Te kinek adnál Oscart?

Audrey09

Állandó Tag
Állandó Tag
Avatar és Cameron

Nagyon drukkoltam az Avatarnak és James Cameronnak, de sajna nem ők lettek a legjobbak. A nőknél viszont utoljára jutna eszembe Sandra Bullock, számomra borzalmas volt a két legutolsó alakítása (főleg az Ő a megoldástól rázott ki a hideg...).
 

Audrey09

Állandó Tag
Állandó Tag
Tim Roth meg Tarantino

És elfelejtettem a számomra legfontosabbakat: a "mindenem" Sean Penn és Tim Roth, valamint Quentin Tarantino. Tudom, hogy Seannak már 2 Oscarja van, de remélem, lesz az még 3 is... :o
 

gerebics

Állandó Tag
Állandó Tag
Jhonny Depp-el egyetértek.Ő egy nagyon tehetséges színész,nem is értem hogy miért nem kapott még eddig egyetlen Oscar szobrocskát sem!
 

fhevike

Állandó Tag
Állandó Tag
Leonardo Dicaprio nagyon megérdemelné. Kétségtelen, hogy az emberek jelentős hányada számára ellenszenvesen "jópasi" feje van, viszont hihetetlen jó színész, a szerepek széles skálájában megmutatta már magát, hogy kitörjön a skatulyából...és mégse.
 

LucafromHungary

Állandó Tag
Állandó Tag
Én Matthew MacFadyen-nek adtam volna Oscart a 2005-ös Büszkeség és balítéletért. Szerintem fantasztikusan játszotta Mr.Darcy-t.

Leonardo DiCaprio szerintem is érdemelne már egy Oscart, annyi jó filmben játszott nagyon jól.
 

fhevike

Állandó Tag
Állandó Tag
Közben végigolvastam a topicot...és valóban, Johnny Depp ugyanaz a kategória mint Dicaprio. Nem is értem, hogy nem kapott még?
 
Oldal tetejére