Te mit változtatnál az oldalon ?

goyo témája a 'A változások' fórumban , 2006 Augusztus 3.

?

Te mit változtatnál az oldalon ?

Poll closed 2006 Augusztus 10.
 1. Több híreket szeretnék

  1 szavazat
  5.3%
 2. Külön apróhírdetés részt szeretnék

  1 szavazat
  5.3%
 3. Jobb/modernebb társkeresőt szeretnék

  1 szavazat
  5.3%
 4. Saját internetes rádiót szeretnék

  2 szavazat
  10.5%
 5. Jó így ahogy van

  12 szavazat
  63.2%
 6. Más ötletem van, éspedig: (írd le ebben a témában)

  2 szavazat
  10.5%
 1. bodza80

  bodza80 Állandó Tag

  Én szerettem volna 1-2 képet megnézni. Regeltem kb. 10 napja, megvan már 26 hozzászólásom, de még mindig nem nézhetek képeket. Mi az oka?
   
 2. bodza80

  bodza80 Állandó Tag

  Szóval a felhasználói tájékoztatást mindenképp megváltoztatnám: akárhogy nézem, a június 1-i regisztrációmmal és a 27 hozzászólásommal állandó tag kellene legyek.

  ???
   
 3. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  az is vagy. A nevednel lathato.
   
 4. matsek

  matsek Új tag

  üzenetek

  már régen használtam a ch-t, hogy segítsek magamon, ha szeretném megkeresni, hogy milyen hozzászólásaim voltak eddig? a profilomnál valami gyors linkre emlékszem még régről, de most nem találom

  a 20 hozzászólás szerintem jópofa dolog - az ember legalább belejön a dolgokba - mondjuk nem egyszerű összeszedni, ha az ember nem csak annyit akar írni, hogy ööööööö.... meg :p:p:p

  szerintem nagyon érdekes témák vannak a ch-n, és jó érzés, amikor egy-egy google keresésnél a ch jön be.... "jjjjaajdejó, igen, ott megtudom majd nézni, hááátpersze" - legutoljára pölö:
  http://canadahun.com/forum/blog.php?b=12989
   
 5. kovacs-muzsika

  kovacs-muzsika Állandó Tag

  Üdv:

  Szerintem jó dolog a 20- hozzászólásos dolog,nekem az a javaslatom
  hogy legyen egy nem túl nehéz furfangos kérdő ív, amelynél A,B,C lehetőségek közül lehet kiválasztani a választ./Új regisztrálóknak/
  Meghatározni egy pontrendszert , és a helyes válaszok után meghatározni
  hogy hány hozzászólást kell végrehajtani ahhoz hogy szabadon használja
  a fórum oldalait.
   
 6. matsek

  matsek Új tag

  tulajdonképpen miért is?

  miért is kellene megszűrni a felhasználói csoportot?
   
 7. hangya1944

  hangya1944 Állandó Tag

  [​IMG]

  A top10-ben megjelenő blogokra kattintva kapom sokszor ezt az üzenetet. Gondolom, a blog tulajdonosa csak a barátai számára tette olvashatóvá az írásait. Természetesen szíve joga, kivel osztja meg a gondolatait. De miért kell megjeleníteni a csak max. 20-30 ember számára fenntartott írásmű címét a főoldalon? A többi kétszázezer állandó tag csak bosszankodik rajta.
   
 8. hangya1944

  hangya1944 Állandó Tag

  Csak alátámasztás az előzőekhez: 2 perccel ezelőtti helyzet - a főoldalon 7 bejezés szól 17 barátnak és 3 bejegyzés az összes többi CH tagnak.

  [​IMG]
   
 9. Bakterbaa

  Bakterbaa Új tag

  Én is megosztom az örömömet, hogy itt vagyok.
   
 10. stanmark

  stanmark Új tag

  Röhej.... alig bírtam rájönni, hogy kell hozzászólást írni- vagy egy moderátor-szerkesztő aktiválta nekem ezt a lehetőséget, ki tudja? Több, mint három éve vagyok tag. Eddig se komment, se letöltés, pedig megoldottam ennél már komolyabb dolgokat is. Ez a 3. hozzászólásom; talán egyszer meglesz az a húsz......
   
 11. today13

  today13 Állandó Tag

  Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

  Szia!

  Az egész azért van, hogy valaki ne csak egy letöltésért lépjen be az oldalra, hanem aktiv taggá váljon.
  Azonban itt is van egy kiskapu: Bármelyik témában hozzászólhatsz az alábbiak közül:
  Beszélgető - Dumcsi

  vagy egyszerüen a szójátékokban, illetve itt:
  Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

  Üdv
  today
   
  Melitta kedveli ezt.
 12. t.bernadette

  t.bernadette Állandó Tag

  Sziasztok!

  Nem találtam szigorúan technikai problémákkal foglalkozó topikot (persze ettől még lehet, hogy van), így itt kérdezek. Több, mint 48 órája csináltam anyukám számára egy regisztrációt, természetesen az ő mailcímére. Nem kapott aktiváló linket, be is tudok lépni az adataival, ellenben semmihez sem tuodk hozzászólni. Még a hozzászólásgyűjtő topikokhoz sem. Van ötletetek, hogy miért? Ugyanazt a rendszerüzenetet küldi, amit akkor szokott, ha nincs meg a 20 hozzászólásod. De ugye értelemszerűen, ha semihez se szólhatok hozzá, nem is lesz.....Lécci, valaki technikai ember segítsen!!

  Köszi
   
 13. gval1

  gval1 Állandó Tag

  Mivel engem csak az információkeresés vezetett ide, s nem maga a fórumozás, így kényszerítve vagyok a különféle hozzászólásokra. Persze ez itt egy szabályzat és vagy elfogadja az ember vagy nem. Mindenkinek szíve - joga igent vagy nemet mondani.
  Viszont sokkal több érdembeli hozzászólás lenne, ha eleve nem ilyen hozzászólásokat kellene küldeni, ami kötelezö. Hiszen nem tudjuk milyen anyag van fenn, nem tudunk belemélyedni, sok olyan rész van, amit meg se nézhetek addig, amíg nincs meg a 20 hozzászólásom.
  Így igazi , érdembeli hozzászólást majd csak akkor tudok tenni, ha már ismerem az oldalt és nem fölösleges hozzászólásokkal tarkítom . vagy olyannal,amit már 20 ezerszer leírt elöttem valaki.

  Üdvözlettel és ha túl leszek a 20 hozzászóláson, akkor köszönettel is a sok-sok értékes anyagért, amit itt felhalmoztatok. Alig várom, hogy hozzájuthassak és én is hozzátehessek párat:)

  Üdv, Vali
   
 14. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Mindent lathatsz mindent tudhatsz, csak letolteni nem tudsz, meg nincs meg a 20 hozzaszolas, amit barhol megtehetsz a temaba vagoan.
  Csak konyitesnek szantuk akinek esetleg nehezebb felvenni a ritmust vagy becsoppeni egy beszelgetesbe a 20 hozzaszolas gyujto topicot.
   
 15. gval1

  gval1 Állandó Tag  Igen, erre gondoltam én is, hogy vagy elfogadjuk vagy sem, kinek-kinek szíve joga. Viszont nálam pont az volt,hogy kerestem egy varrással kapcsolatos információt a netet böngészve (csak,hogy konkrét pélan keresztül mutassam be,mire gondolok-ami egyedi,személyes és az én dolgom, nem kritika, csak a 20 hozzászólás miatt írom le, mert nem akarok 20 helyre beköszönni,hogy "sziasztok" -)..és a általam kedvelt google, ide irányított és sok hasznos dolgot látok..vagyis látnék:))))..meg majd fogok is. Aztán kiderült be kelöl lépni, regisztrálni. Ez oké, semmi baj.
  ( a 20 hozzászólással sincs baj,csak írogatok).
  -aztán látom 2 napos regi..khm..ezen bosszankodtam (magamban) hogy a fene..itt az orrom elött a válasz a ke´rdésemre, s csak 2 nap múlva jutotk hozzá...de ami közben jött, a 20 hozzászólás. Nomost az idöm véges, föleg a fölösleges dolgokra szánjam, pélaul ismeretlen területre 20x hozzászóljak. Aztán mivel engem bizonyos információ érdekelt (aminek roppant mód örültem, hogy megleltem...) ...jelzem még egyszer, engem pont a letöltendö dolgok érdekelnek, s ezáltal lehetek csak aktív tag, ha tudom, hogy amit kaptam (pl egy szabásminta vagy magazinadat, vagy amire éppen aznap szükségem volt), azzal tudok mit kezdeni, s tudok reagálni.
  Node sebaj:))))
  Az oldal fantasztikus, nekem megér 20 elöhozzászólást:))))) Gratulálok és csak örülni tudok,hogy létezik ilyen oldal, köszönöm szépen.
   
  Melitta kedveli ezt.
 16. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Koszonjuk megertesedet es turelmedet.
  A canadahun nem toltogetos oldal hanem kozossegi, es ugy gondoltuk, ha valaki idejon ismerkedjen meg a candahunnal, mi is ismerjuk meg ot, hatha talal olyan temat amiben oromet leli es nekunk is kellemes perceket szerez ...na erre van a 20 hozzaszolas.:D:D
  A regisztracional is kozoljuk, hogy ne erje csalodas az uj tagot.

  Erezd jol magad nalunk!
   
 17. yoor

  yoor Állandó Tag

  .

  Igazán jó közösségi élet zajlik itt.
  Élő kapcsolatokkal és sok hasznos anyaggal.
  Nagyon tetszik.
   
  Melitta kedveli ezt.
 18. brudi80

  brudi80 Állandó Tag

  Nincs it semi baj igy jo
   
 19. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  Én is a 20 hozzászólás miatt ragadtam itt, és nem bántam meg.
   
  Melitta kedveli ezt.
 20. elke

  elke Vendég

  Nagyon hálás vagyok amiért ittragadtál a 20 hozzászólás miatt Jászladány igazán élvezettel olvasom a blogodat és a Fórumon is sok értékes hozzászólásod van amivel ezt a közösséget gazdagítod. Köszönöm , hogy vagy nekünk:) További jó fórumozást kívánunk!
   

Megosztás