A homoszexualitásrol

mvargal

Állandó Tag
Állandó Tag
A szex tiltott téma nem?
Akkor a homoszexualitásról miért lehet itt beszélni?
Kicsit átestünk a ló másik oldalára, ugyanúgy mint a mozdonyszőkékkel.
 

Lilith Dark

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem a meleg téma nagyon unalmas. Nem tudom Kanadában e téren mi újság, de itt Magyarországon már a honatyáink sem csinálnak semmi mást, minthogy mindig újabb és újabb törvénymódosításokat hozzanak létre annak érdekében, hogy a melegek minél jobban érezhessék magukat az országban. Állítólag ezt azért teszik, mert ezzel is bizonyítja Magyarország, hogy intelligens és képes elfogadni a másságot. Nem ezzel kapcsolatosan az a véleményem, ezt mindenkinek a magánügyeként kellene kezelnie ugyanis ez egy természetellenes dolog. Két meleg nem fog gyereket kreálni soha és ha jól tudom a tudomány még nem tart ott, hogy két meleg aktusa után legyen bármi eredmény is. Szóval szerintem nem kellene ezt túlzásba vinné, mert a végén kihal a bolygó. Na de, hogy ne menjek túl messzire, kihal Magyarország . . . Egyre kevesebb a magyar, Magyarországon, s ez tény! Arról már nem is beszélve, hogy az ifjúságra milyen károsító lélektani hatásokat fejthet ki. Ugyanis az, hogy undorító és mi kellemes azt a testünkben levő bioáramkörök döntik el. Annak a gócpontja pedig az agy. Minden az agyban dől el, s az agy befolyásolható. Ha egyre több a meleg akkor az kezd "normálissá válni", utódaink számára, s ez beláthatatlan következményekhez vezet.

Úgy gondolom,hogy az,hogy én hetero vagyok,nem kiváltság,hanem állapot.A természetellenes az,ha kijelented,hogy az a normális,amit Te annak tartasz...:(
A népesség csökkenése pedig végképp nem a melegek miatt van,hanem egyszerűen nem vállalunk 6-8 gyereket,mint nagyanyáink.
Érdekes lenne,ha ennyin múlna az emberiség kihalása...:rolleyes:
Nő vagyok,a férfiakhoz vonzódom,de nem hiszem,hogy csak ezért muszáj gyereket szülnöm,és azt sem gondolom,hogy a melegek ne szeretnének gyereket.Ha nagyon akar,úgyis megoldja,hogy legyen,így vagy úgy.;)
Felesleges általánosítani,mindannyian más emberek vagyunk,mások a vágyaink,jellemünk,céljaink,miért ne lehetne a szexuális irányultságunk is más?!:D
Szerintem semmi más nem számít,csak hogy jó ember légy.A többi lényegtelen.:cool:
 

mvargal

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Lilith
A baj nem az hogy vannak (illetve az is), de túl nagy hajcihő van körülöttük.
Te mikor láttál hetero felvonulást azért mert hetero?
Illeetve szeretném megérni mikor a csodálatos médiánk bejelenti hogy, természetes úton az egyik férfinek hirtelen peteérése lesz, az megfogan, kihordja és egészséges homo fiúcskát szül, azt szoptatja, és felneveli.
És hasznos tagjává válik társadalmunknak.
 

tsz

Állandó Tag
Állandó Tag
Az egy régi, elcsépelt vita, hogy betegség, nem betegség...

A betegség az, amit gyógyítani lehet. Ezt nem lehet gyógyítani. Elkapni sem lehet, mint egy fertőzést. Az aki heteroszexuális még rágondolni sem tud egy olyan kapcsolatra, amiben azonos nemű társsal kellene viszonyt folytatni. Miért nem, ha egyszer divat, mint gondoljuk?

Szerintem nem divat, csak azok, akik régen eltitkolták, mert különben az életük került veszélybe, ma nem titkolják. Nem hivalkodnak vele, de nem is titkolják, mert már egyre kevésbé kell tartaniuk retorziótól a társadalom részéről.

Egyebekben, ha belegondoltok, ezen a túlnépesedett Földön, mi rosszat tesznek azzal, ha olyan kapcsolatot létesítenek, aminek a célja nem a szaporodás?;)

Anélkül, hogy az amúgy is jócskán elcsépelt témát tovább akarnám csépelni és én is egyetértek azzal, hogy a homoszexualitás mesterségesen túl van lihegve, de...Valahogy ez a gondolatmenet annyira sánta, néhány kijelentés annyira kategorikus, hogy nem lehet szó nélkül elmenni ezek mellett:

Ha a homók születnek és nem lehet ezen változtatni, akkor mi a fene van pl. olyan évekig hetero kapcsolatban élő, többgyerekes egyedekkel, akik "útközben" válnak homóvá, vagy vica versa...?
Ha a hetero "rágondolni se tud", akkor mi van a biszexszekkel, akik akár ugyanazon este nemcsakhogy rágondolni, hanem sőt..., vagy a börtön ill. laktanya homókkal, akik többnyire a "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon buzulnakmeg, majd kikerülve visszaállnak "alapra"...
Ha a homoság velünk születik, miért nem egyenletes az eloszlása a különböző társadalmakban, miért hogy a nemeket a pszichoszexuális fejlődés érzékeny szakaszában mesterségesen elszeparáló társadalmakban, mint pl. a zsidó, vagy az arab, a homók száma többszörös??

Jobban hangozhat egy olyan logika, ami a homóságot egy pszichoszexuális torzulásnak tartja, ami a többi szexuális aberrációhoz hasonló. Mint minden aberrációt, ennek a csiráját is magunkban hordjuk, de a társadalmi elvárásoknak megfelelve elnyomjuk az olyan irányú késztetéseket. Egyes társadalmi törekvések pl. divat, gazdagság, elitizmus, csömör (lásd római birodalom) hatására az elnyomási kényszer gyengülhet.

A homóságot politikai célokra, fellazitásra, káoszteremtésre, ellenségeskedés szitására használni aljas és elitélendő.

A túlnépesedésre vonatkozó kitétel, ismerve a magyar demográfiai haldoklás számait, egyszerűen cinikus. Tessék elmenni az indiai faluba és ott rádumálni a parasztokat a tarkaság előnyeire.
 

hotelaudit

Állandó Tag
Állandó Tag
"Ha nagyon akarja megoldja vagy így vagy úgy", s szerinted egy melegpár a kis jövevényre milyen hatással lesz?

"A természetellenes az,ha kijelented,hogy az a normális,amit Te annak tartasz..."

Én nem írtam semmi olyat amiből azt kellene levágnod, hogy számomra az a normális amit én annak tartok. Pontosan azt írtam, hogy számomra az a természetes, amely tényleg természetes és amely szerint a legtöbb ember él. Pont amiatt természetellenes a melegállapot, mert a Földön a nagy többség azért inkább az ellentétes nemhez vonzódik. Miért van ez így? Nem tudom, mintha csak a természet maga lenne a logika, tudod csavar az anyába, s lesznek poronytok :)

"Érdekes lenne,ha ennyin múlna az emberiség kihalása..."
Ez csak attól függ hány homi lesz még!
 

Akácos

Állandó Tag
Állandó Tag
Lassan divad lessz homokosnak lenni. És ami divat azt ész nélkül lehet követni, még olyannak is akinek egyébként eszébe sem jutna kipróbálni ezt a gustustalan dolgot. Az rendben is van, hogy nem kell félniük. Elvégre felvilágosultak vagyunk. De azért bátorítani, reklámozni nem kellene. Éljenek, de ne kérkedjenek. Egyébként meg az a normális amit a töbség annak tart. És szerintem a töbség az ellenkező nemhez vonzódik.
 

Lilith Dark

Állandó Tag
Állandó Tag
Illeetve szeretném megérni mikor a csodálatos médiánk bejelenti hogy, természetes úton az egyik férfinek hirtelen peteérése lesz, az megfogan, kihordja és egészséges homo fiúcskát szül, azt szoptatja, és felneveli.
És hasznos tagjává válik társadalmunknak.

Úgy gondolom,hogy én sem csak akkor vagyok hasznos tagja a társadalmunknak,ha gyereket szülök,és felnevelem...:rolleyes:

"Ha nagyon akarja megoldja vagy így vagy úgy", s szerinted egy melegpár a kis jövevényre milyen hatással lesz?

Hát biztosan jobb hatással,mint az olyan anyák,akik a kukába dobják,vagy ütik-verik,megalázzák,vagy szimplán csak elhanyagolják a gyermeküket. Attól még,hogy melegek,nem perverzek,és tudnak szeretettel,odafigyeléssel bánni egy gyerekkel.
Csak azt nem értem,hogy a nagy többség (tisztelet a kivételnek) miért hiszi azt,hogy ha valaki meleg,az egyben perverz,és képtelen egészséges,emberi érzésekre,érzelmekre?:confused:
(Biztos köztük is vannak perverzek,de a heterók között is szép számmal!!)

Semmi különbséget nem látok,úgy gondolom,sokan vannak,akik nem alkalmasak gyereknevelésre,de ez véletlenül sem a szexuális irányultságán múlik,hanem azon,hogy milyen ember.
 

mvargal

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Lilth

Természetesen nem csak akkor vagy hasznos tagja, hanem akkor ha beilleszkedsz rendesen és a társadalom által felállított és elvárt normák szerint cselekszel.
Illetve a másik:Azok az anyák akik kukába dobják,...stb. egy lehelettel eltérnek a normálistól általában bőrszínben...ugye nem kell részletezni.
 

kikaro

Állandó Tag
Állandó Tag
De, kell részletezned... Bőrszíntől-fajtól-nemtől függetlenül vannak akik túladnak gyermekükön, akár úgy is, hogy kukába dobják, vagy megölik. És bőrszíntől-fajtól-nemtől függetlenül vannak olyanok is, akik még a más által szűlt gyermekeket is felnevelik, szeretik és jóra tanítják.
Más: nem kellene, hogy mások szexuális irányultsága gondot okozzon, egésszen addig, amíg nem akarják azt rám erőltetni. Ez nem azt jelenti, hogy filmeken, könyvekben, reklámokban, stb. ne találkozzunk a szexualitás bármely formájával (biszexuális, leszbikus, homokos), hanem azt, hogy az én meglévő szexuális irányultságomat ne akarja személyesen megváltoztatni. Az nem zavar(na), ha olyan is bepróbálkozik, akire nem vagyok vevő, de az igen, ha nem érti meg a nemet. Egyébként szíve joga, hiszen senki homlokára nincs ráírva, hogy melyik csapatban játszik, az enyémre sem.
 

re_nikee

Új tag
En sem itelem el oket igaz zavar h nekem ugy tunik h megjatszak magukat szerintem nem kene szembe tuno legyen h ok homosexualisak de manapsag ok ezt eljatszak mert nem ugy viselkednek mint a heterok
 

saskya

Állandó Tag
Állandó Tag
Én elítélem őket. No nem azt, hogy kihez vonzódnak, hanem azt, hogy sértődötten és néha arrogánsan hirdetik magukat. Ha egy homoszexuális pár együtt él, mert szeretik egymást, hát szívük joga. Azt hiszem talán az idősebbek nem is csinálnak cirkuszt vonzódásuk köré. Inkább a fiatalabbak tekintik a homoszexualitást a lázadás egy formájának. Persze ez csak az én véleményem és az sem biztos, hogy igazam van, de kívülállóként így látom.
A gyerekvállalás viszont teljesen más. Abban egyetértek, hogy sok hetero szülő kevésbé gondoskodó, mint amilyen egy harmonikus kapcsolatban élő homoszexuális pár lehetne. Nem is a "szülők" alkalmatlansága miatt ellenzem, hanem azért, mert a gyereket nagyon sok értelmetlen támadás érné az óvodában, iskolában, a többi szülő tiltaná tőle a saját gyerekét, nehogy "megfertőzze" az otthon látott hajlamokkal.... stb. Azt hiszem egy homoszexuális családban nevelkedő kisgyerek, életre szóló lelkisérüléseket szedhet össze, még akkor is, ha emberibb környezetben nő fel, mint azok az osztálytásrsai akiket eltiltanak tőle.
 

Black wolf

Állandó Tag
Állandó Tag
Én nem ítélem el. A szexuális fejlődéshez hozzátartozik a nemiidentitás keresése. Ha valaki nem biztos abban, kihez, mihez vonzódik, az nem bűn és ha tudja, hogy a saját neméhez, részemről úgy gondolom, az sem, amíg nem erőlteti rá másra a saját akaratát. A homoszexualitást részemről ugyanolyan olyan normálisnak tekintem, mint a heteroszexualitást.
A lázadásról meg annyit, ifjúság, bolondság. Minden kornak meg van a maga lázadása. Gondoljunk csak a hippikre! Akkoriban az a szexuális szabadság épp olyan megbotránkoztatást ért el, mint napjainkban a homoszexualitás. Én senkit nem fogok azért utálni, mert mondjuk nő létére nem a férfiakhoz vonzódik, vagy férfi létére nem a nőkhöz. Ők ugyanis épp annyira össze vannak zavarodva saját másságuktól, mint a környezetük. Elfogadni, hogy a társadalmi szerepedet képtelen vagy betölteni bármi miatt borzalmas, megrázó dolog és ha ezt ráadásul a környezeted még el isítéli, nem támogat... Mit tennél? Változtatni nem tudsz, tehát lázadsz és annál inkább kihangsúlyozod másságodat. Ráadásul a heterók bárhol, bármikor kézenfogva járhatnak egymással, csókolózhatnak a vonaton, a parkban, a villamoson. Ők hol tehetik meg ezt?

Nem, én egyáltalán nem ítélem el őket. Sőt, felnézek rájuk a bátorságuk miatt. Önmagadat nyíltan vállalni nagyon nehéz. Ebbe néha nekünk is bele kellene gondolnunk és inkább segíteni, mint elzárkózni.
 

rugesz

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem személy szerint nem jelentenek gondot csak ne szálljanak rám, mert azt már nem bírnám elviselni tőlük.
 

FeketeBestia

Állandó Tag
Állandó Tag
Úgy gondolom,hogy én sem csak akkor vagyok hasznos tagja a társadalmunknak,ha gyereket szülök,és felnevelem...:rolleyes:



Hát biztosan jobb hatással,mint az olyan anyák,akik a kukába dobják,vagy ütik-verik,megalázzák,vagy szimplán csak elhanyagolják a gyermeküket. Attól még,hogy melegek,nem perverzek,és tudnak szeretettel,odafigyeléssel bánni egy gyerekkel.
Csak azt nem értem,hogy a nagy többség (tisztelet a kivételnek) miért hiszi azt,hogy ha valaki meleg,az egyben perverz,és képtelen egészséges,emberi érzésekre,érzelmekre?:confused:
(Biztos köztük is vannak perverzek,de a heterók között is szép számmal!!)

Semmi különbséget nem látok,úgy gondolom,sokan vannak,akik nem alkalmasak gyereknevelésre,de ez véletlenül sem a szexuális irányultságán múlik,hanem azon,hogy milyen ember.

...hogy mennyire igazad van...:656:
 

fagor

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem nem érint a téma. Hacsak nem számítom azt ,hogy valaki tréfából meg nem adta az emailemet egy ilyen oldalon, és pár hétig rá voltam szorulva a "nézze, nem vagyok meleg, csak a haverjaim szórakoztak" tipusu szövegekre...
 
Oldal tetejére