Ducik akik +++

gigant001

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én sem vagyok sovány de szerintem nem baj. Sokkal vidámabban fogunk fel mindent és sokkal többet mosolygunk mit bárki más... Sokan mondtak hogy "soványan el se tudnálak képzelni" és tényleg így van mi így vagyunk jók ahogy vagyunk!

Jah és üdvözlöm minden hozzám hasonló vidám duci embereket természetesen a vékonyakat is de a velem hason szörűeket jobban!!:D
 

amrena

Állandó Tag
Állandó Tag
Valami okból kifolyólag én csak duci emberekkel tudom igazán jól érezni magam, jó nagyokat röhögni. Velük megtalálom a közös témát. Vékonyabb emberek társaságában nem tudok úgy feloldódni.
 

Melinda42

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát én sem vagyok sovány, pedig gyerekként majd elfújt a szél. Apukám mindig téglát akart az iskolatáskámba tenni, na, erre már igazán nincs szükségem. Ha rám néz, megkérdezi tőlem, kire is ütöttél te? Természetesen rá. Egyre jobban hasonlítunk.
 

Encsi29

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Végig olvastam az egész topicot, én 165 centi vagyok és 80 kilo.Szoval tipikus duci.Tán amikor megszülettem akkor nem voltam duci.:)Kicsi korom ota duci vagyok. Mosolygos és vidám igy jellemznek az emberek.sokszor sanyargattam magam fogyokurával, 10 kilonál több nem ment le soha.tudom magamról, hogy alapvetően lusta vagyok ha magamról van szó sajnos.DE igazán elgondolkodtam, hogy miért is akarok lefogyni?? soha semmi hátrányos megkülönböztetés nem ért.A férfiak odáig vannak értem, van egy szenvedélyes kapcsolatom, folyamatosan kapom a pozitv visszajelzéseket-akkor miért is kéne rosszul érezni magam??mert mindenhonnan ez jön belelopodzott az agyam rejtett zugába is hogy nem vagyok teljes ertékü nő! és miután elolvastam a topicot rájöttem kiirtom ezeket magamból és kiegyensulyozott lesz az életem.nem hagyom magam eltériteni attól, hogy boldog duci legyek:))


Köszönöm!!
 

Babika30

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Én is duci vagyok de nem haragszom érte. Kicsinek átlagos kamasznak kicsit husi most már csúnya szóval kövér vagyok. 3 gyermekem van és mindegyik plusz 10 kg jelentett. A fogyókúrákhoz mindig is hiányzott a kitartásom de bevallom őszintén én nézem-néztem már végig mások szenvedését a kilók legyürése érdekében és úgy gondolom nem éri meg, ha az ember így is egészségesen él. Az persze más ha valakinek már egészségügyi gondokat okoz.
 

Babika30

Állandó Tag
Állandó Tag
Persze nem mondom hogy nem szoktam bosszankodni a boltban ha nem kapok olyan ruhát vagy nem áll jó vagy sokkal drágább mint két mérettel kissebb de a duci emberek sokkal később öregednek:)(már mint ráncosodnak) ezért van az hogy ha valaki kövér volt és sokat fogy olyan mint ha éveket öregedett volna és sokan inkább betegnek látják
 

misi44

Kitiltott (BANned)
Most mar csak azt dontsetek el meddig duci a duci, mikor kover valaki es mikor hizott diszno....bar az foleg a kanadai nokre vonatkozik.
 

nsza

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha az emberen nincs kellő mennyiségű zsírocska nem is kívánatos. Le a csontkollekciókkal!
 

anici16

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is duci vagyok már gyerek korom óta, de sikerült elfogadnom magam ilyennek. Ma már ez nem jelent gondot, csak a ruhavásárlásnál
 

manifiam

Állandó Tag
Állandó Tag
sokáig azt hittem hogy már ilyen is maradok.....de most már azt mondom hogy szerencsére de már nem vagyok
 

manifiam

Állandó Tag
Állandó Tag
40 kg-ot fogytam 2 év alatt!! nem nézek le senkit azért ahogyan ki vagy be néz! a ducisággal járó jókedvem meg maradt szerencsére!
 

Bonnes

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, vállalom én is duci vagyok, noha már nem annyira, de még mindig annak számítok. Tavaly megszabadultam 23 kg-tól, de hazudnék ha azt mondanám nem voltam megelégedve magammal. Az ünnepek azért lefaragtak ebből, de ismét azon vagyok, hogy amit elértem megtartsam, illetve visszaszerezzem. A ducisággal soha nem esztétikai gondjaim voltak, illetve vannak, hanem inkább egészségügyi problémák késztettek a fogyózásra. Az viszont igaz, hogy amióta valamennyire lefogytam, midig újabb és újabb problémák jönnek a felszínre, melyeket meg kell oldani. Ezért a duciknak azt üzenem, akinek csak esztétikai gondjai vannak a kövérséggel az ne fogyókúrázzon. Egy duci is lehet igen csinos és szexi.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
A Ducik tovább élnek? Kutatók ezt állítják

Ausztrál kutatók szerint a túlsúly nem feltétlenül hátrány, sőt 70 felett még ajándék is, már amennyiben plusz 10 évnek ennyi idősen örül valaki.
A kutatók közel 10 ezer 70 és 75 év közötti idős embert figyeltek meg, akik közül a túlsúlyosak körében volt a legkisebb a valószínűsége, hogy 10 éven belül meghalnak, szemben a normál testalkatúakkal, illetve az alultápláltakkal. A különbség mintegy 13 százalékos volt a normál testalkatúakhoz képest.

A Journal of the American Geriatrics Society szaklapban megjelent tanulmány tulajdonképpen azt a kérdést feszegeti, hogy milyen az ideális testsúly a felnőttek körében, illetve hogy a széles körben alkalmazott mérőszámok - úgy mint a testtömeg-index (BMI) - minden korcsoport esetében egyformán hatékonyak-e az ideális testalkat megítélésére.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) definíciója szerint a normál testalkathoz 18,5-24,9 közötti BMI érték tartozik, míg a túlsúly 25- 29,9 közötti értéknek felel meg. A 30 feletti BMI már kóros elhízásnak tekinthető.

Korábbi kutatások az ausztrálhoz hasonló megállapításra jutottak. 2007-ben az amerikai rákkutató intézet végzett egy felmérést, amely szerint a túlsúlyosak körében ritkábban fordult elő több idős korban jelentkező betegség, mint az Alzheimer-kór, különféle fertőzések, vagy tüdő-megbetegedések. Egy 2005-ös kutatás, amelyben több mint 11 ezer kanadai ember vett részt, szintén azt állapította meg, hogy a túlsúlyosak 17 százalékkal kisebb valószínűséggel haltak meg idő előtt a normál testalkatúakhoz képest, míg az alultápláltak 73 százalékkal nagyobb eséllyel.

A mostani ausztrál kutatás ugyanakkor azt is felfedte, hogy bár a súlyfelesleg csökkenti a halálozás kockázatát az idősek körében, az ülő életmód ugyanakkor nők esetében megduplázza, férfiak esetében pedig 25 százalékkal emeli a halálozás kockázatát.
 
Oldal tetejére