Hírek Ungár Péter olyat kérdez Orbán Viktortól, amiből nem lehet "gyurcsányozással" kibújni

Az LMP elnökségi tagja a klímavédelemről és a kormány „üres dumájáról”.


Az LMP képviselője Dúró Dórával, a Mi Hazánk politikusával vitázott azzal kapcsolatosan, hogy a globális nagyvállalatok LMBTQ-támogatása társadalomformáló-e vagy sem. Ungár szerint ez szimplán érdekből történik, pénz és marketingkampányok keretében, hogy elvonják a figyelmet a környezeti és társadalmi károkról, amit a termékeik okoznak.


Példa erre a Coca-Cola #loveislove kampánya, amely célja az LMP-tag szerint az volt, hogy az elfogadást kössék a márkához, ne a környezetszennyezést. A Break Free From Plastic Mozgalom vizsgálata alapján pedig negyedszerre lett a legtöbb műanyaghulladékot kibocsátó cég a világon.


Az Orbán-kormányt is bírálta posztjában, amiért „adókedvezmények milliárdjait” adják a Coca-Colának.


„Ezért kérdezem meg írásban a Miniszterelnököt: akkor most a szennyező fizet elv keretében mennyit fizet a Coca-Cola? Ha a válasz nem egy összeg, hanem az, hogy Gyurcsány és blablabla, újra kiderül az egész zöldülés a Fidesznél csak üres duma” – írja Ungár Péter.

plasztik.jpg
 
Hehe. Birom az LMPben azt, hogy néha olyan marhaságokat dobnak be. EGyértelmű, hogy nem csak magyarország tesz kedvezményeket a multiknak, csak, hogy ide jöjjenek, munkahelyet teremtsenek és talán adózzanak is egy keveset. Hogy ez megtérül e hosszabb távon, arról fogalmam sincs.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,782
Tagok
615,333
Legújabb tagunk
canoon
Oldal tetejére