Hírek Szexuális erőszak miatt vettek őrizetbe egy Oscar-díjas rendezőt

Paul Haggis kanadai származású Oscar-díjas filmrendezőt őrizetbe vették az olasz hatóságok szexuális bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.


A 69 éves filmes ellen egy fiatal nő bejelentése alapján indítottak vizsgálatot, aki azt állítja, hogy megerőszakolták. Antonio Negro és Livia Orlando ügyészek szerint a nő orvosi segítségnyújtásra szorult a történtek után. Úgy tudni, több napon keresztül kényszerítették a nőt szexuális együttlétekre, majd ezt követően egy férfi elkísérte vasárnap reggel a Brindisi repülőterére, ahol „magára hagyták, testileg és lelkileg megrendült állapota dacára”.


Az ügyészség szerint a nő zavart viselkedése feltűnt a reptéri dolgozóknak és a rendőröknek is, ezért „elsősegélyt követően a brindisi rendőr-főkapitányságra vitték, majd onnan kivizsgálásra egy helyi kórházba”. Hozzátették: a nő „hivatalos feljelentést tett hivatkozással a körülményekre, amelyek kivizsgálását nyomozók kezdték meg”.


A rendőrség elmondta, hogy egyelőre nem árulhatnak el sokat az ügyről, a nő pontos életkorát és állampolgárságát még maguk sem állapították meg, de az bizonyos, hogy külföldi.


Haggis forgatókönyvíró, filmproducer, valamint filmes és televíziós rendező. Az Oscar-díjat 2006-ban kapta meg a Ütközések című drámája rendezéséért. Ő írta a Millió dolláros bébi és a Casino Royale forgatókönyvét.

1655773287104.png
 
Biztos nem hazudik de, bizonyítéknak nem hiszem hogy megfelelő.
Például ha a szemetesedből kivesznek egy általad használt dolgot és ráteszik az áldozatra akkor TE vagy az elkövető??
Ha nem tudod bebizonyítani, hogy valaki megrendezte az egészet a szeméttel (vagy a vád tudja bizonyítani, hogy nem ez történt), akkor igen. De ez nem a DNS hibája, hanem a jogrendszeré...
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Tempel wrote on Bucskó Adrienn's profile.
Tart még a 20 hozzászólás menete?
Tempel wrote on Bucskó Adrienn's profile.
Ez tetszik
Zsengi wrote on doki104's profile.
Kedves Doki!

Ajánlom figyelmedbe a szabályzatot!


Köszönöm
Sziasztok!Keresném a Korall együttes Sötét hajó c. dalát,és az Eddától a Nevesincs lányt.Köszönöm!
vorosmart wrote on sziporka78's profile.
Köszönöm szépen az új fordítást, jó hétvégém lesz.

Statisztikák

Témák
37,253
Üzenet
4,573,651
Tagok
601,108
Legújabb tagunk
Sándor0513
Oldal tetejére