Mit vegyek karácsonyra?

kisicam

Állandó Tag
Állandó Tag
Attól füg ki hol él.Kinek mennyi jut ajándékra.És kinek mi a hasznos.Mert aki munka nélkül maradt és már elkelne egy hasznos holmi annak avval szerzünk örömet.Én ha már hasznos dologra nemigen van szügségem karácsony apró csecse-becsét kivánok .Döntse el mindenki mit ért ezalatt.Amugy nekem akkor van a születés és névnapom.D
 

LAClow

Új tag
én szeretek olvasni, de utálok könyvet kapni. mert úgy is csak egyszer olvass az ember amiatt meg felesleges megvenni. ezért vagyok könyvtár tag :) sajnos könyvtár bérletet asszem nem lehet ajándékozni, mert ahhoz kell az illető is :)

erre javasolom a Sony reader nevezetű fantasztikus készüléket. az a baja hogy elég húzós ára van. talán a 2010es kari fa alá már elérhető közelségbe kerül. :)
 

Popoppy

Új tag
Tavaly scrapbookot készítettem anyukámnak és az anyósnak karácsonyra az esküvői képeinkkel(3év után kaptak képeket) nagyon de nagyon örültek neki.Idén elektromos melegítő párnát kapnak amihez pipacsos huzatot varrok, hogy szép is legyen ne csak hasznos:)
 

Sayoko

Állandó Tag
Állandó Tag
Én sok mindent szeretnék venni azoknak akit szeretek, de sajnos keret nincs rá.
De gondoltam parfümre, mangára (japán képregény), könyvre, ékszertartó dobozra, puha sálra és azon gondolkoztam hogy az egyik barátnőmnek pengetőket veszek : D
 

radinm

Állandó Tag
Állandó Tag
Pici fiamnak mindenféle szerszámot veszek, mivel állandóan fúr-farag, fűrészel, persze csak imitálja. Apukáját utánozva.
Nagyon édesek, és élethűek vannak műanyagból.
 

detti7

Állandó Tag
Állandó Tag
Én a családomnak általában édességeket és ruhákat szoktam venni,de szerintem nagyon jó ötlet a könyv mert a gyermekeknek fejlesztő,a felnőttek( Már aki szeret olvasni)pedig élmény lehet egy könyv kiolvasása.De a fiatalabb gyermekek jobban örülhetnek(általában) egy játéknak mint sem egy könyvnek, ami később viszont hasznukra válhat.Én inkább maradok a megszokott ruháknál és játékoknál.
 

minimanooooo

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is a saját készítés híve vagyok! Sokszor csináltam már pl. saját készítésű naptárt! Minden hónaphoz egy olyan képet tettem, amin azzal az illetővel vagyunk, akinek csinálom a naptárt. Családnak meg családi képeket. Nagyon aranyos és szívmelengető ajándék. A páromnak még most is kint van a falán, pedig azt még tavaly kapta. :)
 

bokorbogi93

Állandó Tag
Állandó Tag
én idén úgy tervezem,hogy egy naptárt fogok adni,a múlt év legjobb képjeivel összeillesztve.ó,vagyis minden hónapra egy kép a tavalyi évről:D
 

nuarb

Állandó Tag
Állandó Tag
Idén férfi családtagoknak könyveket, a nőknek saját készítésű ékszereket. Volt már vicces pólós év, és sál szakácssapka év is.
 

Angel143

Új tag
Sajnos nekem nagyon gyenge a kézügyességem, úgyhogy inkább vásárolni szoktam, persze előre kikérdezem a szeretteimet, hogy minek örülnének. a kérdezősködést jóval Karácsony előtt megkezdem, akárcsak a vásárolgatást is, így nem kell egyszerre túl nagy összeget kiadni...eddig mindig bejött:)
 

juniordee

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv! A Karácsony mindenhol látom problémás, vagyis agyalni kell. Én is így vagyok vele, de azért jó előre gondolkodni, meg nem akkor megvenni vagy megcsinálni a dolgokat, mikor mindenki megy az utsó nap hehe... De azért még odébb van a kari
 

juniordee

Állandó Tag
Állandó Tag
Pl. jó könyvet adni, azt személyre lehet szabni, és millió féle van, meg ha téged is érdekel a könyv, el is kérheted elolvasás céljából! :)
 
Oldal tetejére