban próbált kivárni. De most elfogyott a türelme, mert nem bírja nézni a politikai témájú bejegyzéseimet, ezért töröl engem, és nem is kell, hogy a levelére válaszoljak – mondta a lapnak Valla Attila.

  Borsonline

  [​IMG]
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Augusztus 20.

  1. advocatus_diaboli
   advocatus_diaboli
   Biztos lehetsz benne, még e hozzászólásod elolvasása előtt is - igen régóta! - úgy véltem, messze szívesebben élnék Svájcban, mint Magyarországon, mert sokkal jobb hely, és nemcsak a gazdagsága de az emberi kapcsolatok miatt is.
   Vállalatunknál a politikai vitáknak semmi befolyása nem volt az egymáshoz való viszonyhoz. Mindenki elmondta hogy látja a dolgokat és kész volt.
  2. yvettk
   yvettk
   Hadd kérdezzem meg: éjjel-nappal ezzel fekszik és kel? Egyetlen napra sem lehet felfüggeszteni a sárdobálást?
   Jó, ha az ember képben van a napi eseményekkel és a politikával, de azt sosem fogom megérteni, hogy miért lesz jobb valakinek attól, ha még ünnepnapokon is fanatikusan szid valakit/valamit. Azt meg pláne nem, hogy valaki azért nem tud büszke lenni arra, hogy magyar, mert nem tetszik neki a miniszterelnök...
   Zavar, hogy nincsenek független hírportálok, csak bal-vagy jobboldaliak. Mindkét oldalról csak olyanokat találok, amely a másik oldalt csak szapulni tudja, a másik minden cselekvésébe beleköt, a jót sosem látja meg.
  3. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Még jó, hogy lehet hypo-t kapni...,mert a Clorox már elfogyott Magyarországon. Biztos sokan bespájzoltak belőle...;););)
  4. JuhJóz
   JuhJóz
   Tekintsünk el attól, hogy a miniszterelnöke gyáva s nem mert már 2014-ben ugyanolyan feltételekkel kiállni, mint 2010-ben, mikor még csak hazug karakter gyilkolászással nyert. Felejtsük el, hogy nyilvánvaló és durva csalással lett eddig legkevesebb szavazattal 2018-ban 2/3-a.

   Ha csak arra gondol, hogy papíron államalapítást kellene augusztus 20-án ünnepelni, akkor gondolkodjon már el egy kicsit, hogy
   "szent István", a zsarnok, családirtó és hatalomféltő, miért is követte el rémtetteit.
   Ezt vesse össze Orbán nemzetközi "politikájával" és tiszta szívvel ünnepeljen.
   Sajnálni tudom érte.
   tornando kedveli ezt.
  5. Melitta
   Melitta
   Az igaz nem sok fuggetlen media van aki nem elkotelezett akit nem tamogat egyik vagy masik politikai ero vagy part.
   Mindig az uralkodo part kormany az aki a kritikakat sokkal erosebben sokkal toemnyebben kapja, de ha raadasul hulyebbnel hulyebb lepeseket tesz , nyilvan szot emel minden figgetlen media.

   Sajnos adnak mindig kritizalni valot, miert nem erzed azt hogy az unnep emelkedett unnep ,raadasul kereszteny unnep is hogy felhaborito ha pont ekkor nem adnak enni a menekulteknek az ehezoknek es megadalyozzak azt is akinek van lelke szive es akarata a segitsegnyujtasra.
   Kilakoltatas , az orszag elhagyasa tomegesen nem kozos ugy lenne es segitseg adas a kormanynak kene adni?
   Annyira csak a propagandara vagy kivancsi akkor rengeteg, tonemtelen kormany media van ahol csak azt hallod amit szeretnel, miert varod el masoktol hogy tapsoljanak nekik, akik mast is latnak a demagogian kivul?
   tornando és varázsdoboz kedveli ezt.
  6. tornando
   tornando
   Az államilag elrendelt ünnepek nem minden esetben azonosak az ünnepléssel.
   Augusztus 20 történetét leírták.
   Vallási hivatalostól, aktuális politikaiig már mindegyik volt.
   Most megint csavartak rajta egyet mint látom: Lett körmenet.
   Nagyon ünnep neked.
   Na mindegy azt mondd meg az köztévében miért propagandáztak 20-n?
   Ha szerinted nem lehet.
   Éppúgy volt EU és Soros szidás mint máskor.
  7. tornando
   tornando
   Rettenetesen álságos vagy naiv lett mára az amit írsz
   Annyira űát és túlpolitizált lett mára már minden.Késő
   El se kellett volna kezdeni árokásásba
   Nem kellett volna a Fidesznek kitaszítani a velük külsőségben nem azonosulókat.
   A kokárda kisajátításánál kezdték kitaszítani az pártjukon kívülieket.
   A külsőségben egy hétre kötelezővé tették.Ha nem te gaz vagy sugallták.
   Ezt a mai végleg elmérgesedett helyzetet,mint mindenkor.Az erősebb tudja meglépni, gáláns kezdeményezésekkel.
   Mint például meghívni, meghallgatni a vele szemben állókat.
   Az erősebb okán lehet béke jobbot nyújtani.
   Történnek a meghívások ugye?
   Vagy a ellenzék kezdeményezte kötelezőre se mennek el?
   Ezért naiv amit írsz.Nem enged az erősebb semmit sőt..
  8. tornando
   tornando
   Drága csillag a sárdobálás az nem valós dolgokkal megvádolást jelent
   Az nem sárdobálás ha saját szavaival szembesítenek valakit, akár aug 20-n:
   Láthatod Ő maga mondja #19
   És az írott szöveg:
   az ellenzéket folyamatosan támadni kell, ellenségképet kell felépíteni, veszélyt kell megfogalmazni, patás ördögöt kell a horizontra rajzolni , és utána ezt az ellenséget, ezt az ellenségképet meg kell vádolni a legképtelenebb vádakkal.

   Ha már sárdobálást emlegetsz éppen az amit mond az a politikai sárdobálás:"meg kell vádolni a legképtelenebb vádakkal."
   Utoljára módosítva: 2018 Augusztus 22
   Melitta kedveli ezt.
  9. MagyarCan
   MagyarCan
   Ez mit jelent? A cikkben ez áll: "szakítottak vele", "törölték" - netán megint a kicseszett faszbúkról van szó? Kit érdekel?

   Mindenki észhez térhet egyszer (mondják, "benő a feje lágya") - lehet, ez történt Valla úrral is. Nem tudom, mikre hivatkozik a művésznő és a palija, de persze olyan is van, hogy idővel meghülyül az ember (demencia) - lehet, ez történik velük.

   Amúgy, a választáskor jónéhány ismerősömről derült ki, hogy a FITYISZre szavaztak. Utána rákérdeztem, miért? Volt olyan válasz is, amit majdnem elhittem(többnyire persze a PR miatt), de azóta fenntartással kezelem ezeket az ismerőseimet . Nehogy azt mondjátok, hogy Ti nem!
   Azóta is próbálom az orruk alá dörgölni, ezért már én is personanongrata kezdek lenni.
   Mondjuk nekem együtt kell élnem velük idehaza (magyaro.).
  10. yvettk
   yvettk

   Egyáltalán nem várom azt, hogy mások tapsoljanak a Fidesznek, csupán azt szerettem volna kifejezni, hogy hihetetlen, hogy sárdobálás nélkül egy nap sem telhet el, melyet fröcsögő kommentek hada követ. Ha pedig valaki megpróbál függetlenként részt venni egy vitában, nem engedik, mert azonnal megbélyegzik, hogy a másik oldalt védi vagy annak a követője.
  11. talpas lali
   talpas lali
   a fidesz mindennap tesz róla hogy az emberek utálják és megvessék őket. ezért szót emelünk. ha normálisan vezetnék az országot, hidd el hogy arról lenne a diskura hogy milyen színű legyen holnap a hajam. de az a sok visszaélés a politikai bűnözés vérlázító, ezért az emberek ott ahol vannak szót adnak a véleményüknek. és ha ez neked sárdobálózásnak tűnik arról nem az emberek tehetnek hanem orbán és bűnszervezete.
   tornando kedveli ezt.
  12. Melitta
   Melitta
   NEm hiszem hogy ez igy lenne, mert nalunk mindenfele politikai nezetu ember megtalalhato. Azert nem varhatod el tolunk hogy hagyjuk a Fidesz hulyesegeit szo nelkul.
   A mediak 90% ban a kormany kozeli vagy maga a kormany finanszerozasuak. A Canadahun olyan hely ahol mindig szivesen adunk helyt az ellenzeknek es szimpatizansaiknak.
  13. yvettk
   yvettk
   Köszönöm a kultúrált és érdemleges választ Melitta, lényegében erre kerestem a választ. A Canadahunt régóta ismerem, van amikor gyakrabban feljárok ide, van amikor ritkábban, valamiért eddig az maradt bennem, hogy itt mindenféle témáról beszéhetnek az emberek, de a főhíreknél nem rémlett, hogy ennyire átitatta volna a politika, de a válaszoddal így már érthető, mint kiderült, inkább az ellenzéki oldalon áll.
  14. JuhJóz
   JuhJóz
   Akinek miniszterelnöke Orbán, és Orbán saját szájából saját képmásával elhangzanak a felsorolt dolgok s ez neki sárdobálás, ő maga pedig a megszokott tény nélküli habony sablonokat hangoztatja, az megérdemli, hogy "elégedetten" éljen, ám viselje el, ha más olyan tényekkel is szembesíti, amit cáfolni nem tud, csak terelni, ami az itteni átlagszinten már nem megy.
   tornando kedveli ezt.
  15. tornando
   tornando
   He ezt az előző yvettk, miatt írod telitalálat
   Bár megfigyelhető volt még vumtól, eddy22 től
   És tényleg Johann? nem emlékszem
  16. JuhJóz
   JuhJóz
   Ne beszélj már hülyeségeket. A mindennapi életetünkbe tört be Orbán rezsimje. Apropó, Te már teleszülted az országot?
   (Persze, ha magyar vagy.) Keresztyényi módon élsz, vagy az orvosok idejét rabolod, költségbe vered a NER egészségügyét.
   Remélem nem vagy allergiás, mert rendeletekre nem hallgat a parlagfű és merészel közterületen nőni.
   És hőálló is vagy, nem zavar a hőség a tömegközlekedésben sem. Spájzoltál eleget a gyerekeidnek iskolára?
   Nyilván hiteled sincs, hiszen ha kétkeresős család vagy, akkor az átlagfizetés duplájából simán el lehet lenni.
   Esetleg gázszerelő, esetleg autófényező akad a rokonságban? Ezek ma itthon menő szakmák...
   Értesz valamihez? Nem igazán? Ne csüggedj, államtitkár még simán lehetsz.
   varázsdoboz, Melitta és tornando kedveli ezt.
  17. tornando
   tornando
   Épp ez az nem tituláltalak annak Freud a tudatalattid válasszolta
  18. yvettk
   yvettk
   Igen, telitalálat, hiszen éjjel-nappal Habonyt olvasok, már kívülről fújom minden mondatát.
  19. yvettk
   yvettk
   Hacsak nem te magad vagy Freud és a tudatalattim, akkor cáfolnám ezt a kijelentést, és kérlek, olvasd el az előző hozzászólásaidat és mondd azt, hogy nem tituláltál fideszesnek... de azt hiszem, meddő vitába nem állok bele, hiszen látom, a személyeskedésen nem tudunk átlendülni.
  20. tornando
   tornando
   Nem igazán tudsz olvasni tényleg nem nézted mire írtam válasznak
   Ide teszem:
   Hát "saját főnököd" szájából hallottad mit kell tenni. "megvádolni mindenfélével"
   Juhjóz eltalálta miként nem hiszed el még neki sem
   Utoljára módosítva: 2018 Augusztus 22

Megosztás