Válaszolj NEKEM és kérdezz TŐLE!

Simsalla

Állandó Tag
Állandó Tag
hmm ez fura, mert ha konkrétan a zöld embereket értjük Földön kívüli életnek, akkor szerintem olyanok nincsenek, de gondolom más életforma van. Mellesleg apummal beszélgettünk a múltkor arról, hogy ha élesen értjük akkor akár Istent is nevezhetjük "Földön kívüli lénynek". De persze ez csak sarkítás és senkit nem szeretnék megsérteni a hitében.

Mi volt a mai napod legrosszabb eseménye?
 

Simsalla

Állandó Tag
Állandó Tag
:) Egyszerre válaszoltunk és érdekes módon a kérdésünk is hasonló....szóval szerintem a következő válaszoló mindkét kérdésre válaszoljon, szóval:

Mi volt a mai napod legjobb és legrosszabb pillanata?
 

Ildi:

Állandó Tag
Állandó Tag
A legrosszabb az, hogy betegen is be kellett mennem dolgozni,:( a legjobb, amikor hazajöttem, és beléptem a CanadaHun oldalára.:p

Szereted a TV sorozatokat?
 

ahornwurz

Állandó Tag
Állandó Tag
A kérdés válaszra ingerel: kifejezetten útálom azokat. Annak idején a Hosszú forró nyár Ben Quick-el betette nálam a kaput, de utána még a Forsythe Saga rá is tett egy lapáttal.

Teszel-e különbséget sci-fi és fantasy között???????????
 
E

elke

Vendég
Teszel-e különbséget sci-fi és fantasy között???????????

Eléggé összemosódnak a határok, én nem tudok különbséget tenni. Nyílván van aki igen:lol:

Ki a kedvenc festőd és miért:)
 

valaki64valaki

Állandó Tag
Állandó Tag
nincs kedvenc festőm, mert mindenki máshogyan fest és nekem ez tetszik :) pár hónapja is voltam egy kiállításon a 121 legszebb magyar kép.

szoktál kiállításokra járni?
 

samu2062

Állandó Tag
Állandó Tag
csak nagyon ritkán fotókiállításokra.a festészet annyira nem érdekel. te szereted a fotózást ill. szoktál e fotózni?
 

Simsalla

Állandó Tag
Állandó Tag
igen, nagyon szeretem a fotózást, apum eléggé megfertőzőtt vele, de sajnos az utóbi időben ritkán kerül gép a kezembe (géphiány és időhiány miatt)

Jártál már valahol külföldön? (Hol?)
 

Gabikinez

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, HR, GR, I,.............de igazán Görögország nőtt a szivemhez, az utóbbi években legalább két hetet ott tőltök. A határt átlépve mintha hazaérnék.........ITT ÉLEK, DE OTT VAGYOK OTTHON....
Brrr. ,de furcsa ez leírva.
Külföldről hazaérve rájövök hogy mennyire nem ismerem saját hazámat.


? Hegy vagy vízpart - hol tőltöd szívesebben a szabadidőd ?
 

Ildi:

Állandó Tag
Állandó Tag
VÍZPART!!! minden mennyiségben. Csatlakozom hozzád, mert valahogy nekem is Görögország a mindenem. Aki nyugalomban és szép környéken szeretné eltölteni nyári szabadságát, annak Sartit ajánlom.

Ültél már repülőn? Ha igen, nem féltél?
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Éppen a leveleimet nézegetem - 231 db jött :D -, valamint küldözgetem tovább a barátaimnak azokat a küldeményeket, amit tudom, hogy szeretnek (pps-ek, videók).
Közben vettem észre, hogy valaki ebbe a topikba írt, erre bejöttem válaszolni rá. :)

Tudjátok remélem, hogy fel lehet íratkozni egy-egy fórum követésére, tehát azonnal e-mailt kapsz, ha valaki abba a fórumba írt éppen. :)

***
Mi a véleményetek a világ legmagasabb épületéről? Állítólag most lezárták, nem lehet látogatni. Találgatások folynak, hogy vajon mi lehet az épülettel a baj? Olvastál esetleg valamit róla azóta?
 

Ayumu89

Állandó Tag
Állandó Tag
Olvasni nem olvastam, de hallottam olyanokat, hogy a nagyon nehéz épületek alatt süllyed a talaj. Lehet hogy a süllyedése túl nagymértékű volt, és a szerkezetbe olyan kárt tett a nem egyenletes mértékű süllyedés, hogy veszélyes bemenni, vagy a közelében tartózkodni. De az is lehet, hogy csak restaurálnak :)

Kivel szenvednél hajótörést, és kerülnél egy lakatlan szigetre? És ott miről beszélgetnél vele ?
 

kJittyKeh

Állandó Tag
Állandó Tag
Elég szürreális de magammal...a másik Énemmel hogy jobban megismerjem magam...és arról beszélnénk hogy mit rontottunk el az életben és mit lehet azért tenni hogy jobbak legyünk.

És a lakatlan szigetre valaki valamit vinne? Vagy csak a magány és a tenger lenne a lényeg?
 
Oldal tetejére