UFO-k földönkívüliek II

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Jol van, es akkor vegulis mit akarsz mondani? Vagy minel sejtelmesebb a mondanivalod, annal igazabb?:shock:

Feleslegesen mondok bármit is, mert kinyitod a Pravdát és jössz azzal, hogy mást írnak. Ezért volt a mindkét oldalt kiszolgáló sejtelmes hozzáfűznivalóm.
Ha viszont szerencsénk van, mint most volt, mert az oroszok annyira nem prűdek a kintről érkező dolgokkal szemben, szóval, már kiderült, hogy szerintük egy része fémből volt, és a tömege (amit a korábbi híradások a gravitációs hatásokból számoltak) ugyan egy 5 méteres átmérőjű sziklának felelt meg, de valójában 15 méter átmérőjű volt.
Üreges lett volna? Vajon mi volt belül? Talán Pitti lak?

"A rendkívüli helyzetek minisztériuma vasárnap még arról tájékoztatott, hogy az Ural-hegység térségében az alacsony légkörben átvonuló, valamint nagy károkat és sérüléseket okozó meteorból semmilyen maradványt nem leltek fel.
Viktor Grohovszkij, a jekatyerinburgi székhelyű Urali Orosz Szövetségi Egyetem kutatója ugyanakkor a Rosszija 24 hírtelevíziónak elmondta, hogy a munkatársaik 52 darab fél-egy centiméteres meteoritdarabot találtak a Csebarkul-tó körzetében. A kémiai vizsgálatok megerősítették, hogy azok nem földi anyagból származnak...
...A kutatókat nem engedték azonban annak a – körülbelül nyolc méter átmérőjű – léknek a közelébe, amely a Csebarkul-tóban alakult ki, és amelyről azt feltételezték, hogy a meteorit becsapódásakor keletkezett pénteken..."
http://index.hu/tudomany/2013/02/18/megtalaltak_az_orosz_meteor_maradvanyait/

Akkor most már így jó lett?
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
De ki mondta, hogy valamilyen földi, vagy nem földi rakéta volt? Modul, vagy nem modul? Csak azt lehet megállapítani, hogy valami utána megy a meteornak és bumm!

Óránkénti 64 ezer kilométeres sebességgel haladó meteoritot kellett utólérni....

Jaj, hát már, csak elmondtam valamit, nem kritizáltam... De így már sokkal izgibb nem?
Ha a Szojúz űrhajót állítólag már évtizedekkel ezelőtt nyomon tudták követni, hossz 7,48m , átmérő 2,72m , hasznos térfogat 10,5m³ , össztömeg 7,2 t , ezt meg nem, akkor holnap már bármi jöhet, mert valójában nem látjuk?
Én azt szűröm le, hogy a lakosság tájékoztatása katasztrófa helyzetekben, NULLA. Ha nem fenyeget katasztrófa, akkor meg visszhangzik a sajtó, hogy elkerül minket a katasztrófa, ahogyan az utóbbi napokban megismerhettük ezt a hozzáállást a kormányzatok és a tudóstársadalom részéről.
Szóval akkor mi van még odakinn? :)

Egyébként jó volt a videó amit beraktál. Köszi!
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem olvasom a Pravdat. Van valami mondanivalod?

A pusztán tények mindig szárazak és unalmasak.
Lelkesedés és rácsodálkozás kell ahhoz, hogy kinyíljon a világ és megmutassa más arcait. (rejtélyek, kalandok, romantika, kihívás, tudás)
A Pravda csak költői kép volt az élet tengeréből és a sajtót szimbolizálta.
Ne add fel :)
 

Oriana

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap olvastam a Hír24-ben, hogy Erdélyben Bács-Hóján rátaláltak egy félelmetes erdőre, melynek a fái különös módon elcsavarodtak, lehajoltak, eltorzultak.
„A hirado.hu szerint a Bács-Hója erdőhöz kapcsolódó misztikus történetek kiindulópontja a domboldal, az úgynevezett ufó-leszállópálya. 1940-ben Sift Sándor biológus édesapjával látott itt egy ufót, 1968-ban pedig lencsevégre is kapták az első itt leszálló földönkívülit - mondta a Adrian Patrut egyetemi tanár, a Román Parapszichológiai Társaság elnöke.
Sokan speciális energiákat is érezni vélnek, rengeteg kiránduló panaszkodott rosszullétre, fejfájásra.
A tudósok szerint a Bács-Hója erdő úgynevezett szeizmikus zóna. Az erős elektromágneses tevékenység pedig okozhat akár rosszulléteket, víziókat vagy éppen fotókon, filmen megjelenő furcsa fényes formákat is.”
[video=youtube;jxlX0ndboMw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jxlX0ndboMw[/video]
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Alább a folytatása....Persze lehet, hogy csak belemagyarázás...


Nincs olyan sci-fi, amely túl tudna tenni - a valóságon?

[video=youtube;LD38gfGn7go]http://www.youtube.com/watch?v=LD38gfGn7go&list=PL7IFUFN_x82w2Tm9_yw4sOJU wRQ75yO5c&index=10[/video]

Így érthető, hogy miért nem engedték a kutatókat a becsapódás helyszínére. Illetve dehogy is érthető. De kik azok, akik nem engedték, és ők mit tudhatnak???

"...[FONT=&amp]Oroszországban 20.000 katona lett riasztva, hogy keressék meg a leesett meteoritot, helikopterrel, "bárhogyan"! A kutatókat nem engedték azonban annak a - körülbelül 6-8 méter átmérőjű - léknek a közelébe, amely a Csebarkul-tóban alakult ki, és amelyről azt feltételezték, hogy a meteorit becsapódásakor keletkezett pénteken...."[/FONT]
 

Bors Máté

Állandó Tag
Állandó Tag
Nincs több földönkívüli csoport, ha végiggondolod. Ha lenne, nagyon régen (millió évekkel ezelőttről) ismernék egymást. Mert azt nem gondolhatjuk, hogy a Földünkre járnak randizni. Szerintem egy csoport van, persze nem biztos, hogy egy bolygóról, vagy hogy egyáltalán bolygón élnek. Lehet fix támaszpontjuk az űrben, ami folyamatos helyváltoztatásra képes és egy viszonylag nagy kolóniát is el tud látni. Ez persze nem száll le a bolygókra, csak pályára áll és kisebb eszközökkel jönnek. Nem folytatom a gondolatmenetet, nem tudok elképzelni akkora űrhajót, amin fémek olvasztása és mikroelektronika gyártása/fejlesztése folyhat, de sok mindent nem tudunk elképzelni, ami mégis úgy van. Mindenesetre mindig visszarepülni az anyabolygóra és onnan elmenni az élettel rendelkező bolygókig és vissza elég öncélú dolog és fölösleges energia pazarlás. De nem tudom, mivel működnek a gépeik, biztosan nem úgy gondolnak az energiára mint mi, egy épp kibontakozó energiaválság küszöbén. Ha nagy hülyeség, akkor elnézést, ha valaki szívesen beszélgetne ilyesmiről, örömmel megosztanám én is a kérdéseimet és a gondolataimat.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
A Google Föld programra 2011-ben került fel három panorámakép amelyek a Jóreménység fokánál egy kilátóból készültek. Valaki észrevette, hogy az egyik képen olyasvalami látható, ami nem "publikus":

Azóta ezt a képet eltávolították, de nem voltak elég gyorsak, mert már feltették a YouTube-ra.
Mostanság lelassultak a NASA alkalmazottak, mert ezt a képet is fenn hagyták, amit a Spirit készített egy "kőrakásról". :wink:

http://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/all/spirit_p2114.html


mars+spirit+2009.jpg

 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Nincs több földönkívüli csoport, ha végiggondolod.
Azt hiszem Bors, hogy egy kicsit muvelni kellene magad a temaban mielott kijelenteseket teszel. Nezd meg a Dr. Steven Greer altal prezentalt Disclosure Project felvetelt ahol Major Clifford Stone kozli, hogy a hadsereg altal tobb mint 57 kulombozo idegen faj van nyilvan tartva 1989-ig bezarolag, es nem mind baratsagos....
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére