Személy keresése

imported_kata témája a 'Toronto és környéke' fórumban , 2004 Január 23.

 1. imported_kata

  imported_kata Új tag

  Lehet, hogy tudtok segíteni. Keresek valakit Torontoban.
  Egy kedves barátom ’89-ben ment Budapestről Torontoba, és sajnos azóta nem tudok róla semmit. Amikor kiment előtte napokig buliztunk és a gépet is majdnem lekéste, sajnos senkinek nem jutott eszébe a címcsere.
  Nagyon szeretnék rátalálni, és tudni hogy alakult az élete. Próbáltam már a címét telefonkönyvben is megkeresni, de eddig nem sikerült. Remélem az interneten keresztül talán akad valaki aki tud segíteni, aki ismeri.
  Az adatai: Tóth Attila
  ’89 nyarán ment el Budapestről, a Hársfa u-ban lakott és akkor 20 év körüli volt. Az édesanyjáék már kint éltek Torontoban. Társasági ember, mindig a társaság központja volt, a lányok is imádták, bár nem volt az a tipikus „szépfiú”. Nálunk a barátai „Cini”-nek hívták.
  Kérem, ha bármilyen ötlet van, hogy találhatnám meg, írjatok nekem!
  Előre is köszönöm!!
   
  eszel67 és gyuszika66 kedveli ezt.
 2. Szami

  Szami Állandó Tag

  Szia imported kata!

  Sajnos nem én vagyok az aki segíteni tud neked, viszont én is hasonló cipőben járok. Tehát Én is Keresek VALAKIT!!!
  Mégpedig ez a valaki Sasvári András.
  Ő tulajdonképpen Erdélyből - Nagyváradról ment ki 1994-ben , ha jól tudom érdekházassággal. 1993 decemberében karácsony és szilveszter ideje alatt találkoztunk. Egy fantasztikus rövid kapcsolat volt, amolyan igazi a "Herceg Fehér Paripán érkezik". Na jó én még akkor nagyon fiatal voltam ez tény. De akkor is egy tök jó pasi (legalábbis akkor még az volt). Levélváltásunk is volt, aztán eltűnt.
  Amit el tudok róla mondani: kb. 170cm magas, kék szemű(olyan gyönyörű és hideg kék), sötét haj (ében fekete), szépen kidolgozott test. A Váradi barátai egyszerűen csak Sasi-nak becézték. Egyébként Canada/Toronto-ba ment ki, hogy ott hova azt sajna nem tudom. Sem a lakónegyedekkel vagy városrészekkel nem vagyok ott tisztában.
  A lényeg az, hogy szívesen e-maileznék vele, vagy akár találkoznék is, bár ha nős nem hiszem, hogy a lehetőségei ezt engedik. Őszintén nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mi történt vele? Hogy van? Mit csinál?
  Már ha egyáltalán megtalálom és válaszra méltónak tart. Ha nem azt is szeretném tudni!
  Tudjátok soha nem az a gond, ha visszautasítanak (bár meglehet, hogy nem esik jól az embernek), hanem, ha nem tudsz róla (hiszen akkor úgy is gondolhatod, hogy madzagon rángatnak vagy csak egyszerűen "lükének" néznek).
  Kérlek, ha tudtok segítsetek Nekem! Előre is köszi! Sziasztok Puszi mindenkinek!!!

  U.i.: Egyébként tök jó a fórumotok, legalábbis amiket eddig olvastam. Igazán örülök neki, hogy a megfáradt dolgos napjaitok után még képesek vagytok egymáson segíteni, ironizálni vagy éppen viccelődni. De legjobban az tetszik, hogy van bennetek összetartás!
   
  q1q2maszat, eszel67 és gyuszika66 kedveli ezt.
 3. Szami

  Szami Állandó Tag

  Ja!

  És még valami!
  Nagyváradon a Harlem discoban találkoztunk és ismerkedtünk meg. Ő akkor 22 éves volt!
  (1971. nov. 02. született)
  A levélen kívül amit kaptam tőle az egy névjegy volt ezen a neve szerepelt(logikus, azért van) és egy autószerelő titulus. A hátuljára a következőket írta Nekem:
  "Never dont give up
  it's your life."
  Sasi

  A helyesírási hibák az idézetben előfordulhatnak. Nem vagyok egy nagy angolos, viszont akkoriban Ő is még csak tanulta a nyelvet!
   
  eszel67 kedveli ezt.
 4. ircsi

  ircsi Új tag

  Én szintén ujvagyok,és szintén keresek valakit,aki időtlen idők óta él Missisaugában,vagyis ott élt három gyermekével.Vilmossal,Endrével,és Viktóriával.Tudomásom szerint uj helyre költöztek,sajnos évek óta nem tudom a kapcsolatot felvenni velük.Lehet,hogy tud valaki segiteni A keresett,Vigh Józsefné Erzsi néven élt Mo-on:(
   
 5. Prises

  Prises Új tag

  Sziasztok!! Keresem Kedves baratnomet a Porkolab Evat aki a Matyas Pince kivali vezetoje volt.. Torontoban el es aki tud rola valamit az kerem irjon nekem..
   
  eszel67 kedveli ezt.
 6. Szami

  Szami Állandó Tag

  Sziasztok!

  Csak annyit szeretnék üzenni mindenkinek, hogy: NE ADDJÁTOK FEL!!!
  Érdemes küzdeni és keresni!!!! Nekem sikerült.
  Tessék minél több vonalon elindulni, csak így lehet esélyetek. Használjátok a keresőket is, pl.: google
  További sok sikert Mindenkinek! Legyen legalább olyan szerencsétek mint nekem!

  Csősapi! Szami
   
 7. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Igazan orulunk hogy sikerult;)
   
  eszel67 kedveli ezt.
 8. mate

  mate Új tag

  Mint a kámfor!

  Sziasztok!
  Új vagyok itt, és azért jöttem, mert meg szeretném találni egy Torontóban élő rokonomat. A neve: Németh Eduárd. Nagyon fontos lenne megtalálnom. Ha valaki segíteni tudna nekemm a felkutatásában, vagy tud valamit róla, akkor kérem, írjon a [email protected] címre! A segítséget előre is köszönöm, Neumann Máté
   
  eszel67 kedveli ezt.
 9. FiFike

  FiFike Állandó Tag

  Prises ! Porkolab Evat ismerem , jol van es itt lakunk kozel egymashoz . A fiam jo baratsagban van a lanyaval , fiaval . A telefonszamat elkuldom neked priviben .
   
  eszel67 kedveli ezt.
 10. gacsgabriella

  gacsgabriella Új tag

  Szeretettel üdvözlök mindenkit!
  Ha már a kersésnél tartunk. Régi jó barátomat keresem: OSWALD LORÁNTnak hívják. Kb. 5 évvel ezelőtt volt itthon Budapesten utoljára, azóta a régi címéről elköltözött, s azóta nyomát sem találom. Ma a magyaronline.hu-n rábukkantam az e-mailcímére, már ha az az ő címe, de a kiszolgáló visszadobta azzal, hogy nem létezik. A srác január 13-án született 1960-ban, zeneakadémiát végzett és nagy valószínűséggel Torontoban él, de sajna a kanadai elektronikus telefonkönyvekben sem találtam meg.
  Bár abban bízom a legkevésbé, hogy valamelyikőtök ismeri, boldoggá tennétek, ha esetleg lenne tippetek, mi módon folytathatnám az eddiginél egy picit nagyobb sikerrel a nyomozást!:D üdv mindenkinek: dr. Gacs Gabriella
   
  eszel67 kedveli ezt.
 11. ANGYAL

  ANGYAL Új tag

  Sziasztok,
  Én is egy régi barátomat keresem, Dobos Gusztit. Ha hallottatok róla, kérlek értesítsetek.
  Üdv,
  A
   
  eszel67 és bélahmvhely kedveli ezt.
 12. beacska28

  beacska28 Új tag

  sziasztok!látom nem csak én keresem rég nem látott rokonaimat.aki tud segiteni annak nagyon megköszönném.Hagymásy Pál-t keresem ő egy 65 év körüli ,torontóba él a családjával .kérlek titeket aki ismeri mondja neki hogy itt találkozni szeretnék vele! köszi mindenkinek.
   
  eszel67 kedveli ezt.
 13. FiFike

  FiFike Állandó Tag

  Hajmási Peter -Hagymásy Pál ...........a barometer esore áll ...lalalaaaaa
  majd megnezem a telefonkonyvet
   
  eszel67 kedveli ezt.
 14. beacska28

  beacska28 Új tag

  köszi!de ez nem vicc tényleg igy hívják.egyépként te torontóba élsz?
   
  eszel67 kedveli ezt.
 15. magdi_50

  magdi_50 Új tag

  Szép napot Mindenkinek!
  Szeretném megtalálni régi játszótársamat. Úgy tudom Torontóban él. Horváth Ildikó 1948-ban született, Mo-on Szuhakállón nevelkedett.
   
  eszel67 kedveli ezt.
 16. csocsike

  csocsike Vendég

  Canada411 Itt probaljatok meg. Ennel jobbat nem tudok ajanlani:rolleyes:
   
 17. csocsike

  csocsike Vendég

  <TABLE class=tborder id=post283267 cellSpacing=1 cellPadding=6 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR><TD class=thead id=currentPost> #1 [​IMG] [​IMG] <INPUT id=plist_283267 style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px 0px 0px 5px; VERTICAL-ALIGN: middle; PADDING-TOP: 0px" type=checkbox value=0 name=plist[283267] inlineModID="inlineMod">
  <!-- status icon and date -->[​IMG] Ma, 08:49 PM <!-- / status icon and date -->
  </TD></TR><TR><TD class=alt2 style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px"><!-- user info --><TABLE cellSpacing=6 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD noWrap>attila_p<!-- v3 Arcade --> <!-- Arcade -->[​IMG]<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_283267", true); </SCRIPT>
  Tag
  </TD><TD width="100%"> </TD><TD vAlign=top noWrap>Belépés dátuma: Apr 2006
  Hol: Magyarország Tatabánya
  Üzenet: 1


  </TD></TR></TBODY></TABLE><!-- / user info --></TD></TR><TR><TD class=alt1 id=td_post_283267><!-- message, attachments, sig --><!-- icon and title -->Keresem Luk Ferencet (Saskatoon)
  <HR style="COLOR: #d1d1e1" SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message -->Hello

  Ha valaki Ismeri Luk Ferencet Saskatoonban, kérem írjon !
  Én az édesanyja szomszédja vagyok ,magyarországon .
  Szerentném a kapcsolatot felvenni vele a neten keresztül .

  Segítségüket köszönöm .
  </TD></TR></TBODY></TABLE>
   
 18. csocsike

  csocsike Vendég

  <TABLE class=tborder id=post283551 cellSpacing=1 cellPadding=6 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR><TD class=alt2 style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px"><TABLE cellSpacing=6 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD noWrap>seva<!-- v3 Arcade --> <!-- Arcade -->[​IMG]<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_283551", true); </SCRIPT>
  Tag
  </TD><TD width="100%"> </TD><TD vAlign=top noWrap>Belépés dátuma: Apr 2006
  Üzenet: 1


  </TD></TR></TBODY></TABLE><!-- / user info --></TD></TR><TR><TD class=alt1 id=td_post_283551><!-- message, attachments, sig --><!-- icon and title -->[​IMG] Keresem MELINDÁT!
  <HR style="COLOR: #d1d1e1" SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message -->Sziasztok,
  Budapestről írok, osztálytalálkozót szervezünk hamarosan. Keresem elveszett osztálytársnőmet, barátnőmet, akit úgy hívnak: Peredaruk Melinda. Legalább is ez volt a lánykori neve. Ma már férjezett, gondolom gyerekekkel megáldott. Észak-Amerikában, talán Kanadában él, 30 év körüli. Aki ismeri, vagy elirányíthat olyanhoz aki ismerheti, légyszi írjon a [email protected] címemre! Hálás köszönet,
  seva:656:
  </TD></TR></TBODY></TABLE>
   
 19. valoszinu

  valoszinu Új tag

  Azt szeretném kérdezni, hogy valaki véletlen nem tudna vmi részletes anyagot kanada erdőgazdálkodásáról küldeni? Eddig sajnos szinte nem találtam semmit konkrétan a gazdasági részéről, mondjuk az erdőkről se sokat.. Örülnék ha segítenétek! Házidolgozathoz kell... Köszike
   
  eszel67 kedveli ezt.
 20. csocsike

  csocsike Vendég

  Szia, mar valaszoltam egy masik topicban. Ez szemelykereso topic;)
   

Megosztás