Angyalok

MneKata

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én gyakran beszélgetek az angyalokkal, érzem a jelenlétüket. Hallani nem hallom őket, mégis, mintha tudnám, hogy mit akarnak mondani.
Van egy könyvem: Az angyal válaszol. Minden reggel kinyitom, és valahogy tényleg a nap legfontosabb üzenetét kapom meg.
Jó érzés, hogy nem vagyok egyedül! Már sokszor segítettek! És egyre több olyan emberrel kerülök kapcsolatba, akik ugyanígy gondolkoznak.
Nem véletlen!
A kisfiam (6 éves) esténként beszélget az angyalokkal. Látja őket! Eleinte megrémített és hitetlen voltam. De most már tudom, hogy igazat mond.
 

metilencsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
<TABLE border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><TBODY><TR><TD height=10 vAlign=center align=middle></TD></TR><TR><TD class=text_title vAlign=center align=left>Arkangyali fénytemplomok
</TD></TR><TR><TD height=10 vAlign=center align=middle>
</TD></TR><TR><TD vAlign=center align=left>Minden arkangyalnak van spirituális fénytemploma, éteri szentélye, a föld különböző „erőörvényein”.


</TD></TR><TR><TD height=10 vAlign=center align=middle>
</TD></TR><TR><TD class=onews vAlign=top align=left>
Arkangyali fénytemplomok

Minden arkangyalnak van spirituális fénytemploma, éteri szentélye, a föld különböző „erőörvényein”.

A földi szféra éteri tartománya a fizikai és a szellemi síkok között helyezkedik el.

A felemelkedett mesterek hozzák létre őket az arkangyalok irányítása alatt. Minden templom különböző céllal jött létre, és segít spirituális utunkon. Az egyes templomok fókuszpontja az arkangyalok által gonddal őrzött kozmikus erényhez kapcsolódik. Ha spirituális útkeresők meditáció során, vagy álom síkban ellátogatnak a templomokba, lelki táplálékot, inspirációt és gyógyulást kaphatnak.


Arkangyalok segítsége:
Michael arkangyal – felhatalmazás, védelem, erő és igazság

Jophiel arkangyal – bölcsesség, megvilágosodás és energetizálás, harmónia, szépség

Rafael arkangyal – gyógyítás, tudás, gyógyítói képességek felszentelése és kiterjesztése

Haniel arkangyal – képességek kiaknázása és fejlesztése, lelki egyensúly és gyógyítás, kommunikáció, munka energiacsoportokkal

Gábriel arkangyal – iránymutatás, ébredés, megtisztulás, médiumitás

Zadkiel arkangyal – ibolya láng általi átalakítás, érzelmi elengedés, a múlt terheinek oldása

Uriel arkangyal – életút, életfeladat megtalálása és felvállalása, béke

Metatron arkangyal – felemelkedés és a fénytest aktiválása, magasabb énünk fényrezgéseinek lehorgonyzása

Chamuel arkangyal – párkapcsolat, szeretet, megtalálni azt amit keresünk, szeretet befogadásának képessége, elfogadás

Melchizedek arkangyal – krisztustudatosság és spirituális fejlődés

Seraphiel arkangyal – karma tisztítás és kozmikus tisztulás

Sandalfon arkangyal – Földanya gyógyítása, ima, távgyógyítás

Tzaphkiel arkangyal – kapcsolat az Istenanyával, elmélkedés, táplálás

Raziel arkangyal – kapcsolat az Istenatyával , titkos misztériumok, tudat kitágítása, sp. megértés, teremtő erő.

Auriel arkangyal – női hold energiák lehorgonyzása, hold energiákkal való munka


Ha álmodban szeretnél egy fénytemplomban gyógyulni feltöltődni, hívd be az arkangyalt akire a legjobban szükséged van, és kérd meg eme szavakkal, vagy úgy ahogy szeretnéd.


Pl.:

Michael arkangyal hívlak téged szólítalak téged,

jöjj el hozzám most kérve, kérlek,

emelj ki a testemből álmomba s vigyél el

a fénytemplomodba, hogy csodálatos fényed által

megtisztuljak és megerősödjek, s hogy

isten akaratával összehangoljam lényem.

S kérlek drága Michael tégy meg mindent, ami lehetséges értem,

hogy életem fényben és szeretetben éljem, s old ki a bennem lévő félelmeket

s árnyékokat, hogy a bennem lévő isteni fény győzedelmeskedjen mindenekfelett.


Ezt kérem ezt akarom, szabad akaratomból, a Vagyok aki Vagyok nevében


Meditáció gyakorlata:


  • <LI style="TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 0pt; COLOR: navy; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Helyezkedjünk el kényelmesen ülő meditációs helyzetben. Lazítsuk el a testünket, és összpontosítsuk a lélegzetre. Lélegezzünk egyre lassabban és mélyebben, a kilégzésünk legyen lassabb, mint a belégzés.
    <LI style="TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 0pt; COLOR: navy; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Hívjuk be azt az arkangyalt, akinek a templomát meg szeretnénk látogatni, és kérjük segítségét abban, hogy a tudatos figyelmünket az egész meditáció alatt fenn tudjuk tartani.
    <LI style="TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 0pt; COLOR: navy; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Érezzük, hogy a behívott arkangyal egyre közelebb jön. Engedjük, hogy körülöleljen az energiája, és elrepítsen az éteri fényszentélybe.
    <LI style="TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 0pt; COLOR: navy; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Amint a templomhoz érünk, mondjuk el, mit szeretnénk megtanulni, miben kérünk gyógyítást vagy segítséget.
  • Az arkangyal jelezni fogja, mikor van itt az ideje, hogy visszatérjünk a meditációból, és a tudatosságunk visszatérhet a hétköznapi állapotba.

Előfordul, hogy annyira elmerülőnk a fény templomok csodálatos energiáiba, hogy belealszunk, nem baj ha nem is emlékszünk rá, biztos, hogy segítséget kaptunk, abban amiben kértük. Ahhoz, hogy minél többet észleljünk, lássunk, ahhoz a tudatosságunkat fejlesztenünk kell, és ez bizony időbe telik.


Jó utazást
Aysha

</TD></TR></TBODY></TABLE>
 

krisztina77

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Köszönöm az eddigi válaszokat! Én nem foglalkoztam addig a témával, amíg nem láttam "valamit". Hallottam a templomban, hogy vannak angyalok, de nem tudatosult igazán. Az "élményem" után kezdtem el kutatni, hogy mit is láthattam. Nem szárnyas embert láttam, nem is a fotóra belógó ujjam volt. Akik akkor velem voltak, azok azt mondták, hogy beszámíthatónak látszottam :). Lehet, hogy mindenkinél más...
 

Crystalline

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Olvastátok már Horváth Andrea: Őrangyalok pedig vannak című könyvét?
Milyen véleményetek volt róla?
 

Mocacsacsa

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Olvastam az oldalról sok érdekes történetet.Körülbelül egy éve foglalkoztat engem is a téma. Egy barátom megkérdezte, ha küldenék hozzád angyalokat szeretettel fogadnád őket? Nagyon meglepett a kérdés, majd elmagyarázta miért is kérdezi. Atlantiszi angyalokat küld, és fogadnom kell őket. Gondolom néhányan már biztosan találkoztatok ezzel. Hát nagyon izgatott várakozással fogadtam az Angyalokat. Abban az 5 napban, míg nálunk voltak, nagyon jó volt otthon minden, egy hangos szó nem hangozott el. Úgy éreztem ez nagyon jó, és csak a szeretet volt, ami akkor jelen volt. Azóta egyre gyakrabban kérem az angyalok segítségét, még sosem hagytak cserben. Én még nem láttam őket, de gondolatok, képek, álmok formájában kommunikálok velük.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Angyalok áldása kísérje lépteiteket ezen az új héten is, és csodásan vidám, boldog napot sugározzanak rátok!
Nagyon sok szeretetettel Erzsi.:11:

 
O

oliyboty

Vendég
angyal%20%C3%A9s%20f%C3%A9ny.jpg




Ha valakit megszeretsz, a szívedbe vésed..ha a szívedbe vésted onnan ki nem törlöd..ha nem tudod kitörölni az életed részévé válik..és gyökeret hajt egész valódba..és onnan nem törlődik..

Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét. (Taitosz)


 

Tedina3

Állandó Tag
Állandó Tag
Isten angyala, kedves Őrzőm,
akire Isten szeretete rábízott,
Minden napon légy mellettem,
adj fényt, oltalmazz, és vezess engem!
 

Crystalline

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha életed bármely szakaszában úgy érzed, hogy megrekedtél, írd ezt a kis üzenetet egy darab papírra, és tedd a párnád alá. Ismételd el gondolatban háromszor mielőtt elalszol:

Drága Angyalok!

Kérlek benneteket, hogy dolgozzatok velem ma éjjel az álmomban, hogy megszüntethessem azokat a blokkokat, amik miatt nem tudom élvezni az életemet. Kérlek, hívjátok fel a figyelmemet ezekre az akadályokra, és álmomban emeljétek ki azokat az elmémből, ész érzelmeimből és a testemből. Köszönöm!
 

Lulu69

Állandó Tag
Állandó Tag
Kb. egy hónapja végeztem el egy angyal tanfolyamot. Azóta próbálom gyakorolgatni az ott tanultakat. Sajnos nincs nap mint nap időm "szertartásokat" elvégezni, de az utóbbi egy-két héten nagyon kellemes meglepetések értek. Vannak napok, amikor este fél tíz körül indulok haza a munkából. Kocsival járok, ilyen későn este ritka, ha találok parkírozó helyet a lakásunk közelében. Egy ilyen este fáradtan sóhajtottam fel, mikor hazafelé indultam: jaj drága angyalkák, kérlek segítsetek, hogy legyen hely a házunk melletti parkolóban. Köszönöm! És képzeljétek, volt hely, nem kellett hidegben, hóban távol megállnom és hazaballagnom. Ennek nagyon örültem. Azóta gyakorlom ezt a "technikát", és ha szívem mélyéről jön a kérés, bármikor is érek haza, mindíg vár az üres hely a házunk melletti parkírozóban. Ezt csak azért írtam le, mert nekem ez olyan szívet melengető élmény volt, hogy ilyen kis csip-csup dolognak számító ügyben is bátran kérhetem az angyalok segítségét és ők ebben is mellettem állnak. Jó tudni, hogy nem a probléma nagysága számít....:p!!!!

Ölelek mindenkit: Edit


Szia Edit!

Megmondanád, hogy milyen tanfolyamon jártál?
Köszi!

Lulu
 

Crystalline

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!

Még nem olvastam, egyenlőre Doreen Vitrue könyveknél tartok, abből fejlődök. Van mit...
Jó könyv? Érdemes elolvasni?

Szia!

Lulu

Szia!

Elkezdtem olvasni, még csak a felénél járok, inkább regény jellegű. Doreen Virtuen-nak két könyvét olvastam eddig, de ha több időm lesz mindent szeretném kiolvasni. Nagyon szeretem a könyveit, és még Terry Linn Taylor: Gondviselés angyali című könyve volt számomra nagyon hasznos. Doreen-től az Angyali üzeneteket olvastam és rendszeren beleolvasok a Napi útmutatás angyalodtól című könyvébe. Most melyik könyvét olvasod?
 

Lulu69

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!

Elkezdtem olvasni, még csak a felénél járok, inkább regény jellegű. Doreen Virtuen-nak két könyvét olvastam eddig, de ha több időm lesz mindent szeretném kiolvasni. Nagyon szeretem a könyveit, és még Terry Linn Taylor: Gondviselés angyali című könyve volt számomra nagyon hasznos. Doreen-től az Angyali üzeneteket olvastam és rendszeren beleolvasok a Napi útmutatás angyalodtól című könyvébe. Most melyik könyvét olvasod?


Szia Crystalline!

Őrangyalod üzenetei könyvét olvastam ki éppen most, de annyira nekem való, hogy nagyon sokat fejlődtem és rengeteget tanultam belőle. Igyekszem olvasásal együtt meditálni és használni amiket ajánl, és a saját képemre formálom, nagyon bejött...

Éppen ezek alapján jutottam el arra a következtetésre is, hogy mindenkinek magának kell ezeket a fejlődési lépéseket megtennie, mert legfontosabb a saját élmény és a saját meditáció kitalálása. Éppen ezért nézegettem különböző tanfolyamokat, ahol tovább fejlődhet az ember, de egyenlőre úgy érzem hogy nem ez az igazi út.
Te hogy vagy ezekkel?

Nekem annyira bejöttek az ő könyvei, hogy továbbra is az ő könyveit fogom előtérbe helyezni, de azért igyekszem nyitott lenni más szerzőkre is, ezért köszi az ajánlásokat!
Szép napot!

Lulu
 

Mandy81

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A gondviselés angyalai volt az én első angyalos könyvem.Annyira megfogott, azóta is a kedvencem. Doreen-től is olvastam több könyvet, nagyon jó az angyali terápia, angyali útmutatás, most pedig az angyalokkal gyógyítást olvasom. :) és még folytatom a doreen könyveket sorban. nagyon tetszenek.
 

ritus10

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

én ha nagyon nyugtalan vagyok, angyal kártyát használok, kapok 1 üzenetet mindig tőlük és legalább aznap nyugodtan alszok.
 

Crystalline

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Crystalline!

Őrangyalod üzenetei könyvét olvastam ki éppen most, de annyira nekem való, hogy nagyon sokat fejlődtem és rengeteget tanultam belőle. Igyekszem olvasásal együtt meditálni és használni amiket ajánl, és a saját képemre formálom, nagyon bejött...

Éppen ezek alapján jutottam el arra a következtetésre is, hogy mindenkinek magának kell ezeket a fejlődési lépéseket megtennie, mert legfontosabb a saját élmény és a saját meditáció kitalálása. Éppen ezért nézegettem különböző tanfolyamokat, ahol tovább fejlődhet az ember, de egyenlőre úgy érzem hogy nem ez az igazi út.
Te hogy vagy ezekkel?

Nekem annyira bejöttek az ő könyvei, hogy továbbra is az ő könyveit fogom előtérbe helyezni, de azért igyekszem nyitott lenni más szerzőkre is, ezért köszi az ajánlásokat!
Szép napot!

Lulu

Szia Lulu!

Köszi az ötletet, a következő könyv amit elolvasok az Őrangyalod üzenetei lesz. Bár most ajándékba kaptam a páromtól Müller Péter: Gondviselés című könyvét, előtte elolvasom.

Az angyali üzeneteket rendszeresen olvasgatom, tényleg olyan mintha beszélnének hozzám az angyalok. Teljesen feltöltődök ettől a könyvtől is.

Lehet hogy segítenek a tanfolyamok, de én nagyon magamnak való vagyok ebben a témában, mármint úgy értem, hogy nem tudnám elfogadni azt, hogy vki más útmutatása alapján fejlődjek. A könyvekből csendben egyedül olvasok, és így sokkal közelebb érzem magam az angyalokhoz, mint egy teremben, idegen emberekkel körül véve, és követve valaki más tanmentetét. Persze biztos nem rossz ez sem, de embere válogatja. :)
 
Oldal tetejére