Minek orultel Ma?

jutka 59

Állandó Tag
Állandó Tag
A szép időnek, és hogy unokáim nálunk töltötték a délutánt. Dóri unokám imádja a zenét, Dani a legújabb játékát bűvöli , NeoCube a neve. Örülök hogy a férjem szívesen kertészkedik, és egyáltalán ...az életnek.
 

Szoszposz

Új tag
1., Megtudtam hogy hármas lett a matek kis érettségim
2., Lefeleltem turizmusból így már lezárhat a tanár
3., Holnap lesz a tanárbúcsúztató és végre előadhatom a búcsúzó szövegemet:)
 

Elvira37

Állandó Tag
Állandó Tag
Én annak,h a lánykámat felvették az első helyen megjelölt középiskola Testnevelés tagozatára,a kisfiamat meg a 8 osztályos gimnáziumba!Olyan büszke vagyok rájuk!
 

Imijoe

Új tag
Sziasztok!

Egy ideje olvasgatom a forumot, de eddig meg nem voltam tag. Annyi jo storyt olvastam, hogy kedvet kaptam regisztralni es megirni a sajat esetemet.
Felujitattuk a basementet egy vallalkozoval, de nagyon trehany munkat vegzett, raadasul eleg dragan, igy nem hagytuk befejezni, elkezdtunk masikat keresni. Teljesen veletlenul raakadtunk egy magyar szarmazasu vallalkozora, aki- mint megtudtam- 89 ota epit Toronto es kornyeken. Ez a vallalkozo atvette a munkat az elozotol es pont olyanra megcsinalta, amilyenre szerettuk volna eredetileg is. Nagyon boldogok vagyunk, mert vegre kesz van! Ja, mindennek tetejeben meg egy eleg jelentos osszegrol is lemondott (kb 15%), mert azt mondta, tul dragan vallalta az elozo! Friss az elmeny, meg a hatasa alatt vagyunk, de nagyon orulunk!
 

Kiscsirke88

Állandó Tag
Állandó Tag
Én annak örülök hogy az 1-es villamoson megúsztam a Fradi-Újpest meccs körüli bonyodalmakat....
Látva a félrészeg szurkolóhadat és a római légióként masírozó szerencsétlen kivezényelt rendfenntartó erőket....

Üdv
Gábor akinek nincs púp a fején
 

Gerilland

Állandó Tag
Állandó Tag
Annak örülök, hogy itt a hétvége, mert így könyebben kúrálhatom a megfázásom, nem kell korán kelnem, hogy dolgozni menjek. Így talán meg is gyógyulok hétfőig.
 
Oldal tetejére