Hogyan tudnánk segiteni egymásnak?

WebDoki

Új tag
Sziasztok

Egy nemzetközi adatbázis létrehozásán dolgozunk. Feltérkepezzük a nyugati magyar orvosokat, hogy ezzel hasznos információt nyújthassunk a"z ideiglenesen vagy tartósan külföldön élö honfitársaknak. Ehhez lenne szükségünk a világban dolgozó-praktizáló minden magyar, vagy magyarul tudó orvos, fogorvos, terapeuta elérhetőségére. Név, szakirány, cím, telefonszám, fax, mail, honlap, kinek mi van.
Ha tudsz ilyet, vagy esetleg magad is ilyen orvos vagy, kérlek, jelentkezz.
Minden - akár töredék - adat is jó, ami alapján megtalálhatunk újabb személyeket.
Az adatokat a [email protected] vagy a [email protected] címre lehet küldeni.

Előre is köszönöm a segítségeteket
 

labilis

Új tag
(SEGÉD)MUNKÁT és JÓ TÁRSASÁGOT KERESEK!!!!

Több oka is van hogy regisztráltam az oldalon.Első: munkát keresek azért Kanadában, mert egy kint lévő ismerősöm úgy tudja Kanadát nem érinti olyan nagy mértékben a gazdasági válság.Másrészt az északi országnak GAZDASÁGÉRT FELELŐS MINISZTERE van.Ezzel szemben Magyarországon nem akar senki semmiért felelősséget vállalni.:mad:Azt hiszem ezzel majdnem mindent elmondtam.A téma nyitóüzenetében olvastam a segítségnyújtásról tehát segítséget szeretnék kérni mint sokan mások.Műszaki-, Kereskedelmi végzettséggel, PC-gyakorlattal,jogosítvánnyal,Mezőgazdasági gyakorlattal rendelkezem.A társadalmi széthúzásról én is tudnék mesélni,de fölösleges. Azokat az embereket kell megtalálni ,akik partnerek egy mindenkori összetartást megalapozó,építő és fenntartó közösség létrehozásában.Az eredeti témánál maradva, (segéd)munkát keresek a legkisebb segítség is segítség.Ezen az oldalon hol tudok meló után nézni?? Cserébe én is keresek nektek munkát Magyarországon:D.Nem sűrűn vagyok internet közelben.
 

andika1st

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, torontoi magyar munaközvetítőket keresek.
Előre is köszönöm a segítséget.
 

emcee

Új tag
Sziasztok,
ismertek ceremóniamestert (kanadai is lehet) aki esküvőn dolgozik (esetleg esküvőszervezőt) és a tapasztalatait (szokások, munkavégzés, árak, stb) meg tudná velem osztani? Köszönöm.
 

ixam

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogyan tudnánk segíteni egymásnak?

Ez jó kérdés. Én mostanában találtam egy internetes tv-t amin minden témában a világ legjobbjai tanítanak. Azt hiszem, hogy igaz az a mondás, hogy aki tanul az hülye, aki meg nem az az is marad!
 

bhz23

Új tag
SZIASZTOK
Örülök,hogy ratalaltam erre a forumra,es remelem nem gond hogy ide irom be a kerdesemet.
Szoval ferjem kanadai allampolgar erdelyi szarmazasu,es januar 2010 ota összehazasodtunk,es most keszülünk leadni a papirokat.Kb 2008 januarjatol ismerjük egymast egy internetes chat szoban keresztül,ahol erdelyi fiatalok csevegtek es ö is bekapcsolodott.2009 nyaran hazajött,hogy a sok msn utan vegre elöbe is talalkozzunk,es szerelem lett elsö latasra,akkor itthon volt masfel honapot,majd visszament es sokat telefonaltunk stb,majd novemberben ujra hazajött,hogy eljegyezzük egymast es kerjünk nekem turista vizumot,amit sajnos visszautasitottak,ekkor döntöttünk ugy,hogy összehazasodunk,mert mindenkepp együtt akarunk lenni,es meg is volt a polgari most januarban.Vannak a nyar ota fotoink stb.Ö visszament januarba .Most az a kerdes foglalkoztat bennünket,hogy vane esely arra ,hogy ne adjak meg a vizumot.Lehete hogy belekötnek a tul rövid udvarlasi idöt es erdekhazassagnak minösitik????
Kerlek ha valaki tud ilyesmiröl valamit,netan konkret törvenyröl,esetleg van ismeretsegi köreben hasonlo helyzetben volt par akkor irja meg nekem.Tehat en Romaniai allampolgar es ö kanadai.
Elöre is koszonom.
 

zozo21

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok bocsi a zaklatásért!

csak segítséget szeretnék kérni!

a "Skilled workers and professionals: Self-assessment test"-ben meg lett bőven a 65 pontom. Lehet nem sokat számít ,de más lehetőséget nem ismerek. töb mint 1 év vendéglátós tapasztalatom van, 2 - 2 éves technikusim, egy ecdl selectem, és most akarnék egy jól beszélő beszéd partnert keresni akivel az angolt begyakorolhatnám, egész jól megy de pár szó hiányos.

Azt szeretném kérdezni hogy most mi a további lépés? eljutottam egy oldalra ahol pdf-eket kel letöltögetni és kitölteni.

"1. Obtain and print the correct application package" itt
* Provincial Nominee; and
* Quebec Skilled Workers.
aztán ezt ajánlja fel. vki tudna segíteni a további lépésekben hogyan tovább? valaki aki már ezt végig csinálta az iratokkal ilyesmikkel?

segítségeteket előre is köszönöm

email:[email protected]
 

L-né

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, viszonylag új vagyok. "Hogyan tudnánk segíteni egymásnak?"
Nekem máris nagy segítség, hogy a tapasztalataitokat megosztjátok ezen az oldalon. Érdekesek a történetek, elgondolkodtatóak az egyedi esetek.
Mi is szeretnénk "szerencsét próbálni" a tengerentúlon, a mi helyzetünk azonban azért is bonyolult, mert családostul mennénk. Gyermekeinknek jobb életet, egzisztenciát, biztonságot remélve. Diplomás (tanítói és jogászi) végzettséggel itthon is nehéz boldogulni, de azt látom, hogy a dolgozni akarást külföldön jobban megbecsülik.
Ezért kérem segítségeteket, korrekt, megbízható emberek vagyunk, bármilyen tisztességes munka érdekel.
Aki tud, segítsen legyenszíves, köszönettel: L-né
 

Remka

Állandó Tag
Állandó Tag
fordítás

Sziasztok!
Szeretnék én is segítséget kérni. Olyan fórumtagot keresek, aki anyanyelvi szinten beszél angolul, és átnézne nekem egy 1-1,5 oldalnyi angol nyelvű szöveget (fordítást), és kijavítaná az esetleges hibákat.
Előre is köszönöm a segítséget!
Remka
 

Szilvana85

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Bocs, ha zavartam!
Keresnék valakit, aki SZÍVESEN segítene nekem.
2x fél oldalt kellene lefordítani magyarról angolra, egyszerű szöveg, de ami másnak 10 perc nekem sok-sok óra. Igazából ahhoz szükséges hogy kijussak külföldre. Lehet naiv vagyok, de bízom benne, hogy van itt 1-2 segítőkész ember!
Előre is köszönöm!
 

paramed75

Új tag
Sziasztok!
36 éves mentőápoló,ápoló vagyok,4 gyermekkel(3,5,7,13) és egy feleséggel.17 éves munkaviszonyom van a mentőknél.Most csinálom az OKJ-s ápolóit.Tudtok valamit, hogy a kórházi dolgozókat mennyire "becsülik meg",jobban- e mint itthon ?Tanulom a franciát.Angolom társalgási.tudtok valami biztatót? van esetleg köztetek nagycsaládos aki hasonló paraméterekkel ment, vándorolt ki Kanadába.Nagyon tetszik az ország és szeretnék biztos helyet és életet biztosítani a gyermekeimnek.És persze magunknak.
 
Oldal tetejére