keresztszemes minták gyerekeknek

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Elodie

Állandó Tag
Állandó Tag
Aranyos vagy(meg a minták is) :) de én kifejezetten Shaunról keresnék. Barátnőm kedvence ez a mesefigura.

Probaltam nézelödni, de nagyon nehéz megtalalni ezt a mintat "free"-ben.
Na azért talaltam valamit neked, talan megfelelne ez is...

Az elsö képet ha kinagyitod, akkor jol leszamolhato a séma. A szinkod pedig szerintem 4 szinböl all : vilagos beige, beige, szürke és fekete.

Valakinek egyszer csak meglesz ez a jopofa kis baranyka teljes egészében... ;-)
 

Gyagnes

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
Üdvözlet - Új vagyok itt!

Sziasztok!:grin:
Új vagyok itt a fórumon, szeretnék mindenkit üdvözölni és kicsit bemutatkozni!
Ági vagyok, háromgyermekes anyuka, Magyarországon Székesfehérváron élek. Nagyon szívesen töltöm a szabadidőmet én is kézimunkázással, kötés, horgolás, keresztszemes hímzés, varrás, amihez éppen kedvem van. Sok szép mintát gyűjtöttem össze az évek alatt, szívesen megosztom én is, ha tudok segíteni valakinek. Éppen egy magasságmérőt szeretnék készíteni a kislányom számára, aki karácsonykor volt fél éves.
Így találtam erre az oldalra. Már régóta keresek egy kedves , nem túl nehéz mintát. A régebbi hozzászólások között akad is, csak nem sikerül a feltöltött képeket, zip fájlokat megnyitnom, hibaüzenetet küld a gép:

"Gyagnes, a lap megetekintésére nincs jogosultságod, ennek a következő okai lehetnek:

  1. Esetleg más üzenetét próbálod módosítani, vagy az adminisztrátori lehetöségeket használni.
  2. Ha épp üzenetet próbálsz küldeni, elképzelhető, hogy ezt az adminisztrátor itt nem engedélyezte."
Remélem tudtok nekem tanácsot adni, mi lehet a hiba oka, a regisztrációm elméletileg sikeres volt, hiszen akkor hozzászólást sem írhatnék.

Mindenkinek jó alkotást kívánok!
 

csékata

Állandó Tag
Állandó Tag
szia, üdv a fórumon. Mielőtt beleveted magad, érdemes a szabályzatot elolvasni, abból az is kiderül, hogy letölteni (így a képeket látni is) csak az állandó tagok jogosultak. Az állandó tagsághoz pedig 20 értelmes hozzászólás (a képfeltöltés is annak minősül) szükséges, továbbá, hogy a regisztrációdtól 48 óra elteljék. Szóval várjuk az ízelítőt a gyűjteményedből (az üzenetírós panelen a gemkapocs ikonra kattintva megjelenik a csatolásmenedzser, ott egyenként kiválasztva a gépedről fel tudod tölteni a mintákat - ha nem boldogulsz, nyugodan írj!) és hamarosan teljes jogú tagként köszönthetünk magunk között!
 

Gyagnes

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
Próbacsatolások 1

Köszönöm a gyors választ és a jó tanácsot!
Igyekszem ismerkedni, a fórum működésével, és a beállításokkal!
Remélem sikerülnek majd a csatolások is!

Bízom benne, hogy sikerült a minták feltöltése.
Sajnos ellenőrizni nem tudom, mert a megnyitás még számomra nem engedélyezett
 

melcsa

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!Én is új vagyok még a fórumon.a mintákat még nem látom,de remélem hamarosan már én is megnézhetem őket.hercegnős minta majd érdekelne.
 

jutta80

Kitiltott (BANned)
Sziasztok!Én is új vagyok még a fórumon.a mintákat még nem látom,de remélem hamarosan már én is megnézhetem őket.hercegnős minta majd érdekelne.

Kedves Melcsa!

Akkor bizony nézd át a mintákat, mert van fent néhány, és én is ajánlottam egy linket, ahol sok gyerekeknek való minta van és rengeteg hercegnő is. Az 57. oldalon találod a linket az 562-es hozzászólásban. Jó böngészést! :)
 

Zangara

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! En uj vagyok es semmit nem sikerul sem megnezni sem letolteni. Vajon miert? Azert probalok bongeszni es csak amulok bamulok mennyi minden van fenn.Koszonom Monika
 

Zangara

Állandó Tag
Állandó Tag
Most latom hogy 20 hozzaszolas kell (vajon miert pont 20?) na nekem az meg nincs. Pedig tagnak szamitotk mindegy lehet, hogy a szabalyzatot rosszul ovastam el.
Meg nem mutatkoztam be en Hong Kong-ban elek (jelenleg) es most szuletett a 3. kisbabam ...most lesz egy honapos. Minden kreativ tema erdekel de szivesen is fozok. Ha majd enged feltolteni a gep remelm sok erdekeset megoszthatok veletek. Addig is minden jot..puszi, Monika
 

Csilla78

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Keresek Felicity-mintát.Tudom, már volt korábban, de nem mindnek volt meg a leszámolható mintája.
Előre is köszönöm.Csilla
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére