Wall Street Journal: a forintjátszma folytatódik

Anonymous témája a 'Pénzpiac' fórumban , 2003 Február 1.

 1. atacanahu

  atacanahu Állandó Tag

  Sziasztok!

  Nézzétek, ha az embert belehajszolják ebbe a "lehetőségbe" a sok sz.. közül melyiket válassza; a kevésbé, vagy a nagyobb bukást. De mindenképp bukás, csak a bankok járnak jól. Az ide vonatkozó videók megtalálhatók egyes weboldalakon!

  Atacanahu
   
 2. pafrany111

  pafrany111 Állandó Tag

  Attol meg, hogy a devizahiteleseknek gyengenek tunik a forint,
  szerintem nem az. Elozoleg volt indokolatlanul eros.Pl amikor
  140Ft volt egy dollar.
   
 3. GyAta

  GyAta Új tag

  Ha ez tuti trend, használd ki a mocskokat, kereskedj velük. Hó közepén HUF-ért vegyél devizát, aztán hó végén add el.Lesz egy kis haszon nálad is. (Persze, csak ha kis váltási veszteséggel tudod tenni.)
   
 4. skory92

  skory92 Állandó Tag

  azt egyébként senki ne akarja beadni nekem, hogy egy retkes svájci frank ennyit ért, amennyin most áll. egy kis semmi ország, az árfolyamhoz képest nulla gazdasági háttér... pénzügyi szolgáltatásokkal nem lehet így felnyomni az ország valutáját. ez mesterséges.
   
 5. Faragogep

  Faragogep Állandó Tag

  Szerintem csak térdre akarják kényszeríteni Svájcot.
  Viszont, véleményem szerint nem fog belépni az unióba akkor sem.
  Inkább az únió fog megfeküdni...
   
 6. skory92

  skory92 Állandó Tag

  vagyis az euró mindenképpen. bár lehet, hogy a kettő tökugyanaz. franciao. vagy németo. előbb utóbb megunja, hogy a hátán viszi el az eurót. habár még ennyi sem kell. bedől az magától.
   
 7. lacomaco

  lacomaco Állandó Tag

  Szerintem meg amióta 1971-ben Nixon felfüggesztette a dollár aranyra való beválthatóságát, azóta korlátlanul tudnak a kormányok/jegybankok pénzt teremteni, és így olcsó a pénz. Ha a pénz olcsó, olyan beruházás/befektetés is megvalósul, ami egyébként életképtelen.
   
 8. SilentG

  SilentG Állandó Tag

  Nézzétek meg a Bennfentesek című filmet. Elmeséli a lehető legegyszerűbben hogyan működik ma a gazdaság. Hogyan játszanak világválságosdit néhányan és hogyan fonódnak össze bankok hitelminősítőkkel kormányokkal, hogy még több pénzt lopjanak ki állampolgárok és államok zsebéből. Undorító!!!!!
   
 9. Pampan

  Pampan Állandó Tag

  Pampan

  Szia én kezdő vagyok ezért felvilágosíthatnál néhány dologról. Pl. hol és hogyan lehet 1.8% kamatra hitelt felvenni? És az is izgat, hogy hogyan lehet a megvásárolandó ingatlanra terhelni a hitelt?
  Remélem még jársz erre és válaszolsz.
  Előre is köszönöm,
   

Megosztás