Velem mindig történik valami

lizee9 témája a 'Bolondok Háza' fórumban , 2007 Június 1.

 1. b.p.

  b.p. Állandó Tag

  Sajnos más is van így. Valami módon egyeseket enged a rendszer hozzászólni, másokat nem. A hiba kijavításáig indítottunk egy topikot a hozzászólásoknak:

  Használd addig ezt! :)
   
 2. carly

  carly Állandó Tag

  Köszönöm szépen a segítséged,de én ezzel sem tudok hozzászólni.
  Már nem próbálkozok,mert úgy látom amit írni akartam a hozzászólók már megírták.
   
 3. fip

  fip Állandó Tag

  Velem is mindig történik valami. Amúgy elég unalmas lenne...
   
 4. doripipo

  doripipo Állandó Tag

  Akkor elmesélem az én történetem!
  Már vagy 10éve arról álmodom, h körbeutazom az USAt. Végre jön a nagy lehetőség, 3 bnőmmel nekivágunk a nagyvilágnak, dolgozunk... spórolunk... élvezzük h sodor minket magával az új élet, új barátokat ismerünk meg és akkor egyszer csak beüt a krakk!
  2,5 hónap után ott kellett hagynom mindent, feladni egy álmot... mert ödémás lett a szemem és nem láttam. 10napig harcoltam a biztosítóval, mire becseréltem a repülőjegyem és hazajöttem!
  Már 1 hónapja vagyok itthon, több mint egy hete műtöttek meg itthon... és gondolom el lehet képzelni mennyire szakadt meg a szívem, hogy amég én a műtőasztalon "harcolok" a látásomért a barátaim pont akkor utaztak és tettek egy : DC- Atlantic City-Philadelphia körutat!
   
 5. carly

  carly Állandó Tag

  A spórolást meséld már el, mert az érdekelne,de nagyon! ;)
   
 6. *Rya*

  *Rya* Állandó Tag


  Igen, sokan tényleg visszaélnek azzal, hogy vezető pozícióban vannak, így szinte bármit megcsinálhatnak az alkalmazottakkal. Ha meg "nem tetszik a rendszer" az alkalmazottnak, akkor elmehet, úgyis van a helyére száz másik... :S Szóval manapság már ez nem számít visszatartó erőnek.
   
 7. Pritchard88

  Pritchard88 Állandó Tag

  Hétfői borzalom

  Ugy mondanom se kell, hogy a hétfő reggel mennyire megrázó dolog tud lenni az ember életében. A legutóbbi hétfőmet szeretném "kitombolni" Veletek. Reggel 6:30 helyett 7kor keltem, mert elaludtam, rohanás indul, gyors zuhany, vizesen felkaptam a legelső ruhadarabokat, amiket a szobámban szanaszét dobálva találtam. Végigfutottam a fél várost, hogy elérjem a buszomat, sikerült! Buszon szembesültem vele, hogy a gatyám tiszta húsos pizza, mert elfelejtettem bedobni a szennyesbe. Nembaj, takargattam egész nap. Buszról le, fel egy másikra, ami egy körforgalomba karambolozott egy személyautóval. Busz félreállt, mehetek tovább gyalog...vagy! 150 méteres sprint egy másik busz után, hogy be is érjek az órámra. Beértem, tanár sehol... Ekkor döntöttem úgy, hogy most hazamegyek és keddig alszok. :)
   
 8. kovacslt

  kovacslt Állandó Tag

  Csak nehogy ilyen legyen a következő nap is....:D


   
 9. Gaab

  Gaab Állandó Tag

  Segíts ha akarsz!

  Egy történet ami felfoghatatlan számomra:

  Pár napja sétálok haza az utcán, az egyik buszmegálóba egy pasi ököllel üt egy nála kb 10 évvel idősebb nőt. (Engem ugy neveltek hogy a nöket tiszteljem és védjem öket.) Hát gondoltam közbeavatkozok. Nagy nehezen sikerült leállítanom a pasit (sajnos ökölharc lett a vége, pedig utálom az erőszakot, de én is kaptam néhányat.), felsegítettem a "hölgyet" majd amikor egy kicsit magához tért az elöbb kapott álasoktól nekemesett 10 karommal az amugy is sajgó fejemnek. Ebben a pillanatban megállt egy police felíratú jármű mellettünk és mire feleszméltem már a negyedik gumibot csapást éreztem. Miután eldöltem mint egy homokzsák bevágtak az autóba és irány a rendörörs.
  Azt hittem hogy ilyen csak a filmekben van, de nem ez velem történt meg!!!
  Az egyetlen szerncsém az ügyben, hogy amikor a hölgy az alkoholmámorból magáhoztért, igazolt, hogy nem én vertem meg hanem a barátja én csak megprobáltam megvédeni. Ha ezt nem teszi, már lehet hogy rácsok mögül nézném a napfelkeltéket.

  3 álas, 4 vagy 5 gumibot ütés jó pár karmolás az arcomon(ami sokáig meg fog még látszani) egy éjszaka az elözetesben, egy halálra aggódot kedves, csak azért mert segíteni akartam valakin.:(

  Ezek után sajnos elgondolkozok azon ha ilyet látok legközelebb akkor a hosszabb utat választom hazafelé.

  Bocsánat de ezt ki kellett engednem magamból.
   
 10. Gaab

  Gaab Állandó Tag

   
 11. ibranyij

  ibranyij Állandó Tag

  Sajnos, egyes munkáltatók - emberek érdekeket képviselnek hol így, hol úgy -, még tárgynak sem nézik a munkavállalójukat. Ezeket a munkahelyeket nem tudom, milyen emberek vezetik, irányítják? Kerülhetnek még ők a sors kegyéből még nehezebb helyzetbe is, csak akkor nem jut eszükbe az, hogy másokkal hogy bántak. A sors mindig jutalmaz és büntet. Ők vajon mit érdemelnek? A választ mindenki tudja.
   
 12. vogugabo

  vogugabo Állandó Tag

  Hello!

  Én nem vagyok vezető pozícióban, sőt csak egy sima kétkezi munkás, de a számomra felháborító eseményekkor megpróbálom nézni a tényeket a másik fél szemszögéből is. Konkrétan a vezetőkéből, hiszen ők is emberek, csak nekik lefelé is meg kell felelni, és akármilyen magasan van, mindíg van felette valaki, aki elvárások tömkelegét zúdítja rá. A mai világban minden a pénzről szól, és nem hiszem el, hogy ha egy sima munkavállalónak valahonnan ajánlanának egy kicsivel jövedelmezőbb állást, akkor kitartana az aktuális munkahelye mellett. Ilyenkor meg ugye a munkahely koppan, rossz esetben elvszít egy értékes munkatársat. Tehát mostanság senkinek sem jó, csak annak, akinek nem kell dolgozni, mégis házhoz viszi neki a postás a havi betevőrevalót (játékgépbe, vagy a gallérja mögé).
   
 13. asoka133

  asoka133 Állandó Tag

  Nem lettem gazdag idén se...
   
 14. Katalin/Anyoka

  Katalin/Anyoka Kitiltott (BANned)

 15. juditsziszi

  juditsziszi Állandó Tag

  Sziasztok én is egy elég hánytatott sorsu emberke vagyok de ezt nemtudom ide leirni de az tény hogy velem is igen rossz dolgok történek és ha elindul a rossz csak csöstül jönn az tuti:((((((
   
 16. Johannamaria

  Johannamaria Állandó Tag

  Addig jo, amig törtenik valami. Addig se unatkozok! : DD
   
 17. Kitari

  Kitari Állandó Tag

  Azt hiszem segíteni akkor is kell, ha belénk rúgnak, leordítják a fejünk.Ez azt minősíti, aki így áll a dolgokhoz. Persze ehhhez újból és újból bátorságot kell meríteni egy-egy ilyen alkalom után. Honnan? Hát kinek tartjuk maghunkat, ha erre magunknak válaszolunk könnyebb.
   
 18. Kitari

  Kitari Állandó Tag

  Jó történetek visznek abba az irányba, hogy a pozítivumokat erősítsük. Ilyeneket is jó lenne olvasni.
   
 19. werwer

  werwer Állandó Tag

  ma történt

  nem adták át a helyet a metrón
   
 20. jusztin1968

  jusztin1968 Állandó Tag

  szerintem ez példátlan
   

Megosztás