Szerelmi balhé és perverz utas - Egészen elképesztő történetek taxisoktól

A taxisok sok mindent megélnek a munkájuk során, néha egészen elképesztő helyzetekbe csöppennek, vagy meglepő dolgoknak lesznek tanúi. Néhány sofőr most elárulta, melyek voltak a legextrémebb esetek.

A 42 éves István egy este egy nőt fuvarozott, aki elég egyértelműen a szeretőjéhez igyekezett, ráadásul sokat szidta a férjét. A taxis miután kitette a hölgyet, újabb hívást kapott méghozzá ugyanahhoz a címhez ahonnan jöttek. Látta, hogy egyezik a név is, kiderült, hogy éppen előző utasa férjét kell elvinnie valahová. Útközben beszállt egy nő, aki egyértelműen a szeretője volt, és egy hotelhez mentek.

Egy óra múlva a feleség hívta Istvánt az applikáción keresztül, mivel látta, hogy a férjét is ő fuvarozta. Követelte, hogy vigye oda, ahol kitette a férfit, még pénzt is ígért cserébe. István nem akart belefolyni az ügybe, megkérte, hogy szálljon ki, a nő viszont erősködött, és emelte a tétet. Végül addig könyörgött és zokogott neki az asszony míg nem kibökte a hotel nevét, majd kitette a nőt.

20140924taxi.jpg

Nem könnyű a taxisok élete.Forrás: Thinkstock
A 23 éves Katával egészen elképesztő dolog történt. Fényes nappal egy férfi utasa egyszer csak fogdosni kezdte a combját. A lány azonnal lefékezett, és kitessékelte az autóból a perverz férfit.
Egy hét múlva ugyanez az utas ült be mellé, elnézést kért a múltkori eset miatt, és megígérte, hogy nem fordul elő többé. Kata belement, hogy a történtek ellenére is elviszi, ám az út végén a pasi a pénzét kezdte keresgélni, majd felajánlotta, hogy természetben fizet. Kata miután erre nem reagált, az utasa megragadta a nyakát, és megpróbálta megcsókolni, közben azt szajkózta, „higgye el, neki is jó lesz". A lány szerencséje az volt, hogy kollégája éppen mellette parkolt le, és a segítségére sietett. A pasit elzavarták, szerencsére soha többet nem látta.

Ákos egy negyvenes, elegáns hölgyhöz érkezett fuvarra, csakhogy a nő nem akart beszállni, kiabált neki, hogy menjen oda hozzá. A taxis ugyan nem értette, de kiszállt, mire a nő leteremtette amiért lefröcskölte őt. Ákos elnézést kért, de utasának ez sem volt elég, kérte, hogy adja oda a kulcsot neki, hogy ő is lefröcskölhesse az autóval. Természetesen ezt a férfi visszautasította, mire a nő a lábával lefröcskölte őt egy pocsolyából. Ezután még ingyen elvitte a kért címre, majd mehetett haza átöltözni, mert teljesen vizes lett az ingje is – írta a Joy.
 

Jim Jarmusch-nak van egy szenzációs filmje ami mind taxiban játszódik le "Night on Earth"
Ez itt a Párizsi jelenet egy része. Jó szórakozást.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Vörös Klára wrote on Ancsapancsa's profile.
Kedves Ancsapancsa!
És ezeket a Kis Éva könyveket eladod, vagy fel tudnád tölteni?? Egyik topicban olvastam, hogy az írónő újra kiadja bővített formában, es el is küldi annak, aki kéri. Ezèrt érdekelt volna a címe, hogy hova lehetne írni neki.
De nagyon köszi a válaszodat!!
Minta Mordaly wrote on Bubus13's profile.
Nagyon tetszik
vajdakati wrote on Judit mama's profile.
Valahol fent van a minta, de most nem találom ezért inkább átküldöm!
Kőházi-Kis Margit wrote on edinalokkos's profile.
Kedves Edina! Ne haragudj, ha zavarlak Kőházi-Kis Margit tanító vagyok. Megköszönném, ha nekem is el tudnád küldeni a Számolás 3 Tálas Józsefné könyvet. Sni
-s diákomnak kéne. Nagyon keresem még a Számtól számig sorozat 3. és 4. kötetét. Címem: [email protected]
Hálás köszönettel: Margitka
P.Sandor wrote on Melitta's profile.
Sziasztok info kellene hogy most hogy tudnek Kanadaba menni, mert lehet azt mondani hogy a Magyar megelhetes az egyellö a nullaval probaltam mas Orszagokban de sajnos semmire nem jutottam mert felcigany vagyok es Magyar is. orszagombol is:(:mad2:. Teljesen nullara kerültem semmi mas nincs csak a meneküles. Ha valaki tud jo infot adni azt megköszönnem.
Elöre is köszi

Statisztikák

Témák
36,314
Üzenet
4,370,026
Tagok
588,709
Legújabb tagunk
Anapt
Oldal tetejére