Talpmasszázs

Bogyo79 témája a 'Alternatív gyógymódok' fórumban , 2010 Szeptember 3.

 1. posti

  posti Állandó Tag

  Tiszteséges gyógyító

  Nos itt az a lényeg röviden,hogy a dialektika /anyagvilág,látható és láthatatlan fele/mindenkor részt vesz a gyógyítás teljes menetében.A hiteles gyógyítónak, aki viszonylag mentes az önző szándékoktól,egy hasonló rezgésű,és szintén önzetlen segítője,de inkább segítői vannak az anyagvilág láthatatlan felén/orvos,gyógyító csoport/.A segítők is ennek a világnak a részei,csak már nincs anyagtestük.A hasonló érdeklődésű,és tudású személyiségek ott,igyekeznek segíteni annak a gyógyítónak akivel kapcsolatba kerülnek.Arról az oldalról sokkal nagyobbak a lehetőségek.Átlátható az egész ember,energetikai,anyagi,és karmikus vonatkozásokban is.Pl végrehajtható egy műtét az asztrál, mentál, vagy akár a gondolatest szintjén is./Az utóbbi már nagy tapasztalatú gyógyítot igényel./Akinek nincsenek meg ezek a az úgymond kapcsolatai,az saját illetve a beteg egészségét is befolyásolhatja,kockára teszi./Ez legtöbbször nem szándékos,mert innen nem látható folyamatokban zajlik az éter rablás/Mert az asztrál terület tele-tele van különböző lényekkel,akikek a gyógyító lélekminősége vonz be.Ha nem tiszta szándékú,önző,anyagias a gyógyító ,akkor hasonló minőségű lényeket vonz.Akik gondolkodás nélkül cserbe hagyják ha a hejzet ugy kívánja.Az éter az ott táplálék.A magasabb minőségű éter/Pl:Fényéter/ meg egyenesen hiánycikk.Legtöbbször nagy erejű,nagy hatalmú kontrol/ellenőrző/szellemek irányításával történik.A magasabb szellemi vezetők,akik minden személyiség mögött ott vannak,/Angyalok-védőangyalok/csak nagyon kivételes esetbe avatkoznak be a dolgok menetébe.Ha kell akkor azt közvetve/Pl:álom-sugallat/formájába teszik.
  Az a baj,hogy az asztrál térség már olyan nagymértékben szennyezett,és brutálisan negatív az átlag személyiség számára, hogy szinte reménytelen elkerülni azt hogy a gyógyító ne nyuljon bele a" kakiba".Valamikor ez nem így volt.A Tiszta derűs asztrál terület a a fejlődés útja volt,most meg tele van csapdákkal. Nem véletlen ,hogy ez emberiség a krízispontok sorozatával kerül szembe.Az Ősi tudás hiánya,a nemtudás,óriási gond és probléma lett.Most csak azt fogadjuk el amit a szemünkel látunk.Pedig a szem az a leggyengébb érzékszervünk.Nagyon behatárolt,és könnyen becsapható.
  Tehát ha a szándék tiszta-akkor a gyógyító határtalan segítséget kap-de kinek tiszta a szándéka ebben az önző anyagias világban? Már az eleje általában nem stimmel. Mert ki is gyógyít? Nem én,hanem rajtam keresztül gyógyítanak!! Ezért ne legyek büszke a képességeimre,mert az csak a szándékom tisztaságának jutalma lehet.Ami feljogosít arra hogy rajtam keresztül gyógyítsanak.Mert a kozmikus területen belül-azaz a három dimenziós világban semmi se lehetetlen,csak a szándék tisztasága az ami meghatározza a végeredmény.
  Hát nem lett valami rövid:D
   
 2. posti

  posti Állandó Tag

  öngyógyítás

  Természetesen itt nem arról van szó hogy bárkit is magára kell hagyni ha beteg.De a megfelelő mentális segítséggel fel lehet készíteni bárkit arra hogy partner legyen az öngyógyításba.A természetgyógyász és a beteg között sajnos könnyen kialakul egy függőség.A kezelések után eltelik egy x idő ami után újra" Úgymond" hiányozni fog a betegnek a gyógyító energiája.Pontosan azért mert az energia részben a gyógyítótól származik. Az a "szeretet tér" amit manapság az átlagos ember meg tud valósítani fontos de ennél sokkal többet és hastasosabb szeretet teret is meg tudnánk valósítani.Erröl beszél Anasztázia Védikus tanításaiban-Vlagyimír Megre-Oroszország Zengő Cédrusai könyvsorozatban.Persze ez a másik véglet,mert akkor az a tér meg se engedné azt hogy megbetegedjünk:D
   
 3. most

  most Állandó Tag

  persze az orvos beteg szindróma ...kb fél-év utána pszichiátert kezelni kell a páciens hatásai miatt.. ezért szoktak tartózkodni az érzelmektől ami a gyógyulás esélyeit jelentősen rontja.. és ezért szabnak eredményességi intervallumot j ..jó esetben
   
  posti kedveli ezt.
 4. Kalin

  Kalin Állandó Tag

  Sajnos a linken szereplő feltöltés már nem elérhető.
  Próbáltam a kereső segítségével....
  de nem találtam.

  Ha esetleg valaki fel tudná tölteni újra,
  annak megköszönnémkiss
   
  vizi_erzsike kedveli ezt.
 5. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  Tessek parancsolni kedves Kalin:)
  ez az I.resz
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
  Ez a II.resz
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
  Ez a III.resz
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**

  Es meg van egy ilyenem is hogy
  Dr. Gyarmati József - Egységes jegyzet a masszőrképzéshez
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
   
 6. Komponens

  Komponens Új tag

  Valóban működő dolog ez. Apósom nagyon jól alkalmazza.

  Tényleg jó dolog!

   
 7. guzi

  guzi Állandó Tag

  nagyon jó lehet sokféle betegségre én még nem próbáltam de hamarosan kipróbálomkiss
   
 8. serzseb

  serzseb Új tag

  Alternatív gyógymódok

  Kedves tanulók és reflexológusok!

  A nevem Simó Erzsébet most látom, hogy dilemmában van a társaság ebben a témakörbe. Be vallom nektek,hogy 2003 óta foglalkozom a reflexológiával, és tanítom is idehaza (Székelyudvarhelyen, Erdélyben)akit érdekel. Ami nagyon fontos ha már elvégezted a tanfolyamot és akad olyan ember aki megbízik benned és a lábát felajánlja neked vedd megtiszteltetésnek és légy alázatos. Ezt csak akkor tudod igazán megtenni ha szereted tiszta szívedből ezt az ősi tudást amit megtanítottak. Ne legyetek türelmetlenek magatokkal szembe hiszen minden kis apró tapasztalat majd előre visz az utadon.  Üdvözlettel,
  Erzsébet .
   
 9. kisszaszy

  kisszaszy Új tag

  Én eddig csak jókat tapasztaltam, de lehet, hogy türelmetlen vagyok...
  Annyi alternatív gyógymódot kipróbáltam, amióta állandó gyomor és hasgörcsök gyötörnek, de valójában nem vagyok elégedett. Másfél éve járok mindenféle kezelésre, de még mindig nem az igazi. Egyik szakember azt állítja, minden rendben - persze érzem, hogy nem -, majd 1 hónap múlva a következő ismételten azt, hogy nem. Hogy lehet ez???
   
 10. most

  most Állandó Tag

  tégy te magadért .....lehet h ujra csinálod .. elöfordul

  változtass bármit ami elöször eszedbe jut az életedben azzal a szántszándékkal h ezt a gyógylásodért teszed
   
 11. napsugar641

  napsugar641 Állandó Tag

 12. napsugar641

  napsugar641 Állandó Tag

  kéz és fülmasszázs

  üdv
   
  Csikk kedveli ezt.
 13. napsugar641

  napsugar641 Állandó Tag

  kéz és fülmasszázs

  Előbb lemaradt
   

  Csatolt fájlok:

 14. feri080808

  feri080808 Állandó Tag

  Sziasztok!Kezdő reflexológus vagyok,ezért még tapasztalat hiánya miatt szeretném megkérdezni.A feleségemnek pajzsmirigy gyulladása és nyaki nyirokmirigy meg nagyobbodása van.Most vettek mintát/tűvel,biopszia/ az eredményre várunk.Maszírozzam a lábfején a nyirok zónákat illetve a pajzsmirigy zónákat?Az orvos azt mondta hogy ne piszkáljam,de hát a nyugati orvoslásról ugye tudjuk hogy.........A pajzsmirigye most éppen felülműködik.Szerdán lesz meg az eredmény.Szeretettel üdv.mindenkinek.Feri
   
 15. annailuJ

  annailuJ Állandó Tag

  Kedves Feri,


  ha orvos mondta, hogy ne, akkor sztem ne. Kérdés, hogy a feleséged milyen gyógyszert szed, milyen stádiumban van a probléma etc.

  Viszont, bemelegító ill. a Bánszky-féle alaprendszerek sztem finoman masszírozhatóak.

  A lelki okokkal már foglalkoztatok?

  Pajzsmirigynél pedig tudtommal a JÓD az elsődleges szükséglet (vagy túl sok) prof.dr.Török Szilveszternek van kifejlesztett kék jódja (de mindenképpen megkérdezném az orvost)


  A legjobbakat Nektek!
  Üdv.: Julianna
   
  feri080808 kedveli ezt.
 16. vizi_erzsike

  vizi_erzsike Állandó Tag

  Masszázs videó


  Sajnos már nem lehet letölteni a videót, azt irja ki, hogy a fájl nem található. Kérlek ha tudod még egyszer töltsd fel, köszi.
   
 17. tratak

  tratak Állandó Tag

  Szia Posti!

  Áll még az ajánlat? Kérem szépen ezt a könyvet, ha még lehetséges!

  Előre is köszönöm!
   
 18. h.melinda

  h.melinda Állandó Tag

  Hidden Block (5 post(s) are required, you have 79):
  http://data.hu/get/4182751/Ann_Gillarders_A_Reflexol_gia_teljes_m_dszertana.z ip
  Fel tudná ezt valaki újra tölteni mert már le lett törölve.
  Még abban szeretnék segítséget kérni, hogy a fiam 9 éves és nyelvmasszázsra lenne szüksége. Tudna valaki könyvet ajánlani ezzel kapcsolatban vagy ha Budapesten tudna valaki ajánlani egy szakembert az is jó lenne. Köszönöm
   
  arvaie kedveli ezt.
 19. tratak

  tratak Állandó Tag

  Parancsolj :)
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
   
 20. Hajnika90

  Hajnika90 Állandó Tag

  Szeretném megtanulni a talpmasszázst, az igaz hogy "kezdőknek" nem szabad maszírozni, mert valami olyan pontot nyomhat meg a talpon amitől meg is betegedhet az illető??
   

Megosztás