Torontoi munka

toppen

Új tag
UGy latom komolytalanok vagytok ! Nos ki akar dolgozni ???

Üdvözlök minden fórumozót.
Régi/Új tagja vagyok a fórumnak.
Korábban nem ezt a topicot nézegettem, de most nagyon komolyan gondolkodom a bevándorláson családostul.

Fifike,
bár az idézett szöveg már igen régi,
ha még vagy ismét létezik ez a munkalehetőség, akkor engem nagyon érdekel.
Jó lenne, ha már egy munka is várna, amikor az engedélyeket megkapom!
Én (illetve mi a párommal) szeretnénk legálisan és lehetőleg tartósan dolgozni Kanadában. A kivándorláshoz nagyon nagy segítség lenne egy kinti munkaajánlat. Sokkal bizakodóban kezdenénk neki.
Párom nagyjából közép szinten beszéli az angolt és alapszintnél valamivel jobban a franciát (papírja nincs róla) én pedig alapszinten az angolt és a németet (főleg az informatikai szaknyelvet ismerem)

Ha szükséges, megadom néhány paraméteremet is. Nem szeretném ezzel kezdeni a bemutatkozást.

Ha már nem aktuális a kertészkedés de van esetleg más ajánlat, akkor annak is nagyon örülnék.


Minden segítő szándékú hozzászólást előre is megköszönök!
mail: [email protected]
 

yaz

Állandó Tag
Állandó Tag
igen kerem !! ertettuk az UTASITAST !!!!
mert csak TE, es egyes- egyedul kizarolag rad van itt
szukseg !!!majd torjuk az ujjainkat a claviaturan ,hogy
mielobb elerjen hozzad a valasz !!!!
te meg csak VARD, es megerkezik...

Kopogjatok és megnyittatik néktek! Vagy nem. :)
 

Rudy24

Új tag
Hello !

24 éves friss politológus diplomás ambiciózus fiatal ember vagyok.
Szeretnék a hazámtól távol eső országban Kanadában dolgozni,
mely a legvonzóbb számomra. Esetleg a diplomámmal összefüggő (média) vagy ezen kivűl más munka lehetőség is érdekel. (pl: szállítás, felszolgálás..., egyéb álláslehetőségek)
Bízom benne valaki segítségemre lesz, előre is köszönöm !

Elérhetőség: [email protected]
 
Munkat keresek

Kedves Forumozok!

32 eves vagyok, New Yorkban elek pillanatnyilag de 2009.04.14-en lejar a feher kartyam. Nem szeretnek illegalisan az Usa-ban maradni mert ahoz tul jo hely, hogy kitiltassam magam innen 10 evre. Haza a jelen allapotokat ismarve nem szeretnek menni, Kanada meg kozel van ezert gondoltam arra, hogy atmegyek Torontoba.
Ha minden igaz szobam mar van ahova menjek de munkam sajnos meg nincs. Jelenleg egy peksegben dolgozom Brooklynban de igazabol barmilyen munka erdekelne. Amihez igazan ertek az a vendeglatoipar illetve a logisztika, raktarozas. Mindekettoben eveket dolgoztam, vezeto beosztasban is. Peldaul az osszes letezo targoncara van jogositvanyom es gyakorlatom.
Termaszetesen nem azt varom toletek, hogy allasajanlatokkal bombazzatok de ha valaki tud valami munkat Torontoban vagy esetleg ismer munkakozvetitoket kerem valaszoljon.
Ha esetleg valakit erdekel munkavallalas az New York-ban szivesen tudok segiteni, hogy kihez kell fordulni, kit kell hivni munkaugyben, szallas...stb.

Elore is koszonom,
Helmeczy Laszlo

[email protected]
 

kukonyaöreglány

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok. én is munkát keresek ,de olyan internetes munkát ahol reklámokat kell nézegetni és fizetnek érte ha valaki tud ilyenről és megéri jelentkezni irjon nekem .egy kis kerestet kiegészitést szeretném mivel a szülőkel vagyok ápolásin és ez nem sok amit kapok .ha tudtok valami munkát amit interneten lehet elvégezni és becsületesen fizetnek is érte szóljatok légy szives. üdv kuki
 

mmacs

Állandó Tag
Állandó Tag
Bocs, de számomra nem derült ki, hogy tulajdonképpen milyen munkához kell jogsi, amiről szó volt...?!

Én Magyarországon élő 20 éves óvodapedagógus hallgató vagyok közepes nyelvtudással. A nővérem Toronto közelében él. Rövid időre babysitter munkát vállalnék a nyáron.

Vagy pl. állatgondozást, amíg a gazdi nyaral. :D
 

magyar42

Új tag
Sziasztok! A feleségemmel mindketten 36 évesek vagyunk, és van egy 14 éves fiunk, aki júniusban elvégzi a 8. osztályt. Nagyon szeretnénk kijutni Kanadába, de sajnos nyelvet nem beszélünk. A fiunk valamennyire tud angolul. Mindhárman ki szeretnénk jutni, mert elég kilátástalan helyzetben élünk itt Mo.-n. Minden munkát elvállalnánk, takarítástól a mosogatásig. Ha valaki tudna valamit, kérem írjon a következő e-mail címre: [email protected]
 

hun_thom

Állandó Tag
Állandó Tag
Érdeklődnék!

Hello mindenki!

24 éves vagyok, web-programozó végzettséggel rendelkezem, angolul beszélek, már 1 év 3 hónapja dolgozom Londonban ugyanezen a szakterületen. Érdeklődnék, hogy egy ilyen végzettségű ember, mint én milyen eséllyel indulhatnék álláskeresés terén.
Ezekhez értek:C, C++, JAVA, HTML, XHTML, JavaScript, XML, Adobe Illustrtor, Adobe Photoshop, Adobe InDesign, CorelDraw, Adobe Dreamweaver.

Eddig az alábbi vagy hasonló projektekben vettem részt: logó tervezés, arculattervezés, weblap-design, HTML oldalak készítése, dinamikus, statikus weblapok, névjegykártya tervek, illetve programozási feladatokban is otthon vagyok, eddig csak tesztelést végeztem.

Mindenkinek előre is nagyon köszönöm a válaszát!

Üdv: Tamás
 

orsi13

Új tag
Aki tud segítsen

Sziasztok!Én éppen munkát keresek itt Kanadában.Akinek esetleg van ötlete segíthetne.Baby sitter,Szobalány munkák érdekelnének ,elsősorban Niagara Falls és Toronto környékén .Előre is köszi
 

P.Kata

Új tag
munkát keresünk

Sziasztok!

Párommal szeretnénk munkát vállalni Kanadában, egyelőre még budapesten vagyunk és itthonról eléggé szűkősek a lehetőségek. Szivesen veszek bármilyen tanácsot, tapasztalatot amit ebben a témában adni tudtok Ha bármiben tudtok segíteni azt megköszönöm.

szép napot mindenkinek!
Kata
 

Pancsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Munka erdekel

Sziasztok mindenki! Jogositvannyal rendelkezem,szivesen vallalnek,egy kis melot.Kossz mindenkinek,aki gondolram irjon a privibe.
 

vikko

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok. Én már nem vágyom külföldre dolgozni, de végtelenül hiányzik a munka. Ha tényleg létezik ilyen, hogy internetes munka én is szivesen vállalnám. Időmilliomos vagyok de csak akkor, ha abszolut aktiv munkáról van szó. Ha van egy jó ötlete valakinek priviben szivesen várom a válaszát.
 
Oldal tetejére