Szerelmi mágia

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Szerelmi mágia
Tanuljon meg varázsolni

Nem tud megfelelõ partnert találni? Unalmassá vált a házassága? Lovagja más nõk után forgolódik? Hányszor sóhajt fel egy-egy érintett: “Bárcsak varázsolni tudnék!” De hiszen tud! Csak még nem próbálta.

Nem kell hozzá idegen segítség, drágán vett boszorkányság, csak kis elszánásra van szükség és néhány apró tárgyra. Boszorkányüstöt például nem is kell beszerezni, a tennivaló egyszerû, és akkor sem omlik össze a világ, ha az eredmény nem egészen olyan, mint remélte.


Kerüljön egyensúlyba önmagával!
Keressen elõ egy jól sikerült fényképet önmagáról. Amikor feljön a telehold (hogy mikor van holdtölte, megtudhatja a legtöbb kalendáriumból), vágja ki szív alakúra a képét, és a szélét különbözõ színû fonalakkal szegje el! Tegye rámába és állítsa az éjjeliszekrényre vagy az asztalára, vegye körül virágokkal, gyertyával – mint a keleti oltárt szokás. Álljon a kép elé, gyújtsa meg a gyertyát és ne gondoljon másra, csak arra, hogy milyen szép azon a képen.
Csak az lehet vonzó mások számára, aki önmagával elégedett, aki önmagát szépnek tartja.


Mit tegyen, hogy szerelmes legyen?
A növõ hold fényében tegyen kis dobozkába néhány csepp illatos növényi olajat, egy kis fürtöt a hajából, levágott körömdarabkákat, kevés koriandert, köményt és sáfrányt! A dobozkát kösse át aranyszínû zsinórral! Most már csak az a dolga, hogy – mintegy áldozati ajándékként – nyújtsa fel a dobozt az éjszakai égnek és kérje a sors segítségét.
A varázslat Indiából származik, a növényekben lévõ energia képes erõt adni a saját kívánságnak.


Ha új partnerre vágyik...
Válasszon ki valamilyen ezüstbõl készült, önhöz illõ kis figurát! (Az alma kitartást jelképez, a létra haladást, a delfin a szerelmet hozhatja. A szimbolikus jelentõségû, ön által vonzónak talált figurát selyemszalaggal kötözze rozmaringághoz, és a holdkorong növekedése idején többször nyújtsa az ágat és a figurát az ég felé!


A kapcsolat megszilárdulásáért
Három (körülbelül hetvenöt centiméter hosszú) vörös selyemszalagból fonjon copfot, rögzítse a hajához – legegyszerûbben homloktáji masnival oldható meg. A szalagot napkeltétõl napnyugtáig kell a hajban tartani, gondolatban minél többet kell a kiválasztottal foglalkozni, közben pedig a csészéjébõl vagy poharából kell vizet innia. Azt kell kérnie az égtõl, hogy érzelmeit minél jobban megismerje a társa, a kapcsolat megszilárduljon, haladjon, és elkötelezzék magukat egymás iránt.


Ha a kedvese valódi érzéseire kíváncsi
Növõ holdnál illatosítson levendulával egy gyertyát, írja a kedvese nevét pergamenpapírra, és a gyertyát ezzel a papírral gyújtsa meg! Amíg a gyertya le nem ég, a kívánságára kell koncentrálni!


Hogy a riválistól megszabaduljon...
Ha féltékeny, mert szerelme iránt túlságosan érdeklõdik valaki, akkor írja fel papírlapra a riválisa nevét, és a papírt tegye be a jégkockákat készítõ tálba! A papírt két kis ezüstfigurával együtt (egyik a rivális boldogságát, reményeit, másik magát a riválist jelképezi) mélyen vízbe kell fagyasztani.


Hogyan lehet a régi bánattól megszabadulni?
Tartson bükkfalevelet a szíve fölött, és éjszaka, titokban törölje meg vele a párja homlokát! A levelet ezután tegye egyik kedvenc könyvébe, és egy hónapon át a könyvön kell aludnia!


Hogy kedvese gondoljon végre a házasságra
Tegyen tizenkét diót (termékenységi szimbólum) és a kedvese nevének kezdõbetûit tartalmazó papírlapocskát fa alá, kezével fedje le a tizenkét diót meg a papírt, és teljes erõbõl koncentráljon az esküvõi szertartásra!
Ezután varrjon kis selyemzacskót, tegye bele a kettõjükrõl készült fényképet, a papírlapot és a diókat! A selyemzacskót kösse le és helyezze el a lugasban (vagy a ház narancsvirággal és rózsaszirmokkal díszített sarkában), és mindennap kétszer (délelõtt tizenegykor és délután három órakor) nyújtsa a kezét tenyérrel a zacskó felé.


Hogy megkérjék a kezét
Újholdnál saját nevét és kedvese nevét hímezze selyemkendõre! A kendõt húzza át aranygyûrûn! Miután csomót kötött rá, rejtse el a lakásban és huszonnyolc napon át tartsa a rejtekhelyen!


A szerelmet fokozó varázslat
Vágjon félbe teliholdnál egy lila káposztát, a kedvese fényképét és saját képét fektesse a káposzta két fele közé, és a két káposztafelet szorosan összefogva fóliával tekerje át! Hét napig legyen a káposzta a hûtõszekrényben, azután ássa el!


Hogyan ébreszthet szenvedélyt?
Készítse el az alábbi mágikus italkeveréket:
egy deci konyakba tegyen citrom- és narancsszeleteket, hagyja állni két órán keresztül! Tegyen hozzá borvirágot (borecs), és további két órán át pihentesse a keveréket!
Ezután finom szûrõn (leginkább selyemharisnyán) szûrje át az italt! Ha ezt a partnerével közösen megissza, a férfi többé nem tud önnek ellenállni!


Égi sátor a szerelemnek
Fessenek együtt a hálószoba mennyezetére, kék-arany színben egy közösen kiválasztott csillagképet! Amikor elõször fekszenek le a baldachin alá, mindketten esküdjenek meg, hogy kapcsolatukat egész életükön át jó szándékkal és egymás iránti szeretetben fogják ápolni – mindaddig, amíg a csillagok közé nem jutnak.


Az egymáshoz tartozás érzésének növelése
Aranyoztasson be két kulcsocskát, majd a partnerével sétáljon ki a közeli erdõbe vagy parkba! Ott vágjanak egy-egy tincset egymás hajából, azt húzzák át a kulcson és tegyék gyufásdobozba. Ettõl kezdve mindketten magukkal hordják a másik szívéhez vezetõ és a másik hajával ellátott kulcsocskát.


A kapcsolat megszilárdításának módszere
A kagyló és a tükör egyaránt jól ismert szerelmi szimbólum. Ragasszon a bekeretezett tükörre néhány kagylót és akassza a hálószoba falára! A tükör ettõl majd emlékezteti a házastársakat egymáshoz fûzõdõ szerelmükre.


Ha egyelten szóval kellene jellemezni a tanácsokat, azt lehetne mondani, hogy romantikusan régimódiak.
De ha ezek a meghatóan naiv módszerek évtizedekkel vagy évszázadokkal ezelõtt népszerûek voltak (és néha be is váltak), miért ne lehetne ma is kísérletezni velük? Az ember – és az érzések – semmit nem változott attól, hogy ma már nem lóháton és holdfényben, hanem autón és kivilágított utcán közlekedik.
Hajtincs, selyemkendõ, rozmaringág, illatos gyertya, dió, parfümös vörös szalag a combról, aranyozott kulcsocska, és persze a Hold a legfontosabb kellék. Látszólag! Mert a legfontosabb mégiscsak az erõs akarat, ami – mint köztudott – csodákra képes! Olykor minden kellék nélkül is!
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
A nemváltoztatás fejfájást okoz

A transszexuálisok nemváltoztató műtétje előtt és után kapott hormonkezelése köztudottan komoly mellékhatásokkal járhat. Egy nemzetközi kutatócsoport kiderítette, hogy a férfiból nővé operált páciensek esetében adagolt drasztikus hatású nőihormon-készítmények hatására például a páciensek akár életük végéig számíthatnak migrén-rohamokra.

A férfiból nővé operált transszexuálisok közt végzett felmérések is alátámasztották, hogy a nemi hormonok fontos szerepet játszanak a migrén kialakulásában - tették közzé kutatásuk eredményét a Neurológia című szaklapban belgyógyászok. "Köztudott, hogy a migrén nagyobb arányban fordul elő nőknél, mint férfiak közt" - mondta el Dr. Tamara Pringsheim, a kutatócsoport egyik tagja a Reutersnek - "így a legtöbb kutatás az ösztrogén agyra gyakorolt hatását vizsgálja." Pringsheim elmondta, hogy csoportjuk új nézőpontból kezdte vizsgálni a témát: olyan pácienseket vontak be a kísérletbe, akik eredetileg férfiak voltak, de nemátalakító műtétjük után a női szexuális jelleg eléréséhez szükséges anti-androgén és ösztrogén hormont szednek.

A migrén már nemcsak a nők kiváltsága

A Torontói Egyetem kutatója, Pringsheim és Dr. Louis Gooren, az Amszterdami Szabadegyetem munkatársa 50 transszexuálist kértek meg egy, a fejfájásuk tüneteit és gyakoriságát felmérő kérdőív kitöltésére. A válaszadók mind átestek már a nemátalakító műtétjükön, és a felmérés időpontjában épp hormonterápiás kezelést kaptak.

A válaszadók 26 százaléka számolt be migrénről, vagy valószínűsíthetően migrénes tünetekről, ez az arány megegyezik a születetten nőnemű migrénesek arányával. Ezzel ellentétben az eredetileg is férfinak született emberek közt ez a szám számottevően alacsonyabb. Pringsheim és Gooren úgy vélik, hogy a migrén növekvő gyakorisága összefügg a hormonkezelés során kapott egyik hatóanyag, a migrénért köztudottan felelős nitrogénoxid jelenlétével.

"Valamilyen hatás a véredényekre"

"Általában a férfiak és nők érrendszerének reakcióképessége eltérő, ezt pedig az ösztrogén nitrogénoxidra gyakorlott hatása okozza." - tárta fel Pringsheim. "Érdekes módon az érrendszeri reakcióképességet vizsgáló szívgyógyász szakemberek a férfiból nővé operált transszexuálisok esetében különös egybeesést találtak: mindegyikük szervezetében növekedett a verőerek aktivitása. Ebből tudható, hogy a hormonok valamilyen hatást gyakorolnak a véredényekre."

Pringsheim azt is elismerte, hogy egyéb okok is lehetnek a háttérben, mint például a nemváltoztatás tudata, vagy a női nemi szerep elsajátítása. A fenti eredmények és az utánkövető vizsgálatok alapján - amelyek többek közt a jelentkező fejfájások kórtörténetének feldolgozását és ideggyógyászati vizsgálatokat is magukban foglalják - a kutatók most azt remélik, hogy közelebb jutnak a migrén kialakulásának okaihoz és kezelésének módszereihez.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
12 perc a narancsbőr ellen

Bár már véget ért a fürdőruhaszezon, és ritkábban kerül sor bikinis jelenésre, mégsem szabad lemondani a csinos külsőről. A cellulitisz legtöbbeknél a téli hónapokban alakul ki: többet eszünk ilyenkor, jobban rakódik a felesleg. A narancsbőr kialakulása tornával megelőzhető, csak napi tizenkét percet kell rászánnod. Óra indul!


Első 2 percben: Hátra kitörés

Állj alapállásban, kezeidet lazán a csípődre ejtve vagy a törzs mellett lógatva. Lépj hátra a bal lábaddal körülbelül egy méternyit és süllyeszd le a törzsed annyira, hogy alsó lábszárad párhuzamos legyen a talajjal. Mindkét térded hajlítsd, és párat rugózz le-fel. Lépj vissza, majd ismételd a gyakorlatot a jobb lábaddal. A kitörést felváltva végezd egyik, majd másik lábbal.

3. perc: Békaugrás

Guggolj úgy, hogy teljes talpad a földön támaszkodjon, tenyerelj is le: a hüvelykujjad nézzen előre. A lendületvételhez használd a karodat. Ugorj annyira előre és annyira magasra, amennyire még kényelmesen tudsz. Próbáld ugrás közben előre felé kinyújtani karodat. Inkább lassabban ugrálj, de minden ugrás legyen tökéletesen kivitelezett.

4-5. perc: Nyújtás súlyokkal

Mindkét bokádra helyezz fél-egy kilós súlyokat, majd feküdj hasra. A csípőd alá tehetsz párnát, de a lábad maradjon nyújtva és a lábujjaid is simuljanak a padlóhoz. Hajlítsd be a bal térdedet derékszögben, tartsd meg a pozíciót. Közben a jobb lábad kinyújtva emeld felfelé, ameddig csak tudod. Lábcserével ismételd a gyakorlatot.

6. perc: Lábujjhegyen felugrás

Vegyél fel kitörési pozíciót: harántterpeszállás, a jobb láb elöl. Felugrás közben lábcsere a levegőben, majd puha talajfogás. Ugrálj, a lehetőségekhez mérten könnyedén. Karjaid csak egy-egy pillanatra használd, ha nagyon szükséges, egyébként a csípődön tartsd őket.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Szerelmi mágia:

Sok nő ezzel akarja megszerezni az áhitott férfit.
Csak arra nem gondolnak, hogy ez forditva is elsülhet. :D

Képzeljétek el lányok, hogy van egy férfi, aki nem tetszik nektek, és ez a férfi mágia segitségével megszerez benneteket, a varázsa alá kerültők akaratotok ellenére! Ugye milyen rossz érzés lenne? :fac:

Na, szóvel ezért nem érdemes beavatkozni a másik életébe, inkább udavoljunk, pitizzünk a másiknak, és ha nem jön össze, akkor majd egy másik esetben sikerül! :butt:

Uff, én beszéltem! \m/
 

Judit

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyszer én is ki szerettem volna próbálni ezt a mágia dolgot (elhárító varázslat), de majdnem felgyújtottam a lakást. Úgyhogy nem hárítottam semmit, hanem egy hétig szellőztettem a pecót. :shock:
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Én sokat elgondolkodtam ezen. Szerintem a szabad akarat nagyon fontos tényező. Tegyük fel, hogy én megbűvölök valakit, és menne is meg nem is. Menne mert nem érzi jól magát velem, de nem tud, mert ide láncolom. Mikor már nem érdekel ez a valaki, akkor mit kezdek vele? Rám is kötelező, amit vele teszek. Én bizony nem tennék senkivel ilyen szörnyűséget. Mert ha valamit magamnak nem szeretnék, azt nem teszem meg mással sem. Én nem szeretek rabságban élni ls ez az, azt nem teremtem meg másnak sem.
 

Shadhun

Állandó Tag
Állandó Tag
Amennyire én tudom, ezeknek a szerelmi mágiáknak, kötéseknek nyoma van azon, akin alkalmazták. Vannak olyan emberek, akik ezeket érzékelik, és el tudjátk távolítani.
 

spagetti

Állandó Tag
Állandó Tag
nekemis van ilyen könyvem bár a szerelmi máglyát nem probálnám ki.
Ha valaki szeret az máglya nélkül is szeret.
 

sztamas

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit jelent a szerelmi mágia? Talán furcsa, hogy felteszem ezt a kérdést. Amiről korábban írtatok, az nekem olyan valaminek tűnik, amivel egy konkrét, néven nevezhető embert köt valaki magához. Ezzel elveszi annak az embernek a szabadságát. De minden kötélnek két vége van! Vagyis az is elveszíti a szabadságát, aki kívánta ezt a kötést. Én úgy gondolom, hogy ez már fekete mágia.

Van azonban egy módszer, ami nem fekete, és mégis működik. Itt nem arról van szó, hogy kinézel valakit, és azt magadhoz kötöd. Hanem arról, hogy bevonzod a vágyott társat az életedbe. Ha szeretnél egy társat, és tiszta lelkiismerettel meg tudod tenni, próbáld ki.

Először is képzeld el őt minél részletesebben. Írd le. Ha rovás betűket használsz, hatékonyabb. Ha akarod, rajzold le. Reggelente mondd el a tükörbe nézve örömmel, sugárzó örömmel. Tudd, hogy méltó vagy erre a társra. Kezdj el úgy gondolkodni, úgy élni, mintha már veled is lenne, csak éppen most el kellett utaznia. Mondd el a legbizalmasabb barátaidnak, hogy van egy társad, aki ilyen és ilyen. Ha megkérdezik, hol van... várandós vagy vele, mint a kismamák. Ők is 9 hónapot várnak a babára, de az első pillanattól tudják, érzik, hogy ott van. Még mikor nem is látszik. És légy éber, mert a legváratlanabb helyen fog felbukkanni. De akkor észre kell venned. Aztán pedig ne kösd magadhoz. Nem is kell. Azért van, hogy téged szeressen.

Sok örömet hozzá!
 

Sadaku

Állandó Tag
Állandó Tag
Én sem próbálnám ki soha! Szerintem elég veszélyes dolog.... nem lehet senkire ráerőltetni az akaratunkat. Én úgy gondolom hogy szánalmas dolog az ha valaki ilyennel próbálkozik...
 

b.p.

Állandó Tag
Állandó Tag
nekemis van ilyen könyvem bár a szerelmi máglyát nem probálnám ki.
Ha valaki szeret az máglya nélkül is szeret.
Igazad van. Aki szerelmi mágiát használ, az kockáztatja, hogy máglyán égjen el. A mágia varázslatával magadhoz kötött ember fogva tart téged is. Lehetséges, hogy a végén csak a fahasábokból rakott lángoló máglya tüze nyújt enyhet az átélt pokol után.
 
Oldal tetejére