Kutyafajtak

robertnyh

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem 4 kutyusom van :)
1 Samojede, 2 törpeschnauzer, és egy tacsi keverék
A másik két kedvenc fajtám, az Újfullandi és a Berni Pásztor :)
 

P.Marcsi

Új tag
Szeretnék venni egy magyarvizslát, de nem tudom, hogy rövidszőrűt, vagy hosszúszőrűt. Attól félek, a rövidszőrű nem viseli el majd a hideget.
Szervusz!

Nekem egy a napokban 5. születésnapos magyar vizslám van. Rövidszőrű kislány. Mi úgy oldottuk meg a téli napok elviselhetőségét, hogy vásároltunk a házába egy padlófűtést. Elég furcsán hangzik, de valóban. Fűtőbetét van beépítve a járólap alá. Ezt egy vállalkozó készítette, aki ilyenek készítésére állt rá. Budapesten szereztem be és amikor ez megvolt, kezdődött el a szigetelt kutyusház elkészítése. Keveset fogyaszt a készülék. Termosztát van benne, ami segítségével ki-be kapcsol. Van egy fő kapcsoló, aminek a felkapcsolásával jut áramhoz és a többit a termosztát szabályozza. Nekünk bevált, sőt az egyik barátunk is vizsla kutyusra tett szert és ők is vásároltak egy ilyen készüléket. Utána nézek, hogy a neten elérhető-e jelenleg is a vállalkozó. Ha igen, megküldöm a címét.

Üdvözlettel,
P.Marcsi
 

P.Marcsi

Új tag
Szervusz!

Már sikerrel is jártam.
Rozka, így hívják a kutyusunkat dolgai között megtaláltam az internetes elérhetőséget. Ajánlom az úriembert mert nagyon megbízható Ő is és a munkája is. Mi már a 3. tél során használjuk a szerkezetet és eddig nem volt vele hiba.

http://www.melegitolap.hu/

Napközben tartjuk a szabadban Rozkát, éjszakára a lakásban van velünk. Ennek az is az oka, hogy a vizsla nagyon szeret a gazdi közelében lenni. Neki az a világ közepe, ha a családban lehet. Nem szinte családtag, hanem családtag.

Sok sikert a döntéshez!

Üdvözlettel,
P.Marcsi
 

P.Marcsi

Új tag
;)
Én így jellemezném őket:kitartók.
Nála kitartóbb kutya fajta nincs a világon:tapasztalat.

-------------------

Üdvözöllek,

igen, igazad van a jellemzéseddel, de még azt is hozzátenném, hogy mivel nagyon régen van a fajta az ember mellett, így magas a hozott inteligenciája. Ez az oka, annak, hogy dolgokat nem kell tanítani nekik, egyszerűen tudják. Aki nem él velük és tapasztalja meg maga, annak hiába mesélnénk történeteket, eseteket nem hinné el azokat.
Mindenkinek ajánlom, aki tud biztosítani neki egy kis mozgásteret és rendszeres, legalább hétvégenkénti csavargást, hogy tapasztalja meg.

Nézzetek körül a http://www.vizslatura.hu/ oldalon.
Akinek van vasárnap szabadideje menjen el egy kirándulásra sok-sok vizsla társaságában. Helyszín Budapest, XI. kerület Kamaraerdő. A részletek megtalálhatók a fenti oldalon.
Sajnos, nagy valószínűséggel nekünk ki kell hagyni a találkozót, mert Rozka éppen tüzelése végén tart, így pedig nem lehet sok kani közé menni.

Jó szórakozást, mozgást és sok-sok élményt, sok-sok vizsla társaságában!

Üdvözlettel,
P.Marcsi
 

P.Marcsi

Új tag


Szervusz!

Szerintem csupán nem ismered a vizslákat.
Nekünk van mindkettő a családban.
Szép és okos mind a kettő. Mindegyikőjük a maganemében szép, és a maganemében okos is. Ja, és még azt fontos elmondani, hogy Bella és Rozka nagyon nagy barátnők. Két szukakutyus jóbarát. :D

Üdvözlettel,
P.Marcsi
 

P.Marcsi

Új tag
Rozka kutyusról néhány fénykép

A pólósról annyit kell tudni, hogy köldöksérvvel került hozzánk és meg kellett műtetni. A gyógyulási időszakban viselte a pólót, hogy ne koszolja és ne nyalogassa a sebét. Rendes volt, mert nem rángatta le magáról. :p

Vannak újabb fényképek, majd máskor teszek fel olyanokat is.

Szeretettel,
P.Marcsi
 

Kateeca

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy nagy keverék kutyusom van. még pici volt mikor besétált a munkahelyemre..:p Hazavittem... Megnőtt..de akkor is imádom!
 

flevente

Állandó Tag
Állandó Tag
vizsla

az első vizslámat 14évesen kaptam szülinapomra, sajnos epilepsziás lett, de 10évig velünk volt. a második vizslámat akkor vettük amikor összeköltözünk a feleségemmel, 3éves korában eltemettük veseelégtelenség miatt. egy darabig nem lesz vizslánk... a párom azt mondta soha többet kutya, mire én azt mondtam az ember vagy kutyás vagy nem és sajnos ezt el kell fogadni...
 

flevente

Állandó Tag
Állandó Tag
vizslatura

szuper dolog, a kezdetektől jártunk klassz kis csapat jött össze...sajnos mióta elment a második vizslánk csak egyszer tudtunk elmenni. a legklasszabb a tatai-tónál volt :)
 

buci0202

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Új vagyok, most regisztráltam magam, de egy beagle lány tulajdonosa is.
Volt már szó beaglekről?
Ebbe a fórumba lehet képeket feltenni?
 

fodzo

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem azt egyik legértelmesebb, leghűségesebb, a kutyák közül. Ja és imádja a gyerekeket. Cibálhatják a fülét-farkát, meg se nyikkan. Felnőtt nem tudná vele ezt megcsinálni.
 

kohema

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Új vagyok, most regisztráltam magam, de egy beagle lány tulajdonosa is.
Volt már szó beaglekről?
Ebbe a fórumba lehet képeket feltenni?



Szia!
BEAGLE
Kis termetű,erőteljes felépitésű,kellemes megjelenésű kutya.Kiváló hajtókutya.Falkakutya,hosszabb-rövidebb üldözés során falkában száguldva hajtja,hajtotta a vadat.Energikus,intelligens,kedves békés természtű.
 

kiria

Állandó Tag
Állandó Tag
Hali!
Évekig készültem, hogy kutyagazdi legyek. A legnehezebb a fajtaválasztás volt. Sok utánjárás után döntöttem a német boxer mellett. Most 3 éves a boxerem és imádom őt is és az összes boxert.
 

melcsa

Állandó Tag
Állandó Tag
Én nem akartam több kutyust mivel tavaly vesztettem el a 14éves tacskó keverék kutyusomat.Annak ellenére ma már két beagle van az udvarunkba és imádom őket.Sokszor többet ér mint egy ember.
 
Oldal tetejére