Kedvenc filmem

odzsika

Állandó Tag
Állandó Tag
Hali! Én most láttam a 21 - las vegas ostroma. Az elején kicsit magas, ahogy számolnak, de vége lett és azóta ezen kattog az agyam!!! Szerintem tanulságok is vannak benne jócskán! :rolleyes:
 

csöpi46

Új tag
Ha valaki esetleg már látta 'Az időutazó felesége' című filmet, ossza már meg velem a véleményét a filmről! Tervezem, hogy megnézem de kíváncsi volnék milyen volt a visszhangja a közönségtől!
 
L

Lialiar

Vendég
Múlt héten láttam az új Harry Pottert. Ez volt az első amit moziban láttam, és teljesen le voltam döbbenve, hogy egy csomó 6-7 éves gyerek ült körülöttem, miközben a film meg tiszta horror. Én ezt egyszerűen nem értem. Amúgy nem nagy Potter rajongóként is élezhető volt a film 30 évesen...
 

bojszó

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma láttam a New Moon-t. Jó volt, habár a filmből nagyon sok jelenet kimaradt. De összeségében megérte megnézni. :D
 

CsillaLaura

Állandó Tag
Állandó Tag
A tegnap a parommal mi is megneztuk a 2012ot a moziban.Nekunk tetszett,csak kar, hogy altalaban ha az emberek a jovorol probalnak filmet alkotni mindig olyan baljosra sikeredik,legalabbis nekem ez a velemenyem a hollywoodi filmek nagytobbsegerol.A kovetkezo az Avatar cimu film lesz,mar nagyon varom:)
 

zizibaba23

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi is megnéztük a New moon-t, és hozzáteszem, Én nagy rajongója vagyok a twilight-nak, de amennyire vártam, akkora csalódás volt a részemről. Szegényes volt az egész, rossz zene és furcsa narancssárga szemek.Nem volt meg a varázsa.
 

AceVoltran

Állandó Tag
Állandó Tag
Dráma,szerelem,Harcművészet

Szevasztok!

Amit én néztem a héten,az a Chocolate-A harc szelleme című film.
Lényegében egy thai film (az ong-bak rendezőjétől,ha jól tudom),egy autodidakta kislány felnötté válásáról szól.Gyerekként megtanulja filmekből a Thai harcművészetet.Édesanyja beteg lesz,s megpróbálnak neki pénzt szerezni.
Thai Rómeó & Júlia történet,néhol kicsit emlékeztetve a Mátrix,a Kill Bill helyszíneire,de szerintem egy nagyon jól eltalált film,amit mindenkinek csak ajánlani tudok.

Nézzétek meg Ti is!Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=VoccbDV5NOI
http://www.youtube.com/watch?v=Axf_EXzF_qM
+
http://www.youtube.com/watch?v=u0wvyUI4v4E

remélem elég kedvcsinálónak.Ja és ha tehetitek inkább moziba nézzétek meg,ezzel is segítve a készítőket,akik a film végén is mutatva nem sajnálták a fáradtságot,s a fájdalmat maguktól,hogy ez a film elkészüljön.Amúgy sincsenek a Thai-ok túlfizetve...
 

saviour008

Állandó Tag
Állandó Tag
New moon

Én is megnéztem a new moon-t és örülök h végre azt olvasom h csalódás volt...én imádtam az első részt rengetegszer meg is néztem és sztem a filmzene is gyönyörű volt...De ez a rész nem fogott meg...úgy jöttem ki a moziból h oké jó volt de egyszer nézhető...és nagyon meglepett h mindenhol azt olvastam h jobb lett mint az első...az mondjuk tény h sztem könyvben is ez a leggyengébb része...szóval nagyon várom a 3.at remélem az megint nagy hatással lesz rám.;)
 

radinm

Állandó Tag
Állandó Tag
Elcserélt életek, még most sem tudtam magam túltenni rajta.
Bűbáj, bármennyiszer megnézném.
Tvilight 1-2 szintén szerelem.
Mindenkinek akinek van gyereke, vagy szíve, nézze meg az elcserélt életeket. Nyugtató, és zsepi szükségeltetik, valamint egy boksz zsák, mert a nyugtató nem fog hatni!
 

Scoo79

Állandó Tag
Állandó Tag
Arkagyij Sztrugackij, Borisz Sztrugackij Lakott sziget című sci-fi könyvet olvastam ki és ezen felbuzdulva (mivel nagyon jó könyv volt tele társadalom kritikával) megnéztem a filmet is. oroszul, felirattal. A film nem egy nagy szám, a könyv olvasata nélkül ráadásul kicsit kapkodósnak tűnik, de legalább a történetet nagyjából hűen követi. Aki olvasta a könyvet az nézze meg, másnak valószínleg nem fog bejönni.
 
Oldal tetejére