Hírek Ungár Péter az amerikai kampánypénzekről: ha tudtuk volna, nem fizetünk be ennyit az ellenzéki kampányba

A politikus arról beszélt, fogalma sem volt róla, mennyi támogatás érkezett Amerikából a tavaszi ellenzéki kampányra a 24.hu-nak adott interjúban.

Megkérdezték tőle, hogy mit gondol az Action for Democracyn keresztül Magyarországra érkező 1,8 milliárd forintnyi amerikai támogatásról.


„Ha tudtuk volna mi, LMP-sek hogy ennyi külföldi pénz jött, akkor nem fizetünk be ennyit az ellenzéki kampányba. Akkor azt mondtuk volna, hogy oldják meg. Micsoda dolog ez?! Nem tudott erről senki. Ott voltam a pártelnöki találkozókon, és senki sem tudott erről. Egyébként is hol látszódott ez a pénz? Mert a kampányban nem. Hova lett elköltve?” – fogalmazott a politikus


A politikus szerint az ő jelöltjeik ebből a pénzből semmit nem láttak, csak tollakat kaptak egyszer. „Ezzel a pénzzel valaki vagy elsétált, vagy a jó isten tudja, mire költötte, de eredményes kampány nem lett belőle” – mondta.


„Dermesztő ez a pénz. És dermesztő, hogy sokan nem érzik problémának. Ez egy súlyosan problémás dolog.” Ungár szerint nem az a problémás, hogy magyar állampolgárok fizettek egy pártnak, hanem az, hogy ez a kampány végéig nem derült ki, és utána is csak egy elszólásból tudták meg az ellenzéki összefogás pártjai, hogy honnan és mennyi pénz érkezett a kampányra.

1667496555031.png
 
Ha most is arra megy el az energia, hogy az ellenzéki politikusokat ekézik az emberek,
Ebben a formában, ahogy ők elképzelték, a partvonalon kívülről szemlélve nagyon úgy tűnik, nincs számottevő igény rájuk.
Vagy változtatnak, vagy leshetik a következő 12 évben is az odalökött alamizsnát. Bár, abból is egész jól el lehet éldegélni.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok! SOS LENNE valaki tud segíteni ezeknek a feladatoknak a megoldó kulcsában? Az is elég ha csatoltok képet a netről,de én ott mondjuk nem találtam fenn... Kérlek szépen segítsetek....
Sziasztok!Keresem get to the top 1 angol könyvhöz tartozó Teszteket!Esetleg valakinek megvan?
IMOPB wrote on ildi200429's profile.
A Hold sötét oldalán, Bűnös éj, Halálos csók van meg. Kell?
Sziasztok!
Keresem a régi apáczais betűhívóképeket (2002-2003 környéke). Esetleg valakinek megvan scannelve, vagy be tudná nekem scannelni?
Nagyon köszönöm előre is :)

(Tudom, hogy a mostani fent van, de nekem jobban tetszik a régi)
VasMacsi wrote on Animya's profile.
Szia! Nagyon köszönöm, hogy ennyi időt és munkát fektettél a Lara Adrian sorozat 9. részének fordításába! A fordítóprogrammal készült verziók olvasása inkább bosszúságot, mint örömet okoz. Szóval, ha van rá indíttatásod, ne fogd vissza magad és fordítsd le a további részeket is. Velem együtt sokaknak okoznál vele örömöt! Minden jót kívánok!

Statisztikák

Témák
37,561
Üzenet
4,649,042
Tagok
606,077
Legújabb tagunk
Véghelyiné Darázsi Anita
Oldal tetejére