Kanadai munkalehetőség

Hello!

Én egy 33 éves,megbízható,családos,emelt szintű szakképesítéssel,és angol nyelvtudással rendelkező fiatalember vagyok.Szivesen vállalnám idős emberek gondozását,ápolását.Ha esetleg valaki tud valamit,akkor kérem e-mailban jelezze.Köszönöm!
 
Live in caregiver

Sziasztok!

Március közepe felé érkezem Vancouverbe és nannyként szeretnék elhelyezkedni, a bemutatkozásomat eltudom küldeni mailben. Ha van bárki akit érdekel, vagy ismer olyan családot akinek kellene segítség az keressen bizalommal: [email protected]. Tapasztalattal referencialevéllel rendelkezem. Bentlakás érdekel!
Ismerőseinkhez megyünk párommal, náluk sajnos csak egy fő elszállásolására van lehetőség!

Köszönettel:
Tóth Zsuzsanna
 

matyassy

Új tag
Munkalehetőség

Tisztelt Uram!

Érdeklődnék, hogy aktuális-e még a takarítási munkalehetőség Calgaryban, már tervezzük egy ideje férjemmel, hogy kimenne az egész család. Ő egyébként asztalos, én pedig biomérnök vagyok, két kis gyermekünk van. Minden lehetőséget szeretnénk megragadni, hogy kijusson a családunk. Válaszát előre is köszönöm, Krisztina








2 db elore elfogadott munkavizum (Labour Market Opinion) lakastakaritasi munkara 2 eves idotartamra, Calgaryban, ha valakit erdekel, lehetoleg hazasparoknak. Eros angol nyelvtudas nem kovetelmeny.
 

wyns

Állandó Tag
Állandó Tag
52 éves tervező grafikus, művésztanár vagyok. Gondoljátok, hogy van még esélyem, ha a kitelepedés mellett döntök?
___________________
And so it is.
 

Crazycoyot

Új tag
Sziasztok.
Milyen lehetőségek vannak kint egy asztalos számára?Igazság szerint minden fizikai munka érdekel és nem ijedek meg a kihivásoktól,sok mindennel foglalkoztam már.Sajnos itthon lehetetlen egyről a kettőre jutni.A páromnak közgazdász diplomája van.Azzal lehet kezdeni valamit?Szivesen fogadnék tanácsokat tippeket privátba [email protected] vagy pedig itt a forumon.Előre is köszönöm.Sanca
 

muki0

Új tag
Üdv mindenkinek.

Én Vancouverben élek és FEJVADÁSZATTAL is foglalkozom.
Mint alaptörvény a kanadai jogban: KANADA TILTJA A VENDÉGMUNKÁS RENDSZERT.
Ha itt akarsz dolgozni akkor folyamodj egy bevándorlási vízumért.
Itt megnézheted az összes HIVATALOS információt:
http://www.cic.gc.ca/english/index.asp
Ez a kanadai minisztérium honlapja.

Bárki, bármit mond, híresztel, tanácsol, stb.... vigyázzatok!!!!
Csak a fenti kanadai muinisztérium információja VALÓS!!!!
Nagyon sok szélhámos van akik pénzt csalnak ki bevándorolni szándékozóktól.

Tehát általában NINCS "pár éves munkaszerződés, és megyek Kanadába" lehetőség!!!!!

Ez alól vannak kivételek időszakosan, amikor a kanadai kormány engedélyez kanadai cégeknek MUNKASZERZŐDÉSES alapon külföldi munkavállalőkat Kanadába behozni. Ezek a szerződések általában 1-3 évre szólnak, és a maygar munkavállaló magával hozhatja családját is arra az időtartamra - házastárs és gyerekek OK, de nagymam, testvér, stb NEM.)

Ilyen esetekben a kanadai hatóságok szigoruan előírják, hogy milyen szakmákra és milyen feltételekkel adnak ki munkavállalási engedélyt.

Jelenleg csak EGYETLEN ilyen szakma kategória létezik:
MAGAS KÉPZETTSÉGŰ KOMPUTER ÉS TÁVKÖZLÉSI PROGRAMOZÓK.

Aki ennek megfelel és szeretne Kanadába jönni dolgozni, kérem írjon vissza emailben, és megadom a további feltételeket/elvárásokat/előírásokat.
Válaszodban kérem ne felejtsd el megadni a közvetlen email címedet.
Röviden - NAGYON röviden - add meg képzettségi szintedet, gyakorlati idődet, és némi infót arról, hogy milyen programozási nyelvekben és milyen platformon vagy járatos.
<!-- / message -->
szia Pellei Zsolt vagyok nekem egy INFINITY WAY nevezetű torontói cég azt ígérte, hogy ha van kanadában élő barátom és vállalja azt ,hogy ügyvezető lesz és én pedig részvényes akkor teljesen simán alapít nekem egy céget és dolgozhatok. mindezért elkér 3000 kanadai dollárt plusz 1500 amit az állam és egyéb felé be kell fizetni. még nem fizettem kiváncsi lennék valaki véleményére ezzel kapcsolatban.
 

szakidani

Állandó Tag
Állandó Tag
szia Pellei Zsolt vagyok nekem egy INFINITY WAY nevezetű torontói cég azt ígérte, hogy ha van kanadában élő barátom és vállalja azt ,hogy ügyvezető lesz és én pedig részvényes akkor teljesen simán alapít nekem egy céget és dolgozhatok. mindezért elkér 3000 kanadai dollárt plusz 1500 amit az állam és egyéb felé be kell fizetni. még nem fizettem kiváncsi lennék valaki véleményére ezzel kapcsolatban.

Ha televagy zsetonnal, akkor kockáztasd meg (tudod mint a kaszinóban, próba szerencse), de ha nincs felesleges zsetonod, akkor ............... :D
 

jani0418

Új tag
Heló jani vagyok !A feleségemmel minket is érdekelne munka ő jelenleg egy magyar kastélyban dolgozik mint takarittonő.Nálunk más munka is szoba jöhet ha esetleg tudsz. kősz!
 

vinyo

Új tag
én hiszek benne, hogy megtalálom a számomra kedvező életett, mert; Káros szenvedélyektől mentes 33 éves intelligens, Katonaviselt Budapesti, leinformálható mindenre nyitott, kreatív, céltudatos családapa vagyok. aki iszonyú jó szervezői és kommunikációs kepeséggel van megáldva. Nincs Harvardi diplomám és csúcs végzettségem, de idáig is az élet minden területén megálltam a helyem. (bármilyen) lehetőséget ajánlatot szívesen fogadok
 

Maligán

Kitiltott (BANned)
én hiszek benne, hogy megtalálom a számomra kedvező életett, mert; Káros szenvedélyektől mentes 33 éves intelligens, Katonaviselt Budapesti, leinformálható mindenre nyitott, kreatív, céltudatos családapa vagyok. aki iszonyú jó szervezői és kommunikációs kepeséggel van megáldva. Nincs Harvardi diplomám és csúcs végzettségem, de idáig is az élet minden területén megálltam a helyem. (bármilyen) lehetőséget ajánlatot szívesen fogadok

Szuper !!!:777:
Es hogy megy az angol ?
 

enkidu

Új tag
Sziasztok!

Ha megengeditek kérdeznék.
1.
Pszichológus diplomával (nem tudom elfogadják e) mennyi az esély a kinti munkavállalásra (Vancouverben)? Sajnos több listát is láttam a skilled workers -ről, nem tudom melyik az aktuális, az egyiken rajta van a pszichológus a másikon nincs.
2.
Tud valaki hiteles albérlet árakat Vancouverben? Pl egy szobás lakásra.
3.
Van bármilyen alternatíva úgy kijutni és dolgozni, hogy valakinek a szakmája nincs rajta a skilled workers listán?
4.
Mi lehet a legjobb módja a munkakeresésnek? Turistaként kimenni és keresgélni? Vagy neten is bejöhet?

Mindenkinek köszi a válaszokat!
Gábor
 

Szaule

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is érdeklődnék, hogy két hazai diplomás közgazdász marketingtapasztalattal, jelenleg Snr piackutató- elemző pályán anyanyelvi angol tudással mire számíthatna a kanadai munkaerőpiacon.
 

tothgl007

Állandó Tag
Állandó Tag
egy Kanadai céghez jelentkeztem, 2007-ben küldték a következőt:

I have attached to this email a rough estimate of the cost of living in Vancouver for one person and for a family of four. Please note that (i) the apartment prices are general price ranges (there may be cheaper and more expensive units out there), and (ii) the overall total will depend upon what kind of lifestyle they want to have (the bare minimum or extravagant) or how frugal they are.

És a levél amit csatolt:

<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CGERG%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com<img src=" http:="" www.canadahun.com="" forum="" images="" smilies="" icon_surprised.gif="" border="0" alt="" title="Surprised" smilieid="2" class="inlineimg"></o:smarttagtype><o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com<img src=" http:="" www.canadahun.com="" forum="" images="" smilies="" icon_surprised.gif="" border="0" alt="" title="Surprised" smilieid="2" class="inlineimg"></o:smarttagtype><o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com<img src=" http:="" www.canadahun.com="" forum="" images="" smilies="" icon_surprised.gif="" border="0" alt="" title="Surprised" smilieid="2" class="inlineimg"></o:smarttagtype><o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com<img src=" http:="" www.canadahun.com="" forum="" images="" smilies="" icon_surprised.gif="" border="0" alt="" title="Surprised" smilieid="2" class="inlineimg"></o:smarttagtype><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Wingdings; panose-1:5 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:2; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 268435456 0 0 -2147483648 0;} @font-face {font-family:"Trebuchet MS"; panose-1:2 11 6 3 2 2 2 2 2 4; mso-font-charset:238; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:647 0 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:EN-US; mso-fareast-language:EN-US;} p {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:EN-US; mso-fareast-language:EN-US;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} /* List Definitions */ @list l0 {mso-list-id:753824270; mso-list-template-ids:-1586827942;} @list l0:level1 {mso-level-number-format:bullet; mso-level-text:; mso-level-tab-stop:36.0pt; mso-level-number-position:left; text-indent:-18.0pt; mso-ansi-font-size:10.0pt; font-family:Symbol;} @list l1 {mso-list-id:2072732989; mso-list-type:hybrid; mso-list-template-ids:-24861466 67698697 67698691 67698693 67698689 67698691 67698693 67698689 67698691 67698693;} @list l1:level1 {mso-level-number-format:bullet; mso-level-text:; mso-level-tab-stop:36.0pt; mso-level-number-position:left; text-indent:-18.0pt; font-family:Wingdings;} ol {margin-bottom:0cm;} ul {margin-bottom:0cm;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> ESTIMATED COST OF LIVING IN <st1><st1:city>VANCOUVER</st1:city>, <st1:state>BC</st1:state>, <st1:country-region>CANADA</st1:country-region></st1><o></o>

LIVING EXPENSES per month<o></o><!--[if !supportLists]--><!--[endif]-->
Apartment Living for One Person: About C$1,230 – C$1,600 per month
<o></o>

  • Apartment rental (one-bedroom): C$500 – C$800 <o></o>
  • Food and groceries: C$300 <o></o>
  • Public transportation: C$70 – C$130 (depending upon # of zones travelled; special fares for seniors, kids, and students; & special hours)<o></o>
  • Telephone: C$50<o></o>
  • Television and Internet: C$85<o></o>
  • Utilities (heat, electricity): C$75<o></o>
  • Others (e.g., clothing, entertainment): C$150<o></o>
These costs can be significantly lowered by sharing an apartment and cooking with another person(s).<o></o>
<o></o>
<o></o><!--[if !supportLists]--><!--[endif]-->Apartment Living for a Family of Four: About C$3,215 – C$4,455 per month<o></o>

  • Apartment rental (two-bedroom) or basement suite: C$1,000 – C$2,000<o></o>
  • Food and groceries: C$700<o></o>
  • Public transportation: C$70 – C$130 (per person, depending upon # of zones travelled; special fares for seniors, kids, and students; & special hours)<o></o>
  • Telephone: C$50<o></o>
  • Television and Internet: C$85<o></o>
  • Utilities (heat, electricity): C$500<o></o>
  • Others (e.g., clothing, entertainment): C$600<o></o>
<o></o>
OTHER COSTS<o></o>

  • Average car insurance: C$1,550 per year <o></o>
  • Fuel: C$1.19/L <o></o>
  • Average price of a detached house: C$518,176.00 (Source: Canadian Mortgage and Housing Corporation[FONT=&quot])[/FONT]

remélem segíthet
 

rena73

Új tag
Tisztelt Pocobc!

Renátának hívnak, nem vagyok informatikus, sem progmatos, de férjemmel együtt mérnökök vagyunk. Ha valamiért elmennénk Kanadába, vagy bárhová a világba, az az, hogy szeretnénk a szakmánkban dolgozni! Ez pedig fejlesztés-kutatás területe, mint anyagmérnök= material engineer, ISO:9001 és OHSAS leader auditor. Férjem esetében még plusszban a környzetvédelmi mérnök= enviromental engineer, alternatív energiaforrások, ill. műanyagipari veszélyeshulladék kezelés, hasznosítás ISO:14001 auditor.


Mit gondol ezekkel a paraméterekkel találhatunk-e számunkra szakmailag kihívást jelentő állást?

Azért kérdem, mert komoly hozzászólónak véltem levele alapján.

Ami kicsit neheziti dolgunk 3 gyermekünk. Angol nem probléma.

Köszönöm véleményét: Renáta
 

Steve71

Állandó Tag
Állandó Tag
Tisztelt Pocobc!

Renátának hívnak, nem vagyok informatikus, sem progmatos, de férjemmel együtt mérnökök vagyunk. Ha valamiért elmennénk Kanadába, vagy bárhová a világba, az az, hogy szeretnénk a szakmánkban dolgozni! Ez pedig fejlesztés-kutatás területe, mint anyagmérnök= material engineer, ISO:9001 és OHSAS leader auditor. Férjem esetében még plusszban a környzetvédelmi mérnök= enviromental engineer, alternatív energiaforrások, ill. műanyagipari veszélyeshulladék kezelés, hasznosítás ISO:14001 auditor.


Mit gondol ezekkel a paraméterekkel találhatunk-e számunkra szakmailag kihívást jelentő állást?

Azért kérdem, mert komoly hozzászólónak véltem levele alapján.

Ami kicsit neheziti dolgunk 3 gyermekünk. Angol nem probléma.

Köszönöm véleményét: Renáta



Hello Rena, a szakmatok Ok, de nincs rajta a listan: ( http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/apply-who-instructions.asp#list ), ha nincs munkaado akkor azzal meg lehet probalni hogy egyikotok ide jon 1 evre tanulni egy szakmat (www.bcit.ca, www.sfu.ca, www.bcit.ca) s akkor jogosultak vagytok a bevandorlasra:
"These criteria affect you only if you applied on or after February 27, 2008. If you applied before February 27, 2008, your application will be processed according to the rules that were in effect at that time.
Is my application eligible for processing?

In order for your application to be eligible for processing, you must either:
have an offer of arranged employment, OR
be a foreign national living legally in Canada for one year as a temporary foreign worker or an international student, OR
be a skilled worker who has at least one year of experience in one or more of the following occupations: "
A masik lehetoseg pedig hogy a Provincial Nominee Program pontjait bongeszitek at.
Sok sikert.

Steve
 

orsika77

Állandó Tag
Állandó Tag
Steve71

Szia Steve71!
Lenne egy két kérdésem,ha tudnál rá válaszolni megköszönném.
1:international student nek számít az is,aki egy 1 éves szakmai kurzusra iratkozik be?
2:a letelepedésre jogosultságnak international studentként még milyen kritériumoknak kell megfelelni?Vagy a kérelmet csak a kurzus elvégzése után lehet beadni,
Előre is köszönöm,ha válaszolsz!
Ha nem tudsz biztosat az sem baj,úgyis készülök beszélni a bécsi kanadai nagykövetséggel,legfeljebb rákérdezek erre is.
Üdv:Orsi
 

Steve71

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Steve71!
Lenne egy két kérdésem,ha tudnál rá válaszolni megköszönném.
1:international student nek számít az is,aki egy 1 éves szakmai kurzusra iratkozik be?
2:a letelepedésre jogosultságnak international studentként még milyen kritériumoknak kell megfelelni?Vagy a kérelmet csak a kurzus elvégzése után lehet beadni,
Előre is köszönöm,ha válaszolsz!
Ha nem tudsz biztosat az sem baj,úgyis készülök beszélni a bécsi kanadai nagykövetséggel,legfeljebb rákérdezek erre is.
Üdv:Orsi

Ha akar egy fel eves kepzesre iratkozol be akkor is international student vagy, ha tanulni jossz akkor kapsz vizumot. Hogy SW kategoriaban mit kell tenned azt Becsben kellene megerdeklodnod ha student vagy. Ha itteni kepzesed van akkor melette dolgozhatsz part-time munkaban. Kerdezetek ra. Draga buli lesz (tandij, megelehetes, stb...) de ugy gondolom megeri. Mo eleg pocsek hely lett s nem lesz jobb, itt legalabb tiszta a levego. :D
 
Oldal tetejére