Szkeptikusok (kételkedők) topikja 2.

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
A nyagyszülők jogán talán belekotyoghatok...

Nekem is használt,éppen most beszéltem meg vele otthon. :D

Ha már itt vagyunk,kérdeznék valamit,hátha Te tudsz válaszolni.

Miért van az,hogy amikor megismerünk,és esetleg meg is kedvelünk egy moderátort,az azonnal eltűnik. Vagyis a tisztsége. Mi történik itt,könyörgöm,mondja meg már valaki!
Volt egy Targenorunk,ő kilépett,oké.
Aztán volt egy bp.aki szintén nincs.
Tegnap még volt Naska,ma nincs Naska.
(Mármint moderátorként)

Gyanúúúúússs nekem ez a CH nagyon.

Ide a moderátorok halni járnak?
Az igazság az, hogy csak az tudja, aki próbálta, hogy milyen megterhelő tud a moderátori munka lenni.
Másrészt, aki komolyan csinálja és (ha) vannak elvei/elgondolásai, amik nem esnek egybe az iránnyal, az - amennyiben kvalifikált - inkább köszönettel átadja a helyét másnak.
B.p.-t és Targenort én ilyen embereknek tartom.
Megértem, ha elfáradtak (megjegyzem én igencsak).
Amikor nagy szükség volt a munkájukra - tették ezerrel (ahogy ma mondják:))
Szerencsére Melitta rájött, hogy a 200 000-es tagság nem 4 modira méretezett. Csakhogy egy több, mint 10 fős kormányosi csapat irányítása is komoly meló, főleg amíg Ők is bele nem tanulnak.
Ha figyeltétek - észrevehettétek (pláne, hogy én is megírtam), hogy pihenésül visszavonultam a technika fórumba, de itt sem tudok igazán "pihenni":rolleyes:.
Ami Naskát illeti - ő admin volt (vagyis több, mint modi) és gondolom hasonlóan belefáradt, mert ezt ugye "kedvtelésből" tesszük, bár tudom nem mindig a tagság megelégedésére:mad:. És ezt a melót kedvetlenül nem is szabad csinálni.
Egyébként megvolt a lehetőség mindenki számára, aki az ilyen képességeit ki szerette volna bontakoztatni.
Szóval nemcsak halni járnak ide, bár él(vez)ni nem mindig tudják a
dolgokat a CH-n.

Nomostan... én ebből a te szeretett hármadból csak egyet szerettem úgy, ahogy te. :8:

Hallottam a szomszéd fórumon, hogy valami moderafresser nevű vírus jár a neten. Minden nap generál magának egy kezdőbetűt. Végigjárja a fórumokat és ahol az aktuális betűvel kezdődő nevű moderátort vagy admint talál, azt megeszi. Az adminokat majonézzel szereti
Remélem az "F"-ig nem jut el, vagy ha el is jut nem fogja tudni mi az a kormányos:D
Hahó, minden humorizáló Szkeptikusnak! :)

Milyen jó a fejlett technika! Már nyelvköszörűt is lehet kapni?:)
Kedves Anamaya, az édesanyád, bölcs asszony, teljesen igaza van abban, hogy nem minden ehető, amit a szádba adnak. De azt is biztos hozzátette, hogy ahhoz, hogy ezt eldöntsd, előtte azért meg kell rágni! Ja, ilyen az ember, szelektív a hallása.:)
Talán azért tűnnek el időnkét a moderátorok, mert nem izgatja őket a nevük mögötti aláírás, és állandó tagként is lehet nagy szája az embernek de úgy nem kötelező. :)
Hangya, lehet, hogy koccantunk időnként, de azért ne kívánj nekem ilyet! A majonézt a rántott halon sem kedvelem, hát még a fejemen.:)
Én azért ma is azt mondom Nektek, a cigarettafüst a szoba plafonjáig száll, ritkán jönnek ez ügyben tűzoltók. Ha pedig úgy érzitek, ég a ház, akkor csöngessetek be oda, ahol el is tudják oltani.
Mert ugyan nem minden habos kakaó, de hogy nem puding-e, annak mégis csak a próbája az evés. :D
Látjátok erről írtam! Két napja adta le a felelősséget és máris tud humorizálni...
Mi ebből a tanulság? Hallgass a megérzéseidre! :D

Ha Te a madzaggal tolni is tudsz,varázsló vagy! :D



Miért? Moderátorként kötelező? :D

Pfúj,Te dohányzol?
Te nem tudsz????:confused: Ez szerintem minden ezosnál alapkövetelmény:D:ugras:
Nem kívánságot írtam le, ezt hallottam a szomszédban. Meg azt is, hogy ha a vírus admint talál, akkor a "Kis Petrovom remélem megbocsássa..." kezdetű dalt énekli el, ha sima modit, akkor a "Freude schöner Götterfunken..." kezdetűt. :00:
Remélem a Petrovkát nem róla nevezték el:,,:
Nagyon humorosak tetszenek lenni.:D
Nem illo offolni, de csak elmondom,hogy fogyokurazok,sanyargatom magam mindenfele kinzo gyotrelmet okozo dietakkal.Hogy gondolhatjatok ,hogy megszegem ezen elhatarozasomat es adminokat es moderatorokat fogok majonezzzel vacsorazni?A koleszterolra nem is gondoltok?-mereg, halalos mereg ilyen dozisba!? Abban a hiszembe vagytok, hogy kormanyosokra vagyakozok? Tevedtek .:p
Meg a vegen elcsapnam a hasam, vagy a fogaim mennenek ra (ami nem volt olcso) mert nem mai evjaratuak egyik sem.;)Lehet ragosak is,;) lehet elcsapnam a hasam veluk,;)ki tudja hatha meg egyeb titkolt dolgot is kapnek toluk, jobb az ovatosag erre nem gondoltatok?
............
Pedig a leírás alapján ennivaló vagyok:D (Csak az asszony rá ne jöjjön:D)
 

bullstar

Állandó Tag
Állandó Tag
A megszólítása egy tagnak illendő módon, az pedig tisztesség dolga.

Drága Kisunokáim Kisállataik Kis-növénykéik
( és mostanra már ) Kis-bosszúságai.

A most következő ,pár 10-20 sor lehet, hogy némiképp hosszú lessz, ezért igyekszem apróval kitelíteni. ( no nem pénzzel ! )
Teszem ezt azért, mert tisztességem és korom okán úgy gondolom, hogy illendő a véleményemet a konyháról, nem csak a társalgóban, hanem az érintet szakácsok közt is elmondani. Ha dícséret akkor aért, ha nem akkor pedig azon oknál fogva.
Mindjárt az elején leszögezem, hogy mivel jó pár évvel ezelőtt ugyan, de bábáskodtam az első magyar személyi számítógép programozásakor, illetve jelenleg is üzemeltetek saját szerkesztésű honlapokat, ezért némi ( hangsúlyozottan csak némi ! ) fogalmam van a CH technikai problémáiról. ( kihalt linkhivatkozások stb . ) Tehát ! Technikai oldalról nézve egy oldal számáa mindíg is gondot jelent egy hivatkozás megszüntével beállt hiány. Mind a keresési időben ,
mind a megjelenés / megjelenítés hiányában. Ezért az olyan oldalakat ahol ilyenek vannak időről időre át kell nézni, és kigyomlálni a maradványokat. Van más megoldás is, de ez tárigényes , és ezzel együtt pénzigényes is, nevezetesen a hivatkozásokat valamiképp ( ha ezt jogvita nem akadályozza) be kell emelni az oldal saját önálló anyagaiként. Ennyit a teljesség igénye nélkül technikai részéről "dióhéjjban" ahogy tanult kollégám említette.

Más:
Engedelmetekkel én mindíg és mindekor ellene voltam a titulus elvűségnek. Vannak jópofa titulusok amiket nemigen vesz senki komolyan, és vannak olyanok, amelyektől az emberek 75%-a vérszemet kap. Az is aki viseli, és az is aki nézi. Ez olyan emberi tényező, amivel kevesek tudnak helyesen és jól élni. Tehát...Nem osztom a következőkben idézet nézetet:

"- Aztán kell, hozzá egy csomó kormányos -annál is inkább,mert sok még az ellentengernagy, aki nem használ távolba néző látcsövet-, aki veszi a bátorságot, és betartatja a Szabályzatot, ami mindenki érdekeit szolgálja, azét is, aki ma nem szívesen változtat. "

Hitem szerint lózungok nélkül is lehet közösséget alkoni, erre írtam egynéhány gondolatot, amiből tisztesség okán az idetartozó részt bemásolom:
-------------------------------------------------------------
....Kicsit furcsállottam nála a "kormányos" titultust, de most már világosság gyúlt a kalapnélküli agyamban ! Egyszóval én lennék a matróz, akivel felsikálják a padlót, és van 10-20 kormányos aki tekergeti a 10-20 kereket, ami 10-20 kormánylapátot mozgat 10-20 irányban. Azt a 10-20át ! Ez már nem semmi !
Látom lelki szemeimmel ahogy krisztus szamara 10-20 felé megy ahol 10-20 mohamed várja 2x10-20 kőtábla alatt amire a 100-200 parancsolat lett fölvésve, amit 10-20 Mózes cepelt le a hegyről , 10-20 égő csipkebokrot látva
ahonnan sztentori hangon egy egész kórus diktálta a szöveget. Most, hogy kormányváltás van ......no nem kis hazánkban, hanem a CH-n , egyszeriben mérhetetlen mennyiségű kormányos nőtt ki a földből. Lapátos meg egy sem. Vitorlamester sem. Gyanúm, hogy a hajófenéken is csak az az egy bugyi van még mindíg. Szép dolog a fejlődés, és valahol egyet is értek vele, csak egy dologgal sohasem fogok megbékülni. Mégpedig azzal, hogy az irányításhoz mindenki születésétől fogva ért aki magyarnak született. De csak kevés magyar volt aki szolgálatnak tekintette a széket, koronát, hatalmat amit kapott. Kishazánkban csak ezek az emberek hagytak maradandó nyomot , ( Akadémia. Lánchíd, Lóversenypálya, Nyugati pályaudvar, Milleneumi emlékmű stb stb...) Kormányosból egy sem. Legfeljebb egy kormányzónk van aki bevonult a történelembe. Furcsa módon ő is lovon hajókázott, de nem 10-20 irányban !!

Egy szó mint száz, jópofán hangzik ez a "kormányos" titulus, de a " gondolkodó " szebb lenne, és abból ugyancsak elkélne 100-200 !
--------------------------------------------------------------------------------
A fentebbi elmélkedésem minimum 24 órával az előtt született , mielőtt megszületett rá a tőle független válasz, vagyis fényes bizonyítéka annak, hogy a titulust viselő ember hasonulni kezd magához a címhez. Vagyis valóban kormányzónak érzi magát valamely szinten. Ez önmagában nem baj, ha jó kormányosként imeri az irányt , az oda vezető utat, a hajóját,........és persze a legénységét.
Tudomásul kell vennie, hogy és most idézek "sok még az ellentengernagy"
kifelyezés inkább egy dacos kisunokához, mint valódi kormányoshoz illő. Ne feledjük, hogy a hajót az elődök építették, és az akkori legjobb tudásukhoz mérten A hajót lehet és kell is javítani , felújítani, de a legénység nem holt teher. Ahoz, hogy a mai kormányos többet tudjon mint a régiek, szükség volt az elődei tudására is. Vagyis , az én elmélkedésem szerint a "hajófenéken ugyan az a bugyi maradt", és amíg a hajó nem sülyed el, az is kell maradjon, mert az van a vízvonal alatt. És még egy idézet:

"Lehet, hogy itt vannak többen is, akik szívesen nyitogatnak üres dióhéjakat, kérem Őket, jelentkezzenek a Hites linkvizsgálók csoportjába. Napi többezer linket kéne a mai állapotban törölni, ami zavarja a nyugodt fórumozást. Vállalkozó? "

Nos kedves kormányos kisunokám, igy beszél egy vérbeli parancsnok......18 éves korában. A helzet az, hogy parancsnoknak lenni felelősség dolga. A megszólítása egy tagnak illendő módon, az pedig tisztesség dolga. Mert az uralkodóknak adatik korona pallos jogar, minden mi a hatalomhoz kell, de a tisztességet és tiszteletet önmagának kell kivívnia ahoz, hogy valódi nagy államférfi lehessen.

Végezetül. Kétség sem fér hozzá, hogy a probléma megoldása a cél, és javítani kell a hajón. Kétség sem fér hozzá, hogy ehhez tudás kell és akarat. DE. Számomra kétség sem fér hozzá, hogy ezt társak nélkül véghezvinni lehetetlen. Ám kérdés, hogy a kitüntetések címek rangok stb.-k osztogatása megfelelő eszköz e hozzá. Miközben javítjuk a hajót, el kéne nyerni ehez a térsak segítő kezét is. Az ehez vezető út egmás kölcsönös tisztelete, egymás véleményének figyelmes meghallgatása, és annak elérése, hogy mindenki a sajátjának tudja érezni nem csak a célt, hanem az ahoz vezető eszközt is.

Hogy tanult fiatal barátom szavával éljek "Vállalkozó?" ( a plagizálásért elnézést kérek ! )
Fenti soraimat betűről betűre értetek írtam és nem ellenetek. Fogjátok meg hát egymás kezét és tegyétek azt amit kell. Tisztelve egymást akkor is, ha többnek érzitek magatokat, mert ...higyjétek el nekem, hogy több nem létezik, csak túl közelről nézitek !
Nagypapi
 

b.p.

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon humorosak tetszenek lenni.:D
Nem illo offolni, de csak elmondom,hogy ...........

Kedves Melitta! Sajnálom, hogy a nem túl jó élcecském téged talált el. Nem neked szántam, nem rólad szól.
Nem éreztem magam én sértve, amikor azt mondtam, hogy nem moderálok tovább, csak felmértem, hogy a munkafeltételeimet nem látom biztosítva. Ez nem ok a sértődésre. Arra lenne ok, hogy kiharcoljam magamnak, ha harcos természet lennék, meg annyira fontosnak érezném, hogy moderálhassak.
Később éreztem bizonyos értetlenséget, meg sértettséget is, amikor a tűzcsóva barátaimat is meg engem is megcsapott. Tudod, én már rugalmatlan vagyok és nagyon nehezen teszem túl magam az első benyomáson, ha egy embert kell a tudatomban valahová elhelyezni. Erről ennyi is sok, a döglött oroszlán rugdosása ellenszenves számomra ha más teszi, én sem szeretnék ebbe a hibába esni.

Sajnálom, hogy úgy érezted, magányosan állsz a gondok közt. Innen úgy tűnik, hogy nem mindenki hagyott magadra.

<O:p
Az, hogy itt vagyok, figyelem a történéseket és élek a köznépet megillető jus murmurandival, a mormogás jogával, mindenképpen azt jelzi, hogy fontos és kedves nekem a CH. Akkor is fontos, ha a barátaimmal való kapcsolattartásra számtalan más lehetőség is van. Akkor is fontos, ha az utóbbi időben a szójátékokat látogatom a legsűrűbben.
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
Szeretett Családtagjaim!

Bocsánat a késésért,de ezernyi elfoglaltságom miatt csak most jutottam ide.

Melitta köszönöm,hogy válaszoltál a kérdéseinkre. Az este sokat gondolkodtam azon,vajon miért nem tudok mostanában eligazodni a fórumon.Aztán hirtelen megvilágosodtam!
A CH-t most egy zseni rendezte át. Könnyű neki,őt átlátja a káoszt.
Nekem meg marad a könyvjelző. :D

Flamingó, ne aggódj, Téged az a baci elkerül.Akkor is,ha a legfinomabb mártással vagy leöntve.

Bullpapa,ugye mondtam én,hogy Te nem matróz vagy,hanem tengernyiÉSZ!

 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Kedves Anamaya
Remélem te is meg fogod látni, milyen emberekkel dolgozol jelenleg együtt... <!-- / message --> <!-- sig -->

Az a meggyozodesem,hogy a palyaszelerol kiabalsz be indonkent.
Meghirdettunk modi illetve kormanyosi poziciokra lehet ajanlani embereket az allando tagoknak.http://canadahun.com/magyarorszag/jeloltek-listaja-a-canadahun-uj-tisztsegviseloire.html
Hogy tisztazzuk a helyzetet mert nem akarom,hogy tuske maradjon benned.
Minden moderator admin es munkatars es segito aki valaha is megfordult canadahun belso oldalain mind egytol egyik tiszteseges becsuletes iskolazott kivalo ember minddel meg itt voltak remekul tudtam egyutt dolgozni,mind nagyon sokat tett a Ch-ert.
Soha nem allitottam azt,hogy barmelyikkel is problema lett volna.
A most kinevezett kormanyosokat ti valamennyien javasoltatok es nekem senki ellen nem volt kifogasom. Ugyszinten rengeteget dolgoztak, dolgoznak es biztositlak rola ertelmes kivalo emberekkel dolgozok egyutt.
A Ch egy fele megy, egy iranyban es nem 10 vagy 20 fele. Minden kormanyos elfogadta a ch mukodeset celjait es terveit.Az mar csak hab a tortan ,hogy sok otletuk van amit megvalositanak sorban ahogy van ra idejuk.Aki csak egy topicba jar az nem veszi eszre,hogy hany es hany uj dolog nott ki ez alatta a rovid ido alatt is.Naska elenjart ebben, nem fukarkodtam tobbszor gratulalni neki es a koszonommel sem.
Te miert nem jeletkeztel, nem ajanlott senki kormanyosnak,de barki barmikor jelentkezhet ha van olyan otlete amit szeretne megvalositani ,mi soha nem zarkoztunk el uj lehetosegektol.Mindig vallalkozo szellemu volt a ch,nyitott,mindenre es csak elore megy es nem hatrafele.
Bp vagy Targenor ,Flamingo Csipkebogyo ugy mint regebbi modik mindig nyitottak voltak ha segiteni kellett, nagyon sokat dolgoznak (tak) Az ujakrol egy privi email nem jott ennyi embertol hogy kifogast emeljenek a szemelyuk ellen,de nincs is miert az az ember aki egy kozossegert tesz epit idejet aldoza az maximalisan megerdemli es kijar neki a kivalo ember titulus a tisztelet a megbecsules.
Probald elfogadni a Ch vezetoit kormanyosait mert ertetek vannak es nem ellenetek.
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
Melitta,
annyi, de annyi mondanivalóm lenne.
De tudod, úgy gondolom, felesleges.
Mások vagyunk, másképp gondolkodunk.
Hogy én a pálya széléről beszélek? Tény. Se időm, se kedvem nem lenne kormányosnak lenni. Már a szótól is kiráz a hideg. Sosem voltam uralkodó típus.
No mindegy, én a továbbiakban részemről lezártnak tekintem ezt az eszmecserét.
Tüske nincs bennem.
Közel 15 év internetezési tapasztalat, és kb 10 év fórumozási tapasztalat után másképp látom a világot, és ez így van jól, hisz így kerek a világ.

További jó munkát Neked és a kormányosoknak, leljétek sok örömötöket a fórumban, hisz ez a dolog lényege. Akinek meg nem tetszik, el lehet hagyni a fórumot -ezt természetesen többek között magamra értem, s ha eljön az idő meg is teszem.

Minden jót nektek.
 
N

Naska

Vendég
'Vigyázz, amelyik úton elindulsz, oda is érsz!"

Kedves Bullstar!
Bár lassan hosszabban időzöm itt, mint kedvenc topicomban, a Zenében, de tanulságos. :)
Ha Te "bibliai példát" hozol, én hadd idézzek a számodra egy jól ismert mesét:
A molnár, a fia és a szamár az úton haladt. Lassan bandukolva vezették a szamarat, miközben csendesen beszélgettek egymással. Arra jött egy ember, és felkiáltott:
-Hogy ti milyen buták vagytok! Ott megy mellettetek a szamár, és ti gyalogoltok, legalább az öreg üljön rá!
A molnár elgondolkodott: -Igaza lehet ennek az embernek! És felült a szamár hátára.
Nem jutottak messzire, mert egy asszony jött velük szembe, aki azonnal elkezdte pocskondiázni az öreget: -Szedte, vedte, teremtette, hát nem szégyelled magad! Te ülsz a szamár hátán, miközben az a gyenge gyermek alig bír menni az út porában!
-Aligha nem, igaza lehet ennek az asszonynak!-gondolta a molnár.
De amíg emberek vannak a világon, ugyanazt annyiféleképpen látják! A szembejövő legény már messziről így kiabált: -Te fiú, hát, nem szégyelled magad! Ülsz a szamáron, miközben az öreg apád vezeti a szamarat! Nem ismersz te tisztességet?
A molnár ebben is látott igazságot, hát, felültek mindketten a szamárra, egészen addig , míg egy csoport asszony, akik épp kapálni indultak, kővel meg nem dobálta őket.
-Állatkínzók!-kiabáltak nagy mérgesen. Nem sül le a képetekről a bőr!
Mire a két ember a fejéhez kapott, mert egyszerre pattant a szikra, az egyetlen megoldás: nyakukba vették a szamarat.
Kedves Bullstar, és minden Tanácsadó!
Egyre azt olvasom nem jó ez az út, rossz ez az út, hibás lépés...
Tessék kedves lenni megmondani, mihez képest? Az egyéni kényelmetlenségekhez, vagy a CanadaHun két nappal ezelőtti -vagy jelenlegi?-terveihez képest? Ugyanis azt elfelejtetted megkérdezni, hogy mit akartok, mi a célotok, mi van ott, amerre mentek.
Mert kell egy rendező elv, ha tetszik cél, amerre a CH elindult. Körülbelül úgy érzem magam, mintha beléptem volna egy áruházban, és azt ajánlgatnád, hogy ne vásároljak semmit, pedig azt sem tudod, hogy milyen céllal tértem oda be. Ha én a hideg ellen szeretnék füles sapkát venni, akkor hiába ajánlgatod nekem szeliden vagy kevésbé szeliden a szalmakalapot, mert errefelé idáig mindenki azt hordott.
Tehát először mégis azt kellett volna tisztázni, hogy mi a CH célja.
Ennek megfelelően kell az intézkedéseit a tulajdonosnak megtenni.
Megnéztem a honlapodat, nagyon szép. Biztos azért ezeket a megoldásokat alkalmazod, mert ez szolgálja a céljaidat, és mert ez "behívja" az embereket.
Mi meg úgy tapasztaltuk, hogy ez "hívja be" az embereket.
Csak néhány adat:
- November óta direktben megy a profilváltás. Minden hónapban 14 000-15 000 új regisztráló van. Ki egyszer. ki többször, ki sokszor van itt, de valamiért itt van.
- Nem tudom, szoktad -e olvasni a Miért regisztráltam a CH -ra topicot? Ott valami mást írnak, és mást állítanak a rendszeresen hozzászólok, mint amit Te állítasz. Hadd mondják, elvégre véleményszabadság van! :) Csak az az igazság, hogy jóval többen vannak, és ezért hangosabb a véleményük, mint a Tied vagy a Tietek. És mert hiszünk abban, hogy nem mondanak valótlant, miért tennék, nekünk felért egy rábólintással.
- A Valentin-napi szívküldit szombat óta 2305 ember olvasta, és 116 hozzászólás van benne.
Hadd ne soroljam! Mert ezek eszközök, de a CH terveiben megfogalmazott célok igénylését mutatják.
-Kormányosok: Megint azt mondom, hogy az elnevezés mögött a célt kell keresni. Ha elolvastad volna ennek az új tisztségnek a tartalmát a főoldalon a jelölés előtt, akkor most pontosan tudnád, hogy miben nem vettél részt.
Kedves Bullstar!
Akiket Te matrózoknak nevezel, azokat én vendégeknek, akik ingyen kapnak meg egy szolgáltatást, de vendégek, de szolgáltatás. De ahogy a vendégeim nálam minden esetben otthon is tudják , hogy vannak közlekedési szabályok, napi 20 000 látogatónál itt is vannak.
A kormányosokat a CH tagjainak ajánlatából választottuk. És az a feladatuk, hogy irányítsanak. Neked nem az a problémád Velük, hogy 10-en 10-felé húznak, hanem az, hogy ugyanarra. Amit a Szabályzat diktál, amit a CH érdeke megkövetel. Ahol problémát láttunk, ott párbeszédet kezdeményeztünk, mint ahogy tettem priviben Veled is. Igaz, csak én akartam Veled közösen gondolkozni, Neked valószínűleg nem volt ilyen fontos, mert nem válaszoltál rá. Amit pedig most adtál, az nem válasz, nem erről szólt a levelem.
Sok munkájuk van, amit mindannyiunkért végeznek. Bírálni lehet Őket, csak legyen ott mellette egy másik szó is: KÖSZÖNÖM!
Kedves Bullstar!
Egyről megnyugtathatlak: a bugyi maradt. Csak időnként mosásba kerül, mert különben nagyon penetráns szaga lenne, még akkor is, ha hozzászuktunk olykor-olykor ehhez az illathoz.
Ezt a levelet magánemberként írtam. Nem fáradtam el, de vannak dolgok, amiben a CH vezetésével nem értek egyet. Nincs ezzel semmi baj, tudni kell hátra lépni. Ami nem okoz örömet, azt nem csinálom. Visszahúzodtam szűkebb otthonomba, a Zenébe. Az is hang, de nem hangzavar!:)
Üdvözlettel:
Naska
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
A mindenit BULLSTAR.
Ha magam nem lennék furmányos kormányos - talán minden soroddal messzemenőkig egyetértenék
De mivel az valék (ha nem is furmányos) védelmembe kell vegyem egy kicsit a leánykori nevén moderátoroknak nevezett személyeket.
Te sem vagy mai motoros, tehát jól tudod, hogy a tekintélyt kikövetelni nem lehet, csupán kiérdemelni. De, hogy ezt valaki belássa minimum 45-50 ig el kell - no nem számolni, hanem jutni.
Én nem titkolom - régebben egyenruhát hordtam - igaz az ellentengernagyi váll-lapig nem jutottam el (Talán ha lett volna ilyen rendfokozat, akkor sem értem volna el)
Tény, hogy ott vezetőt 95%-ban kívülről hoztak, mert azt az emberek - ki tudja miért elfogadták, vagy legalábbis tudomásul vették. ettől persze nem biztos, hogy az adott személy bevált vezetőként. Melittának nem adatott meg az a lehetőség, hogy kintről verbuváljon, pláne, hogy a fizetség - vatikáni valuta.
Viszont kérnénk egy pici megértést és türelmet (nem nekem, engem lehet szidni, kritizálni), hanem ifjú kollégáimnak, akik még csak az alapokat tanulgatják.
Aztán van itt egy másik tényező: sokan a nick mögé bújva itt próbálják meg kiélni elfojtott agresszivitásukat. Remélem ezt kormányosi körökben nem tapasztaltátok, de tagok esetén mi naponta belebotlunk a jelenségbe. Jut eszembe a kormányos, meg a hites linkvizsgáló nekem sem a szívem csücske, de Te is nagyon jól tudod, hogy nem az elnevezés a fontos, hanem amit takar.
Megsúgom még picit dacolok is vele (a belső előírás ellenére sem látod a nickem alatt). Persze - ha nem is a legöregebb (legrégibb), de szinte leltári tárgyként talán elnézi a főnök és nem bannol ki .
Vissza a témához.
Én azért merem remélni, hogy előbb utóbb beáll a rend. (Most pl a linkekről vitázunk már egy ideje, mert mi is csak tanuljuk a dolgot).
Azt viszont el kell ismerned , hogy amikor kb egy időben reg-eltünk - a 4-5 ezer fős közösség teljesen más volt, mint a mostani 200 ezres. Nem is lehet akként kezelni.
Szóval megértésed és a többi tag megértését is kérném még egy darabig, mert nem csak a jó/lassú munkához kell idő, hanem ehhez is. A műveid (melyeket nem csak itt, de máshol is megnéztem) alapján Te sokkal kvalifikáltabb vagy, mintsem hogy ilyen sekélyes vizeken evezz (bár az igazat megvallva nem tudom nálad mitől dőlhetett ki a liszt).
Amennyiben az aláírás vita érintett érzékenyen - szerintem rendeződni fog a kérdés hamarosan és pozitiv irányban.

Ja és nem ugyanaz a bugyi, merthogy én olyat pl sohasem hordtam.
 

bullstar

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenkinek békességet kívánok !

A mindenit BULLSTAR.
Ha magam nem lennék furmányos kormányos - talán minden soroddal messzemenőkig egyetértenék
De mivel az valék (ha nem is furmányos) védelmembe kell vegyem egy kicsit a leánykori nevén moderátoroknak nevezett személyeket.
Te sem vagy mai motoros, tehát jól tudod, hogy a tekintélyt kikövetelni nem lehet, csupán kiérdemelni. De, hogy ezt valaki belássa minimum 45-50 ig el kell - no nem számolni, hanem jutni.
Én nem titkolom - régebben egyenruhát hordtam - igaz az ellentengernagyi váll-lapig nem jutottam el (Talán ha lett volna ilyen rendfokozat, akkor sem értem volna el)...............
A műveid (melyeket nem csak itt, de máshol is megnéztem) alapján Te sokkal kvalifikáltabb vagy, mintsem hogy ilyen sekélyes vizeken evezz (bár az igazat megvallva nem tudom nálad mitől dőlhetett ki a liszt).
Amennyiben az aláírás vita érintett érzékenyen - szerintem rendeződni fog a kérdés hamarosan és pozitiv irányban.

Ja és nem ugyanaz a bugyi, merthogy én olyat pl sohasem hordtam.

Kedves Flamingó .

Nagyon nem szerettem volna itt válaszolni a nyilt fórumon, de úgy vettem észre többszörösen félreértettetek. Igazán nem szerettem volna, de mivel nincs a dologban semmi személyes, ezért most nyílvánosságra hozok egy privát levelet amit én írtam Naska fórumtársamnak, ha megengedi így utólag akkor barátomnak is nevezhetném. Hangsúlyozottan nincs a levélben titok,vagy magán jellegű személyekre szóló utalás.Erre sem most sem máskor nem vettem a bátorságot, mert az ítélkezés ( felfogásom szerint ) egy magasabb hatalom dolga. Mint tapasztalni fogjátok a levél csak saját személyemről fed fel magánjellegű dolgot, de ezt itt is felvállalom.
A levél elé azonban még kívánkozik néhány sor. Az általa itt említett levele, sohasem érkezett meg , mivel egy technikai hiba miatt a jelzésre kattintva nem a levél , hanem a profil oldala jött be mindannyiszor számomra, tehát nem volt mire válaszolnom. Ezt mi egymásközt tisztáztuk, és elismerte, hogy valóban így történt. Itt a topicon belül még a régi tévedésen alapuló véleménye áll. Ezek után íme a levél.
---------------------------------------------------------------------

Gondolom ezek után azt a kérdést, hogy miért nem méltattalak válaszra, elvethetjük.
Sajnos az eljövendőben más okok is belejátszhatnak majd a késedelmes válaszba, mert e héttől komolyan elkezdtük szervezni a szívbillentyűbeültetésem előkészületeit, ami a napi levelezésemet bizonyára felborítja majd. ( nálad ennek technikai oka volt )

A bugyi és hajó példa nagyvonalakban ( nem szóról szóra ) így hangzott el 1977-ben.
Nem pontos idézet:
Az nemám úgy van, hogy lerántjuk a bugyit csak úgy a hajófenékről, ....mert menten elsülyed .

Az idézet Hofi Gézától származik , akit volt szerencsém többször személyesen is látni a Mikroszkóp szinpadon. Akkor annyira megtetszett ez a mondat, hogy felírtam a kis noteszomba, nehogy elvesszen .

Úgy gondolom félre értettél. Én világosan leírtam, hogy a CH technikai gondjaira szigorúbb megoldás lenne hatékony, de ennek tárhely növekedés a következménye. Ezzel az én esetemben nyitott kapukat döngetsz.


Én pusztán arra az emberi tényezőre hívtam fel a figyelmet. Arra, hogy nem szerencsés a titulusok megfogalmazása, mert emberek vagyunk. Ráadásul olyan a magyar, hogyha ráakasztasz egy titulust attól menten nő 8 hokedli magasságot. No nem mindenki, de aki úgy gondolja, hogy ez sérti , az bizonyosan már gyűjtögeti a hokedliket . :D

Olvastam a beírásodat a topicban, engedelmeddel nem válaszolnék ott rá, mert mindenképp kerülni szeretném a különféle szekértáborok felállását, márpedig sokak alkalomnak tekintenék ezt. A mesédet értem, de én épp-hogy a közönségről szóltam, nem pedig az " elkövetőkről ".

Hogy fent hagyod e a sorokat ott , vagy sem az a te döntésed. Bugyi ügyben sajnos szegény Hofinak már nem tudok kifogással élni, mint ahogy magamnak sem, hogy 1977-ben megtetszett a hasonlat, ami valljuk be mára részben valósággá vállt .:D


Én csupán egyet tehetek hozzá a történethez, és hangsúlyozottan ez csak és kizárólag a magánvéleményem.
Úgy gondolom, hogy hatékonyabb lett volna előbb a technikai változásokat végrehajtani, és utánna foglalkozni a titulusokkal.
Úgy gondolom a tagság javarésze világosan felfogja, hogy a folyó lefele folyik, és nem vissza, és kellőképp felnőtt ahoz, hogy megértse a tényt, hogy áldozni kell az oldal sebességéért és elérhetőségéért.
De koruknál fogva nehezen viselik az iskolapadot. Az okos tanító fehérabroszt terít rá, hogy elérje célját. Mert tanulni mindíg van mit.



Nem tudom ki mit írt e témában, és megmondom őszintén nem vagyok kórustag a Dobjuk-ki című operákban, két okból is.
1. Soha nem szerettem a titulusfüggőket és azok ellentáborát sem.
2. A jóisten óvjon meg azoktól akiknek nincs humoruk, mert azok csak rombolni képesek két ária közt is.

No ez utóbbi okán válaszolok itt, és nem a topicban.
Remélem ezzel sikerült némileg kontúrosbbá tenni az álláspontjainkat anélkül, hogy mások kicsámcsognák magukat rajta.

A magam részéről jóegészséget kívánok neked a továbbiakra is.
Baráti Tisztelettel
BS.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kedves Flamingó
Amint az tisztán és világosan kitűnik, mindenképp kerülni szerettem volna ezt a pillanatot?Nem a gyávaság, hanem a tisztesség okán.Remélem máig elmondhetom magamról, hogy semmi olyant nem tettem, amiért a tükör elé állva szemlesütve kéne állnom. Az eltelt immár 57 év alattsohasem hazudtoltam meg a saját munkásságomat. Nem is értem pontosan, hogy miből gondolta ezt valaki, de bizonyára nem is fogom tudni megérteni, mert én a saját kobakomból nézek ki a világra.Bizonyára ossz időben és rosszkor sütöttem el egy poent, ami véleményem szerint helyes értelmezéssel a helyén volt.
Kedves Flamingó
Minden tiszteletem a tiéd, hiszen mi bármennyire is mást gondol bárki, ugyan azt mondjuk. Vagyis te sem tűzted ki a melledre az összes kitüntetésedet hétfőtöl hétfőig, mert úgy érezted annak belül van a helye, és amúgysem a Vöröstésse készülsz. Pontosan ezt mondtam én is. Tudom, talán nehéz követni egy olyan ember gondolatait aki a retek szót említve nem mások mosdási szokásaira, hanem a vacsorájára gondol. Sajnos sokan árnyakat kergetnek, és velük hadakozva, idővel a személyiségük védelmi állapotba vonul minden széllökéstől.
Én ma is ugyan az a ( némikor gyerekes ) , és csintalan mosolygós , öregúr vagyok mint régen. Nem kergetek árnyakat nem sértődöm meg és duzzogok, bármennyire is szeretnék hinni.
De főleg nem vagyok más arcú, ha hátat fordítok valakinek.
Már szinte hallom is, hogy most egyesek felszisszennek, hogy bizonyára róluk beszélek. Tévednek!. Én úgy vagyok ezzel mint paraszt őseim. Az, hogy én a parajt választom , nem jelenti azt, hogy úgy gondolom, hogy gazolják ki a sóskát. Pusztán annyit, hogy holnap az lessz az ebédem.

Isten látja lelkemet, hogy legszívesebben nem írtam volna ide egy sort sem, és békességben tanakodnák inkább a jövőröl. A magam jövőjéről leginkább. No nem az itteniről, hanem arról ami rám vár.
De úgy gondoltam, hogy ne gondoljon rám senki holmi gazemberként , mert az bizony mérgezné a lelkemet mindenképp.
Ha megbántottam bárkit,hát nézze azt el nékem, s ha nem képes rá akkor fordítson hátat, hogy legalább az ő lelkiismerete ne pusztuljon általam.

Elfogyott a szó a számról, s elfáradt a kezem az írástól.
Mindenkinek békességet kívánok !
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Kedves Bullstar/Nagypapikolléga!:D

Természetesen így megvilágítva a beírásod hátterét, nem szóltam volna hozzá - vagy legalábbis nem azt.
A társaim védelmében írt sorokat persze továbbra is vállalom és fenntartom.

Sőt így bár a bugyi is tiszta.:p
 
I

ionon

Vendég
Hej-hó nem ide illő kérdés mikortól kell fizetni a fórum használatért: mert akkor bankkártyát kéne csinálnom ja de elébb pénzmagokat elő görgetni mert üressel mit érek el. Köszönöm ki tudja meddig?
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Hej-hó nem ide illő kérdés mikortól kell fizetni a fórum használatért: mert akkor bankkártyát kéne csinálnom ja de elébb pénzmagokat elő görgetni mert üressel mit érek el. Köszönöm ki tudja meddig?
Már most is fizetős - csak vatikáni valutával kell fizetni.:D
 
Oldal tetejére