Ki tud nagyobbat hazudni?

Bözse

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma a Fehér Házban jártam. Obama barátom meghívott egy kártyapartira. Nemrég értem haza, nem fogadtam el a meghívását holnapi kerti partijára mert egyéb dolgom lesz.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma a Fehér Házban jártam. Obama barátom meghívott egy kártyapartira. Nemrég értem haza, nem fogadtam el a meghívását holnapi kerti partijára mert egyéb dolgom lesz.
A kerti partim jól sikerült. Legközelebb megint meghívlak.
üdvözlettel:

43136836.jpg


Mrs. Barack Obama személyesen.
 
I

ionon

Vendég
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Hankis Elemér lesz az új kormányfő.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Én leszek az új miniszterelnök, mert én dabljú bús vagyok a megszorítások miatt és úgy sincs most állásom. Majd az öreg bús papám protekciót csinál nekem.

bush460.jpg
 

Black wolf

Állandó Tag
Állandó Tag
Híres celeb leszek, Paris Hilton hozzám képest semmi, hiszen a családom milliárdos. Akkor utazom külföldre, amikor akarok. A múlthéten is Párizsban vettem a legújabb pincsimet. XP
 

Bözse

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma az erdőben gallyat szedegettem éppen amikor sült galambok repkedtek lefelé. Jól megtömtem a zsákomat, így most tele van a fagyasztóm egy ideig.
 

Beababa68

Állandó Tag
Állandó Tag
Most hallottam, hogy átkeresztelik az Országház előtti Kossuth teret és az új miniszterelnök tiszteletére Bajnai Kordon nevet kapja. Az ünnepség idejére műveleti területté nyilvánítják, melynek díszvendége Gergényi Péter lesz.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Az olaszoknak innen szállítják a húsvéti bárányokat, mi meg Rómából rendeltük a húsvéti nyuszikat és tojásokat. A Vatikánban már nagyban megy a tojásfestés. Még a pápát is meg fogják locsolni, s mindenki kap tőle egy pirostojást meg egy féldeci konyakot.
 

ardilla

Állandó Tag
Állandó Tag
Mivel ilyen szép lett az idő, elmentem én is egyet motorozni. Jól esett, ezzel még nem volt semmi baj, csak egy kis idő után feltünt, hogy mindenfele gyönyörűen süt a nap, én mégis árnyékban haladok. Aztán felnéztem... Hát én végig egy MIG árnyékában haladtam...
 
Oldal tetejére