Új vagyok, bemutatkozom.

Margó59

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Véletlenül bukkantam erre az oldalra, és nagyon tetszik. Én Szeged mellett Szőregen élek a családommal, postán dolgozom. Elsősorban az állatokkal, természettel, és az ezoterikus dolgokkal kapcsolatos témák érdekelnek.
 

Bukephalos

Új tag
Üdvözlet

Mindenkit sok szeretettel üdvözlök. Nemrég "kattantam" rá az elektronikus könyvekre, addig, mint megrögzött papír bolond, mereven elutasítottam az olvasás ezen formáját. Viszont itt előzetesen sok olyan könyvet találtam, amire amúgy nem lenne pénzem. És sok más érdekesség is van...
Tetszik az oldal, örülök, hogy taggá válhattam!!
 

decsebál

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, Andi vagyok Budapestről. 32 éves boldog édesanya (12éves, és 6 hómapos lányom van.)
Nagyon szeretem Torontót, már kétszer voltam, mivel az édesapám és a mamám ott élt. sajnos édesapám már elment.
Minden ami összefügg Torontóval és Kanadával mindig érdekel, én nagyon szerettem ott lenni, rengeteg barátom volt kint, némelyikkel sajnos elvesztettem a kapcsolatot. Lehet, hogy most újakat találok.

ja sok sikert, szia
 

veretna

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! 21 éves vagyok, Kecskeméten élek. Mint sokan mások én is egy könyvet kerestem, így akadtam az oldalra és nagyon tetszik!
 

Saccciii

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, én Budapest környékén lakom és az előttem szólóhoz hasonlóan én is kerestem valamit -konkrétan zenét- és így lyukadtam ki ide és nagyon örülök neki.
 

Nyuffi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én is új vagyok itt és csak ismételni tudnám az elöttem szólókat mert szintén csak keresgéltem a neten és egyszer csak feldobta ezt az oldalt. (Épp édesanyámék házassági évfordulójára kerestem nosztalgiás számokat. )Még nem nagyon tudom mi hogy működik itt de már a szójátékos dologra nagyon rákaptam:)

Szép napot mindenkinek!
 

edamano

Állandó Tag
Állandó Tag
Hali! :)

Én is új vagyok.. már alig várom, hogy meglegyen az állandó tagságom! :D Sok - sok dolog van fent, ami engem kifejezetten érdekel.. ^^
Bár azt azért hozzá kell tenni, hogy semmi közöm nincs Kanadához..de tetszik az az ország, szívesen megnézném magamnak egyszer ;)
Puszii
 

gaby13

Új tag
Sziasztok!
Régota böngészem ezt az oldalt, és mert nagyon változatos sok érdekeségel hát itt vagyok én is. Igaz új vagyok Gabriella a nevem..Magyarországról és azon belül Tatabányáról :)
Üdvözlök mindenkit...
 

miett

Állandó Tag
Állandó Tag
Nemrég regisztráltam, egyenlőre csak ismerkedek az oldallal. Ismerősök elismerő dicséretei irányítottak ide…, köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehetek.
Üdvözlet Mindenkinek!
 

locseigabor

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Gábor vagyok, 19 (majdnem 20) éves. Budapesten lakom. Szeretnék egyszer kimenni külföldre, de még nem tudom, hogy hogyan és mikor. Mindenki meséli, hogy milyen jó és izgalmas. De meg fogom én is tudni és megélem azt!
Szeretek informált lenni és okulni. Képes vagyok magamévá tenni sok témakört és befogadni szinte mindent, aminek látom értelmét.
Nagyon tetszik ez az oldal és sokat fogom használni, le és feltöltésre is egyaránt.

Szép napot Nektek és jó forumozást!

Sziasztok!
 

kyra eleison

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nemrég fedeztem fel el ezt az oldalt és nagyon tetszik a sokoldalúsága. Köszi mindenkinek aki működteti és aki szerkeszti.
 

Zsozsóka2

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Zsóka vagyok Tiszaújvárosból. A tesóm ajánlotta ezt az oldalt...egyenlőre ismerkedem vele. Köszönöm, hogy itt lehetek!
Üdv mindenkinek: Zsozsóka2 :D
 

66manna

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
Marianna vagyok, 43 éves és kiváncsiságból vagyok itt.
Értelmes kapcsolatteremtési lehetőségeket keresek, marketinggel foglalkozom és még sok minden mással szabadidőmben (zene, utazás, OLVASÁS, ..)
Minden kreatív dolog nagyon érdekel, sok évig több területen is aktív voltam, míg időm engedte.

Üdv. Mindenkinek

M.
 
Oldal tetejére