Hírek Terrortámadás Brüsszelben: elfogták az elkövetőt, aki két svéd szurkolót ölt meg

A terrorista illegálisan tartózkodott az országban.

Kedden korán reggel meglőtték és elfogták a hétfői brüsszeli terrortámadás elkövetőjét egy schaerbeeki kávézóban – közölte kedd reggel a belga ügyészség, hozzátéve, hogy a rendőrök lefoglalták a hétfői támadásban használt fegyvert, és az elkövető életben van.


Az Euronews beszámolója szerint a támadó, aki egy 45 éves tunéziai férfi, hétfőn, este 7 óra körül két embert megölt, egyet pedig megsebesített Brüsszelben. Az áldozatok svéd válogatott mezben voltak. Hétfő este Belgium-Svédország Európa-bajnoki selejtező-mérkőzést játszottak a brüsszeli Baldvin király Stadionban. A terrorista illegálisan tartózkodik az országban.


Annelies Verlinden belga belügyminiszter elmondta, hogy a rendőrség egy különleges egysége hétfő éjjel akciót hajtott végre a feltételezett tettes schaerbeeki lakhelyénél, de nem találták otthon. A brüsszeli terrorkészültséget a legmagasabb 4-es szintre emelték, és növelték a rendőri jelenlétet is az utcákon, miközben az ország többi részében hármas szintű készültséget rendeltek el – írja a De Standaard.

A férfi 2019-ben menedékjogért folyamodott, ám azt elutasították 2020-ban, amikor is eltűnt a hatóságok szeme elől. Bár 2016-ban egy külföldi rendőrség szerint radikalizálódott, a hivatalos terrorizmussal gyanúsítottak listáján nem szerepelt. Tunéziában a törvénnyel is összeütközésbe került, és ott el is ítélték. A terrorista egy online feltöltött videóban azt állította, hogy az Iszlám Állam (ISIS) nevében követte el a támadást a hitetlenek ellen.


Tegnap a Belgium-Svédország meccset 1-1-es állásnál, a félidőben a svéd válogatott kérésére megszakították. A játékosok nem akarták lejátszani a hátralévő 45 percet, és ebbe a hazai labdarúgók is beleegyeztek. A szurkolókat sokáig nem engedték ki a stadionból. A svéd labdarúgó-szövetség elnöke arra kérte a szurkolókat, hogy az utcán ne viseljék a nemzeti mezt. Éjfél körül megkezdték a szurkolók evakuálását a Roi Baudouin stadionból.

1697539162712.jpeg
 
Ha a helyzet húzódik
Bármelyik képi média megfordul.
És már másokat fog mutatni áldozatként.

Ez is mindig így történik!!!!!!!!!!!!

De nekünk már most tisztán lehetne látni
Nem az az áldozat csak, akit a média épp annak mutat
Nem igazságot ismerni
Mert azt ott lehetetlen
De tudni
Néha az áldozat is hibás(nem személyenként ) hanem úgy egészében és következmény
 
Utoljára módosítva:
Augusztus elejéig 1385 külföldi állampolgárságú, embercsempészetért jogerősen elítéltet engedet
szabadon Orbán kormánya...
 
Augusztus elejéig 1385 külföldi állampolgárságú, embercsempészetért jogerősen elítéltet engedet
szabadon Orbán kormánya...
Jól tette, minek etette volna tovább őket?
Szívesen odaadta volna őket bármelyik EU -s országnak megörzésre, de senkinek sem kellettek, így hát szimplán kidobta őket az országból.
 
Mit szeretnél?
Csatolás megtekintése 1960902
Hat méter magas építmény. Őrtornyok, géppuskák, mesterlövészek.
Igen, pontosan ez kell !

idézet az könyv írójától:
"A demográfiai adatok ismeretében látható, hogy Európa mifelé tart – ez csak matematika. És nem az a gond, ha az európai ember bőrszíne barnább lesz, hanem ha maga a kultúra vész el, ha az értékeink tűnnek el. És jelenleg épp az értékeink egy része az, ami megakadályozza, hogy megfelelően megvédjük magunkat. A jelenleg értékesnek tartott eszméink közül valamit mindenképp fel kell adnunk: vagy a szabadságjogokból veszünk vissza, és akkor fizikailag esetleg meg tudjuk védeni magunkat, vagy nem veszünk vissza, és ez lesz a vesztünk, a kultúránk tűnik el."
 
Utoljára módosítva:
Augusztus elejéig 1385 külföldi állampolgárságú, embercsempészetért jogerősen elítéltet engedet
szabadon Orbán kormánya...
Amíg az EU kontrollálatlanul és számolatlanul beenged akárkit/bárkit/mindenkit, addig nyugodtan ki is lehet venni a btk-ból az embercsempészetetre vonatkozó tételeket.
Ezek az emberek nem embercsempészek, hanem szimpla kísérők.
 
Köszönöm az állami média beszámolóját. Valami egyéni vélemény?
tökéletesen egyezik az én véleményemmel, tehát helyesen cselekedtek...csak a határőrizeten szigorítani kellene, például tanulmányozni a gázai-egyiptomi határt, hogyan boldogulnak ott a milliós nyomással, ott senki sem megy at kedve szerint.

Esetleg szórólapokat kellene osztani a kerítést ostromóknak, hogy Horvátországnál nincs kerítés, schengeni ország és tárt karokkal fogadják őket, legyenek szívesek oda buszozni és ott belépni az EU -ba, ha már nem tetszik nekik Szerbia.
 
Utoljára módosítva:
"ott belépni az EU -ba"
Ha ténylegesen a háború elől az első biztonságos országba menekülő nők és gyerekek integrációja lenne a cél, akkor már megoldották volna. Nem kell nagy logisztikai gondolkodás, ha egy renitens állam nem akarja magának a friss és jól motivált munkaerőt, befogadni a háború elöl az első biztonságos országba menekülő nőket, gyerekeket akkor azt meg lehet oldani. A befogadó államok helyzete nem a Vatikánváros, vagy Gáza, ahol nagy részben, vagy egészben egy országgal határosak, hanem elég nagy olyan határ van, ahol szabadon át lehetne őket engedni.
 
Már miért követeltem volna? Akkoriban rendes határőrizet volt.
Nem mondod, akkor több ezer honfitársad miért nem a határátkelőket választotta? Télvíz idején folyókon bozótosokon át hason kúszva érkezett Magyarországra, sokan iratok nélkül. Válogatás nélkül jöttek, csavargók, bűnözők.
 
Nem mondod, akkor több ezer honfitársad miért nem a határátkelőket választotta? Télvíz idején folyókon bozótosokon át hason kúszva érkezett Magyarországra, sokan iratok nélkül. Válogatás nélkül jöttek, csavargók, bűnözők.
fogalmam sincs .... kétévenként utazhatott bárki legálisan útlevéllel külföldre, lehet nem volt kedvük annyit várni
 
hmm, lehet hogy mindenki karácsonyt akart ünnepelni nálunk.
Igen. Akkoriban Sopronban laktam, pontosan láttam, hogy inkább az osztrák oldalon akarnának karácsonyozni. De kitartott a hullám szerencsére 91-re is, amikor a HŐRnél voltam sorállomány. Az elején (90 vége) egy fogás egy jutalomnap volt, de amikor kiderült, hogy már a kiképzés végére (karácsonyi, szilveszteri őrsmegerősítések alatt) 100 fogásom volt, akkor eltörölgették ezt a rendszert :) Azután Sopronpusztára vezényeltek negyed évet, ott pontosan láttam, hogy mennyire itt akar karácsonyozni :) A majomketrec mindegyik oldalán jellemzően egy nyelvet beszéltünk így teljesen képbe kerültem a határontúli x évente kaphat útlevelet elv szelektív létére. Nem nagyon lenne jó, ha az az idő visszatérne...
 
nagyon másképp emlékszünk ... én például még emlékeszem a kishatárforgalomra is, amihez nem is kellett hagyományos útlevél.
Az látod lehet, hogy rosszul emlékszem, de1988- 1989 a Romániából Magyarországra menekültek összlétszámát közel 20 ezer főre becsülték.
Tehát, ha szerinted több méter magas kerítéssel, fegyverekkel kell távoltartani őket, akkor ezekkel a románokkal mit kellett volna tenni? Sok ám az a 20 ezer ember!
 
Az látod lehet, hogy rosszul emlékszem, de1988- 1989 a Romániából Magyarországra menekültek összlétszámát közel 20 ezer főre becsülték.
Tehát, ha szerinted több méter magas kerítéssel, fegyverekkel kell távoltartani őket, akkor ezekkel a románokkal mit kellett volna tenni? Sok ám az a 20 ezer ember!
egy év alatt 20.000 csak Magyarországra ? nahát ilyesmire sem emlékszem
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,124
Üzenet
4,799,930
Tagok
615,629
Legújabb tagunk
A.Ancsa
Oldal tetejére