UFO-k földönkívüliek

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
UFO pedig létezik

Azt hiszem sokan vagyunk ilyenek, akik megtapasztalták, hogy az ufósok léteznek.
Legyen ufómentes szép estétek.
Sok szeretettel Erzsi.kiss:11:
Szerintem is. Neked is szép estét és jó éjszakát kívánok!
Kozmix, hogy kell oda felülre írni, mármint a dátum elé?
<TABLE class=fieldset cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR><TD class=smallfont colSpan=3>Üzenet címe:</TD></TR><TR><TD><INPUT class=bginput title=Opcionális tabIndex=1 maxLength=85 size=50 name=title></TD><TD></TD><TD>
clear.gif
</TD></TR></TBODY></TABLE>

ebbe kell beleírnod
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Ragyogo. :D
En csak a kezdo kepsorokkal nem ertek egyet. Az "ember" ugyanis nem brutalis, kapzsi, gyilkos, allati osztonokkel.
Azok az emberek akiket en ismerek, tobbnyire onzetlen, joindulatu, segitokesz emberek akiket esetleg az uralmon levo allam apparatus nyilvanit brutalis, kapzsi, onzo gyilkosokka...:confused:
Ti kiket ismertek?.......
 

ronin55

Állandó Tag
Állandó Tag
Akkor ufózzunk : http://www.moviesfoundonline.com/best_ufo_cases_ever_caught_on_tape.php

Egyébként a Zeitgeistet azért raktam fel, hogy ezért sem veszik fel velünk az Alienek a kapcsolatot. Ti felvennétek ilyen civilizációval?!
Max megpróbálnánk leigázni őket (de ha szelídek volnának még inkább leigáznánk őket) Lást emberi történelem...
Hogy mi igaz belőle és mi nem, azt egy ember nem tudja megítélni,ehez sok ember tapasztalata kell. Aki nem volt bankár az nem tudja mi folyik a kulisszák mögött, aki nem volt cipőpucoló az nem látja a világot alulról. Szép napot! :)
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag

"Talán már irányítanak minket, csak mi nem tudunk róla? Valóság lenne annak a lehetősége, hogy a TV vagy a rádió hangja által érzelmeket keltsenek bennünk? " - olvasom rögtön az első mondatát annak az anyagnak, amit ajánlottál. Valószínű, hogy így lehet, mert mi mással lehetne magyarázni azt, hogy néhány embernek teljesen elborul az agya és beszél zöldségeket még itt az ufós topikban is. :mad:
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag

ronin55

Állandó Tag
Állandó Tag
Nézd Kedves Sirius, nem mindenki annyira rossz, mert ha mindenki az lenne nem volna érdemes élni sem. Igazából én is csak itt tartom az emberekkel a kapcsolatot már egy ideje, nekem ez bőven megfelel. Fogalmazhatnám úgy is hogy kevés a gyémánt a szén között, de ő értük érdemes tenni valamit....;) Aki pedig saját magát sem ismeri, csak a mának él, a trendiknek, az az ő baja, majd leszületik újra és újra, addig amíg a levesbe nem kerül a végén. :cool:
 

misslaura

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
hát senki nem vittek el az ufók??:sad:((((( <!-- / message --><!-- sig -->

Renta dehogynem , csak man vissza is jöttek es a kocsmaba ülnek :D:D
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)

Csatolások

  • ufo00023-1crop.JPG
    ufo00023-1crop.JPG
    44.1 KB · Olvasás: 6

CYril

Állandó Tag
Állandó Tag
Hangya a szobában, homok a sivatagban, mint vízcsepp a tengerben, csillag az égen. Nézz! Láss csodát! Porszem a végtelenségben feszítsd ki elméd börtönét nézz a fákon túlra! Egyedül ebben a hatalmas térben? Szemtelen! Ne légy önző(se pajzán:))! Engedj egy darabot a világmindenségből az anyag egyéb más gondolkodó, érző lényeinek is!

Koooocsma?! hát milyen alient akartok ti? vörösorrú, borszagú, kába árokméllyén fekvő, zagyva beszédű lényeket?XD

Ha a világ így halad akkor sok lesz az alkesz és reméljük az ufók hozzák az alkoholizmus ellenszerét.:D
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Hivatalos ufójelentéseket hoztak nyilvánosságra Londonban


<TABLE style="WIDTH: 100%"><TBODY><TR><TD style="PADDING-RIGHT: 7px; VERTICAL-ALIGN: top"> </TD><TD style="VERTICAL-ALIGN: top; WIDTH: 100%">A nyilvánosság elé tárta a brit Honvédelmi Minisztérium a korábbi ufójelentések titkait. A három éven át tartó munka eredményét bárki megtekintheti a Nemzeti Archívum honlapján - olvasható a BBC weboldalán.

A dokumentumok az 1987 és 1993 közötti időszak jelentéseit tartalmazzák, melyeket a védelmi erő hírszerzői készítettek, és most először teszik publikussá.


Az anyagokat a minisztérium whitehalli épületéből kellett kimenteni, mivel több közülük már azbeszttel fertőződött meg, és a megsemmisülés veszélye fenyegette őket.

Ahogy azt David Clark ufókutató elmondta, a legtöbb beszámoló nem más, mint teljesen hétköznapi dolgok nem mindennapi körülmények közötti megtapasztalása. Véleménye szerint nincs szilád bizonyíték arra, hogy intelligens lények látogatták meg Földünket, de nem is zárhatjuk ki a lehetőségét. Nagyon sok rejtélyes, például a radarokon látott dolog van, ami még külön nyomozást igényel.

1992-ben például két, a londoni Heathrow reptéren dolgozó légiforgalom-irányító látott egy fekete, fordított bumeráng formájú repülő tárgyat az irányítótoronyból. Mozdulatlanul lebegett, majd határozottan elrepült a reggeli napfényben.

Sok esetben magyarázatot találnak a jelenségekre. 1990-ben légvédelmi pilóták jelentették, hogy "óriási ufók" lepték meg őket, amikor épp Németország felett repültek. Róluk később kiderült, hogy műholdakat pályára állító szovjet rakéták égő roncsait látták. Ezek később kiégtek és elporladtak az Atlanti-óceán felett.

Egy másik alkalommal szemtanúk hada jelentkezett, hogy fényes, szivar alakú tárgyat látott csendben szállni az éjszakai égbolton London felett. Őket "majdnem biztosan" egy autót reklámozó kivilágított léghajó tévesztette meg.


Banán alakú űrlény, kezekkel és lábakkal, gabonaköröket készítő romantikus földönkívüli és félelmetesen száguldó repülő háromszög is szerepel a brit védelmi minisztérium most nyilvánosságra hozott újabb UFO-aktájában, amely az 1987-1993 közötti jelentéseket összegzi.

A dokumentumokból mindenféle hihetetlen történet bontakozik ki. 1989-ben például egy halálra rémült asszony hívta fel az egyik brit katonai bázist azzal, hogy személyesen találkozott egy idegennel. A lény egészen úgy festett, mint egy ember, tiszta ősz haja volt, és skandinávszerű akcentussal beszélte az angolt. A kutyáját sétáltató gyanútlan asszonnyal közölte, hogy ő és a hozzá hasonló űrutazók készítik a gabonaköröket, de nem kell félnie, mert barátságos szándékkal érkeznek a Földre.

A nőnek földbe gyökerezett a lába a sportpályán, ahol összefutottak, így végighallgatta a skandináv ufót, aki elmondta, hogy bár ezt szigorúan megtiltották neki, de ő mégis késztetést érzett rá, hogy beszédbe elegyedjen egy földlakóval. Miután elváltak, a nő hazarohant, és ha kétségei támadtak volna az idegen kilétét illetően, hirtelen dübörgő hangot hallott, majd egy hatalmas, gömb alakú, narancs-fehér fényben ragyogó tárgyat látott az égre emelkedni a közeli fák fölül.
Az RAF Wattisham katonai bázis hozzáfűzött kommentárja szerint ez az eset csak egyike a négy igazán fura találkozásnak, amit náluk jelentettek. Volt olyan, aki egy banán lakú, kék űrlényt látott, melynek alul emberi kezei és lábai voltak.

Ennél azért realisztikusabb sztorikat is lejegyeztek. A londoni Heathrow repülőtér két légiirányítója például egy fekete, fordított bumerángra emlékeztető ufót látott a toronyból. - Lebegett, majd megindult és szélsebesen elszáguldott a reggeli nap irányában - mondták az irányítók, akik azért láttak már egy-két repülő szerkezetet életükben.

Egy héttel korábban egy brit tengerparti úton pillantottak meg az égen egy hasonlóan viselkedő, méretes, háromszög alakú tárgyat, három fényszóróval. Sokan leparkoltak az autójukkal, hogy jobban szemügyre vehessék, mire amaz megdőlt, majd félelmetes sebességre gyorsítva eltűnt nyugat felé. Más furcsa fényeket és talányos tárgyakat is észleltek, melyekre azonban megtalálták a magyarázatot a hadsereg szakemberei.

1990 novemberében hat Tornado vadászgép legénysége számolt be róla, hogy egy hatalmas ufó húzott el felettük, miközben Németország felett repültek. Azt hitték, hogy az akkoriban tesztelt, még szupertitkos amerikai lopakodó bombázót látták, de később kiderült, hogy egy orosz hordozórakéta maradványaival találkoztak. Hasonlóan 1993 március 31-én Délnyugat-Anglia és Dél-Wales több pontjáról jelentettek mozgó égi fényeket, valójában a légkörben porrá égő orosz Kozmosz rakétát látták.

London belvárosában 1992-ben okozott felfordulást egy szivar alakú, hangtalanul repülő objektum, amelyet közeli kisvárosokból is sokan észrevettek. Hamarosan a hatóságok közölték, szinte biztosan egy a Ford Mondeót reklámozó léghajó volt az ufó. David Clarke brit ufológus szerint az esetek többsége ilyen, hétköznapi tárgyakat, jelenségeket látnak az emberek megtévesztő körülmények között. - Sok dolog tűnhet furcsának, ki kell szűrni minden zavaró körülményt, és megnézni, mi maradt fenn a rostán - mondta el a BBC-nek.

- Nincsenek megcáfolhatatlan bizonyítékai annak, hogy intelligens lények látogatnának meg minket, mégsem zárhatjuk ki ezt a lehetőséget - fogalmazott diplomatikusan az ufológus, akit a hivatalos UFO-krónikák kommentálására kért fel a BBC. - Számtalan elgondolkodtató jelenséggel találkozunk, sokról tudomást sem szerzünk, mert például csak az érzékeny katonai radarok képernyőjén jelennek meg - mondta David Clarke.

A most nyilvánosságra hozott aktákat egyébként bárki letöltheti az internetről, angol nyelven (http://www.nationalarchives.gov.uk).
</TD></TR></TBODY></TABLE>
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Kiefer Sutherland is hisz az ufók létezésében




<TABLE style="WIDTH: 100%"><TBODY><TR><TD style="PADDING-RIGHT: 7px; VERTICAL-ALIGN: top"> </TD><TD style="VERTICAL-ALIGN: top; WIDTH: 100%">A színész, aki a Monsters vs. Aliens című animációs film egyik karakterének kölcsönözte a hangját, úgy véli, hogy más bolygókon is van élet.

Egyúttal kifejtette, nem érti, egyesek miért gondolják azt, hogy mi vagyunk az egyetlen intelligens életforma a világegyetemben - írja a FemaleFirst. Sutherland hozzátette, talán a földönkívüliek nem úgy néznek ki, mint a filmben, de meglehetősen öntelt dolog azt hinni, hogy egyedül vagyunk. Sutherland nem az egyetlen híresség, aki így gondolkodik. Robbie Williams megszállottan keresi a más bolygóról származó lényeket, Keanu Reeves szerint is nagyon valószínű, hogy máshol is van élet az univerzumban, valamint Jordan és férje, Peter Andre nagy ufóhívő lett az utóbbi időben. </TD></TR></TBODY></TABLE>
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére