Vércsoport - horoszkóp és egyebek...

Melitta témája a 'Innen - onnan érdekeségek' fórumban , 2003 Március 3.

 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  "A" vércsoport:
  Fantasztikus energiával veti bele magát az elvállalt feladat végrehajtásába. Hivatását lelkiismeretesen látja el. Képes szinte minden mást háttérbe szorítani annak érdekében, hogy teljesítménye felülmúlhatatlan legyen. Gyakran kerül ki közülük un. csúcsmenedzser.

  Tökéleteset szeretne nyújtani szinte mindenben. Gyakran habozik, hogy egy privát kapcsolatba belemenjen-e, mert elotte alaposan átgondolja, hogy képes lesz-e eleget tenni a vele szemben támasztott elvárásoknak anélkül, hogy hivatása meg ne sínylené. Mindenesetre ha valamit nem tud felvállalni, azt nyíltan, elore közli. Ez az attitud gyakran arra vezet, hogy minden igyekezete ellenére magányos, emberkerülonek tunik. Ha viszont valamit egyszer megígért, azt megbízhatóan teljesíti. Ezért környezete megbecsüléssel övezi. Szükséges, hogy az ügy vagy egy személy komolyan érdekelje. A felszínességet nem ismeri semmiben. Vagy szenvedélyesen csinál valamit vagy sehogyan.

  Alkalomadtán kevésbé tunik barátságosnak, mivel az foglalkoztatja foleg, amivel éppen foglalkozik. Így ennek a típusnak az a hátránya ami az elonye.

  Ha egy olyan feladatot kell ellátnia amely nem nyerte meg kelloképpen tetszését, érdeklodését, azt csak nagy nehézségekkel, belso kényszerrel képes megoldani, egyszeruen azért, mert nem tud kötelességbol cselekedni. Ilyenkor egy állásváltoztatás valósággal csodát muvel nála.

  Sem barátságot, sem szerelmet nem köt, amíg meg nem gyozodik róla, hogy a legjobbat választotta. A személyes kapcsolat kezdetén "tabula rasa"-t csinál, s mindent közöl, amit gondol, elvár a másiktól. Ha viszont döntött, a végsokig kitart.


  "B" vércsoport:
  Gyengédségét, tapasztalatát durva köpönyeg alá rejti. Nem lehet gyorsan kihozni a sodrából. Igyekszik távol tartani magát minden szentimentális és túlfokozott érzelmi megnyilvánulástól, ezt egyébként másoknál is elítéli.

  Önmagával szemben is magas követelményeket támaszt és semmi gyengeséget nem tur magával szemben sem. Ugyanúgy türelmetlen és egyáltalán nem elnézo a környezetében élok hibáival, gyöngeségeivel szemben is. Az a szigorú követelmény, amelyet magával szemben támaszt, gyakran konfliktushoz vezet, ha nem tudatosítja magában, hogy embertársaival szemben a toleranciának egy bizonyos mennyisége elengedhetetlen ahhoz, hogy az együttélés funkcionálhasson. A magabiztos önérzet kétélu dolog.

  Keményen megdolgozik azért, hogy saját hibájától, amelyet még magában sem hajlandó elismerni, elterelje a figyelmét. A tökéletességre való igyekezete erosen kihat a magánéletére is. Eros hajlama van a féltékenységre. Érzelmi kapcsolatait is teljesen és hibátlanul, minden kivetnivaló nélkül akarja megélni. Aki kapcsolatba kerül vele, annak feltétlenül számolnia kell e típus ilyen elvárásaival. Persze ha rájön, hogy féltékenysége alaptalan, nem tulajdonít jelentoséget az egésznek többé.

  Tudni kell, hogy féltékenysége nem beteges vagy eltúlzott, hanem abból ered, hogy ideált képzelt magának, azt megvalósulva szeretné látni.


  "AB" vércsoport:
  Nem komplikált karakteruek. Mivel karakter jellemzoi számos elembol tevodnek össze, ezek egymással harcban állva nem jeleznek egy kiegyensúlyozott egyéniséget. Ezzel magyarázható, hogy érzelmi élete szinte sohasem jut nyugvópontra. Erosen függ hangulataitól, érzelmeitol. Cselekedeteit inkább kifinomult ösztöne és intuíciói irányítják, mint a tudatos akarata. Ezért tunik olykor ingatagnak vagy tétovának mások szemében, hiszen pillanatok alatt képes egy személytol vagy ügytol elfordulni, ha úgy érzi, nem boldogulna vele. Kapcsolataiban is állandóan kétségek gyötrik, gyakran alaptalan félelmek áldozatává lesz, s ilyenkor érzelmei a nullponton vannak, s mély depresszióba merül.

  Szerencsére ez az állapot sem tart sokáig. Ha egy pozitív élményben részesül életkedve visszatér.

  Kedvezotlen esetben néha megbízhatatlan, mivel korábbi elhatározásait könnyen feladja. Jó tulajdonsága, hogy tanulni vágyó, uj tapasztalatokat, szellemi, érzelmi élményeket keres.

  Saját véleményéhez nem ragaszkodik túlzottan, ha úgy látja, hogy a mások érvei logikusabbak, vagy egyébként elfogadhatóbbak, mint a sajátja. Szemlélete rugalmas. Gondolkodásmódja sohasem korlátolt vagy merev. Az egyhangúságot szinte utálja. Éppen az állandó újak keresése és befogadóképessége akadályozza meg azt, hogy az érzelmi behatások és nyomukban fellépo hangulatváltásai drámai módon befolyásolják életében.

  Az érzelmek nagy jelentoséguek számára. Alkalmazkodóképessége kiváló. Nem akar a másik felett uralkodni, sot úgy tudja alárendelni magát a másik akaratának, hogy közben boldog. Foleg akkor ha ebben a kapcsolatban megfelelo támaszt is talál.


  "0" vércsoport:
  Az "AB" csoporthoz hasonlóan, intenzív érzelmi életet él azzal a különbséggel, hogy nem rendelkezik olyan kifinomult alkalmazkodóképességgel. Ezt inkább partnerétol várja el. Szinte állandóan kapcsolatot keres másokkal, de ebben nem csak érzelmei befolyásolják, hanem az ésszeruség - sokszor a számítás is. Munkatársaival, lakóhelyi környezetével is szinte pillanatok alatt közvetlen, jó kapcsolatot tud kiépíteni. Ez a kapcsolatteremto készség segíti az üzleti életben is. Feltunoen sok "0" vércsoportú férfi és no dolgozik az üzleti szférában. Sok film-, tévésztár is e csoportba tartozik, mivel a muvészi tehetség keresztülvitele erovel és jelentos mértéku gyakorlati érzékkel párosul. Üzleti szimata úgyszólván sohasem hagyja cserben, tevékenykedjen akár muvészként akár üzletemberként.

  A szinte félelmetes ereju energiája, aktivitása a gyökere a siker utáni vágyának. Állandóan mozgásban van, nem hagyja magát nyugodni. Mindig a sikerhez, elismeréshez vezeto lépcso következo fokára szeretne lépni. Céljait mindig szemelött tartja, és képes mindent ennek alárendelni.

  Sohasem adja fel. Ha a körülmények folytán kénytelen elorehaladását szüneteltetni, ha zöld utat kap, visszafojtott energiái szinte robbannak. A szerelemben általában sikeres. Csak addig engedi át magát az érzelmeknek, amíg a kapcsolatnak valamilyen praktikus haszna is van; így szinte elérhetetlen számára, hogy egy szerelmet teljes intenzitással éljen át.

  Kedvezotlen esetben az ész elnyomja nála az érzelmeket, s ilyenkor képes érdekházasságot kötni -persze a partnerét ilyenkor is biztosítja érzelmeirol.
   
 2. pitti

  pitti Állandó Tag

  Azt nem irtad le, hogy melyiknek milyen az ize! :evil:
   
 3. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Pitti

  A vampirok nem itt vannak.
  Na milyen vercsoportu vagy? Mindjart kiderul hogy ufok hoztak erre a vilagra es malnaszorp csorgedezik a ver helyet benned.
   
 4. pitti

  pitti Állandó Tag

  Ha honnajd tuggyam. En se vagyok vampir. A lornyonos novertet kell megkerdezni. :roll:
   
 5. med

  med Állandó Tag

  Sziasztok,
  en tartozok a B csoportba, de mintha megse lennek ennyire "ronda".
   
 6. kissmarcika

  kissmarcika Állandó Tag

  Én még sosem halottam erről a fajta horoszkópról, de így olvasva lehet, hogy van benne valami.
   
 7. miggy

  miggy Állandó Tag

  Az A vércsoportba tartozom és szinte teljesen magamra ismerek a horoszkóp alapján. Mintha rólam írtad volna...
   
 8. antonia

  antonia Állandó Tag

  AB-s vagyok és talált!
   
 9. yvette

  yvette Állandó Tag

  Én B-s vagyok.Hááát van benne valami!
   
 10. ttt

  ttt Állandó Tag

  ... avagy "hogyan lehet földrengést megelőzni bikavesével". :)
   
 11. ceila

  ceila Állandó Tag

  Sziasztok! Én 0-ás vagyok és sok igazság van a horoszkópban!De azért a jól fejlett igazság érzettel is megvagyunk áldva!
   
 12. formás

  formás Állandó Tag

  Én O RH pozitiv. Ahogy olvastam nagy igazság van benne és sok minden jellemző rám ebböl a horoszkópbol.
   
 13. hontalan

  hontalan Állandó Tag

  A vércsoportom A-s. Bizony találó a jellemzés.
   
 14. alien2002

  alien2002 Állandó Tag

  En is ,,B,, vagyok . De azert sokszor eleg konnyen ki tudnak hozni a beketuresbol !;)
   
 15. Zsófi19

  Zsófi19 Állandó Tag

  Melitta, ez tényleg jellemző rám.... :D
  Arról esetleg van infód, hogy a "+" "-' mennyire mdosít a leírtakon? :)
   
 16. Szatvacyla

  Szatvacyla Állandó Tag

  Van olyan diéta is, ami a vércsoport szerint határozza meg az étrendet. Azt mondják, működik.
   
 17. luflée19

  luflée19 Állandó Tag

  Nem vagyok számító és nem hiszek a házasságban,amit alá húztam az mind igaz.Ilyesztő,hogy csupán a vércsoportból ennyi mindent meg lehet tudni egy emberről.Le is mentettem a szöveget köszi Melitta.
   
 18. Bárdos L

  Bárdos L Állandó Tag

  Ezoterika, misztika, horoszkóp csak a tudományokhoz felnőni nem tudók zavaros gondolatainak tárházát jelenti számomra.
   
  zsuzsanna03 kedveli ezt.
 19. petoczneagi

  petoczneagi Állandó Tag

  Eről még nem hallottam, de nagyon érdekes!!!
  "O"-s a vércsoportom és eléggé talált!
   
 20. bailamo

  bailamo Állandó Tag

  Sziasztok!

  Én is B vagyok és... hát.. illik is meg nem is rám a leírás. Sztem mindenki mindenbe beletartozik, csak mikor kiből mi jön elő! :o))

  Értitek mire gondolok?

  Pl vannak a sima 12 állatjegyi horoszkópok! Nos ott kos lennék... vagyis néha vagyok is. NÉha meg egy sensitiv ráknak érzem magam.... néha sikeres vizöntőnek... mikor melyik énünket húzzuk ki a zsákból! Persze vannak meghatározóbbak, de ez mind csak választás kérdése!

  Mit gondoltok erről?
   

Megosztás