Hírek Terjeszkedik az étterem, ahol csak bunkó felszolgálókat alkalmaznak

Karen’s Diner immár Sheffieldben is vállalja, hogy nem lesz kedves a vendégekkel.


Tavaly nyílt meg az ausztráliai Sydney-ben az első Karen’s Diner étterem, amelynek az a jellegzetessége, hogy szándékosan goromba személyzettel fogadja a vendégeit.
Az éttermet azoknak hozták létre, akiknek állandóan bajuk van valamivel, ha beülnek valahova. A Karen’s Dinert megálmodó Viral Ventures cég szerint
éttermük végre egy olyan hely, ahol nem csak mondvacsinált indokok miatt panaszkodnak a személyzetre, hanem azért, mert valóban amatőr módon dolgoznak és bunkók a vendégekkel.

Nagyjából erre lehet számítani:


Az első hallásra reménytelennek tűnő koncepció végül sikeres lett, annyira, hogy a cég újabb éttermet nyitott Brisbane-ben és Melbourne-ben is, most pedig Ausztrálián kívül, az Egyesült Királyságban is terjeszkednek – számolt be a LADbible.

A Sheffieldben helyet kapó étteremben is garantálják a vásárlóknak, hogy „száz százalékig durva személyzettel” találkoznak, a kézműves hamburgerek és a „fantasztikus” italok mellett.

A vendégeknek olyan élményt kínálunk, amely kissé teátrális, de segít kiadni az elfojtott érzelmeket

– mondta korábban Aaron Rovuck, az étteremlánc munkatársa.

Az új étteremben is az a cél, hogy a betérő vendégek ne aggódjanak az etikett miatt, ne rágódjanak azon, hogy leteremthetnek-e egy felszolgálót, mert a személyzet szívesen kiteszi magát ennek.

1644374863577.png
 
Ezek nem bunkók hanem megjátsszák hogy azok ez ég és föld.
Inkább szórakoztatás ez mint kellemetlenség.
 
Most nem érdemes magyarázni
szórakozás??
legközelebb mit ígérnek
leöntik kávéval bokán-rúgják?
Mennyibe kerül egy anyámat szidás?
Ez a gorombaság lekezelés, megalázás
A leggyengébb láncszem tv műsor stílusa volt
Máté Krisztával azt hiszem
Hál-istennek már nem terjesztik tovább a lába kapcaként bánjunk az emberekkel stílust
valamint a főzőversenyes gorombaság
Gordon Ramsay A pokol konyhája
mellékesen ez is TV2
És a direkt gorombasághoz még ide hozhatnám Csernus Imrét
esetleg még Kövért
 
Utoljára módosítva:
Elsőre viccesnek tűnik, de nem az. Nem is értem ezt a koncepciót. Az élet számos területén nap mint nap megalázzák az embert, de legalábbis sok helyen bunkók. Én ezt különösen a boltokban tapasztalom. Mire jó az, ha egy étterem erre alapszik? Az már eleve perverz vagy mazochista személy lehet, aki csak ezért elmegy egy ilyen "bunkó" étterembe.
 
Üzlet az egész majd beleunnak az emberek mert nem színházba akarok menni ha étkezésre kerül a sor.
Tudom itt az alkalmazottak a bunkók de, mi van akkor ha a vendég az?...
Biztos nagyon szívesen várják vissza.....
Hihetetlen jelenet játszódott le egy gyorsétteremben augusztus utolsó hétvégéjén, a kanadai Port Alberni városában – jelentette a helyi sajtó. Egy férfi maszk nélkül ment be a Dairy Queen nevű gyorsétterem-hálózat helyi éttermébe, ahol az eladók közölték vele, hogy kötelező a maszkviselet, és nem szolgálhatják ki, ha nem visel egyet.

A férfi vitatkozni kezdett az eladókkal, közölve, hogy nem hajlandó maszkot felvenni, és a vitának azzal vetett véget, hogy a kiszolgálópultra vizelt. Majd elhagyta az éttermet.
 
Elsőre viccesnek tűnik, de nem az. Nem is értem ezt a koncepciót. Az élet számos területén nap mint nap megalázzák az embert, de legalábbis sok helyen bunkók. Én ezt különösen a boltokban tapasztalom. Mire jó az, ha egy étterem erre alapszik? Az már eleve perverz vagy mazochista személy lehet, aki csak ezért elmegy egy ilyen "bunkó" étterembe.
Ennek az az értelme, hogy teljesen kizárt a verbális becsületsértés, és csak a tettleges jöhet szóba. Így a bíróságnak is könnyebb, mert úgynevezett egyszerű tényállású ügyet kell csak tárgyalnia. cicus mosoly.jpg
 
Nem lehet, hogy a fiúknál ez kiváltja a domina-érzést? :) ;)
1644962618841.png

Női szemmel, katasztofális.
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Bugica wrote on bsilvi's profile.
Szia!
Köszi a legújabb fordításodat! Ímádás!
Nagyon vártam a folytatást D.B Reynolds -tól.
Bulblet wrote on Zselyke25's profile.
Kedves Zselyke,
köszönöm az új J.R.Ward könyvet, nem ismertem ezt az újabb FTT sorozatot (The Black Deggeer Legacy). Az első 3részt nem találtam itt a CH-n, a kérdésemet is törölték erre vonatkozóan.
Elküldenéd nekem, ha megkérlek? Ha igen, akkor előre is köszi!

Bulblet
Köszönöm a felvételt!
bedyy wrote on lil9's profile.
Szia!
Köszönöm a Jayne Ann Krentz könyveket főleg az Arcana hiányzó részei tettek nagyon boldoggá. (Mikor fel le ugráltam kicsit furán néztek a gyerekek :D )
A fordítás is nagyon jó lett. Esetleg a jövőben játszódó Harmony könyveket nincs kedved fordítani? Elvileg a Opsidian Prey kapcsolódik az Arcanához mert egy Sweetwater a főszereplő meg kíváncsi lennék miként alakul a Rainshadow szigeti rezervátum sorsa.
V.Márti wrote on H-111's profile.
Szia!

Szeretnélek megkérni hogy küldd át nekem - Michael Drosnin - A Biblia Kódja - 2 . részét a Visszaszámlálás - t. Előre is nagyon köszönöm! Bármilyen formátumban.

Statisztikák

Témák
37,312
Üzenet
4,585,998
Tagok
601,511
Legújabb tagunk
narushika
Oldal tetejére