Hírek Uniós támogatásból kapott busszal is mentek a Békemenetre

A Békemenetre olyan buszokkal is mentek, amelyeken EU-s logó volt, mivel uniós támogatással szerezték be azokat. És meghallgathatták Orbán Viktor brüsszelezését .


„Állami megemlékezés volt a Rákóczi út közelében, szerintem az nagyon helyes, ha a mindenkori kormány állami megemlékezésén való részvételt magyar falubuszok segítik.” Ezt reagálta Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón arra a kérdésre, hogy miért voltak láthatóak a Magyar Falu Program keretéből beszerzett önkormányzati buszok is a Békemenetre érkező járművek között.

Több település falubusza kifejezetten a Békemenetre érkezett. A tanya- és falugondnoki buszok beszerzéséről szóló programot azzal indokolta a kormány, hogy „célul tűzte ki a kistelepülések népességmegtartó és népességnövelő erejének növelését, a fiatalok helyben maradását.
Hozzátették: a Békemenetre olyan buszokkal is mentek, amelyeken EU-s logó volt, mivel uniós támogatással szerezték be azokat. És meghallgathatták Orbánnak például ezt a gondolatmenetét:

„Brüsszel ma úgy beszél, és úgy viselkedik velünk és a lengyelekkel, mint az ellenségekkel szokás. Déjà vu érzésünk van, a Brezsnyev-doktrína levegője járja át Európát. Ideje volna, hogy Brüsszelben is megértsék, velünk még a kommunisták se boldogultak. Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, tüske a köröm alatt. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül a Góliát.”

A Darányi Ignác tervben EU-s vidékfejlesztési támogatásból valóban nem csak önkormányzatok, nonprofit szervezetek, egyházi szervezetek pályázhattak buszokra, amiket a helyi közösség céljaira használhattak.

buszok.jpg
 
Minek. Neki a dohány kell, nem szépen leírt lelkesedés. :D
Dehogy írni! Üresen visszaküldeni, nem kidobni. Támogatni kell a Magyar Postát.
A csekket sem kidobni, 1, azaz EGY forintot ráírni, és úgy feladni. A kerekítés szabályai szerint a fizetendő összeg a postán úgyis nulla lesz, de a címzett a kezelési költséget benyalja. :)
 
Dehogy írni! Üresen visszaküldeni, nem kidobni. Támogatni kell a Magyar Postát.
A csekket sem kidobni, 1, azaz EGY forintot ráírni, és úgy feladni. A kerekítés szabályai szerint a fizetendő összeg a postán úgyis nulla lesz, de a címzett a kezelési költséget benyalja. :)
Milyen trükkös vagy.
De azt a sárga csekket az 1 forinttal hová teszed?
Postán el sem fogadják úgy gondolom
1 forint ráírt értékkel.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok! Régen jártam erre, kérdezném, hogy lehet-e írást felrakni, és ha igen, akkor hogyan?
Köszönöm!
alexinho04 wrote on MEVA72's profile.
Szia! Köszönöm szépen hogy feltöltötted az Agota Kristof: Trilógia könyvet!
GyulusH45 wrote on szeged's profile.
Helló! -egy régi számra : "Ölelj ölelj "c. megtudnád szerezni a stílust pa600-ig-és feltöltenéd ? Üdv :Gyulus
Midi dalok, zenészek!
Kobudera wrote on Boglarka Veres's profile.
Szervusz! Nekem megvan a Jurrasic Parts nevű játék.:)

Statisztikák

Témák
36,978
Üzenet
4,511,178
Tagok
597,403
Legújabb tagunk
eszti.szaszi87
Oldal tetejére