Tenisz

hayama

Állandó Tag
Állandó Tag
sztem is am...Federert jobban szeretem és isznyúan sajnáltam:( de Nadal se rossz meg nem az a sznob lenézö vki...és télleg tök rendes:D
 

LAMBDA61

Állandó Tag
Állandó Tag
Beszljünk Szávay Ágiról is

Elhagyva a Federer-Nadal kérdést, mi a véleményetek Szávay Ágiról, aki az idén még nem nyert (egyesben) egy meccset sem.
 

Pityusz

Állandó Tag
Állandó Tag
A férfi teniszezők világranglistáján nagyon elhúztak a dobogósok . Nadal előnye tetemes, a második helyezett Federer és az üldöző Djokovics között valamit csökkent a különbség.
 

Pityusz

Állandó Tag
Állandó Tag
Én imádom, de szívesebben néztem Boris Becker idejében. Akkor nagyon izgi volt.A nagy klasszisok már nincsennek.Bár az is igaz ,hogy kinek ki a klasszis.
 

Janii

Állandó Tag
Állandó Tag
Szávayval van valami gond,szerintem pszichés problémái vannak,ennyiszer nem lehet az első fordulóban kiesni,főleg nem ilyen gyenge ellenfelekkel.Reméljük lesz még jobb is , szurkolunk neki...
 

Gabika77

Állandó Tag
Állandó Tag
Szávay egy hisztis liba volt egy jó éve és elszált magától.Nem az edzöit kellene sorban lecserélni hanem elkellene mennie egy pszichológushoz!
 
F

fülesmaci93

Vendég
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/327197"></param><embed src="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/327197" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object>
 

zorgon

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy fallabda topic-ot is lehetne nyitni népszerűsítőnek. (Ha összejön a 20 hozzászólásom, lehet, hogy megteszem.) Van, aki űzte a squash-t is tenisz mellett? Lehet egyáltalán összehasonlítani a kettőt? Én a teniszt nézni, a fallabdát játszani szeretem.
 

kincsecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Federer tényleg nagyon jó VOLT. De lejárt már az ő ideje is, ha akarja ha nem át kell adnia a stafétát a fiatalabbaknak.
 

Eszti12

Új tag
Én régen a zsoké-ság mellett teniszeztem,kiegészítő sportnak,de abbahagytam és nekifogtam a távlovagló ill. távhajtó szakágnak.
 

capap

Állandó Tag
Állandó Tag
federer játéka még mindig a legélvezetesebb, murrayt pl. nem szeretem nézni. nekem színtelen. akkor inkább nadal, pedig ő izomból játszik általában.
 

kocsisb

Állandó Tag
Állandó Tag
Azért az szép volt ahogy a Federer öszzetörte az ütőjét.
Azt hiszem Ő is érzi, hogy valamiért nem úgy megy a játék mint régebben.
Go, Roger Go !!!
 
Oldal tetejére