Hírek Vérdíjat tűztek ki a kaliforniai leszámolás elkövetőire

Egy család négygenerációnyi tagját ölték meg egy drogkartellszerű leszámolásban Kaliforniában. Az áldozatok között volt egy 16 éves lány és 10 hónapos csecsemője, valamint a gyerek nagymamája és dédnagymamája is. Az FBI magas nyomravezetői jutalmat ajánlott fel a gyilkosok elfogása érdekében.

Éppen a lövöldözés előtt egy héttel tartott házkutatást a rendőrség a Parazz családnál kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt. A háromezer fős Goshen városában hétfőn két holttestet az utcán, négyet pedig a házban találtak meg. Mind a hatan a Parazz család tagjai voltak. A rendőrség szerint legalább ketten követték el a gyilkosságokat.

A BBC beszámolója szerint Mike Boudreaux, a Tulare megyei seriff azt mondta, hogy a hétfői lövöldözés célzott, „drogkartellszerű” leszámolás volt, amit csak három ember élt túl. Egyikükre a házban találtak rá, aki a földön feküdt, lábát az ajtónak támasztotta, ezzel megakadályozva, hogy a támadók bejussanak a szobába. A másik két túlélő egy közeli lakókocsiban húzta meg magát.


A seriff arról is beszámolt, hogy a helyszíneléskor kiderült, hogy a 16 éves anyuka megpróbált elmenekülni a gyerekével együtt, de a támadók fejbe lőtték őket. A nyomozást az FBI is segíti, és a gyilkosok elfogása érdekében 10 ezer dolláros (nagyjából 3,7 millió forint) nyomravezetői jutalmat ajánlottak fel, és a gyanúsítottak után kutatva folyamatosan figyelik a mexikói és a kanadai határt is.

Kuli Orsolya

1674217769456.png
 
Mivel véletlenek elég ritkák az ilyen leszámolásokban így a vérdíjnak nem tudom lesz-e eredménye....
Nem vénnek való vidék.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Biróné Cs. Katalin wrote on ladysla's profile.
Kedves Ladysla, kérlek segíts!
Évek óta nem voltam a fórumon. Hogyan lépek be az e-bookok lapjaira? Hová írom be a 20 mondatot? Érvényes még ez a követelmény? Válaszodat előre is köszönöm.
Biróné Cs. Katalin (Biseka)
pomagrade wrote on Kincsesbolygó's profile.
Szia! Sajnos nem sikerült még megtalálnom a Viszkok Fruzsi könyvet... Ha szembejön, felteszem majd :)
Hello everyone!!! The Rnata Nativity Bundle pattern is now available!!! Anyone here who already has it and wants to share it?
Erinna Lee has just released a new book: Enchanted Woodland Amigurumi... I hope someone will post it on the forum soon!
remélem jól csinálom!

Statisztikák

Témák
37,867
Üzenet
4,730,690
Tagok
610,804
Legújabb tagunk
Csicsi760902
Oldal tetejére