Kötés-horgolás

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

zelinum

Állandó Tag
Állandó Tag
Zelinum. De jó, hogy felrakod, köszi ! Jön a többi oldal is ?


Igen kedves csirip46, jön.
Megvan a 17. és 19.szám is beszkenelve, de sajnos legtöbbször kidob az oldal azzal az üzenettel, hogy a szerver foglalt...
A 19. szám horgolt virágok leírását tartalmazza, érdekesek és szerintem alternatív módon is felhasználhatóak, például sálra vagy tatyóra aplikálva.

Szóval türelem újságlapokat terem.
Én mindennap nekifutok, hogy feltölthessem a lapokat.
 

Azelfafage

Állandó Tag
Állandó Tag
Olvastam a fórumon a patchwork kötésröl és tudok ajánlani egy érdekes oldalt. Igaz németül van, de az oldalon található egy fordító program is. Az idös hölggyel személyesen találkoztam egy kiállításon, ahol népszerüsítette ezt a technikát.

http://www.ls-liane-stitch.de/

Nekem legjobban a ceruzás pulcsi gyerekeknek tetszett.

Szia, csak most vettem észre linkedet, hát mit mondjak, gyönyörűek! :D Legjobban a dél-afrikai takaró (amit a szakállas pasi készít), meg a margarétás tetszik, de mindegyiktől padlót fogtam.
van még mit tanulnom....:!:
 

Azelfafage

Állandó Tag
Állandó Tag

Zsenília

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Találtam az egyik oldalon a jégkristály horgolását, nagyon tetszett. Az a gondom, hogy angol és nem tudom hogyan kell csinálni. Letudná vki fordítani nekem magyarra?
Íme:
ICE CRYSTAL:
Crochet 54 loose ch, and then 1 sl st in the 30th ch from hook (these 30 ch = handle). Continue with 3 dc in each of the first 2 ch, 3 dtr in each of the next 3 ch, 3 tr in each of the next 6 ch and 3 dtr in each of the next 12 ch, work 5 dtr in the last ch. Cut the thread and sew a button to the point. Twist the piece to make an ice crystal.
 

csirip46

Állandó Tag
Állandó Tag
ZELINUM. Te egy tündér vagy. Köszönöm ! Lementettem !
Thanks00083.gif
 

zelinum

Állandó Tag
Állandó Tag
Diana 17. szám

Kedves Kirjava és Csirip46,
köszönöm a kedves szavakat. Nagyon szívesen tettem. Örülök, hogy én is adhattam valamit Nektek és a Közösségnek. Hiszen én is olyan sokmindent kaptam Tőletek, ami nagy örömöt okozott nekem!!!

Folyt.köv.:
Diana 17. szám 1-3.oldal
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére