Óvodai élet

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

csigi3

Állandó Tag
Állandó Tag
Tavaszi dekoráció és megjöttem "tábla"

1. kép: Tavaszi dekorációnk egy része , Papírcsodák könyvből készített virágok.
2. kép: Megjöttem "táblánk": Nyuszis csoportosok vagyunk, a gyerekek amikor megérkeznek reggel, felcsíptetnek a jelükhöz egy répát ("Megetetik a nyuszit"), mikor hazamennek, leveszik és kosárkába rakják. A nyuszik mellett a falat évszaknak megfelelően dekoráljuk.
3. kép: A répa, amit felcsíptetnek.
 

peterfii

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.
Bemutató foglalkozásra készülök áprilisben, tavaszi virágok, esetleg tavaszi friss zöldségek témában. Ha van valami használható ötletetek osszátok meg velem.

Köszönöm
Peterfii
 

Jasmin06

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Mi úgy szoktuk ünnepelni a föld napját az oviban hogy minden gyermeknek aznap reggel 1 cserepes /kinti/ virágot kell hozni,a szülők olyan segítőkészek hogy mindig többet hoznak, és ezeket a gyerekekkel ültetjük a ládkba és gondozzuk őket!! Nagyon szépen fel lehet így díszíteni az óvoda ablakát és az udvari kertünket,amelyet nem csak mi csodálunk meg nap mint nap hanem a szülők is!!! Üdv mindenkinek!
 

Icus40

Állandó Tag
Állandó Tag
tojásfigura

Húsvétra
A tojásfigura nem újdonság, de hátha valaki nem ismeri... sok más karaktert is lehet csinálni belőle.
( persze a figuráknak kis kosárkát, vagy papírgyűrűt csinálunk, azon ülhetnek, csak a kép készültekor az még nem volt készen, bocs, ez így nem stílusos...) Vagy fel is lehet függeszteni: a cérnára csomót kötünk, utána papír- vagy filckorongot fűzünk, majd a tűt átdugjuk a tojáshéjon alulról felfelé, tetejére még egy filckorong - ezek betakarják a lyukat - és a felül kilógó cérnánál fogva akasztjuk fel.
 

csigi3

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogyan kell lufis technikával festeni? Nem ismerem!

Lufis technikával mi úgy festünk, hogy egy tálba,(olyanba, amibe belefér a lufi) kevés festéket teszek. A gyerekek a lufit belemártják a festékbe majd a lapra nyomdázzák addig, amíg van festék a lufin. Színeket is jól lehet keverni vele. Olyankor több színű festéket teszek egymás mellé.
 

noémi30

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Jövő héten lesz az ovinkban tavaszi egészségnap, ötleteket projekteket szeretnék kérni (nagycsoportosoknak).
Előre is köszönöm!
 

szuzse

Állandó Tag
Állandó Tag
üdvözlök mindenkit

Sziasztok!!!

Örülök,hogy rátaláltam a fórumra! Nagyon sok érdekes dolgot találtam. GRATULÁLOK A KEZDEMÉNYEZŐKNEK. Lenne egy kérésem , ha lehet. Bemutató foglalkozást kell tartanom április utolsó hetében, én virgos és anyáknapi hétre gondoltam, de, ha van jobb ötletetek erre a hétre, azt is szívesen fogadom, 5-7 éves korosztály.Mivel kezdő óvó néni vagyok szívesen fogadok ötleteket, játékokat, foglalkozás tervezeteket, egyszóval bármit. üdv. mindenkinek: júlia
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére