Családunk kedvence - háziállataink

tagi58

Állandó Tag
Állandó Tag
:oÉvekig hörcsögök laktak nálunk. Volt, mikor 8-an is voltak. Jöttek velünk nyaralni(akvárium, egyéb kellékek).
Most nálunk egy kutyus van. Nem vártuk, mint általában oly sok helyen ,a gyerek hozta haza. Azóta velem alszik.
A nagylányoméknál cica van, s mivel nem sikerült az unokámnak egy kiskutyát kiharcolni, hörikét kapott. Tegyem hozzá, az kertben 2 hatalmas kutyát tartanak az anyósáék.
 

Endala

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nekünk egy dzsungáriai törpehörcsögünk van, aki állandóan éhes, és mindig úgy tele vannak a pofazacskói, hogy úgy néz ki tőle, mint egy kobra :)
Nevet még nem találtunk neki, bár a Falánk, Porszívó, Dagi már felmerültek, de mindig csak úgy hívjuk "kis dög". :)
De azért imádjuk és nagyon aranyos, csak éjszaka kissé sokat rágja a rácsot. :) Van külön "labdája", nem tudom láttatok-e már olyat, hogy bele kell tenni a hörcsögöt, és hajtja, mint a mókuskereket, csak ez gömbölyű, zárható, és a szobában kergetőzhet benne a hörcsög. :)
 

zemike

Állandó Tag
Állandó Tag
Háziállatok

Üdv Mindenkinek!

Nekünk is van egy kutyuskánk :D Lüszikénk:D Négy éves annyi szeretetet ( feltétel nélküli szertetet) kapunk tőle, amit el sem lehet mondani.
"KUTYA NÉLKÜL LEHET ÉLNI DE NEM ÉRDEMES" -én is ezt vallom.
Persze akinek másfajta kedvenc állata van, annak is bizonyosan nagyon sök örömet jelent az ő jelenléte.:55:
 

BNP

Állandó Tag
Állandó Tag
Tengerimalac

Nekem két tengerimalackám van, Virág és Christopher. Nagyon elevenek, bár Virág az egyeduralkodó, Christopher örülhet ha jut neki valamennyi élelem. Ajánlom mindenkinek ezt a kedves állatfajt.
 

Enelisz

Állandó Tag
Állandó Tag
1 kis lökött vizslánk van most csak, aki szétcincál és tönkretesz mindent xD de volt már teknőstől tengeri disznóig meg kiscsibéig mindennn xD nem tudja vki, mi a neve annak a kis fehér kutyának, ami nem nő meg, szval egész kicsit, és kicsit hosszabb szőre van? és ilyen kis aranyos hordozható :D és vmi iszonyat drága úgy tudom.. tehát milyen fajta? nem tudom értelmesebben elmagyarázni xD de írjon légyszi, aki vágja..! köfi
 
Oldal tetejére