Kártyajóslás

kkit

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Régóta szeretnék egy adott tarot kártyát, amiből egyszer nekem jósoltak, de fogalmam sincs, h mi a kártya neve, egyetlen lapjára emlékszem nagyjából, egy elvágott fatörzs(amin talán egy pentagramm volt) mellett egy nyúl ül. Nagyon szeretném a kártyát, ha valakinek van tippje, küldje el, köszönöm!
 

haydee

Állandó Tag
Állandó Tag
Magam is a skeptikusok közé tartozom, de mindig is érdekelt, hogy van-e alapja, ezért egyszer jósoltattam magamnak. Megdöbbentő volt, hogy mennyi mindent elmondott a jós a múltamról és mostmár azt is mondhatom, amit akkor nem tudtam, a jövőről is. Bár való igaz csak 80%-ig találta el a jövőt, de ha azt vesszük ebben az ágban mekkora szerepet játszik a véletlen, akkor nem is rossz az arány. Kár, hogy a suliba a zh kérdéseket nem lehet megjósolni:)Az lenne az igazán tuti:)
 

eniko63

Állandó Tag
Állandó Tag
Erdekelne (most eppen) a Lenormand-fele joskartya.
Nem vagyok kezdo benne, de nagyon sok konyv amelyik ezt a tipusu kartyat magyarazzak, sajnos nem "pontosak" (mar amennyire ebbe a temaba pontossagrol egyaltalan szo lehet...)... azaz, nem igazan "jonnek be" - ami pedig igenis sajnos... ugyanis, hiszitek vagy sem, a kartyak nem hazudnak... csak az emberek. Csak, mint mindenben, tudas es becsuletesseg kell hozza, a megertesehez, na meg egy jo adag alazatossag - a korlataink el- es beismeresere... A kartyak nem hazudnak, csak mi, emberek, nem mindig tudjuk megerteni oket.
Ezert kell(enne) megtanulni ezt a "nyelv"et is, akarcsak barmely idegen nyelvet. Nincs sok kulonbseg kozottuk (marmint, az idegen nyelv es a kartyak kozott). Peldaul, ha a kartyavetest (?) ugy nezzuk, mint az egyiptomi hieroglifak nyelvezetet, mar helybe is vagyunk... peldaul.
- megjegyeznem az elottem szolohoz: nem hiszem, hogy van 100%-os "talalat" a kartyakban, mar azert is, mert, ha figyelembe vesszuk a Heisenberg-fele teoriat (kvantum mechanika) (nem tudom a magyar megnevezest, de arrol szol, hogy a megfigyelo, a puszta megfigyelesevel, mar elindit(ott) egy valtozast az esemenyek tovabbi alakulasaban...), akkor ez OK! Ennek igy kell lennie (marmint annak, hogy sosem lehet 100%-ban pontos), de persze, ha nem teszel semmit sem a megvaltozasara, a kartyak sokkal "pontosabbak" a jovot illetoen... De MINDIG a kerdezon mulik, a DONTESEN, a szabad akaratan, hogy tesz-e valamit a "sorsa" (az esemenyek) megvaltoztatasaban, vagy sem...
Ha TESZ is valamit a sorsa megvaltozasaban, akkor a kartyak "tevednek"... DE elertek a celjukat, ugy mint: utmutatast szolgaltattak, valaszt adtak a kerdesedre, cselekvesre osztonoztek. Es mint ilyen, mi tobbet lehet elvarni a kartyaktol? :) Hat nem ez az igazi ertelme a kartya"vetes"nek? :)
Mert a kartyavetes nem szorakozas, arra mar itt van az internet, nemde...?:)
Sok szerencset es eleslatast mindenkinek, a kartyajoslasban - mert a kartyak nem hazudnak!
Szeretettel,
eniko63
 

hena37

Állandó Tag
Állandó Tag
Én a Dimenzió tarot kártyákat használom, de az is igaz, hogy kiegészítésként a számmisztikával. Ha valamilyen összefüggést nem ért meg elsőre a racionális oldalam, akkor a tarot a tudatalattimból mindig megadja a választ. A számmisztika és a tarot kéz a kézben járnak, csak az egyén rezgéseitől függ, melyik oldaldaláról érti meg az összefüggéseket.:p

szeretettel hena:)
 

Csiiibe

Állandó Tag
Állandó Tag
Rátaláltam!!

Kedves Mindenki!!

Néhány nappal ezelőtt olvastam, hogy néhány fórumozós társamat érdekelné a jóslás kártyával és egyébb e célt szolgáló eszközzel, de nem tudja, hogy hol kapható.
Nos én örömmel közlöm , hogy megtaláltam a beszerzési forrást, ahol több ilyen eszköz+könyv megvásárolható. Mivel nem tudom mennyire tartozik a reklám körébe ha leirom a helyet, ezért ugy gondoltam, hogy aki kéri annak priviben megirom,, vagy ha nem tartozik a reklámozás körébe (a moderátor megengedi), akkor ide is kiirom.

Csiiibe:p
 

chariot

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én is foglalkozom kártyajóslással meg úgy általában jóslással. Hiszen tudjuk jól hogy mindenből lehet jósolni :). Kombinálom én is asztrológiával és számmisztikával. Így vagy úgy de minden út egyfelé vezet. Azért szeretek többféle dolgot csinálni mert valamit minél több oldalról ismerek annál inkább érzem (kockából lassan gömbbé válik :)). Szívesen beszélgetnék másokkal ebben a témában ha jár még erre "véletlenül" valaki :).
 

mandarina

Állandó Tag
Állandó Tag
En is nagyon szeretem a tarotot es kerestem itt a canadahun anyagokat a joslas rol es olvastam a KAZANLAR tarot rol , es nagyon szerettem volna ki probalni , de nem volt lehetoseg ra es el kuldtem egy baratnomet hogy menjen o , hat mit mongyak harom napig csak errol meselt es nagyon meg volt hatva hogy miljen dolgokat tudot meg ,na szulinapom ra kaptam az en kedves barantom-tol egy ajandekot el vit Budapestre a Kazanlar Emil tanar ur hoz hogy vessen nekem kartyat . En nagyon sok jos nal voltam de ez valami dobenetes miket mond , lat es tud a multrol , jelen es jovorol , mas eletek bol hogy kinek a reinkarnatioja vagy, mi a mostani feladatod, meg varos neveket is mondot es tatva maradt a szam mikor hallotam hogy a legfontosab varost az eletem-bol mondja , volt hogy csak att suhant valamikor az agyamon keresztul hogy eszt kenne csinalni es a tanar ur kerdeszte hogy miert nem csinaltam mert jo lett volna , na lenne mit meselni errol orakat de azok nagyon intim es privat dolgok , hala IREN baratnomnek lattam hogy vannak akik eszt profi szinten muvelik .
 

Gwynda

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Mandarina!

Jó volt olvasni a soraidat! :) Kedvet kaptam rá én is, hogy kipróbáljam. Tudsz segíteni, hogy hol tudnék bejelentkezni és tudom, hogy ajándékba kaptad, de nem tudod véletlenül mennyibe kerül egy elemzés?

Barátnőd elvégezte a tanfolyamot is? Tudnál kicsit bővebben is mesélni róla, nagyon kíváncsi vagyok erre a rendszerre!
 

mandarina

Állandó Tag
Állandó Tag
Valasz

Szia Mandarina!

Jó volt olvasni a soraidat! :) Kedvet kaptam rá én is, hogy kipróbáljam. Tudsz segíteni, hogy hol tudnék bejelentkezni és tudom, hogy ajándékba kaptad, de nem tudod véletlenül mennyibe kerül egy elemzés?

Barátnőd elvégezte a tanfolyamot is? Tudnál kicsit bővebben is mesélni róla, nagyon kíváncsi vagyok erre a rendszerre!


Szia , ide irom neked hogy hol kapsz tob informaciot , a baratnom is csak elemzes akart de o is szeretne meg tanulni mert nagyon preciz informaciot lehet kapni !
http://www.kazanlar.hu/tanfolyamok
 

chariot

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát sajnos én még nem tartok ott mint Kazanlar Emil, de azért törekszem :). Az egész úgy kezdődött hogy sokáig csak ismerkedtem a kártyával, utána a segítségével megéreztem hogy mit érez a másik. Tehát nem konkrétan láttam hogy mondjuk aggódik az anyukájért hanem éreztem az aggódását. Szóval elinte ebből "fejtettem vissza" hogy talán beteg lesz (persze az lett :(). Azután már egy egy helyhez jött egy-egy mondat is. Néha fogalmam nem volt hogy hogy tartozik oda de kimondtam. Később amikor az esemény megtörtént ennek jelentősége lett. Ez még most is előfordul. Az érzéseket, a múltat, a jelent "tanulja meg" látni először az ember. Ezek ha lehet így mondani egyszerű dolgok :). A fejlődés itt abban áll, hogy egyre pontosabb vagy. Pl. már neveket is mondasz :). Sajnos itt én még azért nem tartok csak azt látom férfi v. nő, szőke v. barna, szemüveges-e, öreg v. fiatal meg ilyenek. Inkább csak az energiát érzem. Ritkán (szerencsére egyre gyakrabban) már beugrik a kép is :). Városneveket pláne nem látok inkább csak hogy távol, közel, külföldön. Egyre többször már "filmet" is látok, és néha (szerencsére nem sokszor) iszonyatos fájdalmat érzek. Hiszen gyakran fájdalommal fordulnak az emberhez te pedig ezt átveszed :(. Azt hiszem ez az egész dologban a legrosszabb, hogy a nagyon rossz dolgokat is látod bár a látás nem is jó szó rá, inkább átéled :(. Sok ismerősöm egy-egy ilyen esetnél hagyta abba. De hát ki szeret rossz hírt közölni a mással :(.
Évről évre tisztábban látom a dolgokat, így biztos hogy előbb utóbb sikerül majd nekem is erre a szintre elérnem, hacsak nem dobom be addig én is a törölközőt :).
Ezeket csak azért írtam le mert írtátok hogy érdeklődtök így gondolom érdekel titeket hogy hogyan működik :). Majdnem mindenkiben kifejleszthető ez a rész, de ha már eleve "jók az antennáitok", empatikusak vagytok akkor mindenképpen érdemes próbálkozni vele hiszen a tarot az egyik legjobb módszer az önismeretre és önfejlesztésre is (ha nem akartok ennél tovább menni :)).
 

Gwynda

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia , ide irom neked hogy hol kapsz tob informaciot , a baratnom is csak elemzes akart de o is szeretne meg tanulni mert nagyon preciz informaciot lehet kapni !
http://www.kazanlar.hu/tanfolyamok

Köszönöm szépen Mandarina! :)


Chariot!
Köszi, hogy leírtad, hogy hogyan működik! :)
Szóval a kártya segítségével látod, érzed meg a dolgokat? Anélkül is lehetséges egy idő után? Ki lehet vele fejleszteni látnoki képességet? Te mióta foglalkozol vele?
 

chariot

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát persze hogy nem kell a kártya :). Ez csak segítség, egyfajta megerősítés. Egy idő után egyátalán nincs szükséged rá vagy csak ha nagyon bizonytalan vagy. A legtöbb profi (a leírtak alapján Kazanlár Emil is) már csak azért használják a kártyát hogy ne nézzék hülyének. Meg persze megerősítés :). Jól látod hogy itt a látnoki képességen van a hangsúly. Jósolni mindenből lehet. Mindegy melyik utat választod a kártyát, a gömböt, a zaccot. Nem az a fontos hogy mi segít hanem hogy mit látsz benne. Kinek melyik testhezállóbb. A kártyából is válassz olyat ami közel áll hozzád :).
Anno amikor én elkezdtem olvastam valahol hogy úgy jó hogy ha más veszi meg neked a kártyát. Ennek én nagyon nem örültem mert már kinéztem egyet magamnak, de gondoltam legyen úgy. Szóltam a barátnőmnek hogy kérek tőle egy pakli kártyát, és mit ad isten pont azt a kártyát vette meg amelyiket szerettem volna :). Nincsenek véletlenek :).
Egyébként kb. 3 éve foglalkozom vele. Leírva olyan kevésnek tűnik de hihetetlenül sokat fejlődtem azóta. Igazából mostanában jöttem rá hogy már egy éve is bejöttek a jóslataim. Csak hát azok a jóslatok "most kezdenek beérni".
 

Szofril

Állandó Tag
Állandó Tag
Igazad van Chairot. Az igazi sorselemzőnek a kártya már csak egy "játék". Bár ha ezt elmondanám anyukámnak, megégetne máglyán. Azt hinné, hogy a saját gondolataim vetitem ki másokra. Azt a "szabályt" is kevesen értik hogy magamnak nem vethetek kártyát. Pedig egyszerű. Az életembe vannak épülve már a szimbólumok. Szinte meg tudom mondani, mit húznék ki. Ez egy személyes kapcsolat a lapokkal... Szeretem őket mert nem hazudnak, nem bántam meg, hogy ezt az utat választottam.
 

Szofril

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves kártyázók!
Érdeklődnék, hogy tudnátok e nekem segíteni egy bizonyos tarot kártya beszerzésében? Már régóta keresem a nagybetűs KÁRTYÁT, amelyiknek szimbólumai hozzám tartoznak és most sikerült. Csak kicsiny hazámban ez a csomag nem kapható. Ha tudtok segíteni írjatok légyszives! Első látásra beleszerettem. Luis Royo Labyrinth tarotja lenne az. Itt vannak róla a képek is:
http://www.aeclectic.net/tarot/cards/labyrinth/

Előre is köszönöm!
 

peter74

Állandó Tag
Állandó Tag
Sorselemzés

Sziasztok:)

Nektek mi a véleményetek a forditott tarotkártya jelentésről?
Nekem úgy tűnik, hogy egyszerűen nincs, mert a lapok kozmikus sorrendben vannak, és igy ki szoktam neki jelőlni egy negativ laphelyet. Ez nagyon bevált, amikor sorselemezni szoktam. Én a Crowley Thoth Tarot kártyát használom, számomra ez a legjobb, mert van ereje:)
 

Szofril

Állandó Tag
Állandó Tag
A fordított jelentés az eleve benne van a kártyában. Csak súgnak odafent hogy mikor mire vonatkozik. Az hogy keverés közben forgatod a lapokat esetleg egy kis segítség de amúgy szükségtelen.
Crowley tarotról: Crowley egy érdekes személyiség volt. Azon túl, hogy valószínűleg zseni volt biztos hogy pszichopata is. Nőket erőszakolt meg és vert, menrtruáció vérrel operált mágikus szertartásokat, stb stb... Én egyszer elolvastam tőle a Törvény könyvét, amiben a Thelemát, akarat-mágiát nagyon csodáltam, de végig éreztem benne hogy nem tiszta. Ezért nem szeretem a Crowley tarotot. Ízlése és pofonok...
 

peter74

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyszer az egyik ismerősőm kártyát vetett, ott láttam ezt a kirakási formát, nagyon tetszett. Ebben az esetben egyetlen kártyás húzásról volt szó.
Ja, kérdés?
Volt valaki, aki a horoszkóp képletet kártyával rakta le?
 

timke3

Állandó Tag
Állandó Tag
Rendben! Kezdhetjük. Vegyél elő papírt és íróeszközt és legyen kb 20 perc szabadidőd.
1./Fogalmazd meg a kérdésed.Röviden , tömören és írd is le.
2./Rajzolj öt db nagy kört egymás mellé.
3./Mivel neked nincsennek a kezedben a táblák, gondold el, hogy van 30 tábla a kezedben és ezeket kell öt felé szétosztanod.Gondolj a kérdésedre, majd írd be 1-től 30-ig a számokat a körökbe.
Sorrend nem számít, az sem, hogy egy körben hányan vannak, hallgass a megérzéseidre.
4./ Ha nem teszik az elrendezés, akkor kezd újra.
5./Ha azt mondod, hogy kész, akkor másold le nekem a következőképpen:
például.
első kör: 2,6,9,21,23,.. Röviden:1.kör: itt pedig a számok vannak
második kör: 1,7,30, ... 2.kör: "
harmadik kör:3,4,5,22... 3.kör:
negydik kör:.. 4.kör:
ötödik kör:..... 5.kör:

Eddig érthető vagyok? Ha igen, akkor folytatom. Ha nem kérdezz!

Kedves Jantra!

Kérdezhetnék én is? Most olvasok először a Talen-ről és szeretném kipróbálni, mert úgy érzem, az életemben most nagy átalakulások zajlanak.

Köszönöm!
 

mandarina

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok:)

Nektek mi a véleményetek a forditott tarotkártya jelentésről?
Nekem úgy tűnik, hogy egyszerűen nincs, mert a lapok kozmikus sorrendben vannak, és igy ki szoktam neki jelőlni egy negativ laphelyet. Ez nagyon bevált, amikor sorselemezni szoktam. Én a Crowley Thoth Tarot kártyát használom, számomra ez a legjobb, mert van ereje:)

Tegnap lattam Debrecenbe az Ezo kovesboltba meg jelent egy konyv a cime : Forditott Tarot

0_173___desviz_Kiado_Forditott_Tarot.jpg


Mandarina.
 
Oldal tetejére