UFO-k földönkívüliek

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

anom

Állandó Tag
Állandó Tag

A halál kérésével úgy vagyok, hogy nincs tovább. A halállal vége van számomra mindennek. Nem vagyok vallásos, de ha az lennék, attól még akkor is ezt gondolnám. Nem tudom, hogy mit mondanék ez esetben a gyerekemnek, talán hazudnék, de a saját véleményem ettől még nem változna meg...



Ha te hiszel a túlvilágban, akkor olyan kérdésem lenne, ami már kíváncsivá tesz, ha mondjuk valaki csak két éves korában hal meg, akkor lelke a túlvilágon tovább növekszik, és tkp. "felnő", tehát értelmes lesz, tud beszélgetni komoly kérdésekről a többi lélekkel? Ha valaki értelmi fogyatékos és így hal meg, akkor ilyen gyagyásan kerül a lelke a túlvilágra? Ha valaki életében végig okos volt, de végül az öregkori elhüjülés legyűri, s már így hal meg, a lelke ebben a meggágyált eszével lép a túlvilágra, vagy ott visszanyeri eszét...?
Ha pld. én holnap meghalok és a túlvilágon elkezdem keresni Nietsche lelkét, úgy a filozófust találom, vagy azt az emberi roncsot, aki a diliházban szenderült át a jobb létre...?

A lélek nem növekszik. A lélek csak létezik, jelen van (mindenütt). Mint egy hatalmas óceánban a vízcseppek. Önmagában is létezik, de lényegében nem különül el az egésztől.

A "testi" értelmi képességünk nincs összefüggésben a tudatunk test nélküli megnyilvánulásával (legalább is jelenleg).
Érthetőbben, az agyunk az végül porrá lesz, így is úgy is. A tudat a testen kívül van, de összeköttetésben azzal. A marionett bábú és annak mozgatójához hasonlítható a kapcsolat.
Minden amit itt tapasztalunk a tudatunkban (valamint a kollektív tudatban) fog "rögzülni", így visszük tovább a tapasztalatokat amiket itt szereztünk.

Az aktuális tudati szint határozza meg, hogy a "túlvilágon" milyen féle képen tudunk megnyilvánulni. Tehát nem számít, hogy itt 2 évesen halt e meg valaki vagy zseniként. A tudat nem egyenlő egy emberi létünk tapasztalataival.


Honnan kerül, mely fokozatból képes az emberi lélek a túlvilágba jutni. Tehát az egynapos csecsemő is odajut, ha meg hal? De az már nem aki abortusznak esik áldozatul? Ha meghal egy terhes nő, csak ő kerül a túlvilágba vagy a benne élő magzat is, s ez utóbbi tulajdonképpen a túlvilágon fog megszületni?

Változó, hogy mikor "azonosul" a lélek a tudata által egy általa kiválasztott testtel. Gyakran már magzatként megtörténik, de a születés előtt "mindig", ha nem a csecsemő halva születik.

Nincsenek fokozatok, vagy ide fókuszál a tudat vagy nem és nem születünk meg.
Ha az abortusz előtt a tudat azonosult a testtel (ilyenkor még nem teljes ez, gyakran csak egyféle külső szemlélő) akkor ez olyan mintha megölnék, de mivel ez még nem erős ragaszkodás a testhez, a tudat ezt nem fogja sokként megélni.
Általában olyan korai szakaszokban, amikor az abortuszt szokták végezni, a tudat még nem "lép" a testbe.

A "túlvilágon" nincs születés, ugyanis a lélek ott folyamatosan jelen van. :)
A tudatunk az ami ide fókuszál, elzárva a testen kívüli lét érzékelését. Gyerekkorban ez még nyitva van valamilyen szinten, később "csukódik" be amikor tudatunk erre a valóságra fókuszál (leginkább a félelem élmények váltják ezt ki).
A "becsukódás", vagyis a csak erre a világra való tudatos figyelem, bizonyos hatások következtében megváltozhat (trauma, mély meditáció, halál közeli állapot).


Gondolom minden ember számára azonos túlvilág van, tehát nem vallásonkénti...? Vagy mégis van külön a keresztényeknek, mohamedánoknak vagy zsidóknak?
De van-e az állatok számára túlvilág? Hiszen ők is Isten teremtményei... Vagy ők nekik nem jár? Vagy mégis ott találom majd az éppen négy éve elpusztult kis kutyámat?

Ha valaki sokáig élt emberként egy nagyon vallásos közegben (vagy akármiben erősen hitt, akár ha a semmiben is), az hatással lesz arra amit halála után tapasztal. Ez a "magasabb" lét állapot gondolatkivetítéseinek következménye. Így juthatunk pokolba, hárfa angyalkás mennybe vagy akár tartaruszba is. :)
De ez csak átmeneti (a mi általunk használt idő számlálás szerint ez nagyon rövid idő, de a tudat akár egy álmot, ezt hosszú folyamatként is megélheti), majd a tudat ráeszmél az általa felfogható valóságra.

Az állatok is egy azon egység részei (ugyan úgy a "lélek-óceán" részei). Csak a tudatiságban van különbség. Számukra ez ("túlvilág")másképpen nyilvánul meg. De a tudatuk ugyan úgy "fejlődik" és tovább lép.

Tudom, hogy némely kérdés morbidnak hat, vagy az is, de éppen ezért gondoltam már rá, mikor annyin hírdetik a túlvilágot, hogy szinte illedelmesen egy igehírdetőt sem kérdeznek meg ilyenekről....
Nem bánnám ha válaszolnál a bennem felmerült kérdésekre, ha már direkte engem kérdeztél a túlvilágról....


Ezek engem is érdekeltek, meg még sok minden más is. Sajnos vagy talán nem sajnos én még "életemben" megtapasztalhattam ezekre a választ. Számomra nem létezik már hit ilyen értelemben.
Lényegében ezeket mindannyian tudjuk, de a "becsukódás" az ami meggátolja, hogy tudatosan a felszínen legyenek ezek. Nem véletlenül van így, nehéz feldolgozni, de előbb utóbb (valamelyik "életében") mindenki tudata megtapasztalja ezt és általában egyből tovább lép.
 

ronin55

Állandó Tag
Állandó Tag
Úgy gondolom nem szükséges bizonygatni itt azt amit tudunk olyanoknak akik azért jöttek ide hogy eleve tagadjanak mindent. Nem hinném hogy ha szemben állnának egy ufónautával hogy akkor elhinnék amit látnak, rögtön azt keresnék hol van itt az átverés. :D
Az egyik ember matematikus, a másik zenei zseni, van aki nagyon erős és van aki lát ufókat, de olyan is van aki semmire sem jó. Sokfélék vagyunk más más képességekkel, és nem biztos hogy racionálisnak kell lennie mindenkinek. Persze az én véleményem egyeseknek semmit nem jelent, mert én csak egy 8 általánost végzett kőműves vagyok(már sz sem), így tehát szóba sem jöhet hogy "komoly" régész tudósok" figyelembe vegyenek (szerencsére). :D
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos nincsen olyan vallás, ami a valóságot egy az egyben tudná hirdetni, de ez eleve abból adódik, hogy, bár sugallatok és rávezetések, vagy tapasztalatok alapján, de mégis csak emberek írták és sokszor módosították, vagy kiegészítették a saját elképzeléseik szerint. A kettős, vagy többszörös tudat nem teljesen azonos a reinkarnációt hirdető tanokkal, de nagyon közel áll hozzá.
A Keresztény Bibliából korábban szándékosan kivették a visszaszületésre és a lélekfejlesztésre utaló írásokat. A Zsidó vallás megőrizte ezeket a mai napig és megtalálhatók a vallási iratokban. Még talán a Koránban is fellelhetők utalások rá. A buddhizmus nyíltan hirdeti a reinkarnációt.

Az ókori Egyiptom szakkarai papi tanítói is így vélekedtek a lélekről és a lélekfejlesztés szükségességéről...

Korábban volt a Spektrum televízió műsorán a "Hórusz szeme" című sorozat, ami elég jól kivesézte ezt a témát is, mint akár többek között a nagyméretű kövek egyik mozgatási technológiáját is:

http://mindenkinek.uw.hu/horuszszeme.htm

Kis összegzés alapján megállapítható, hogy minden fő vallás az alapjaiban tanítja, vagy tanította a visszaszületést és a lélekfejlesztést, vagy fejlődést..., de ez csak része az egésznek.
A reinkarnáció csak egy folyamat, amiből ki is lehet lépni bizonyos esetekben...
Mi a valóságban nem azok vagyunk, mint ami itt megnyilvánul belőlünk ebben a testben. De akár azok is lehetünk, vagy akár amik voltunk...
Viszont nem érdemes az előző életek után kutakodni, mert zömében csak zavaros és hamis, vagy szándékosan hamisított, megmagyarázott dolgok kerülnek ilyenkor a felszínre. Egyébként annyi Kleopátra és király, vagy gazdag uraság nem is volt, mint amennyit a hipnózis során hivatalosan felderítettek eddig ...
 

Kellenifog

Állandó Tag
Állandó Tag
A Bibliában is maradt annyi a lélekvándorlásról, hogy Keresztelő Jánosról azt mondja, hogy mint Illés próféta már "járt" itt... juj meg is van :D
<small>"Mt 17.12
</small> Csakhogy én azt mondom nektek: Illés már eljött, de nem ismerték fel, úgy bántak vele, ahogy akartak. Így szenved majd tőlük az Emberfia is."
<small>Mt 17.13
</small> Ekkor a tanítványok megértették, hogy Keresztelő Jánosról beszélt nekik."
 

Aleppo

Kitiltott (BANned)
túlvilág

A lélek nem növekszik. A lélek csak létezik, jelen van (mindenütt). Mint egy hatalmas óceánban a vízcseppek...


Kösz, hogy ilyen részletesen válaszoltál. Ezek a gondolatok már régebben feljöttek nekem a túlvilág kapcsán, s nem gondoltam, hogy ilyen csavaros a dolog nyitja... Mindenesetre több dolgot megmagyaráztál!

Még vannak kérdéseim...
Azt írod az állatoknak a túlvilág "másképpen nyilvánul meg". Ez elég furán érthető: hogy akkor az emberi lélek ott nem találkozik velük? A majmok is ezek szerint az állatokhoz sorolandók. De mondjuk a törzsfejlődés milyen szakaszában jutott az emberi lélek a túlvilágba. Már a barlang freskókat rajzoló cromagnoniak is? Vagy már a neandervölgyiek is, akik vagy 200 ezer éve jelentek meg, majd vagy 30 ezer évvel tűntek el, s egy ideig együtt éltek a cromagniakkal. A neandervölgyiek nem a mai ember ősei voltak, hanem a törzsfejlődés oldalágai, de már használták a tüzet, voltak kőszerszámaik. Na most az ő lelküknek már létezett túlvilág...?

Aztán a különbőző népek bölcsei, vallási prófétái mind különböző túlvilág elképzelést hírdetnek... Van ahol a szegény megdicsőül, de van ahol a király, fáraó, maharadzsa ugyanúgy uralkodó marad...

Akkor az ővéké hülyeség, vagy minden népnek külön létezik egy saját bejáratú túlvilág? A lélekvándorlás kérdése pedig nyitott, mert egyes bölcsek valamiféle "örök" túlvilágról beszélnek, míg mások szerint a lélek újabb testben újjászületik...
Ez az egész "túlvilágba-kapaszkodás" nem csupán azt az egyszerű indokot takarja, hogy a haláltól mindenki fél, és nagyon rosz abba beletörődni, hogy nincs tovább...?
 

kockásfülűnyúl

Állandó Tag
Állandó Tag
Két megjegyzés:

-Ha lélekről van szó, úgy képzeld el Kedves Aleppo, mint a vizet. Így érthető meg legegyszerűbben miért van a fajok közti különbség, melyek csúcsán ugye az ember áll. A lélek csak annyira képes az adott formát kitölteni, amennyire az lehetővé teszi számára.

- Racionális gondolkodás, mint olyan, relatív. Úgy gondolom, racionálisan gondolkodni azt jelenti, hogy a tudásunk határain belül logikusan, ésszerűen gondolkodni. A tudást elsősorban a tapasztalat határozza meg, de némely esetekben a személyes megtapasztaláshoz nem kell ragaszkodni, ha egy szavahihető ember tapasztalását elfogadjuk. Ha iskolában tanulunk, akkor is csak átvesszük más tudását és nem kérdőjelezzük meg. De itt is igen nagy a félrevezetés (még ha nem is szándékos) veszélye, hogy csak egy példát említsek: MAGYAR TÖRTÉNELEM. (nem áll szándékomban a téma kivesézése, arra ott a szomszédos topik)


Szóóval! Nem kell azonnal elfogadni senki állítását, de ennyire mereven elutasítani, vagy egyenesen őrültnek nevezni, szerintem nem való.

Szebb napot:)
 

anom

Állandó Tag
Állandó Tag
Kösz, hogy ilyen részletesen válaszoltál. Ezek a gondolatok már régebben feljöttek nekem a túlvilág kapcsán, s nem gondoltam, hogy ilyen csavaros a dolog nyitja... Mindenesetre több dolgot megmagyaráztál!

Pedig ez egy teljesen "természetes" dolog, amin mi is folyamatosan átmegyünk, a létezés része. Csak más viszonylatú természetről van szó mint amiről mi általában beszélni szoktunk.
Mivel eleinte én is racionálisan álltam a dologhoz, (részben ma is, bár vannak olyan részei amiket nem lehet logikusan értelmezni, mivel más a lényege) ezért én ilyen módon tudom számomra is érthetően leírni. Más másképpen írna erről, de a lényege ugyan az lenne, ha megtapasztalta a dolgot és emlékszik is rá.


Még vannak kérdéseim...
Azt írod az állatoknak a túlvilág "másképpen nyilvánul meg". Ez elég furán érthető: hogy akkor az emberi lélek ott nem találkozik velük? A majmok is ezek szerint az állatokhoz sorolandók. De mondjuk a törzsfejlődés milyen szakaszában jutott az emberi lélek a túlvilágba. Már a barlang freskókat rajzoló cromagnoniak is? Vagy már a neandervölgyiek is, akik vagy 200 ezer éve jelentek meg, majd vagy 30 ezer évvel tűntek el, s egy ideig együtt éltek a cromagniakkal. A neandervölgyiek nem a mai ember ősei voltak, hanem a törzsfejlődés oldalágai, de már használták a tüzet, voltak kőszerszámaik. Na most az ő lelküknek már létezett túlvilág...?

A "túlvilág" az aktuális tudati szintje szerint nyilvánul meg mindenkinek. Legyen az akár egy növény, vagy egy nagyon intelligens lény.
Az eddigi élettapasztalataink összessége határozza meg a tudati szintünket. Az élet nem csak biológiai, kémiai, elektronikai...tehát "anyagi" létezésként nyilvánul meg, hanem még sok más tartományban amikre fogalmunk sincsen még.
Lényegében minden élőnek ami az univerzumban megnyilvánul van tudata (ásványoknak, bolygóknak is).

Mintha egyik hónapban irodai dolgozó lennél a másikban meg elmész "szabadságra" és kipihened magad egy másik helyen. Mondhatni vissza mész "haza".
De ezt nem szó szerint kell érteni, mert valójában nagyobb léptékű változásokról van szó.

Tudati szinten van, de ha lelki "szintet" nézzük akkor nincsen alá-felé rendelési viszony. Tehát lényegében egy helyre kerülünk végül mind. Az aktuális tudati szinttől függ viszont, hogy ezt miképpen tudjuk érzékelni.


Aztán a különbőző népek bölcsei, vallási prófétái mind különböző túlvilág elképzelést hírdetnek... Van ahol a szegény megdicsőül, de van ahol a király, fáraó, maharadzsa ugyanúgy uralkodó marad...

Akkor az ővéké hülyeség, vagy minden népnek külön létezik egy saját bejáratú túlvilág?

Ez mindig értelmezés kérdése. Viszont ezek inkább kultúrák, hagyományok, szokások. A lényegük általában ugyan az, ha jobban elmélyedünk a mondanivalójukban.

Pl. ha valaki "uralkodónak" születik, akkor annak az az oka, hogy azt is megtapasztalja. Lehetett ő ettől még előzőleg vagy lesz legközelebb egy koldus. Viszont általában ha egy tudat elér egy bizonyos szintet, akkor olyasmi élettapasztalatokra vágyik, amik finomabb, érzékenyebb megnyilvánulások.
Bizonyos korokban, helyeken az uralkodók ilyenek voltak (ezért több magasabb tudatú "lélek" volt közöttük) , más korokban meg nem.
Pl. egy drogbáró nyilván nem az emberi tudatiság csúcsának jelképe, hiába egy kisebb uralkodó. :)

A tudati szintet elég jól jelképezi itt az, hogy ki mennyire törekszik a csak saját érdekeinek elérésére. Vagyis lényegében a teste a domináns, mondhatni leginkább az irányítja őt és nem fordítva.
Lényegében ez egyféle "gyengeségnek" is mondható. Ez tapasztalatok során változik meg, ahogy a tudatosság egyre inkább a felszínre tör és egyre kevésbé korlátozódik a "testi szintre".
Tehát itt nem arról van szó, hogy valaki rossz vagy jó, hanem hogy mennyire képes "öntudatos" lenni.
Pl. ha egy sorozatgyilkos ráeszmélne arra, hogy milyen érzeteket is váltott ki azokban az emberekben akiket bántott, rögvest összeroppanna.
De nincs olyan szinten, hogy egészében felfogja ezt. Ezért is teheti meg azokat a dolgokat amiket tesz.


A lélekvándorlás kérdése pedig nyitott, mert egyes bölcsek valamiféle "örök" túlvilágról beszélnek, míg mások szerint a lélek újabb testben újjászületik...

Ez a része nem lineáris. Tehát, most te vagy én is azt érzékelem, hogy csak itt vagyunk jelen és annak a testnek azonosítjuk magunkat "amiben vagyunk". Valójában ez nem így van, de mi így érzékeljük ezt általában emberi életünk végéig, mert így döntöttünk, hogy ezt is megtapasztaljuk.
De a test csak egy jármű ami ehhez a létszférához alakult ki.
Ez akkor tud tudatosulni valakiben ha mondjuk halál közeli élményben van része, esetleg sikerül TKÉ gyakorlata. Sőt technikai lehetőség is van arra, hogy egyik testből a tudatot egy másik testbe lehessen át "fókuszálni".

Vagyis ha az itteni tudat hordozó közegünk tönkremegy és mi tovább lépünk innen, akkor dönthetünk arról, hogy választunk egy másikat, de ez nem kötelező. Előbb utóbb azonban a tapasztalat szerzési vágy erre fogja sarkalni a lelket.
Vannak akik nem születnek ide vissza, hanem más formában folytatják a létezést. Ez összefügg azzal amit írtam a tudat létállapot vágyáról, hogy egy idő után finomabb szintekre akarunk csak ráhangolódni.


Ez az egész "túlvilágba-kapaszkodás" nem csupán azt az egyszerű indokot takarja, hogy a haláltól mindenki fél, és nagyon rosz abba beletörődni, hogy nincs tovább...?


A haláltól nem fél mindenki, ezt azért tudom biztosan mert én egyáltalán nem félek tőle. :)
Tudom mire számítsak, már átéltem egyszer tudatosan.
Minél inkább a testünkkel azonosítjuk magunkat annál erősebb ez a gondolat bennünk, hogy ennyi a létezés.
Ez az a gondolat amit sajnos mesterségesen is erősítenek bennünk a tudat manipuláló eszközökkel (oktatástól kezdve a szülői ismerethiányos nevelésig, a tudomány elmaradott ismereteiről nem is beszélve).
Valójában egyáltalán nem számít mit hiszünk, pl. mint a gravitáció akár elhiszed akár nem, akár látod akár nem, hatással van rád.
Erre nem tudok mást mondani, mint azt, hogy majd "meglátod". :)
 

anom

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit gondolsz a jó fej, barátságos ufókról, akik mosolyognak?
Egyáltalán, tudnak olyat?

Írd őket, idegeneknek, földönkívülieknek, csillagtestvéreknek vagy ilyesmiknek csak ne ufóknak jó? :D
Mert erről mindig az jut eszembe, hogy egy embert úgy nevezünk, hogy repülőgép. :``:

A barátságos földönkívüliekről azt gondolom, hogy barátságosak. :``:
Van amelyik tud, van amelyiken nem látszik, de belül mosolyog.

De nekem sok személyes tapasztalatom erről nincsen, azért is járok ide olvasgatni. :)
 

pamutcica

Állandó Tag
Állandó Tag
Írd őket, idegeneknek, földönkívülieknek, csillagtestvéreknek vagy ilyesmiknek csak ne ufóknak jó? :D
Mert erről mindig az jut eszembe, hogy egy embert úgy nevezünk, hogy repülőgép. :``:

A barátságos földönkívüliekről azt gondolom, hogy barátságosak. :``:
Van amelyik tud, van amelyiken nem látszik, de belül mosolyog.

De nekem sok személyes tapasztalatom erről nincsen, azért is járok ide olvasgatni. :)

Bocsi, nekünk van ilyen külön kis szlengszótárunk.. abban ufókokként szerepelnek:D Te hol találkoztál velük?
egyébként nem nagyon érzek velük rokonságot, csak kezdem feladni a földön jelenlévő értelmes életben való hitet. :)
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Tájékoztatás

Ha nem tudtok a témánál maradni - két választásom van:
a téma lezárása
az offolók kizárása
(esetleg mindkettő:rolleyes:)
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Off topic Aleppo-nak

A kettőt ne mosd össze, mert közelről sem ugyanaz. Az UFO egy másik világból érkezett űrjármű, a lopakodó és űrsikló meg a mi a mi technikánk szüleménye.
Mondjuk nem láttam még pápuát sem, akkor nem léteznek pápuák? De nem láttam még jégtörőhajót sem, de arról sem gondolom, hogy ne létezne. Felesleges itt összemismásolni az űrsiklóval az ufót, mintha mindkettő egy kategóriában lenne.... érted....

Ráadásul, amit írtam valójában kis fricskának szántam, nem csak az ufó-hívőknek...
És átvettem Isaac Asimov amerikai scifiíró teljesen normális nézőpontját az ufókról. Játékos utalás egy kisebb írására, s kár hogy itt senki nem olvas scifit, s mindenki vérkomolyan gondolja, hogy léteznek ufók... Úgy látszik senkinek nem volt erre füle, hogy felismerje az áthallást Asimovval...
Ha azt írtad volna be, hogy igen te ezt már olvastad Asimovnál, és hogy logikus az érvelése, akkor megemeltem volna a kalapom előtted. Erre jösz egy régi, összemosós trükkel...

Mindjárt előkeresem Asimov nevű gyarló szkeptikus írását...
Én a vitában (a moderátorkodás miatt) nem veszek részt. Csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy, ha érvelsz, akkor azt megfelelően tedd.
Talán nem az én korlátoltságom (bár lehet, hogy mégis), de én nem láttam meg az "asimovi fricskát".(Egyébként olvastam Asimov műveit. Igen érdekes írások, de a '60-as és '70-es évek robotika elképzelése igencsak eltér a mai robottechnológiai megvalósításoktól.)
Igaz írhattam volna Mátyás királyt is (gondolom vele sem találkoztál a Duna partján), mint ahogy ezer más dologgal sem.
A kiinduló megfogalmazás egyébként a Tiéd:

Aleppo írta:
.......
Én sajna, csak akkor fogom elismerni, hogy léteznek ufók, ha Pesten a Duna-parton kiállítanak majd egyet. Belépőket lehet majd rá venni, aki belül is meg akarja nézni, s én majd előtte még veszek az árústól vattacukrot, mint a vurstliban és körbejárom őkelmét... Amig ez be nem következik, az egész ufó-témát a bolondok hajója kategórába vagyok kénytelen sorolni..
Annál is inkább korrekten kellene fogalmaznod, mivel a sorokat nem csak az UFO hívőknek szántad.
 

anom

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit gondolsz a jó fej, barátságos ufókról, akik mosolyognak?
Egyáltalán, tudnak olyat?

Valamiért az az érzésem, hogy te el akarsz fogni egy ilyen kis lényt, be akarod öltöztetni valami rózsaszín baba ruhába, masnit kötni a fejére, meg hasonló kínzásokat.....

Mért akarod bántani szegényeket?

:``:
 

pamutcica

Állandó Tag
Állandó Tag
Valamiért az az érzésem, hogy te el akarsz fogni egy ilyen kis lényt, be akarod öltöztetni valami rózsaszín baba ruhába, masnit kötni a fejére, meg hasonló kínzásokat.....

Mért akarod bántani szegényeket?

:``:

Masnira nem gondoltam... a babaruhához sem ragaszkodom, de legalább egy bugyi vagy valami mégiscsak na..... ha ufó, ha nem ufó, pucéran ne szaladgáljon. Mondjuk a képeken van rajtuk valami overál.

De szerintem jól érezné magát nálam. Elbeszélgetnénk mindenféléről, ő megtanítana levitálni, én elvinném shoppingolni, ő nyitna nekem dimenziókaput, én sütnék neki piskótát.... együtt néznénk a mónikasót, megterveznénk a helyi viszonylatú galaktikus autópályát, ilyenek. ;)

Te viszont lebuktál itt a telepatikus képességeiddel :D kiss
 

anom

Állandó Tag
Állandó Tag
Masnira nem gondoltam... a babaruhához sem ragaszkodom, de legalább egy bugyi vagy valami mégiscsak na..... ha ufó, ha nem ufó, pucéran ne szaladgáljon. Mondjuk a képeken van rajtuk valami overál.

De szerintem jól érezné magát nálam. Elbeszélgetnénk mindenféléről, ő megtanítana levitálni, én elvinném shoppingolni, ő nyitna nekem dimenziókaput, én sütnék neki piskótát.... együtt néznénk a mónikasót, megterveznénk a helyi viszonylatú galaktikus autópályát, ilyenek. ;)

Te viszont lebuktál itt a telepatikus képességeiddel :D kiss


Ez csak beleérző képesség.

Mónikasó, shoppingolás.... nem csoda ha inkább álmunkba jönnek. :D
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére