UFO-k földönkívüliek

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
E

elke

Vendég
Sziasztok a linkekről pár szót mondanék. Mint tudjuk a szabályzat szerint csak CH-ra mutató linkek lehetnek bent. Valamint a le-fel töltős topikokban a megosztók ffájlcserélők linkjei. Nos ha a forrás megjelöléséhez vagy egyéb okok miatt néha becsúszik egy link az a részletes hozzászóló ablak kezelő-beállító részén a link eltávolítása ikonra kattintással úgy szüntethető meg hogy kijelölöd a linket mintha másolnál aztán kattintasz a piros x -el áthúzott linkkezelőre. Így az történik, hogy nincs bent link kattinthatóan , de kis munkával mégis megnézhetitek a forrást. Remélem tudtam segíteni. Pl a tegnapi üzenetben is bent maradt a forrás bár nem kattinthatóan....:D

Szép napokat nektek.
 

Frank-FHI

Kormányos
Kormányos
Sziasztok!

Lehet, hogy nekünk is el kellene kezdeni egy új "Föld" teremtését ? A cikkből nekem az is kitűnik, hogy a szegények millióinak okát, nem lehet kizárólag a középosztályra hárítani.

2050-re felismerhetetlen lesz a Föld

A növekvő és egyre többet fogyasztó társadalom környezetátalakító hatása miatt 2050-re bolygónk felismerhetetlenné válik - figyelmeztetnek amerikai tudósok.

Az ENSZ előrejelzése szerint a Föld népessége idén eléri a hétmilliárdot, 2050-re pedig a kilencmilliárdot - „a növekedés szinte kizárólag a szegény, elsősorban afrikai és dél-ázsiai országokra korlátozódik" - mondta el John Bongaarts a Népesség Tanács nevű nonprofit szervezet munkatársa.

A gondot az okozza, hogy az embereket etetni kell, a kilencmilliárd ember élelmiszerellátásához pedig annyi élelmiszert kell előállítani a következő negyven évben, mint az elmúlt nyolcezer évben összesen - véli Jason Clay, a Vadvilág alapítvány szakértője az Amerikai Alkalmazott Tudományok Társasága éves gyűlésén. „2050-re a bolygó mai formájához képest felismerhetetlenné válik" - mondta Clay.

A probléma másik oka, hogy nem csak a népesség fog nőni a következő negyven évben, hanem az életszínvonal és az emberek keresete is - ami pedig azt eredményezi, hogy még többen akarnak majd húst enni. Márpedig a hús előállítás nagyon energiaigényes folyamat. Egy kilogramm húshoz közel négy és fél kiló gabona szükséges. Így minden arra alkalmas területet művelhetővé kell tenni, hogy legyen elegendő takarmány. Ez pedig végképp megváltoztatja a bolygó arculatát.

Nemrég egy másik neves tudós adta elő hasonlóan borúlátó jóslatait - Frank Fenner, az Ausztrál Nemzeti Egyetem híres mikrobiológus professzora úgy véli, az emberiség nem lesz képes túlélni a népességrobbanást és a „féktelen fogyasztás" és több más fajjal együtt ki fog pusztulni, talán még ebben a században. Fenner azt nyilatkozta az egyik lapnak, nem gyakran beszél erről az elképzeléséről, mert nem akar elkeseríteni senkit pesszimista jövőképével. Úgy véli, a jelenleg zajló folyamat irreverzibilis, a Föld károsítása már az ipari forradalom óta zajlik.

Fenner szerint a klímaváltozás még csak a kezdet, de ez okozhatja az emberiség végső pusztulását. „Úgy fogunk járni, mint a Húsvét-szigetek lakói" - mondta. „Egyre több embernek kell egyre kevesebb erőforrásból gazdálkodni, és egyre több háború tör majd ki az élelemért" - véli a tudós.

/Radics Boglárka - 2011. február 22., technet.hu /
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Egészen zseniális gondolatok ezek , sejtetve a 2050-es jövőt...Borulátó jóslatnak is mondhatóak ezek az egészen, merőben új próféciák és lepcses gondolatok...
Itt pedig a bolygólakók egyrészénél "hárítás" történik, azaz áthárítják a nagy népességrobbanással létező országok, a szapordással járó gondjaikat---(kire másra mint..) ránk, ill. utódainkra. Mi kezdjümk ezzel valamit...mint pl hajdanán a hunok keleten. Azután ők vagy győznek ebben a háborúban, vagy nem. De már sok nuklleáris bombát is durrantottak/pukkantottak, készülnek a bolygó maradéktalan elfoglalására, esélyük óriási. .
Mert akkor Európa -és más helyek- is filippínó és kínai lesz, kihaló faj pedig a buta fehérek. Ez a népség kezdetektől buta amúgyis. Ez látható vallásaikból, közigazgatási megnyilvánulásaikból, tetteikből, tudományos eredményeik pocsékolásából. Évezredes példa pedig a hunok kiszorítása lehet, Távolkeletről.
Még ma is lopással foglalkoznak legtöbbet a fehérek vezetői, így tehát nem érnek rá a fontos, mindenkit érintő kérdésekkel komolyan foglalkozni. Nincs valós jövőképük...mert minek az?
Természetesen a fehérek országai majd ekkor megszünnek és ellepik ezeket a távolkeleti, délkeleti stb éhes tömegek...(de mi történik ezután?Diktatúró jön?)
Biztosan valakiknek ez az érdeke, a nem odafigyelés, azonban a ma legagresszívabb fehér népség sem fogja megúszni, kár reménykednie, bizony egyszerre pusztulhat el a legjámborabbal...némi kukázás, vergődés után.
Szép jövő vár a fehérekre! Banki átutalással nem mehet új bolygóra...Nade ez nem életképes faj, annyi marhaságot beszélt be önmagának..összefogni is képtelen, úgyhogy védekezésképtelen volt/ lett. Önmagát pedig ma is támadja, rágja, alázza stb belülről és mindenhonnan,a lényeg: fenekedés egymás ellen. A NAGY fehér PROFESSZOROK PEDIG CSAK FÚJJÁK A RIADÓ KÜRTJEIKET A LÉGÜRES TÉRBEN.. ott nincs hang sem. Ész sem. Ne sajnáljuk a fehéreket...
 

HG3FCB BARBARA

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon várom már, hogy valaki végre már a saját 4.típusú találkozását meséli el itt a fórumon.
%C3%9AJ%20PISLOGI.gif
 

Cookye

Új tag
Sziasztok!
Tegnap 18:05 perckor Újfehértó fölött érdekes jelenségre lettem figyelmes!Nyugat felől 1 erős fényt láttam az égen,mely elég gyorsan haladt!Ezzel semmi bajom nem volt,de miután láttam h megy mögötte 1 halványabb fény ugyanolyan sebességgel elkezdtem gondolkodni,hogy mi lehet ez.Ha valaki tud rá valami magyarázatot kérem írjon az e-mail címemre!

előre is köszönöm!

Üdv:papp László
 

Elvira37

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Írjátok be a keresőbe, hogy Autista Dibuja.

Kedves Frank!
Köszönöm a segítséget! Én mindent megtettem,ami tőlem tellett,de ezek nekem egész egyszerűen NEM fogadnak szót!Én mindig azt ütöm be,amit kell,meg amit mondanak,de ezek nekem mindig megmakacsolják magukat....Ezek a kütyük tuti mind, mind egy nagy Ufnyók-család itt maradt,lázadó tagjai,akik a földi életet időnként a makacskodásukkal meg akarják bénítani,vagy legalábbis az információáradatot lassítani....De jöttél TE,és erre fittyet hányva,azért is megmutattad,amit megosztani kívántam Veletek!
Még egyszer egy HATALMAS KÖSZÖNET!kiss
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Sziasztok!
Tegnap 18:05 perckor Újfehértó fölött érdekes jelenségre lettem figyelmes!Nyugat felől 1 erős fényt láttam az égen,mely elég gyorsan haladt!Ezzel semmi bajom nem volt,de miután láttam h megy mögötte 1 halványabb fény ugyanolyan sebességgel elkezdtem gondolkodni,hogy mi lehet ez.Ha valaki tud rá valami magyarázatot kérem írjon az e-mail címemre!

előre is köszönöm!

Üdv:papp László

Állítólag a Discovery volt, sokan látták és fel is vették.

[HIDE]<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/x-Cef-Ikd88" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/HIDE]
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag

Aztán, ahogy belépett a luxus-fogadóterem ajtaján, figyelmét azonnal felkeltette két elképzelhetetlenül szép fiatal nő, akik éppen akkor emelkedtek fel az egyik heverőről, ahogy belépett.


Minden várakozást felülmúlt a meglepetés, több okból is, Adamski soha sem gondolt arra, létezhetnek női űrhajósok is. Különös megjelenésük, leírhatatlan szépségük, ami még csak fokozódott, ahogy üdvözölték az érkezőket, együtt a fényűző környezettel, ebben a szabad világűrben száguldó űrhajóban, lenyűgöző volt.


A két nő közül az alacsonyabb megérintette Adamski kezét az ismert üdvözlési jellel, aztán azonnal elfordult és a helyiség másik részébe indult. Azután a magasabb, és láthatón fiatalabb lépett közelebb, majd érintette lágyan ajkait Adamski arcához. Közben visszatért a másik bájos teremtés is, kis poharat tartott a kezében, színtelen folyadékkal, és Adamskinak nyújtotta.


Mélyen meghatódva a jelenlévők barátságos kisugárzásától, megköszönte és elvette a poharat. A víz (egyértelműen az volt) tiszta forrásvíznek tűnt, annál azonban kicsivel sűrűbb, olyasmi konzisztenciájú, mint a nagyon finom olaj. Ahogy megitta, igyekezett visszanyerni higgadtságát e két rendkívüli, számára teljességgel elképzelhetetlen szépségű fiatal teremtés látványa kapcsán.


Az, amelyik az italt hozta, nagyjából 160 cm magas lehetett, igen világos bőrű; aranyszínű, váll alá lógó hullámos hajjal és aranyszínű szemekkel, olyan tekintettel, mely egyaránt volt lágy és örömet sugárzó. Vállai tökéletesen szimmetrikusak. Adamski tisztában volt vele, a nő szinte könyvként olvas gondolataiban. Szinte áttetsző bőrén semmiféle hiba nem volt látható, tökéletesnek és finomnak látszott, miközben melegséget sugárzott. Alakja finoman kidolgozott volt, fülei kicsinyek, sötétpiros ajka, ragyogó fehér fogakkal. Nagyon fiatalnak látszott, Adamski becslése szerint semmi esetre sem lehetett több húsz évesnél. Keze karcsú volt, hosszú, érzéki ujjakkal. Sem ő, sem a társaság egyetlen tagja sem használt semmiféle sminket az arcán, a körmeik sem voltak festve. Mindkettőjük ajkainak színe természetes mélyvörös volt. Nem viseltek ékszereket sem, semmit, ami annak lenne mondható. Igazából bármiféle ékszer csak elterelte volna a figyelmet természetes szépségükről.


Lágyan aláeső, fátyolszerű, bokáig érő öltözetet hordtak, derekukat élénk színeket tartalmazó öv fogta körül, melyekbe ékköveket szőttek.


Az alacsony szőke ruhája világoskék volt, törékeny szandálja arany színben pompázott. Később Adamski megtudta, városlakó, és a Vénuszról származik.
...


stb, stb, stb,....................


A fene essen ebbe a globalista világmindenségbe! Még a Vénuszon is a női egyedek szolgálják fel a frissítőket fátyolos ruhában és arany színű topánkában.....:shock:


Na akkor már oda sem érdemes kivándorolni.
tete-yoda-3d.gif


Nagy franc lehet ez az Adamski. :p
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
És ezután Adamski felébred. Valami furcsa, szagos folyadék is volt a balkezének egyik lógó ujján. Álmában talán azt vizionálta, hogy földöntúli szörnynők folyadékpoharába nyúlt bele. De lehet, hogy a realitások edényében tartózkodott az ujja.
Mikor felébredt, hasmánt feküdt az almáriuman és lila köd is űlt a szobájában, mely hullámzott és fogvacogtatott. Valami szférikus zörejes-tamtamos hangtalan zene is szólt. Viszketett a talpa is, gágogott is, de ugyanakkor szúrt a térdkalácsa. Mintha álmában sprőd gumikalapáccsal ütögették volna meg..a kalácsát.
Adamski nyögve támaszkodott fel...azaz azthitte, felkel de ez csak fikció volt. Kis emelkedés után kábultan esett visza, csattanó álkapoccsal ...az almárium légypiszkos polcára és ekkor látta: leválasztja két struccojásfejű egyed a ballábát és elviszi. De mindez csak öt másodpercig tartott és Adamski ezután átlényegűlt sárga, szagos köddé...és a falon át eltünt a dimenzionális hót-semmibe, az axiómák pedig doromboltak. Ekkor a ködből felmerűlő fejnélküli burnuszos zenészek rázenditettek az apassionátára...és fakanállal tamtamozni kezdtek, Adamski fenekén. Vagy mégsem és Adamski ezt már az egyik meteoritot besárgítva, légneműsítve nem élte meg..ezt nem tudni. Mert ez más az űr végtelenje volt. Mert itt, a dimenziiók egyikén már a bizonytalan bizonyosság az úr, talán mintha a határozatlan integrálok citeráznának egy népdalt. Síppal és dobbal is aládúcolva.
Tehát -talán- Adamski megszünt az élő Ádámok, Atonok és Adák tagja lenni. A harmadik lelke pedig a sárgaság sápadt honába transzpantálta. De minek?
 

Frank-FHI

Kormányos
Kormányos
Egymást üldöző bolygók
Egyedülálló naprendszert talált a Kepler teleszkóp: a megfigyelések szerint a rendszer két bolygólya egyazon pályán kering a központi csillag körül. Ha megerősítik a felfedezést, az kihathat arra az elméletre is, miszerint Földünk egykoron pályáját egy Mars méretű planétával osztotta meg, amely bolygónknak ütközött, kiszakítva azt az anyagot, amelyből a Hold állt össze.

A különleges bolygópáros egy négybolygós, KOI-730 névre keresztelt rendszer eleme. ......
Felmerült a kérdés, hogy a frissen felfedezett, közös pályán keringő bolygók összeütköznek-e valaha. A tudósok szerint lehetséges a "kozmikus karambol", de korai még találgatásokba bocsátkozni. Robert Vanderbei, a Princeton Egyetem asztrofizikus professzora szerint a KOI-730 bolygói még legalább több mint kétmillió évig üldözik egymást a jelenlegi felállásnak megfelelően.
(forrás: STOP/newscientist.com/wikipedia.hu)
<!------ END SENDBYEMAIL ------><!------ END PRINTPAGE ------>
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Ezekszerint a bolygók együtállása nem valósulhat meg, csak karambollal. Nem is beszélve a hármas együttállásról----Nem vonzó tehát asztrológusnak lenni ezen a térfélen..
Viszot inkább az Enumával lenne jó foglalkozni.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére