Zárolták az örökösnő vagyonát, aki 1300 milliárd forinttal vágta át Kósa Lajost

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 December 6.

Melitta - 2018 December 6, 07:09
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Zárolták minden vagyonát, földön, vízen, levegőben

  – mondta a milliárdos csengeri örökösnőként elhíresült Sz. Gáborné ügyében a bíróság által nemrég elrendelt bűnügyi zárlatról a Zoom.hu kérdésére az asszony ügyvédje, Helmeczy László.

  A lap szerint hétvégén egész napos házkutatást tartottak a csengeri asszony mindhárom gyerekének otthonában. Helmeczy László szerint iratokat vittek el a nyomozók, bár azt nem érti, miért 10 hónap nyomozás után volt szükség ezekre a házkutatásokra. Szintén a múlt héten megtörtént Sz. Gáborné igazságügyi elmeorvosi vizsgálata is.

  A választási kampányban ismertté vált csengeri asszonyt szeptember elején hozták haza Svájcból, még aznap őrizetbe vették és másnap délután a kórházban megtörtént a gyanúsítotti kihallgatása is. A három és fél órás vallomásában kitartott amellett, hogy nem csapott be senkit, és létezik az általa emlegetett 1300 milliárdos hagyaték. A fideszes Kósa Lajossal kapcsolatban azt mondta, ő is tudja majd igazolni, hogy a hagyaték valós, hiszen látta a dokumentumokat és intézkedett is a hagyatékkal kapcsolatban.

  [​IMG]
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 December 6.

Megosztás