Kilencedik lett Rúzsa Magdi

annaörök

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusztok!

Épp csak átlapoztam a topikot,kiváncsi voltam , mi a véleményetek Magdiról.Először nem akartam beírni, de végül is mint látjátok mégis.
Szóval; van szerencsém kicsit közelebbről ismerni a Megasztár belső dolgait.A lányom az első Megájába, az első elődöntőjébe bejutott.Sajna kiesett.
Rengeteg tehetség volt a versenyeken!(köztük a lányom is természetesen),és, mivel nem lehet mindenki győztes, itt lép be az üzleti nézőpont!Mert ne felejtsük el,hogy ez az egész egy kőkemény üzlet!Aki a legjobban eladható,nem aki a legjobb!Magdinak az volt a szerencséje, hogy "külföldön"él,élt, így a müsor alatt is a telefonok elképesztő bevételt hoztak, és utánna is a lemezek is,hiszen az egész volt Jugoszláv terület magyarjai a kis összekuporgatott pénzüket Magdi lemezének megvásárlására költötték, ami tripla bevételt hozott a kiadónak és atv2-nek egyaránt.Ebből Magdi csak minimális pénzt kapott.Mert aki bejutott a tv elé,azzal aláirattak 1 szerződést, hogy 1 évig köteles atv2 rendelkezésére állni, és csak a tv2 szervezésében léphet fel nem tudom, valami minimáliis %értCserébe a tv2 köteles őt reklámozni.Hát így megy ez.!egyébként, nem azért, mert savanyú a szőlő, de nem szeretem a hangját,Attól még persze lehet jó, csak én nem bírok 1 számnál többet meghallgatni tőle, mert besokallok.Íme, amit mindig szeretek hallgatni!
> http://www.videa.hu/videok<wbr>/zene/singh-viktoria-feat.<wbr>-horvath-k-alicia-keys-beyonce<wbr>-PXI5wkOobBaAT5pp

Mint látjátok, Ő is kisebbség, ugyanis Indiai(félig)hejette a Galambos Dorina jutott tovább.Mindannyian tudjuk, miért.Üdv!:555:
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem vagyok tőle elájulva egyáltalán. Vannak jobb magyar énekesnők nála. Tóth Vera is képzettebb, kellemesebb hangú, de Szilvike is bájosabb a NOX-ból, meg sorolhatnám...
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Hamarabb lesz bevezetve nálunk az Euro, mint hogy jól szerepeljünk Eurovíziós dalfesztiválon. Nagy Ferót kellene kiküldeni a 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozást elénekelhetné.
 

afca

Kitiltott (BANned)
Ez a baj,hogy Mo ilyeneket sztárolunk mint Rúzsa Magdi.Miért nem tudunk olyanokat nevezni a dalfesztiválra aki tud is énekelni.Nem akarok megbántani senkit de vannak tehetséges énekesek Magyarországon.Minek minden féle telle belle Megasztár?Ezeket csak addig ,,sztárolják,,amig pénzt nem csinállnak belőlük.
 

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem is elszállt kissé Magdi,bár én kedvelem!Jó hangja van,érdekes,de nem használ neki ez a tulzott sztárolás!Visszatérve a Dalfesztiválra:Csézy sem rossz,a dal is jó volt, csak nem ez a trendi a fesztiválokon.Azt meg eltalálni hogy a nagyérdeműnek mi kell,nagyobb művészet mint maga a dalszerzés!(szerintem)
 

zsking

Állandó Tag
Állandó Tag
Igaz már egy éve volt, de Rúzsa Magdi sikerének örülni kell. Más kérdés kinek az ízlését tükrözik a versenyen bemutatott dalok. Innen évek óta nem kerülnek ki emlékezetes dalok. Magdié sem az.
 

lordraptor

Állandó Tag
Állandó Tag
Beszéltem vele

Az egyik közösségi oldal chat-én volt alkalmam beszélgetni pár percet Magdival, és őszintén mondhatom, nem csak a hangja van aranyból, hanem a lelke is. :)
 

Manitwo

Új tag
A siófoki koncerttel kapcsolatban: pontosan ugyebár nem tudjuk mi történt, de lehet neki is rossz napja, lehet béna a szervezés..stb.
A lényeg: az utóbbi évek legnagyobb tehetsége, akinek nemcsak szíve van, hanem szíve és lelke is !
 

Szamica

Állandó Tag
Állandó Tag
Már bocs, de ki a SZTÁR?
Így, csupa nagybetűvel? És vannak Magyarországon egyáltalán sztárok? Vagy azok lennének, akikről ezt a média belesulykolja az emberekbe?
Sztárrá lettek nyilvánítva a Barátok közt-ben játszó színészek, a Jóban rosszban játszók, Győzikéről már nem is beszélve.
Furcsamód anno Kiss Manyit, Bessenyei Ferencset, stb, nem kellett "futtatni", és mégis ma is megfogja a játékuk az embereket.
Működik egy show-biznisz, és abba vagy belekerül valaki, vagy nem. Ez ennyire egyszerű. És rengeteg múlik a reklámon. Olyan ez, mint a mosópor... Minnél többször mondják, hogy jó, egy idő után csak kipróbálja az ember.
Arról nem beszélve, milyen a magyar tv-adók műsora. Én siralmasnak tartom, hogy a magyar emberek tömege kíváncsi a Hal a tortán, A Celeb vagyok, vagy mi a szöszre.
Na ez aztán színvonal... De fut, mert emberek ezreit hülyítik be vele. Az, hogy tartalmilag egy nagy semmi, az senkit nem érdekel...
Hasonló a helyzet a fiatalokba média által sugallt "Trend"-del. Lányok ezrei depressziósak, mert nem olyanok, mint a "minta".
Ez lenne jó nekünk? Ezeket az embereket sztároljuk, csak mert ezt várják tőlünk?
Fel kéne már ébredni....
 

urh660

Állandó Tag
Állandó Tag
Már bocs, de ki a SZTÁR?
Így, csupa nagybetűvel? És vannak Magyarországon egyáltalán sztárok? Vagy azok lennének, akikről ezt a média belesulykolja az emberekbe?
Sztárrá lettek nyilvánítva a Barátok közt-ben játszó színészek, a Jóban rosszban játszók, Győzikéről már nem is beszélve.

szia nagyon igazad van.b Mesélek egy történetet.

Budapesten taxizom és egyszer valami "híres" énekesnönket kellett vinnem valahova, a nevére nem emlékszem. Én éppen VIVALDIT hallgattam a CD lejátszón, mikor a "hölgy" beült megkérdezte, hogy mit halgatok, persze nem ismerte és azt mondta ,hogy kapcsoljam ki ezt a zenét, mert idegesíti. Na ez meg engem idegesített.
Ezután meg sem néztem ki ő. Sajnos ilyen a hazai pop élet, rengeteg tehetségtelen senki. Bár az én véleményem, hogy Ruzsa Magdi a legnagyobb tehetségek közé tartozik.
Nézzetek körül a musical világában Magyarországon az más az jó.
Egyházi Géza, Serbán attila, Kecskés Timi, STB
 

rurik

Állandó Tag
Állandó Tag
Magdi szerintem tehetséges, de még nagyon fiatal: majd úgy tíz év múlva fog kiderülni, hogy művész lesz-e belőle, vagy megmarad jó hangú lánynak :)

egyébként azt hiszem, a pop-iparnak igen kevés köze van a zenéhez, talán nem is érdemes a kettő között összefüggéseket keresni :)
és talán el kell fogadni azt is, hogy magaskultúrára sosem volt és valószínűleg soha nem is lesz tömeges igény, a hal a tortánra meg igen.
viszont én indítanák néhány óriási társadalmi célú reklámhadjáratot, amiben arra hívnám fel az emberek figyelmét, hogy van a tévéjükön egy gomb, amit túl ritkán használnak.
a kikapcs. :)))
 

Ikerapu

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát igen az idő dönti el hogy fogunk-e valakire úgy gondolni hogy, de jó énekes vagy énekes volt.
 

Gabriello

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem nem kell eltelnie tíz évnek, hogy azt mondjuk : egyedi és zseniális énekessel van dolgunk. Mert már az. Az egy másik kérdés hogy befut-e majd.
 

prominent

Állandó Tag
Állandó Tag
Rúzsa Magdi mélyről kezdett, csak reménykedni lehet, hogy magasra jut. Mert nem nehéz elérni a csúcsot, hanem állandóan megtartani az elértet.
 
Oldal tetejére