Levelezo tarsakat vagy komoly kapcsolatot keresek

virovitica

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Kisfiam részére (9 éves) keresek levelezőpartnert, magyarul tudó vagy tanuló gyermek személyében e-mail-ben történő levelezéshez elsősorban. Érdeklődési köre: lego, Tűzoltóság, Forma-1.
Segítségeteket előre is köszönöm.
 
Kapcsolatot szeretnék remélem az igazi lesz

Sziasztok én Misi vagyok és Toronto vagy környékén társat keresek magamnak levelezésen keresztül mert szeretek ismerkedni és szeretem a Magyar embereket ha valaki szeretne velem beszélgetni vagy írni szeretne az bátran írjon ide vagy írjon az e-mail címemre: [email protected]-ra

Pusz!:D
 

zitcat

Új tag
Sziasztok,Zita vagyok Nyíregyházáról. Szeretnék kijutni Torontóba,tartom is a kapcsolatot egy kint élő ismerősömmel,de már nagyon rég nem válaszolt,hogyan is juthatnék ki, és igy egy kicsit nehézkes belekezdjek. Ha valaki tudna segíteni akármi információval is, az kérem irjon a [email protected]-ra,de most is itt vagyok.Én is új regisztráló vagyok
 

Szejke

Új tag
Sziasztok. Angol nyelvtudásomat szeretném csiszolni fejleszteni. Esetleg olyannal leveleznék, barátkoznék, aki szintén most tanulja az angolt, és kint él. Én november végén érkezem Kanadába a férjemhez.
 

Melinda1975

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

Meg most az USA-ban elek, de egy par honap mulva koltozom Kanadaba. Ezuton keresek ismeretsegeket, baratokat. Ha van kedvetek irjatok.
 

v.maja

Új tag
sziasztok!
én is új vagyok.imádok beszélgetni remélem találok levelezőpartnert!örülnék ha külföldiekkel tudnék beszélni és ezáltal gyakorhatnám az angolt!szal írjon mindenki akinek van kedve!;)
puszanat
 

Jucus40

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Én még teljesen új vagyok. Csak tapogatózom még. Levelezőtársakat keresek, semmi mást. Férjem, és gyermekem van. Sok minden érdekel.
 

Jucus40

Állandó Tag
Állandó Tag
Keresés.

Levelezőtársakat keresek. Férjezett vagyok, és van gyermekem is. Magyarországon élek. Sok minden érdekel.
 

kereger

Új tag
Érdeklödés

Szeretném megkérdezni Magyarországon élö levelezö partnert is keresel.Engem érdekelne a külömbözö országokban hogyan lehet élni,gyereket nevelni stb.A gyereknevelésen én már túl vagyok,de középiskolában dolgozom jó régen.Ezek a témák is érdekelnek, az oktatással járó egyebek.
Ilyesmi ha érdekel szívesen venném .

Köszönettel kereger
 

luki16

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Jucus!
István vagyok, 38 éves, Szegeden élek, nős, és szintén szívesen leveleznék. Biztos találunk közös témát.
 
Oldal tetejére