Családunk kedvence - háziállataink

stork13

Állandó Tag
Állandó Tag
Háziállatok

Van egy tacsink (ő egy temetőből került hozzánk), egy német juhász-féle (ő a falun kívül kóborolt) kutyus, 3 macska (fekete, fehér és vörös-fehér színekben) és jó pár hal.
Ilyenkor ősszel mindig megjelennek keresztes barátaink is a pókoktól, előfordulnak szép nagyok is köztük.
 

Evila

Őstag
Rádiós
Állandó Tag
Egy fóka-sziámi macskahölgyünk - pontosabban mi vagyunk őneki - 1 nagydarab - Baklava névre hallgató - tengerimalac férfiúnk, feleséget keresek neki. Egy degu házaspárunk - Picur és Pöti - és immáron 10 db kiscsibész, ebből az utolsó 5 még csak 3 napos, de már járkálnak a ketrecben, amikor anyu áll, akkor állófogadásvan, mert úgy férnek csak a "csaphoz". Üdítő látvány figyelni őket.
Most a középső generációval van gondom, mert lassan ivarérettek lesznek, s nem szeretnék beltenyészetet, úgyhogy valószínű - fájó szívvel, mert nagyon szeretem őket -, de meg kell válnom tőlük, csak még azt nem tudom, hogy hova, kihez kerülhetnének...
 

GG-lány

Állandó Tag
Állandó Tag
Cicák:) Imádom a macskákat. De később szeretnék egy kutyust is, és a mosómedvén is gondolkoznék, csak nem hiszem, hogy neki jó lenne.
 

Faceless

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos most éppen nincsen egy sem, de volt egy aranyhalam, és amíg szegény el nem pusztult:(, addig minden kívánságom teljesítette:).
 

Flieder

Állandó Tag
Állandó Tag
Én a kutyuskámmal minden héten kétszer elmegyek sétálni, ami hol kocogássá, hol futássá válik. Igazán karbantartja a szervezetemet.:)
 

suzanne.baker

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nekem van egy pincsim és nagyon imádom. Most 6 hónapja Londonban vagyok és már nagyon híányzik 2 hét múlva megyek haza érte és kiköltözik hozzám de az útlevél meg az utazás nagyon nehéz ügy.
 

zsuri

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk egy nagyon aranyos foxi kutyánk van . Nagyon jó házőrző és vadász . jó vele játszani és kedveli a gyerekeket is . Nála jobb házőrzőt nem tudok elképzelni.
 
C

Corra31

Vendég
Beagle

Sziasztok,

nekem egy 3 eves beagle kutyusom van. Mivel sokat van egyedul, azon gondolkodunk, kap egy tarsat, de mivel a beagle-k elegge bohokas kutyusok, egz negzon nzugodt termeszetu kutyat valoszinuleg kikeszitene a jatekossagaval:)
van valakinek tapasztalata ayyal kapcsolatban, milyen kutyust lenne erdemes melle venni?

Köszönöm:D
 

Exygirl

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy kuvasz-komondor keverék kutyám van, de már nagyon öreg szegényke. Túlélte, hogy elütötte egy autó, egy traktor és még sorolhatnám. AZt hiszem, tavasszal kapok mellé még egy kiskutyát. (A húgom odavan a bernipásztorokért:D), de igazából cicát szeretnék, ami nem lehet, mert szegénynek pár percen belül annyi lenne :(
 
Oldal tetejére