Videóban: színház - tánc -vers-szociográfia - film - sport

fanyar.

Kitiltott (BANned)
Ez azért érdekes mert te mint néző tekintheted viccesnek
És nagy aljasságnak is
Attól függ milyen a lelked magad hová tartozol



<iframe src="http://www.youtube.com/embed/Ww7U-NP2CYQ" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>
 

komor

Kitiltott (BANned)
Pisztrángtenyésztés Lillafüreden és és egy régi híradó Erdélyben

Elhangzó szöveg: Erdélyben egy leleményes székely gazda pisztrángtenyészetet létesített a földjén keresztül folyó patak vizében.
A kristály tiszta hegyi vízben kitűnően fejlődnek az ízletes halak. <object height="400" width="430">


<embed src="http://widget.nava.hu/neumann_l.swf?sort=0&startpage=0&results=0&filmID=5779&wmode=2&uID=438382127" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="400" width="430"></object>

A telep története
A lillafüredi pisztrángtenyésztésnek, és horgászatnak nagy múltja van. A Szinva-patak völgyében mésztufa pincékben keltették a különböző tenyésztelepekről szállított ikrát, majd a kikelt ivadékot telepítették a patakokba, és a Hámori-tóba.
Herman Ottó már 1906-ban javasolta az Országos Halászati Felügyelőségnek, a Szinva-patak völgyében egy szakszerű pisztrángtelep megépítését, ami különböző okok miatt nem valósult meg.
1932-ben a Hámori tó pisztrángjainak 80%-a egy betegség következtében elpusztult. Ekkor került ismét elő az 1906-ban készített terv, de ahova Herman Ottó megálmodta, ott fürdőtelep, villák épültek, és egy farakodó került kialakításra.
A választás ekkor a Garadna-völgyére esett, ahol a Margit-forrás állandó hőmérsékletű, oxigén dús vize az ikrakeltetésre, tavak táplálására a legmegfelelőbb volt.
A Magyar Királyi Erdőigazgatóság az építkezést 1932 őszén kezdte meg. Az először egy 32 m2-es keltető ház épült fából.pisztrángtenyész

IMGP0195.jpg

Hoitsy György
halbiológus


<iframe src="http://www.youtube.com/embed/U6yCRZC9qNE" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>
 

komor

Kitiltott (BANned)
Psota Irén arcai Roncsderby

Lehettem volna
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/ztD4m6asLjo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>



<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/w4TaxJudY9A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 

fanyar.

Kitiltott (BANned)
A Tudatos Vásárló: magyar termék

Ne törődj az aktuálpolitikával sem a dúródó hatalomra kerülni akarókkal
A józanságod mondassa : Megbízhatóbb, ízesebb, ellenőrizhetőbb
És okosabb a köz javára hazait vásárolnunk
Ha jó a köznek jó nekünk mindenkinek

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/dO5em1rn5Ik" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>
 

fanyar.

Kitiltott (BANned)
Regölés, betlehemezés, kántálás

A decemberi népszokások sorát a Luca napja nyitja. A hiedelem szerint december 13-án a téli hosszú éjszakákkal, vagyis a sötétséggel Szent Luca átalakult boszorkánnyá. A boszorkányok elriasztására a kulcslyukba fokhagymát dugtak, az ajtófélfába kést állítottak, az ajtóra fokhagymával keresztet rajzoltak vagy a seprűt keresztbe rakták.
E napon semmit se volt szabad kölcsönkérni vagy adni, nehogy az a boszorkányok kezére jusson. A lányok Luca napján jósolták meg jövendőbelijüket. A hagyomány szerint a nők nem dolgozhattak, mert ha Luca napján fonnának vagy varrnának, nem tojnának a tyúkok. Luca napján a fiúk elindultak meglátogatni az ismerős házakat és jókívánságaikért cserébe adományokat vártak. Ha ez elmaradt, akkor viszont átkokat szórtak a házra.
Az ünnep előtti negyedik vasárnap kezdődik és december 24-ig tart az advent, ami egyben az egyházi év kezdetét is jelenti. Négy hete a karácsonyra való elokészület időszaka. Újkeletű népszokás az adventi koszorú készítése: karácsony közeledtével minden vasárnap eggyel több gyertyát kell meggyújtani. Az estéket egykor a gyertya mellett, adventi dalok éneklésével töltötte a család.
Karácsony napján az esthajnalcsillag feljövetele után került sor az ünnepi vacsorára, amely előtt azonban a gazda nem mulasztott el az udvaron a levegőbe lőni, és ezzel elkergetni a gonosz lelkeket. Eközben a gazdasszony mindent előre kikészített az asztalra, mert a vacsorát végig felállás nélkül kellett elfogyasztani. Imádkoztak, majd első fogásként mézbe mártott fokhagymát, dióbelet ettek, ugyancsak gonoszűző céllal. Karácsonykor a ház körüli állatokat gondosan ellátták, mivel különös hiedelmek kapcsolódtak hozzájuk. Voltak, akik azt tartották, hogy az állatok karácsonykor beszélni tudnak. Egyes országokban szokás volt az állatoknak kis karácsonyfát állítani, bár ezt a pogány eredetű szokást az egyház tiltotta.
A ma is továbbélő szokások szerint a karácsonyi asztal elképzelhetetlen hal, beigli, valamint dió és a család összetartását szimbolizáló kerek alma nélkül. Sok helyen vacsora után ma is annyi szeletre vágnak egy almát, ahányan ülnek az asztalnál, mondván: amilyen kerek az alma, olyan kerek, összetartó legyen a család a következő esztendőben.
Karácsony napján a népszokások célja a gonosz ártó szellemek elűzése zajkeltéssel, állatbőrök, jelmezek, álarcok viselésével. Ekkor kerül sor a betlehemezésre is: ezt a játékot eredetileg templomokban, majd később házakhoz járva adták elő a gyerekek. Gyakran állatok is szerepeltek benne, a gyermek Jézust pedig élő kisbabával jelenítették meg. A szereplők - pásztorok, angyalok, Mária, József – ma is eljátsszák a Jézus születéséről szóló bibliai történetet, majd átadják ajándékaikat, jókívánságaikat.
Ezután a háziak megvendégelik őket.
A karácsonyt követő időszakhoz kapcsolódik a regölés hagyománya: az István napjától, december 26-tól újévig járó regösök különféle énekeket adtak elő és jókívánságokat mondtak a ház lakóinak. A regölés lényegében természetvarázsló énekmondás, köszöntés - bőségvarázsló, párokat összeboronáló, adománygyűjtő szokás volt. A borszentelésre Szent János napján, december 27-én került sor régen. Ezen a napon minden család bort vitt a templomba, amelyet a pap megáldott, mivel a szentelt bornak mágikus erőt tulajdonítottak. Beteg embert, állatot gyógyítottak vele, illetve öntöttek belole a boroshordókba, hogy ne romoljon el a bor.



<iframe src="http://www.youtube.com/embed/6VXyvC1Ng24" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>
A regölés a téli napforduló szokása, már a 16. században jelen volt. Általában karácsony másnapján, 26-án kerül rá sor, és újévig járnak a regösök.

A betlehemezés a karácsonyi ünnepnek már régóta része, ez egy dramatikus játék, amely Jézus születésének fontosabb eseményeit mutatja be a Biblia alapján. Eredetileg a templomokban vagy azok előtt adtak elő. Ez a szokás idővel elszakadt a templomoktól és népszokásként élt tovább.


<iframe src="http://www.youtube.com/embed/ea2KbyVeK-8" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>
 

Szimbolicki

Állandó Tag
Állandó Tag
Boldog és Békés Karácsonyt !

Kormoran - Ady Endre - Karácsony !!!!

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/AdMzboNdr6Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Karácsony
I.

Harang csendül,
Ének zendül,
Messze zsong a hálaének,
Az én kedves kis falumban
Karácsonykor
Magába száll minden lélek.

Minden ember
Szeretettel
Borul földre imádkozni,
Az én kedves kis falumba
A Messiás
Boldogságot szokott hozni.

A templomba
Hosszú sorba
Indulnak el ifjak, vének,
Az én kedves kis falumban
Hálát adnak
A magasság Istenének.

Mintha itt lenn
A nagy Isten
Szent kegyelme sugna, szállna,
Az én kedves, kis falumban
Minden szívben
Csak szeretet lakik máma.

II.

Bántja lelkem a nagy város
Durva zaja,
De jó volna ünnepelni
Odahaza.

De jó volna tiszta szívből
- Úgy mint régen -
Fohászkodni,
De jó volna megnyugodni.

De jó volna mindent, mindent
Elfeledni,
De jó volna játszadozó
Gyermek lenni.
Igaz hittel, gyermek szívvel
A világgal
Kibékülni,
Szeretetben üdvözülni.

III.

Ha ez a szép rege
Igaz hitté válna,
Óh, de nagy boldogság
Szállna a világra.
És a gyarló ember
Ember lenne újra,
Talizmánja lenne
A szomoru útra.
Golgota nem volna
Ez a földi élet,
Egy erő hatná át
A nagy mindenséget,
Nem volna más vallás,
Nem volna csak ennyi:
Imádni az Istent
És egymást szeretni...
Karácsonyi rege
Ha valóra válna,
Igazi boldogság
Szállna a világra...
Ady Endre
 

fanyar.

Kitiltott (BANned)
Mint topik gazda kivételt teszek a szabály alól, hoztam egy rajzfilmet
és örömmel hallgattam Kormorán - Ady Endre - Karácsony zenés videóját.
Kivételesen mert zene nem ide való.
De szépen megcsinált vers-megzenésítés.
Ízléses videóval.
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/faAkkicQbZ4" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>
 

fanyar.

Kitiltott (BANned)
Elhunyt Garas Dezső színész

Hetvenhét éves korában, hosszan tartó betegség után elhunyt Garas Dezső Kossuth-díjas színművész, a Nemzet Színésze, a Nemzeti Színház társulatának tagja pénteken –2011December31.
Az 1934-es születésű Garas Dezső az egyik legismertebb és legnépszerűbb magyar színész volt. 1957-ben végzett a Színművészeti Főiskolán, a Nemzeti Színházhoz került, majd a Madách Színház társulati tagja lett. Dolgozott a 25. színházban, majd a Mafilm munkatársává vált. Tíz évig a Népszínház tagja volt, 1990-től 1992-ig a szolnoki Szigligeti Színházban játszott, 1993-ban a Művész Színház alapító tagjai közé tartozott. 1993-tól szabadfoglalkozású volt, 1999-ben a Katona József Színházban játszott. 2004 óta a Nemzeti Színház tagja. 1990-ig a Magyar Színházművészeti Szövetség tagja volt.
Filmes pályafutása 1954-ben az azóta legendássá vált Liliomfi-val kezdődött, melyben az ifjú Schnapsot alakította. 1973-ban a megszállott Minarik Ede gőzmosodást játszotta a Régi idők focija című filmben, akinek "Kell egy csapat" mondásából szállóige lett. Országos siker volt az Abigél című négyrészes tévéfilmsorozat (1976), amelyben König tanár urat alakította. Játszott a Magyar Televízióban évekig futó Életképek című sorozatban is.
Álljon itt a vele készült, kései beszélgetések közül a legjobb!!
És pályafutásának kezdete Liliomfi:



<iframe src="http://www.youtube.com/embed/4zTZNbdeX1M" allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" width="480"></iframe>


<embed src="http://videa.hu/flvplayer.swf?v=W3sGQoi3RYH5ZCwg" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash" height="435" width="540"><object height="435" width="540">

-----------------------------------
És egy áthallásos régebbi darabja</object>(csak hogy, az Ő tehetsége nem fogyott el, csupán eljárt a kor, mint már, az ott lévő akkori ifjúkon is):<object height="435" width="540"><object height="435" width="540">
<embed src="http://videa.hu/flvplayer.swf?v=3oOZhOiiybNXRDqP" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash" height="435" width="540"></object>

</object>
 

Csatolások

  • 20111231-elhunyt-garas-dezso8.jpg
    20111231-elhunyt-garas-dezso8.jpg
    101.5 KB · Olvasás: 2

fanyar.

Kitiltott (BANned)
férfiak a bevásárlókosár mögött

Újév(Szilveszter) után:

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/I-tyBYe7QTI" allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" width="540"></iframe>


Én csak a trágárkodást tartom otrombának.
Bár divattá lett(már akinek)
Ki milyen ember, olyan a beszéde
Ő általában nem olyan.Próbálja magát kivonni a otrombaság alól
Itt most sikerült
Dr. Kovács András Péter, röviden KAP (Budapest, 1978. március 19.) Karinthy-gyűrűs magyar humorista, író, a hazai stand-up comedy egyik képviselője.
Kamaszkorában egy ideig pap akart lenni. Középiskolai tanulmányait a József Attila Gimnáziumban és a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban végezte, 1996-ban érettségizett. 2001-ben az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán diplomázott, majd 2004-ben elvégezte a doktori programot is. Jogtörténetet és médiajogot tanított a Károli Gáspár Református Egyetemen, de humoristakarrierje beindulása után megvált a katedrától.
 

fanyar.

Kitiltott (BANned)
No most Ő Stand up jellegű volt szintén.
(A felvezető rész)
Sok hasonló elemet fel lehet fedezni az előző videóban(ruházattal élcelődés) arcjáték
Csak Hofi 30 évvel korábban csinálta

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/6Bjf9RYO_dc" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>
 

fanyar.

Kitiltott (BANned)
Magyarország ma

A jelenlegi politikai kurzus eredménye

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/AagQes8Q6zY" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>

És a vágy
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/TnEn-P7z_3Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 

Szimbolicki

Állandó Tag
Állandó Tag
Aquaponia rendszer

Az akvapónia az intenzív tartályos haltenyésztés (akvakultúra) és a föld nélküli növénytermesztés (hidropónia) egyesítéséből jött létre. Nagyszerűségét és egyszerűségét az adja, hogy a két rendszer hátrányait előnnyé kovácsolja, ezáltal egy természetes és meghökkentően olcsó működést biztosít.

m1HD hirado Gönczi Péter aquaponia

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/cU2dlSjePsw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Aquaponia rendszer

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/rlXbRXQjaM8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Vízkultúrás zöldségtermesztés talajbiológus szemmel :

"Az ilyen növények rendszeres fogyasztásával alakulhat ki aztán az a „minőségi éhezés”, amit később ki kell egészíteni az azokból a tápanyagokból hiányzó nyom- vagy mikroelemekkel. Ezekre nyomokban (a többihez viszonyítva ugyan néha csak milliomodnyi mennyiségben) de feltétlenül szükség van, lenne a megfelelő életműködésekhez.
Napjainkban éppen az ilyen jellegű tápanyag-hiányok miatt terjed az ún. „funkcionális élelmiszerek” piaca, ahol a legfontosabb hiányzó mikro- vagy nyomelemeket mesterségesen pótolni igyekeznek. Hazai körülmények között a talajainkban hiányos pl. a szelén, amit a kenyér sütésére használt élesztőgombákkal felvetetve pótolnak az emberi táplálékláncban. Trópusi talajoknál a szintén létfontosságú enzimekhez szükséges cink kiegészítésére van szükség. A közismert betegség-megelőzésre javasolt és általánosan használt Béres cseppek hatásossága is a nyomelemek ily módon történő pótlásával magyarázható.


Az igazság, hogy én nem értek hozzá.
Lehet, hogy beválik, lehet hogy nem. Mindenesetre érdekes dolog, lelkesítő.
Hogy mennyire működőképes, fogalmim sincs ."


2012. január 6. Kovács Lóránt

Forrás : Vidéki élet,önellátás .
 

fanyar.

Kitiltott (BANned)
Aquaponia rendszer
Egyelőre neki játék és hobbinak tűnik.
Rendkívül elhivatott a gyerek.
De ez tudományos kutatómunkának egy része
Ebből egyszer talán lesz ipari mennyiségű termelés
Magam részéről a szabadföldi növények ízében hiszek
Majd ha tömegestől ott lesz a piacon válik el mit ér
 

fanyar.

Kitiltott (BANned)
Az örökké futó kutya története

Akit végre sikerül ismét kutyává hagyni lenni
Egy kutya története, mely kb. másfél évvel ezelőtt kezdődött. Valószínűleg nagyon elbánhattak vele, mert szinte lehetetlen volt megközelíteni, mindenkitől félt. Még megetetni is nagy nehézségek árán tudtuk. Naponta nagy távolságokat járt be élelem után kutatva. A film róla szól. Sok sok követés és cserkészés árán sikerült ezt az anyagot összeállítani.
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/ZWLEW6xHCR0" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>
 

fanyar.

Kitiltott (BANned)
Az első magyar tűzoltóság

MÁJUS 4. – SZENT FLÓRIÁN – A MAGYAR TŰZOLTÓK NAPJA
A tűzoltók számára Flórián a tűzoltó munka lényegét testesíti meg: az állhatatosságot, becsületet, embertársaik megsegítését.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/Ag_IYNoY8OE" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>

98 ház égett le egy szörnyű tűzvészben Fertőszentmiklóson 1862. szeptember 2-án. Ugyanaznap a közeli Nagycenken is tűz pusztított. A mentést, a tűzoltást mindkét helyen Széchenyi István fia, Ödön gróf irányította magát nem kímélve úgy, hogy a testén a ruhája is égni kezdett.
Hogyan szervezte meg az ifjú gróf az első hivatásos magyar tűzoltó-csapatot? Milyen felszereléssel, melyik nagy tűzeseteknél mentettek a kezdetekben? És mi okozta a Szöllőhegy utcai botrányt?
A középkori Magyarországon - ahogy akkor Európában is - a földesurak általában nem a városok és a falvak zsúfolt házai között laktak, és ezért anyagi áldozatokat sem igen hoztak azok tűzbiztonságáért. I. István király szigorú törvényt adott ki a gyújtogatók ellen, és rendeletben mentette fel a templomba járás alól a tűz őrzőit. A XV.-XVII. században a törvényhozás már nemcsak a gyújtogatót sújtotta halállal, hanem azt a személyt is, aki csak fenyegetőzött azzal, hogy a várost vagy a falut, vagy másnak a házát felégeti.
 

fanyar.

Kitiltott (BANned)
Molnár Piroska színművész

Többek-közt sok hangoskönyv kiváló előadásával ismerhetjük
Molnár Piroska színművész pár percben beszél egy szerepről és rendezőről


<script type="text/javascript" src="http://pro.hit.gemius.pl/gstream.js"></script><script type="text/javascript" src="http://rtlklub.hu/items/flash/player/silverlightcontrols.js"></script><object id="rtlklub_embedded_video_134565" width="400" height="300" type="application/x-shockwave-flash" data="http://rtlklub.hu/items/flash/player/flv_player.swf"><param name="movie" value="http://rtlklub.hu/items/flash/player/flv_player.swf"/><param name="menu" value="false"/><param name="allowFullScreen" value="true"/><param name="allowScriptAccess" value="always"/><param name="wmode" value="transparent"/><param name="flashvars" value="parameters=http://rtlklub.hu/getvideo/134565/embed&skin=http://rtlklub.hu/items/flash/player/skin/skin.xml?v=6&share=true"/><param name="share" value="true"/></object>

a Nemzet Színésze (2011) címmel kitüntetett Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő, A Magyar Köztársaság Érdemes Művésze és Kiváló Művésze, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a Színművészeti Egyetem tanára.
index.jpg
 

fanyar.

Kitiltott (BANned)
Kölcsönkért kastély - Kabos Gyula egyik jelenete


hegyipatak kérésére

Sederedik


Kölcsönkért kastély - Kabos Gyula egyik jelenete
A részlet után aki megnézné az itt:A kölcsönkért kastély (1937)

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/3Gho1u7mn7g" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>
Kabos_Gyula.jpg

filmjei:

  • 1931 Hyppolit, a lakáj
  • 1932 Piri mindent tud, Repülő arany
  • 1933 Mindent a nőért
  • 1934 Márciusi mese, Meseautó, Lila akác, Az új rokon, Emmy, Az iglói diákok
  • 1935 Köszönöm, hogy elgázolt, Ez a villa eladó, Budai cukrászda, Elnökkisasszony, Halló, Budapest!, A csúnya lány, Címzett ismeretlen, Az okos mama
  • 1936 Szenzáció, Nászút féláron, Három sárkány, Dunaparti randevú,
  • 1937 Fizessen, nagysád!, Lovagias ügy, Torockói menyasszony, Pesti mese, Szerelemből nősültem, Hotel Kikelet, Viki, A kölcsönkért kastély, Hetenként egyszer láthatom, 120-as tempó, Úrilány szobát keres, 300 ezer pengő az utcán, Maga lesz a férjem, A harapós férj, Hol alszunk vasárnap? , Az én lányom nem olyan
  • 1938 Pillanatnyi pénzzavar, Döntő pillanat, Borcsa Amerikában, Beszállásolás, Rozmaring, Fehérvári huszárok, Papucshős
 

fanyar.

Kitiltott (BANned)
Gyerekek és felnőtt szerepek

Ne a televízió nevelje fel a gyereket

Felnőttkori viselkedésünk nagy mértékben megalapozódik gyermekkorunkban. Minimális az ösztönös viselkedés az embernél, ehelyett a viselkedésünk túlnyomó része tanult.
Alapvetően a szüleinktől, környezetünktől, kortársaktól tanuljuk a különböző helyzetekben „megfelelő” viselkedést.



Az értékek, amelyet a mai példaképek képviselnek, azok teljesen más és sekélyesebb értékek, mint a korábbiak. Míg a régebbi példaképek inkább belső értékeket képviseletek, amelyekre kitartó munkával szert lehet tenni, a mai példaképek leginkább a külsőségeket értékelik. Így például a Playboy címlapjára került addig ismeretlen hölgy számos műsorban és újságban jelenik meg akár éveken keresztül, míg egy tudományos eredmény vagy értékes gondolat alig vagy egyáltalán nem jelenik meg a trendi médiában. Mindez azt üzeni a fiataloknak, hogy a szépség nagyon fontos, a mélyebb tartalom pedig értéktelen.

Számos szerepünk között a nemi szerep is sokszor a médiából táplálkozik.

<iframe title="indavideo video player" class="indavideo-player" id="player-f87c815541" type="text/html" src="http://indavideo.hu/player/video/f87c815541" frameborder="0" height="385" scrolling="no" width="460"></iframe>
 

Szimbolicki

Állandó Tag
Állandó Tag
Egész estét betöltő film Magyarország természeti jelenségének és állati viselkedésének megörökítéséről.

A vizek birodalma

színes magyar, német, francia, svéd, finn természetfilm
42. Magyar Filmszemle (2011) - Tudományos-ismeretterjesztő kategória Fődíja - Kollányi Ágoston-díj

rendező: Török Zoltán
zeneszerző: Kolja Erdmann
operatőr: Jan Henriksson, Mosonyi Szabolcs, Török Zoltán
narrátor: Kulka János
producer: Török Zoltán
vágó: Hargittai László

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/3en38Yfo4D4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Nagyon színvonalas és tartalmas alkotás.

Élmény végignézni :).
 
Oldal tetejére