Testen Kívüli Élmények-TKÉ

T.K témája a 'Vallás,szellemtan' fórumban , 2009 Október 6.

 1. T.K

  T.K Vendég

  Hat, hogy egesz pontosan ez mitöl van arra igy nehez lenne valaszolni. Ahhoz jobban kellene, hogy ismerjelek. Valoszinü hogy csabit a lebeges es jo a fantaziad.
   
 2. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Az a gondom, hogy amikor azt érzem, hogy lebegek néha azért van, mert olyasmi hatalommal ruház fel ez az egész, hogy akinek akarok, annak ártani is tudok. Máskor meg olyan dolgokra késztet, amikkel örömöt szerzek másoknak. De általában hirtelen jönnek ezek a gondolatok és a leggyakoribb helyszín, ahol látom magam lebegni, az a főiskola, ahova járok. Néha szándékosan mutatom meg mindenkinek, hogy lebegek, az okát nem tudom mi, de ilyenkor lebegés közben olyan érzésem van, hogy minden hatalommal fel vagyok ruházva és senki nem tud bántani. Ezt így nehéz elmondani, most jelenleg nincsen lebegéses gondolatom. De furcsa néha amit érzek. Eddig a lebegés mindig boldogsággal töltött el, csak néha vannak olyan gondolataim, amiket nem szabadna mások iránt vagy magam felé. A spirit "tanítóm" szerint azért van ez a lebegés érzés folyamatosan, mert el akarok szakadni az itteni világból, mert nem érzem itt jól magam (nincs meg az egyensúly nálam).
   
 3. T.K

  T.K Vendég

  A legjobb vedekezö tecknika, ha a kilepes utan rögtön a szellemi vezetönket hivjuk.
  Visszaterve a Brain sync-re, Robert Monroe hasznalt egy tecknikat, amit ö Hemi Sync neven alkalmazott. Ennek a lenyege az, hogy ket parhuzamos frekvenc-hang(bal oldali 500hz-jobb oldali 504hz) fut egymas mellett a jobb es bal fejhalgatoban, ami 4 hz különbsegget mutat ki. Ennek hatasara az agy megprobalja a különbseget kiegyenliteni es a hangot a ket agyfelteke segitsegevel közepre hozza.
  Es ezt a modszert hasznaltak a TKE aktivizalasara.
   
 4. Móricz

  Móricz Állandó Tag

  nos. A sötétség általunk gonosz szellemi lényeknek nevezet teremtményeket takar, akik rajtunk keresztül kivánnak bejutni, anyagi testet ölteni ebben a világban, hogy azt saját képmásukká formálják. Ehhez kell az anyag, és a testiség őket hajtja. Másrészről ezért veszélyes. Csak tiszta elmével, és lélekkel lehet más dimenziókba lépni, nyilvánvaló feladatokkal, ami pont az ellenük való harc.
  Az elhagyás, és a visszatérés pillanataiban fizikai síkra lépnek, itt a találkozás is kialakulhat, s az ember saját bőrén érezheti agresszivitásukat.
   
 5. maghozó

  maghozó Állandó Tag

  Saját tapasztalat ? Milyen érzés a börödön ? Csiptek vagy nagyon viszket ?
  Ne fáraszd magad a rémisztgetésel :D Vagy gondolod itt a felnött napközi ?
   
 6. Móricz

  Móricz Állandó Tag

  Rémisztő lenne? Amúgy ütés...
   
 7. maghozó

  maghozó Állandó Tag

  Csak annak aki elhiszi. Tudod a hitrendszerünk irányitja földi életünk :D
   
 8. T.K

  T.K Vendég

  Kedves maghozo!

  Ez a topik azert jött letre, hogy az ilyen teves elmeleteket megprobaljam elmagyarazni esetleg kijavitani.
  Szeretnem ha ezen a topikon mindenkinek a velemenyet tisztelettel fogadnank, meg akkor is ha ezzel nem ertünk egyet.
  Van akinek bizonyos dolgokrol mas a velemenye es ezt nyugodtan ki is fejtheti. En sem tudok pl mindent es en is nagyon sok mindenben tevedhetek. Ha azutan valaki kijavit, nagy szeretettel fogadom a velemenyet, informaciojat.
  Szeretnem ha itt tisztelettel beszelnek egymassal, ne akarjuk a vilag negativ energiajat ebbe a topikba behozni. Legyen ez a topik a pozitiv energi es a pozitiv gondolatok tarhaza.
   
 9. Móricz

  Móricz Állandó Tag

  Azt gondolom minden magáért beszél.
  Nem is szabad meglepődni rajta, ha feltűnnek bizonyos vélemények, amelyek vagy bagatelizálnak, vagy nevetségessé tesznek mindent.
  Erről beszélek, igaz a dolgok több síkon zajlanak.
   
 10. maghozó

  maghozó Állandó Tag

  Kérdezni szeretnék. Viszatéréskor milyen érzésetek van ? Fizikailag van különösebb tünet. Én hidegrázásra ébredek. Mindig kihül a testem az ilyen tekergéseknél . Többször beszélgetem "elhunytakkal" - azokkal kiket szeretek. Vagyis mostmár számomra az csak egy más dimenzió mert a földi életem kérdéseire kaptam válaszokat .Nem mindig válaszkeresés ,volt csak sziplán az együtlétért ,olyan jó érzés ott lenni . Volt olyan érzésem mindha párhuzamosan lenne két külön életem egy ott meg egy itt.
  Viszont éber állapotba sose tekergek . Szimpla álmoknál meg nem ébredek hidegrázásra kihült testel.
   
 11. Móricz

  Móricz Állandó Tag

  Kedves Maghozó! Elhunytakkal beszélgetni nem szerencsés, de gondolom ezért írtad, mert te tudod, hogy ki közelít elhunyt szeretteink képében.
   
 12. T.K

  T.K Vendég

  Nos a test kihülese az mondhatnam majdnem egy "normalis dolog" Ennek az az oka hogy az asztraltest energiat vesz fel es mivel elszakad a fizikai testöl igy a fizikai test energiaja lecsökken.(ezert jo melegen betakarozni)
  A parhuzamos elet erzes abbol ered, hogy a Tudatunk "megoszlik" a kilepes soran. Egyik fele az asztaltestben van a masik pedig a fizikaiban.
   
 13. maghozó

  maghozó Állandó Tag

  Nem nevetséges. A gondolatainkal teremtünk . Félelmek meg életünk részei itt a földön . Azstrálutazások is saját kutfő - ezért ha kellemetlen élmény az is belüről jön saját belsönkből. Állatlánoságba irni álltalánositani ezért nem fer .
   
 14. Móricz

  Móricz Állandó Tag

  Amúgy a fizikális tünetek valósak: test kihűl, vérnyomás, pulzus leesik, légzés lassul... - jobban mint egy szimpla alvásnál, hiszen ezek ott is jelentkeznek.
   
 15. maghozó

  maghozó Állandó Tag

  Csak másik szellemlények kik nagyon szerettnek és ezt éreztem. Segitettek a félelmeim kiiktatásába ami a földi életemmel volt kapcsolatos meg már nincs halálfélelmem.;)
   
 16. Móricz

  Móricz Állandó Tag

  Túl sokat említed a félelmet, vágy a pozitív érzésekre, szeretni szeretnél és szeretve lenni. A hármas szeretet útja, ami az embert itt vezérli: önmagunk, embertársaink, és Teremtőnk megismerése, és szeretete, s egy érzés tettekre váltása cselekedetekben. Én már régen nem félek, csak szomorú vagyok, ha negatív érzésekkel találkozom. Mert vannak bőven. Minél erősebb a szeretet, annál erősebben igyekszenek elpusztítani.
   
 17. Arpad11

  Arpad11 Állandó Tag

  Hello!

  Hadjuk már a butaságot. Milyen testen kivűli csak azért mer' kicsit felfokozottab vagy és jobban hangzik a szervezetednek hogy ez már tesden kívűl van.
  Többet erről nem is érdemes írni.
   
 18. monro

  monro Új tag

  Szia!Swen!Amiket le irtál pár dologgal egyet értek.De ami az álmokat ill.Én neked álmomat elmondanám:Apám halálát,gyerekeim szűletését,Stb.Amik megkeseritik életem,mert a szivműtétem is megállmodtam,naprol -napra mindent,szerelmet,tragédiákat,vagyis a jővőt,mikor mi fog tőrténi?Az időt nem és ez tart rettegésben,mert tudom,hogy mindegyik bekővetkezik csak azt nem,hogy mikor?Erre mit mondasz?Volt amikor űltem a fotelban és felűlről láttam magam.Ezt nevezik asztrál testnek.Még azt is megálmodom,hogy másnap mi fog tőrténni velem,családommal!Bármit ?De ez ellen tenni nem lehet,és ami a pláne valoságossan láttom az álmaimat ,ez azt jelenti,hogy olyan mintha megtőrténtek volna nem álomként.Irhatnék még volna,miről de bucsuzom!Űdv:M.M.
   
 19. maghozó

  maghozó Állandó Tag

  A szavaknak amiket használsz rezgése van. Egy ember érzelmeit szavain keresztül le lehet szürni meg azt is saját magával mennyire van kibékülve. Szeretet vagy félelem csak a mozgatórugó. Kellemes vagy kellemetlen - ez már az olvasotól is függ .
  Túl sok vagy kevés félelem :D Még te is a földön élsz tehát van benned :D Ha szomorú vagy az nem azért van ,hogy mivel találkozól mert minden érzés belüről jön ,hanem azért van amire figyelsz és azt te választod ,hogy egy ember melyik oldalának adsz energiát . Annak amit tetszik benne vagy annak ami nem.
   
 20. T.K

  T.K Vendég

  Szia Monro!
  Nos ami az elmenyeidet illeti, azok mar nem almok a szo ilyen ertelmeben. Sok olyan dolgot amire nincs magyarazatunk, az almok kategoriajaba sorolunk. De ezekröl is fogok majd irni.
  Szoval nalad egy masik tudatallapot az ,ami meghatarozza az elmenyeidet. Egy un. ralatas, megerzes a jövöre. Termeszetesen ezek kepe formajaban jelennek meg (valoszinü alvas közben)
  Nos ilyenkor a tudatunk egy magasabb aszpektusbol kepes a jövöt latni. Hogy ugy mondjam egy progresszio jatszodik le az agyban (a regresszio ellentete, ahol vissza tudunk a multba menni, a progresszio pedig a jövöbe valo haladast jelenti),aminek segitsegevel kepes vagy latni a jövöt. Vannak a jövöben azonban bizonyos szituaciok, amiket azutan a szabad akaratunkkal meg is tudunk valtoztatni.
  Masok eletet valoszinü nem tudod megvaltoztatni.
  Pl ha "megalmodod", hogy a tavoli rokonoddal ez es ez fog törtenni (pl beteg lesz), akkor azt nem tudod megvaltoztatni.
  De ha pl megalmodnad, hogy holnap baleseted lesz, mert elesel, akkor a szabad akaratoddal ezt meg is tudod valtoztatni. Pl hogy otthon maradsz. Persze vannak szelemmi törvenyszerüsegek amiket nem tudunk megvaltoztatni. Tehat ha neked (durva pelda) balesetet kell szenvedned(egy bizonyos tapasztalat erdekeben) akkor a szobaban is elcsuszhatsz.
  Remelem ertesz engem.
  Tehat ezeknek a ralatasoknak, megerzeseknek, jövöbe valo latasnak is megvannak az elönyei es a hatranyai.
  Talan sok dolgot azert is kell meglatnod, hogy probald azt megakadalyozni.
   

Megosztás